Derfor vil du se det her

For det handler om LOVE. Min kærlighed. Til amerikanere. Enhver amerikaner – mand som kvinde – kan nemlig tale mig svag i knæene med deres accent alene. Som i aftes, hvor der var hotline til San Francisco på grund noget dj-udstyr købt til matriklens andenyngste:

Mig: Hi, I’m Anette, calling from Denmark. I just received a midi fighter pro cue master (hvad det så end er for en) – and it’s beautiful, but doesn’t work according to my son.

San Fransisco (Chris): Wauhhhh. Awesome. I cannot believe you call all the way from Denmark. I’ll guide you through every single step…Let’s party.

Og sådan kan man så blive (en slags) dj. På en aften. Men altså det serviceniveau, som Danmark vel mangler lidt? Og før du enten siger yyeeeaarh eller vender tomlen mod syd, så haps lige Pernille Melsteds ord om, at hvis vi synes nogen er for meget, er det måske,  fordi vi selv er for lidt.

Anyway så var jeg sammen med en næsten-amerikaner i går. Nemlig makeupartist og iværksætter extraordinaire Kirsten Kjær Weis – som er fra Jylland, nu bosat i NYC. Hun har den der amerikanske positive-åbne-arme-jeg-vil-lykkes facon. Weiss holdt et forsinket pressemøde – her et par år efter sin entré på det danske marked. Årsagen er hendes håndbårne øko-kunstværker, som tydeligvis indeholder hjerteblod og er smukt serveret af designer Marc Atlan (ham med Comme des Garcon). Og jow hun var nomineret i Danish Beauty Award og vandt for måneder siden intet mindre end Wallpapers Designs Awards (for bedste grooming product). Ingen af delene nævnte hun dog selv (se dét er cool selvtillid).

SNUP TIPPET: Tingene er dyre. Men ikke meget dyrere (fra 285-375 kr. og refiller for ca. det halve). Du får en designskat i hånden, som vejer tungt (for tungt mener nogen – men jeg er solgt, for det er et lille kunstværk. Lukkemekanismen lyder som fancy Mercedes-dør, der glider op og æsken minder om en smykkesag fra Tiffany. Endelig er indholdet så underspillet på huden, at du ikke kan komme galt af sted. Kjær Weis kan nydes her.

NB: Næste uge bliver der fest på bloggen…bl.a. med Mille Dinesens vilde vipper, en New Yorksk beauty-fotografinde ingen kan slippe, den smukkeste (prisbillige) makeup, mere sol og en mandhaftig overraskelse…

13/06/2012
Face power
18/06/2012
Ritas filmstjerne-vipper

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  Kære alle,

  1000 tak for jeres gode ord og kommentarer (er afhængig af jeres feed back). Lige konkret:

  @ Mette-Kirstine og Marianne Gylding: USA tips værsgo’ https://beautyspace.dk/?p=7173
  Mht. at booke tid hos Ole H kan det gøres via hans officielle website olehenriksen.com – GOD tur!

  @ Anja – fint med cremeblush, hvis du kan styre det – og det ikke bliver for fedtet. Evt. er blotter-papir en hjælp, ellers må du ty til pudderblush.

  @ Con9 – N.E.M.L.I.G…der burde holdes kurser i det.

  @ Kira B & Sanne – det ER en god sætning, som jeg af og til også minder mig selv om.

  @ Heidi R – top link, 1000 tak.

  Mange hilsner Anette

  18/06/2012
 • Heidi

  Hej Anette. Utroligt du lige nævner det med amerikanerne. Vi har netop, i den virksomhed jeg arbejder i, haft besøg af Lars AP, som har skrevet bogen f**** flink – se evt her http://fucking-flink.blogspot.com/ og hans mission er netop at gøre os danskere flinkere. Han oplever selv at han selv er flinkere når han taler amerikansk.
  Så skønne produkter fra Weis.

  18/06/2012
 • Mette Kirstine Jensen

  Hej Anette.

  Ferien går snart til lækre solbeskinnede Californien – yeahhhh. Jeg er
  derfor i gang med at overveje hvilke lækre sager, jeg med fordel skal shoppe
  over there og søger derfor inspiration. Jeg skal have suppleret med lidt af
  hvert: mascara, dagcreme med uv, solcreme, neglelak, Pleje til håret og
  måske en duft som er egnet til dage på stranden?

  Mit budget kan betegnes som middel- så der må godt være noget “good value”
  men samtidig gode produkter…

  Sommersmil fra Mette Kirstine Lind

  17/06/2012
 • Heidi

  Det er fantastisk med alle de spændende mennesker. Og sikke vise ord fra Pernille Melsted. men man kan vel også bruge den sådan at hvis man synes nogen er MEGET nærige – er man selv for lidt nærig. Det vil jeg gerne være…

  17/06/2012
 • Joan

  Waow – lækkert design. Gør en stor forskel for mig…. Skal da lige ha’ kigget på sådan en Weiss!!!

  17/06/2012
 • Lene

  Enig. Amerikanere kan også tale bukserne af mig!

  17/06/2012
 • Hulemor

  Wow ja, og når budgettet nu ikke helt rækker til Mercedes, kunne det da trøste med en design-blush 🙂

  16/06/2012
 • Suk, ja, når man ser sådan noget elegant emballage bliver man helt og aldeles misundelig over at man ikke producerer en million enheder ad gangen….

  16/06/2012
 • Anette J

  Kan godt lide sammenligningen med en dør i en Mercedes:) Produkterne ser utroligt lækre ud, og hvem kunne ikke godt bruge noget a la sager fra Tiffanys. Jeg er meget fristet.

  16/06/2012
 • åh glæder mig sådan til at jeg om 14 dage skal til USA og L.A, hvor skal jeg dog shoppe. Kan man mon få insider tips af dig anette 🙂 og kan man bare smutte forbi Ole og få Beh. det mener min teenage datter da vi skal 🙂

  16/06/2012
 • Kirsten V Nielsen

  Service niveauet her i USA er forbavsende nemt at vænne sig til 😉

  Som udtrykt af en her på blokken meget kendt dansker: I love it !!!!!!

  Det er virkelig en shopaholic’s paradise. 🙂

  Have a great weekend.

  16/06/2012
 • Marie Rasmussen

  Jesus Kristus der der Kjær Weiss pjat ser lækkert ud … ! MUMS … Skal et smut til ROM i næste uge, måske man er heldig og kunne shoppe lidt lækkerier i taxfree …(Ved bare jeg går helt amok, men den tid den sorg)

  GLÆDER MIG TIL NÆSTE UGE 🙂 Kan jo være Beautyspace fan all over the world … GOD WEEKEND 🙂

  15/06/2012
 • JK

  Jeg glæder mig allerede til næste uge :o)

  15/06/2012
 • Jeg har ikke prøvet Weiss-produkterne (endnu), men jeg er altså en sucker for lækkert design. Og når det så oven i købet går hånd i hånd med lækre beauty-godter… Well, what’s not to like?

  15/06/2012
 • ELSKER dette citat: “hvis vi synes nogen er for meget, er det måske, fordi vi selv er for lidt”. Det vil jeg godt adoptere, når nogen kommenterer hvordan jeg klæ’r mig.

  Weiss produkterne er for lækre, og at der findes refill, gør det jo kun endnu lækrere, så kan man godt forsvare at investere i “smykkeæskerne”.

  Du ønskes en fantastisk weekend. 🙂

  15/06/2012
 • Kira B.

  jubiii fest på bloggen, jeg kommer og jeg glæder mig allerede. “hvis vi synes nogen er for meget, er det måske, fordi vi selv er for lidt” – hvor er det dog dybsindigt sagt og sikkert også sandt, jeg vil sprede budskabet for her i janteland er det netop sådan en øjnåbner, der nogen gange skal til – GOD WEEKEND til alle her i beautyspace

  15/06/2012
 • Gedigen tyngde og Mercedes-lyd – det lyder jo som en drøm? 🙂 Og ja, service er virkelig en lillebitte, gratis ting som bare gør en verden til forskel! Nu har jeg så aldrig prøvet at være i nærkontakt med “them over there”, men har før hørt deres serviceniveau og generelle attitude rost til skyerne. Helt sikkert en ting, som en del ekspedienter herhjemme kunne lære meget af. Alt for mange har aldrig lært det lille, simple regnestykke der hedder “kundens penge i pengekassen = løn på min konto”. Dog – til al retfærdighed skal siges, at vi heldigvis også har mange herhjemme, der vitterligt got the point! 😉

  15/06/2012
 • Tanya

  Jeg har lige været så heldig at have besøg af en håndfuld skønne New Yorker-kolleger (udi sprogforskning, ikke skønhedspleje, men alligevel) – og de er fantastiske at være sammen med! Så taknemmelige for alt hvad man gør, gode til at rose hinanden, udadvendte, diskuterende (på den gode måde), og bare begejstrede for at få lov at hygge både fagligt og socialt!
  Så jo tak, mere af den livsindstilling, hele vejen rundt 🙂

  15/06/2012
 • WAUW… 😉 Har overvejet flere gange at skulle have den blush der – hver gang jeg har set billedet af den, har den “kaldt på mig” 🙂 Jeg er bare i tvivl om, hvilken farve jeg skal vælge – for jeg er jo ret lys i det. Og hvad hvis ens hud fedter lidt – er det så stadig ok at bruge cremet blush??

  15/06/2012
 • Jo

  “I know what you mean” : ) Jeg er nemlig også kæmpe fan, også af deres skønne service. Elsker at shoppe “over there”…Ekspedienten spørger pænt “Should I take your close and make a dressing room ready for you”!!! Hell Yeah ; )det er skisme service på et helt andet niveau – KH Jo

  15/06/2012