Cate Blanchett-hårtippet, der også virker for dig og mig

Tro mig, Cate Blanchetts hårstylist, Nicola Clarke, og makeupartist,  Mary Greenwell, er ikke lette damer at få fat på. Umiddelbart efter Cate (ja ja, lidt på fornavn kan vi vel godt være) fløj de videre til Cannes og lavede rød løber. Men here we go, når det gælder Clarkes ord om håret:

Farven: Jeg havde farvet håret dagen før ved blot at nusse lidt for rødderne for at lysne basen. Cate Blanchett er allerede blond, men det bringer den naturlige farve mere frem – lidt som hvis håret har været en anelse i solen. Jeg sørger altid for nogle få highlights omkring ansigtet for ekstra lys.

Vask: Jeg bruger John Friedas Full Repair shampoo og balsam og tilføjer et par oliedråber i det våde hår. Når det er håndklædetørret, krammer jeg en anelse Lifting Mousse fra Ojon i.

The tools: Jeg bruger en mellemstor børste og så ellers medium Velcro- ruller (især til baghovedløft), som sidder i, mens jeg tørrer håret. Derefter ud med rullerne og så en blid gennembørstning med min uundværlige Mason Pearson børste.

Finish: For fin finish glatter jeg let med GHDs styler og laver en midterskilning, inden Sebastians ’Light Hairspray’ forsegler looket.

SNUP TIPPET, DER VIRKER FOR OS ALLE : Det handler om baghoved-udfordringen, hvor det er slemt nemt at komme til at ligne en, der er ramt af en væg eller noget. Bagi. Og derfor klær’ et baghovedløft de fleste (alle, hvis du spørger mig). Udover Velcro-rullerne har Nicola Clarke touperet håret en anelse i toppen – kun lige en anelse…så det ikke ender i en Ajax-reklame. Netop det løft gør, at du kan gå fra okay til Hollywoodsk på få minutter. 

Vil du også have Blanchett’s opløftende makeup-fif OG som bonus deltage i den store NARS-åbning i Danmark…så sker det ved at hooke dig op på Beautyspace. Lige her.

Beautyspace på tablet (lillesøster-bloggen med de hurtige beauty-news) ** Bloglovin‘ ** på Facebook ** Instagram @beautyspace ….og nix weiter.   

29/05/2013
Hvad mindre munde og silkestrømper har med tidens store makeup-trends at gøre
30/05/2013
NARS og gratis hudplejeguide

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Sanne – uha, det lyder som noget, der gjorde ondt indtryk.

  @ Dorte D – nej desværre. Du tænker i farvekode/mærke?

  @ Sommer – 1000 tak for tip.

  Mange hilsner anette

  03/06/2013
 • Sommer

  ALDRIG – gå ned på udstyr!:-)

  Og i mangel på avanceret udstyr har jeg flere gange reddet det fladklaskede baghoved ved at stikke hovedet mellem benene og spraye hårlak ind på ‘den kritiske baghovedplet’.
  Kigge op, løfte hårtotten på ‘pletten’ med en hårbørste og spray ‘udefra’ også, for derefter at børste ganske let, ‘samlende’ totten henover det kritiske punkt, og lige før lakken tørrer helt.
  Så er der ikke noget der flaer u’ og skiller lige der hvor andre stirrer en i nakken, og den kan løftes op et par gange i løbet af aftenen, ved lige at stikke fingrene helt ind i hovedbunden, rode ved rødderne, og så ‘frisere’ lidt med fingrene henover, udefra.

  31/05/2013
 • DorteD

  Ved du hvilken farve hun bruger?
  den ser skøn ud.

  30/05/2013
 • Det lyder jo enkelte og nemt, men velcroruller – NEJ TAK! Jeg købte Sleep-in Rollers og havde nær aldrig fået dem ud af mit lange hår igen. Faktisk truede søde ægtemand med at klippe dem ud! Men så var det søn var tålmodig og fik dem viklet ud igen med megen møje og besvær. Det er bare noget møg.

  30/05/2013
 • Rie

  ja børsten er skøn! Og den varer hele livet 😉

  30/05/2013
 • @ Anette J – og det KAN vitterlig gøre en kæmpeforskel, når værktøjet er i orden.

  Mange hilsner Anette

  30/05/2013
 • Anette J

  Hepper også på hårbørsterne fra Mason Pearson – de er alle pengene værd.

  30/05/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Charlotte K – tro på det, Charlotte. Desuden kommer der en lille film om det inden længe på bloggen.

  @ Birgitte B – du skal være lykkelig for det korte og herligt med en tried&testet kommentar, når det gælder ‘lys omkring ansigtet’.

  Stor hilsen Anette

  30/05/2013
 • CharlotteK

  Jeg må prøve mine velcro-ruller. Jeg har haft svært ved at få et så flot baghovedløft som dig, Anette, men nu tror jeg måske at det kan lade sig gøre med den teknik. Det skal da ihvertfald komme an på en prøve:-)

  30/05/2013
 • Ja – det er når jeg læser om alt det man skal gøre for at sætte langt hår, at jeg er lykkelig for at have kort hår (lige klippet og farvet lyse effekter – selv om jeg er naturlig blond, så giver jeg Clarke ret – det giver noget lys omkring ansigtet)

  30/05/2013

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.