Derfor virker k-beauty #1

Der er hype, og så er der begavet hype. K (for Korea) beauty hører til sidste kategori, for ja tendensen er all over, fordi 1) de ser ud til at have succes med at dyrke hudpleje som en anden nationalsport med op til 10 trin. 2) De kan noget, når det gælder effektive ingredienser. 3) De fik BB-cremer på landkortet i en grad, så almindelig farvet dagcreme er fortid. Nu vælter de verden med såkaldt cushion-makeup.

Ingredienser, der virker, tæller gæret indhold ligesom vi ser det i madverdenen. Tænk klassiske eksempler som vin, kaffe, chokolade og ost og de mere fancy som kimchi (kål), kefir og kombucha (te). Fidusen er, at gærede ingredienser i hudpleje ikke bare giver mindre behov for konservering, men også er den direkte vej til mere saft og kraft á la en koncentreret bouillonterning af eksempelvis beskyttende antioxidanter. Noget tyder også på højere hudtolerance, men her skal vi se flere studier. Hold især øje med gærede mælkesyrekulturer (lysner pga. mælkesyren), soja (både antioxidant og kollagenbooster) og så altså de hudfornyende vækstfaktorer, hvor islandske Bioeffect stadig gør det bedst. Når det gælder de andre ingredienser, så er jeg faldet pladask for dr. LaPrin, som nu fås herhjemme. Det er SÅ velblandede produkter med rene hurra-ingredienser, som her og her. Ruller du lidt ned på sitet ser du ingredienslisterne med fin placering af alt fra niacinamid (B3) til soja, gode fugtmagneter og fine fedtstoffer.

SNUP TIPPET: Vi vender tilbage til lag-på-lag-fugt, og hvorfor vi pludselig skal vide, hvad ’essence’ er, og hvorfor cushion bliver et normalt ord på niveau med læbestift. Og endelig er der det med teknikken, hvor Beaucros’ glattende plaster er landet på Forbes liste over skønhedsinnovationer. Smart til rejsebrug, ligesom hygiejnen er sikret. Meeen du vil få samme effekt med en dermaroller og et hyaluronserum. Noget, der dog ikke ændrer på, at  beauty patches bliver stort.

NB: Signe, Marie, og Lotte ….hør her, I må ALTID spørge til tøjet på skærmen. Det er fra Elise Gug.

@beautyspace på INSTAGRAM

07/04/2015
Hold på håret
09/04/2015
Stop hårtab og hvorfor k-beauty virker #2

Kommentarer

 • Thea Terese

  Ville det være ok at starte med bioeffect EFG som 24-årlig? Har før fået prøver på det og synes det er fantastisk!

  20/04/2015
 • Kære alle – 1000 tak for dejlige ord. Jeg vender STORT tilbage med de plastre.

  @ Christina H – DU er for sjov (og tak igen også for din research). Her er forhandlerliste:

  http://go.tv2.dk/articledag/id-74344233%3AskC3B8nhed-fra-korea.html

  Stor hilsen Anette

  09/04/2015
 • Kefir og beautyplastre, jeg tænker senfirsere. Fortæller du mere om plastrene senere? 🙂

  09/04/2015
 • Christina Hansen

  Og så lige en sidste lyd:
  Jeg er efterhånden ret frustreret over Gotv2dk!!
  Jeg kan aldrig aldrig aldrig finde forhandler liste (eller madopskrifter for den sags skyld).
  Er det muligt, du vil skrive, hvilke produkter du havde med fra Estee Lauder?

  Til Tanya, Charlottek og Chris:
  Jeg er med! – også i den grad, hvis der i fremtiden skulle dumpe Bio Effect ned i bogpakken. 🙂 🙂

  09/04/2015
 • Christina Hansen

  Ih, altså!
  Det hele koksede til sidst, så jeg var nødt til at sende kommentaren ufærdig afsted. Sådan går det nogle gange, når man bruger telefonen. 🙂
  God torsdag ♥♡♥

  09/04/2015
 • Christina Hansen

  Der findes visse typer, og så findes der begavede typer. AK (AK for Anette Kirstine) Beauty(space) hører til den sidste kategori. 🙂

  Jeg ser frem til at høre meget mere om lag-på-lag-fugt og essense. For ikke at tale om the ‘no makeup-makeup’ look med ‘pat, pat, pat and go’-cushion-makeup .
  Og ja tak til koreansk hudpleje, der er til at få fingrene og huden i.
  Skin Inc lød virkelig spændende, men er ret uopnåelig het hjemme.
  Jeg har luret en del på ‘Suqqu’ og ville ønske, det ikke var så besværligt og tidskrævende at google.

  Men men men!
  Efter en lille pause i min kommentar, lykkedes det mig faktisk at finde en side, hvor andre allerede har lavet al forarbejdet. Yess!!
  Der findes alligevel en del webshops, der shipper worldwide fra UK – endda en med free shipping. Plus en webshop, der ligger i Korea og som sender overalt. Ellers kan man jo også starte med den smukke Dr.Laprin serie fra Beaumonde.dk. Hvem vil ikke gerne have de indbydende rosa krukker stående? (Migmigmig!)

  Når det kommer til glattende plaster og beauty patches, skriver du, det bliver stort. Men bliver det stort nok til at kunne dække hele face? Nok lidt for optimistisk – hvorfor jeg melder mig ind i støttegruppen ‘Flere dermarollere, tak’.
  Jeg kan se at Tanya
  Tak, siger jeg bare! For at min ønskeseddel lige blev en halv meter længere. 🙂

  09/04/2015
 • Dorte

  Hej Anette,
  Jeg er hooket. Jeg elsker din blog og alle dine gode råd (selvom jeg bliver også lidt rundforvirret ind imellem og ville egentlig gerne bare have en KØB DETTE liste ha ha 🙂
  Anyway, Tanya spørger til en dermaroller. Jeg synes du har skrevet om den før, men vil du ikke skrive hvornår det var, da jeg har svært ved at overskue, hvilken man skal vælge da priserne ligger lige fra 129,- til 800,-

  Tak igen for skønne råd og tips 🙂
  Mvh Dorte

  08/04/2015
 • Karoline L

  Du ser godt ud Anette <3

  //K

  08/04/2015
 • Karina

  Har du mon to kostbare min. til at give mig et hurtigt tip til en god rens, dagcreme og øjencreme til almindelig hud (ca 43 somre) jeg er flittig læser, og suger alle de gode råd til mig, men jeg mangler den rigtige creme til mig med alle de rigtige aha-syrer mm og har ikke rigtigt kunne læse mig til det, finder mest noget serum, som vist også skal på ønskelisten.

  Jeg bruger olie til rens (argan eller kokosolie og ‘peeler’ m vaskeklud, rosenvand, jurlique ansigtsolie på kinderne og så en Origins creme, men ikke den rigtige til min hud.

  På forhånd tak.

  08/04/2015
 • Chris

  Glæder mig også til at høre mere om det plaster …
  Og kan kun være enig med dig Tanya

  08/04/2015
 • Hvor holder jeg meget af din viden og inspiration. 🙂

  08/04/2015
 • Anonym

  Hej Anette!
  Jeg har brug for din hjælp. Jeg er en 15-årig pige, der lider af urenheder, som senere bliver til ar. Pga. af arene har jeg sorte prikke/pletter på min hud. Derfor oplever jeg, at jeg har en virkelig grim hud, og jeg kunne ikke drømme at gå i skole, uden at have dækket den.
  Har du nogle tips til en ren hud, og hvordan jeg kan komme af med arene? 🙂

  08/04/2015
 • De plastre der… dem glæder jeg mig til at opleve…

  08/04/2015
 • CharlotteK

  Spændende med de der plastre. Og hørt hørt Tanya!

  08/04/2015
 • Tanya

  Er spændt på at høre nærmere om glatteplastret! Og masserer du ikke dit bogforlag, så der kommer skønhedspakke med dermaroller igen? Den blev så hurtigt udsolgt sidst 🙂

  08/04/2015
 • @ Anne-Marie, du spørger ikke dumt. Du kan se alle Go’ Morgen DK udsendelser på TV2PLAY. I mandags lå skønhedsindslaget kl. 9.21.

  Stor hilsen Anette

  08/04/2015
 • Nu spørger jeg dumt – vil så gerne se de små film, men hvor kan jeg se dem? hvis ikke jeg lige har set GO.. TV2.

  08/04/2015
 • Reeti

  Hej Anette,

  For det første: Jeg er vild med din blog! Jeg prøvede at lede efter nogle gode råd mod fedtet og olieagtig hud, men forgæves.. Det vil være skønt med en rutine hver dag, hvor jeg kan se fremskridt på min hud 🙂

  Jeg har længe døjet med fedtet hud.. Jeg har svært ved at finde de rigtige renseprodukter, masker osv., som kan hjælpe mig.. Vil K-beauty kunne hjælpe mig?
  Med den fedtede hud har jeg også en smule problemer med pore på næsen og bumser..

  Håber du kan hjælpe mig! Jeg er så ked af min fedtede hud.. 🙁

  Mvh.
  Reeti

  08/04/2015
 • HeLene

  Jeg kan virkelig godt lide de der komplicerede rutiner, det er bare så afslappende for mig at rense flere gange, smøre, tage på masker, flere lag serum, olie, creme.
  Ja, sfl skal det også tit gå stærkt fordi jeg ikke har tid, men det at tage sig tid, det giver bare nogle skønne mindfullness effekter for mig. Meget bedre end yoga og meditation. Med det ikke sagt at yoga og meditation også er superfedt, om I forstår? Måske er det bare nemmere for mig at lukke døren til badet og lave nogle rutiner-et voila mindful jeg bliver (Yoda style minus grønne rynker)…

  08/04/2015