fbpx

Designerdufte hitter

Inspiration fra Warhol

Inspiration fra Warhol

Designere tager det tunge skyts frem, når efterårets nye dufte skal kæmpe om din gunst. Uanset om det er nøgne supermodeller, blærede flakoner eller det reelle indhold, der gør størst indtryk, så skorter det ikke på valgmuligheder. For der er nærmest noget trodsigt over efterårssæsonens massive duftbombardement i en tid, hvor mange holder pungen lukket. Især står altså designerduftene sammen og prøver at overdøve (eller overdufte) al snak om at stramme, spare og spille forsigtigper.

SNUP TENDENSEN: Under artikler kan du læse hele artiklen fra Børsen Weekend i dag om tendensen inkl. bud på det bedste duftevand. Der er også en anden tendens, som involverer $$$, Andy Warhol og Bond No. 9 (som jeg har blogget en del om og i øvrigt nu kan købes i Illum i København).

Bond No. 9

Bond No. 9

24/09/2009
Hip Hurra
27/09/2009
Dronningen af Vogue

Kommentarer

 • Mikkel

  Apropos Warhol, så er DKNYs Be Delicious netop nu til at få i en pop art limited edition, der er rigtig flot. I reklamefilmen er det stadig danske Louise P, der er ansigt for duften. Se bare her: http://www.youtube.com/watch?v=7sJS274VjRE&feature=PlayList&p=CBC329005C0C93C9&playnext=1&playnext_from=PL&index=5
  🙂 Mikkel

  30/09/2009
 • Lone

  Jeg har været i Illum – og skynd Jer…de Bond-dufte er HELT HELT HELT anderledes. Der er mange at vælge mellem, men fælles for dem er (tror jeg), at der virkelig er tale om kvalitet. De holder og udvikler sig SÅ fint. Min favorit er CHINA TOWN.
  KH Lone

  27/09/2009
 • Britta

  Specielt design – mon duften er ligeså vild som flakonen?

  25/09/2009