Derfor vil du vide, hvad Line bruger

Walk your talk, practice what you preach og hvad det ellers hedder….I hvert fald er det noget, Line fra i går gør. For indbakke og kommentarfelt glødede med hvadgørhun-hvadgørhunhvadgørhun spørgsmål. Hendes favoritprodukter kommer derfor her:

Beauty Butter: elsker at bruge den om natten, fordi min hud næste morgen er blød og mæt. 475 kr.

Cool Cucumber Gel: er dybt afhængig af den om morgenen efter mit bad. Den er supereffektiv til at reducere hævelser i ansigtet og mynten frisker min morgentrætte hud op. 255 kr.

Oxygen Elixir: Det er mine askepot-ampuller, fordi jeg får virkelig-virkelig blød hud og samtidig et perfekt underlag for min makeup. 399 kr.

Øjenmasken: den eneste øjenmaske jeg har prøvet, hvor resultatet kan ses med det samme – udglattende og fugtmættende. 269 kr.

Alle fra Amazing Space-serien.

SNUP TIPPET: Den gode Line har også et par andre tricks i ærmet. Hun siger:

’Jeg fylder mere på min hud end jeg tager fra den – altså holder igen med peeling og renseri. Det er kun om aftenen, jeg renser min hud. Derudover ryger jeg ikke, for jeg kan se, hvad det har gjort ved min mors hud. Til gengæld bliver min søster, som ikke ryger, stadig bedt om at vise ID i en alder af 36.’

07/05/2012
Vildlaks og massage mod et-taller i panden
08/05/2012
Derfor er den så farlig

Kommentarer

 • @Heidi – det puffer jeg lige til Line om at fortælle.
  @Marie – haha.

  Stor hilsen Anette

  10/05/2012
 • Heidi Ringbæk

  Kan vi mon også fa at vide hvilken mascara Line bruger? Og hvad hun tager den af med? 🙂

  09/05/2012
 • Marie Rasmussen

  Ahhh nu bliver jeg nysgerrig. Nu vil jeg også se Lines søster 🙂 Tak for de gode fif/informationer.

  08/05/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  Jamen jeg vil da bare sige velkommen på bloggen til Line…og så ser det jo ud til, at jeg godt kan læne mig tilbage i sofaen og nyde aftenen. For der er taget hånd om det hele – l.o.v.e.l.y.

  Tak til Jer for ord og spørgsmål og tak fordi, du følger op, Line.

  Stor hilsen Anette

  08/05/2012
 • Line Friis

  @Diana: Det er mineral make-up jeg har på, nærmere warm sienna fra Jane Iredale. Jeg synes generalt os her i skandinavien skal gå efter pudder med en gul undertone da vi generalt har lidt en tendens til at have rødmosset hud.

  @Kirsten: Du er meget velkommen!

  @Susanne: Mht til kost, så er det en svær størrelse, fordi vores krop reagerer forskelligt, nogle har uopdagede intolerancer som gør at huden slår ud. Huden udskiller 1/3 del af vores affaldsstoffer så derfor har kroppens evne til den proces også betydning for vores huds look. Men de fleste vil se forskel hvis de skærer ned på animalsk fedt (især ved talgknopper), sukker, alkohol og mad med transfedtsyrer. rød og gul grønt og frugt er især godt til huden og ja så masser af essentielle fedtstoffer. 🙂

  08/05/2012
 • Stoppede m at ryge i 2008, efter jeg på min A.L.T (ansigtsløftningsterapi) uddannelse én gang for alle lærte, at selv de bedste naturlige teknikker ikke kan redde rygerrynker (særligt dem om munden) – og jeg er bange for sprøjter, så ingen udfyldningskanyler til moi.
  Jeg stoppede af skønhedsmæssige årsager – og altså slet ikke pga. sund fornuft…og så lugter man bare så skidt når man har røget (især i regnvejr).

  Og udsætter andre for passiv rygerynkning:-/

  08/05/2012
 • Kirsten V Nielsen

  Tusind tak for alle de gode råd.

  Jeg ser meget frem til en dag at sætte mig til rette ved Amazing Space og nyde en ansigtsbehandling 🙂

  08/05/2012
 • susanne

  Skønne Line, jeg har også et lille spørgsmål jeg gerne ville stille. Hudpleje gør det jo desværre ikke alene ( ja øv ) hvordan med kosten ? Er der noget du går udenom ? Og hvad med de øjenvipper ?????? Susanne :o)

  08/05/2012
 • Diana

  Super Line, tusinde tak! Er det mineral pudder du har på på billedet? Resultatet er helt fantastisk og du ser så skøn ud!

  08/05/2012
 • CharlotteK

  Tak for det, Line og Anette! Altid dejligt med nogle gode tips:-) Godt jeg stoppede med røgen for 12 år siden… Skal dog ikke vise ID mere, men det er nok mere fordi jeg aldrig kommer ud (tror jeg)!!! 🙂

  08/05/2012
 • Line Friis

  Skulle jeg lige sige nogle favoritter ville det være:
  Warm sienna løs mineral pudder fra Jane Iredale
  Peach blush fra Jane Iredale
  Dissapear consealer fra Jane Iredale (reducerer betændelse og urenheder samtidig med at den dækker)

  08/05/2012
 • Line Friis

  Selvfølgelig vil jeg dele make-up tips

  08/05/2012
 • Diana

  Tror du også Line vil dele hvad hun benytter af makeup? Kunne godt tænke mig at vide om hun bruger foundation eller mineralpudder og hvis ja, hvilken der giver så flot et resultat?

  08/05/2012
 • Gode gener hjælper nok også 😉
  Jeg er nu også godt tilfreds, trods lidt rynker hist og her. Man må gerne kunne se, at jeg er 37!

  08/05/2012
 • HAPS… de råd er taget til mig 😉

  08/05/2012
 • Damn you cigarettes. Jeg stopper… snart!

  08/05/2012
 • Med det udseende som 30-årig og en søster på 36, som stadig skal vise ID, så der simpelthen være nogle forbistret heldige gener blandet ind i det! Og ja, rygning er helt klart med til at fucke et godt lærred op, hvilket jeg også har konstateret på min egen hud. Lykkeligvis har jeg da fået hold på det for flere år siden! Skønt i øvrigt at blive bekræftet i, at tingene ikke skal overdrives.. heller ikke, når det gælder afrensning! 🙂

  08/05/2012