Det der med bryn

bryn-copy1

Jeg har det sådan med bryn, at det er svært at høre, hvad folk siger, hvis den er helt gal med øjenbrynene. Som eksempelvis det rovpluk Milena Penkowa står bag. Hellere helt droppe alt plukkeri end lave en tynd, klovnet streg. Hvis du er i tvivl, så kan labre, fyldige og farvemættede bryn ikke bare kaste et mini-løft af sig til hele ansigtet. De kan også give  den power og karakterpift, der gør al anden makeup udnødvendig. Næsten. 

SNUP TIPPET: Lav din research inden du sætter dig i stolen og får en anden til at gøre arbejdet, så du ved, hvad vedkommende har i tankerne. ELLER tjek lige hende den knalddygtige Jo ud med et klik her – hun guider dig nemlig til selv at blive ekspert.   

01/03/2011
Frynsetips til dig… fra en kender
03/03/2011
Chanelegant

Kommentarer

 • Maria

  Rødstrømper med monobryn… 🙂 Haha!

  Jeg synes The B-world er lidt enten eller.. Men enig, glem alt det andet hvis brynene er for-plukket eller for-streget! – så kan det da være ligemeget med nye reflekser i håret eller en fast aftale med DR.restylane.. Jeg hepper på Jo´s!! -Tak Anette, fordi du husket at blogge om BRYN..

  Forresten…- Må man klippe dem??

  10/03/2011
 • kira

  Får ordent og farvet bryn og vipper en gang om måneden. tip: tromborg har noget der hedder brow-fix der kan få brynene til at sidde helt perfekt og hvis man mangler fylde, kan man snyde med en god pensel og en lysebrun øjnskygge 🙂

  08/03/2011
 • Metteline

  Anette, jeg blir klippet, farvet og får ordnet bryn hos Hairstyle i Horsens 🙂

  06/03/2011
 • JULIA KIM

  Haha Judi – det er altså sjov læsning. gir sjove indre billeder og masser af ideer til flere sjove øjenbryn. Tak for at puste til “fantasi-bålet”…hey hvad m. flamme(nde)-øjenbryn;0)

  05/03/2011
 • Jeg prøver at få mine bryn store og fyldige, især i enderne, så har plukke stop. Plukker kun lige over og så naturligvis i mellem og på øjenlåget.

  05/03/2011
 • Fantastisk – bryn er bare så vigtige for vores udtryk.
  Penkowa-stilen håber jeg ikke, at der er mange, der er tilhængere af. Det ser unaturligt og dumt ud.

  Selv får jeg vokset mine bryn – og rettet til med saks, når det er nødvendigt. Af og til suppleret med farvning, men den del er grænseoverskridende for mig.

  03/03/2011
 • Dorthe

  Kære Rikke

  Jamen med det problem skal du da helt klart have fingrene i Tromborgs Browfix. De forhandler den bl.a. i Illum, Magasin og i Aalborg forhandler bl.a. LOFT i Bispensgade den. Ellers kan du også køber den i Tromborgs netshop, som du finder her: http://www.tromborg.com/shop/make-up_2/?productid=214.

  @Anette: Var så lidt – den måtte jo bare med… 🙂

  03/03/2011
 • Hvor køber man Tromborgs Browfix? Mine bryn har det faktisk med at ville vende en helt anden vej end jeg vil
  …Og må/kan man virkeligt klippe sin bryn? Jeg troede at de ville blive store og buskede af det – eller er det en skrøne min mor har bildt mig ind? Min morfar havde nemlig de vildest bryn og hun påstod at det var fordi han klippede dem. Tænk om man endte med at se ud som Brezhnev.

  03/03/2011
 • @Judi – hahahahha …skøn idé. Lægger du ud og sender foto?
  @Pia – ja, det er en god idé, bare ikke kulsort.
  @Dorthe – Tromborgs Browfix ER et hit. Tak fordi du minder om den.
  @Metteline – hvem er din frisør? Jeg savner gode threading-navne.
  @Elena – GODT billede…søskende! Virkelig godt. Tak.
  @Louisa – bare forlang at se farven først, så er du home free.
  @Raz – uha, uha, uha. Det er altså ikke rigtigt, hvad du siger med de bryn på en vis dame…
  kh Anette

  03/03/2011
 • Første gang jeg så Penkowa, kunne jeg ikke helt definere hvad det var, der var mærkeligt ved hendes udseende… Men ja, det er jo brynene!

  02/03/2011
 • Pia

  Godt indlæg og link. Er det en god idé at farve sine bryn når man er helt lyshåret?

  02/03/2011
 • Joan

  Lige som skrevet til mig. Er netop blevet overplukket af en frisørelev. Shit man skal vide hvem man er i hænderne på. Og det tod tilmed laaang tid og gjorde ondt!

  02/03/2011
 • Lene

  Åh super indlæg!

  02/03/2011
 • Dorthe

  Mange interesante kommentarer I alle kommer med. Og i det store hele kunne jeg ikke være mere enig. Særligt mht. at øjenbryn “skal være søskende og ikke tvillinger” og, at de bestemt ikke skal “overplukkes” og ligne nogle, der er tatoveret på panden.

  Personligt farver jeg selv (eller min frisør) mine øjenbryn, og så forstærker jeg dem lige lidt – for at gøre dem mere intense – med Helena Rubinstein’s fuldstændig fab’ eyebrow pencil. Endelig slutter jeg af med Tromborgs “Clear eye Browfix”, hvormed jeg nærmest friserer mine bryn, så de sidder perfekt. Tromborgs fix’er er simpelthen bare så skøn, og så er den jo skabt af de reneste ingredienser – det vil jo bl.a. sige uden parabener. Skønt!

  02/03/2011
 • Nogen gange har folk så underlige øjenbryn, at de slet ikke minder om øjenbryn. Jeg så en dame forleden, som havde tatoveret gigantiske blåsorte snegle af nogle øjenbryn.

  Det fik mig til at tænke: Hvorfor ikke lave noget sjovt ud af det (når det nu alligevel ikke har noget med øjenbryn at gøre). Fx kunne man få lavet sorte pantere, hvæsende kobraer, blomsterranker eller overskæg.

  Man kunne også gå i en anden retning og kreere statements.

  Forestil jer en let buet skrift: “øjenbryn” + “øjenbryn”, “love” +”rules” eller den Magritte-inspirerede “ce n’est pas un sourcil” (dette er ikke et øjenbryn)

  Aj, spøg til side. De er vigtige, øjenbrynene. Dit link er godt og overskueligt. KH Judi

  02/03/2011
 • Metteline

  Jeg har haft de allerbedste resultater, når min frisør har fikset mine bryn med ‘threading’ – men desværre gør det bare SÅ ondt, så jeg har tudet mig igennem det (altså uden lyd, men øjnene løber i vand..). Heldigvis er hun også ret god med et pincet, så det nøjes jeg med nu. Jeg har helt lyse øjenbryn, så jeg får dem farvet – eller bruger en pensel, når jeg selv bliver nødt til at klare det!
  Mit væreste øjenbrynsmareridt var en chef, jeg havde som teenager – hun barberede dem helt af, og tegnede dem derefter højere oppe med en sort (!) eyeliner!!
  NB. Hvem har nogensinde kunnet tage hende Penkowa alvorligt med de øjenbryn, tænker jeg..

  02/03/2011
 • Man kan aldrig lære nok om øjenbryn – synes aldrig mine sidder helt i skabet… Men ja, overplukning er en skam og desværre set for ofte:-) har lige smækket benene op og åbnet Elle, som jeg ellers sjældent køber…og så har de jo bare den skønneste beauty-skribent viser det sig:-) hvor er det bare et fint foto!

  02/03/2011
 • Elena Leah

  Godt indlæg som ligger fokus det helt rette sted!
  Brynene er bestemt vigtige og jeg kan da også kigge skræmt tilbage på den gang jeg som ung overplukkede dem og plukkede dem på de mest mærkelige måder, så de på ingen måder lignede hinanden, puha!

  Jeg var i Magasin forleden og forsøgte mig frem med en øjenbryns blyant og hold da op det gav da lige lidt mere kant og selvtillid. Men alt med måde selvfølgelig.

  Nu ved jeg godt, at man rent forskningsmæssigt mener, at symmetri i ansigtet er dét folk foretrækker, men et godt tip er måske at bryn ikke er tvillinger, men søskende! Det har hjulpet mig mod overplukning (:

  02/03/2011
 • This is gooood 😉 Og hvor er du dog fin i ELLE Miss A.

  02/03/2011
 • Louisa

  Puha, synes at det der med bryn er en smule svært. Får det selv helt dårligt, når jeg kigger på mit eget forskrækkede konfirmationsbillede! Heldigvis er der kommet mere styr på pincetten siden da. Det, jeg roder mest med nu, er i forhold til farvning. Indtil videre har jeg haft fattet pennen og penslen, men overvejer meget noget mere permanent farve, hvis jeg tør at lade frisøren komme til…

  02/03/2011
 • Nipuni Julie

  Jeg har fået fine bryn takket være du og Kenneth 😉 Tusind tak!

  02/03/2011
 • Tak for dit endnu engang fantastiske indlæg… fordi bryn er så møghammer vigtige. Og ordet skal spredes om de bryn, for der er stadig alt alt for mange som render rundt og ligner Milena Penkowa (så sjovt eksempel for øvrigt). Helt enig i det du skriver…klovnebryn kan tage pippet fra én og tage fokus et helt andet sted hen.
  Ved ikke om det er en gammel arbejdsskade, men noget af det første jeg kigger på når jeg kigger på mennesker, er deres bryn.
  Kender du forresten hende her Anestasia Soare..øjenbrynenes dronning i Hollywood. Hun må gerne plukke mine bryn anytime : )

  Kh fra Jo

  P.s trækker stadig på smilebåndet over dit eksempel med Milena

  02/03/2011
 • Der er en meget lille forskel mellem en Mascha Vang eller en Szhirley, men udtrykket er meget forskelligt.

  Et af verdens bedste skønhedstips som jeg også anbefaler i mit SPA er: Har du ikke tid, lyst eller lejlighed til særlig meget nussen omkring dit ansigt, så bør førstevalg altid falde på dine bryn.

  Men hvor små skal de være?

  Direktøren for Danish Fashion Institute Eva Kruse har mindre bryn, end de modeller vi ser til modeugerne, og hvis du googler hende vil du se en stor lighed mellem Eva og Penkowas bryn.

  Personligt synes jeg at bryn som Szhieley, Prinsesse Mary og Helena Christensen er de smukkeste, men så igen, vi skal jo have noget at grine af.

  Så her fra: Piger pluk endelig men ikke for meget, det du ser som store bryn ser vi andre som klassisk prinsesse agtigt med et snert af Helena Christensen.

  Knus Raz

  02/03/2011
 • @Kristine – der er ikke andet at gøre end at lade tiden arbejde og fylde ud med farve, mens du venter. /A

  02/03/2011
 • Ej rart med lidt om bryn, jeg synes det er så svært, og tror ikke jeg helt har fundet mine “rigtige” bryn endnu.

  02/03/2011
 • Men hvad så når skaden er sket? Min frisør tog lidt for meget af mine. Så jeg rettede og rettede. Nu har jeg sluppet det lidt og de er ved at komme til sig selv, men jeg mangler fx et hår, så det ser ud som om mit øjenbryn mangler noget på midten. Jeg er spændt på om det gror ud igen.
  Jeg synes nemlig heller ikke at penkowa looket passer til mig.

  02/03/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  hahahaha – Rikke, jeg synes alt omkring den sag er mærkelig. Inkl. kørehatten.

  02/03/2011
 • Penkowas øjenbryn er bare storslemme. Hvad synes du iøvrigt om den der kørehat – hot eller not?

  02/03/2011