fbpx

Derfor vil du have den nød

Jeg taler selvfølgelig om kokosnødden og alle dens magiske evner. På Jamaica holder de eksempelvis hårdt på, at kokosvand er den bedste renselse for hjertet – ikke bogstaveligt, men for dem med skumle hensigter. Selv er jeg storfan – både i mad og hudpleje. Eneste aber dabei er, hvis der går fælt sololiekokoschok i den. Men se, det gør der ikke i Rio, som er hottere end nogensinde og selvfølgelig stedet, hvor de ikoniske Havaianas kommer fra. OG hjemby for det nye lækre solbeskyttelsesmærke Sol de Janeiro, som jeg har tabt mit hjerte…eller i hvert fald min hud til. Det er dem, der også har særlig tatoo-beskyttelse.

SNUP TIPPET: Jeg er vild med Coconut Water Hydrating Body Gel, når det er varmt (som i dag). Indholdet af ricinusolie og kokosvand kaster nemlig eminent fugtmætning og antioxidantbeskyttelse af sig – og er samtidig antiinflammatorisk (læs: modvirker hævelse og irritation ved betændelse/forbrænding). Vær dog obs på, at selvom herligheden dufter af næsten ingenting (bare frisk og let sommer-hav-luft), så er der parfume i, hvis du går op i den slags. 160 kr. i Sephora.

NB: JEG har i øvrigt fået renset hjertet. Også selvom jeg ikke havde tvivlsomme hensigter. Men forebyggelse og ekstraekstra meget af det gode skader vel aldrig på karmafronten? Billederne lander på bloggen i morgen…

27/06/2012
Sådan kan en mave så også se ud….
29/06/2012
Nu er det nok!

Kommentarer

 • Kære Anja – ja, det er en fugtmættende kropsgel som erstatning for creme her hvor det er varmere. Den er lettere og køler også en smule. Er ret glad for den.

  Kære Nipuni – du ved, hvad der skal til!

  Stor hilsen Anette

  03/07/2012
 • Kan dette produkt bruges i stedet for en creme, eller hvordan fungerer det? 😉

  02/07/2012
 • Nipuni Julie

  Jeg må nok skrive mig selv på listen, som værende virkelig dårlig til at bruge solbeskyttelse. Jeg er af natur mørk i huden og glemmer fuldstændig at tag solcreme på, for jeg bliver aldrig rød og derfor glemmer jeg det simpelthen. Jeg ved udemærket godt at jeg BURDE gøre det! Jeg synes dog også at der er mange creme-konger/dronninger, som mangler SPF i deres ellers så lækre cremer. Men men men, jeg tager mig selv i nakken og smutter måske til Grækenland (tætteste for mig at købe ovenstående produkt) i Sephora! Tak for tippet, det var nyt i mine øre.

  01/07/2012
 • Louise

  Kokosmakroner er også meget meget sunde.

  29/06/2012
 • Må jeg minde om kokos i is .-) uuhmmm

  28/06/2012
 • Det lyder skønt – man får jo helt lyst til at drage mod Rio, haha.

  28/06/2012
 • Winniebn

  Kokos er antiinflammatorisk og fantastisk til at tage sig af skæl, hudkløre og svamp i huden som i tarmen.
  Den kan tåle høje temperature og jeg bruger den som beroligende maske (koksolie til madlavning = urtekrams)
  Jeg bruger den også som smør på brød, den smager nemlig ikke af kokos.
  – faktisk kan jeg ikke lide smagen af kokos, men urtekrams er ok

  28/06/2012
 • Kira B.

  Det giver jo god mening at de i landet, hvor der er sol hele tiden og frokostpausen bruges på stranden laver den bedste solcreme, de bedste kliklapper og de smukke bikinier – LOVE LOVE LOVE RIO skal helt sikkert have fat i den solcreme (skidt pyt at der er perfume i…)

  28/06/2012
 • Frederikke

  Besidder en bizar trang til alt der dufter af kokos og vanille… Må vist rode i barndomsminderne, OH vups – der kom der noget Ambre Solaire op på den indre skærm og mors hjemmebagte vanillekranse (ikke på en gang dog. Er med på elskekokosbølgen 😉

  28/06/2012
 • CharlotteK: god fornøjelse! 😉 Comboen af honning og kokos er virkelig lækker!

  28/06/2012
 • CharlotteK

  Uhm, Con9, de der kager lyder lækre:-)
  Kokos er også en af mine favoritter – specielt kokosis – uhm:-)

  28/06/2012
 • Velbekomme! 😉 Glemte at sige, at brødene godt må køle af, inden man smører, for især kokosolien har det jo med at smelte, bare man sender den en varm tanke! 🙂

  28/06/2012
 • Kære Con9,

  SÅ fik jeg også sikret mig kage til dagens kaffe. Lyder for lækkert. Tak.

  Stor hilsen Anette

  28/06/2012
 • Åh ja, gode nødder kan vi bare ikke få for mange af! 😉 Er også ret hooked på kokosolien. Til Heidi kan jeg bl.a. foreslå at bruge en smule kokosolie i wokretter; det giver et lækkert, afrundet orientalsk touch. Og så laver jeg nogen gange det, jeg kalder en “kage til kaffen” – den består af to skiver letristet grovsandwich, et tyndt lag honning på den ene, et tyndt lag kokosolie på den anden; et ordentligt drys hørfrø (eller måske finthakkede nødder, hvad man nu er til) klap sammen og nyd en tur in heaven! 😉

  28/06/2012
 • Jeg er bare ikke så vild med kokosduft, så derfor går jeg gerne udenom produkter der indeholder det.

  28/06/2012
 • Heidi

  Lyder spændende med kokos i maden! Jeg har kun fantasi til det i kager – kan du give et hint? Jeg er nemlig helt skudt i kokos – de kaldte mig bountygirl i gymnasiet!

  28/06/2012
 • Pia

  Kommer helt automatisk tl at tænke på bongotrommer:O)

  28/06/2012
 • Joan

  Åh ja kokos er fantastico!

  28/06/2012