Dét, der virker på min morgenhylde

Indenfor de næste seks dage skal jeg til to konfirmationer og to store award-shows. Arrangementer, der kræver action, når det gælder mine melfarvede ben, og præcis den opskrift deler dygtige Sara Rostrup i dag.

Vi bliver ved huden. Efter et engageret foredragsarrangement i går i Aarhus med glade og vildt videlystne kvinder (1000 tak), lovede jeg at uddybe min morgenrutine. Den er helt enkel, og handler kun om 1) Let eksfoliering med vaskeklud, 2) Fugtmætning (jeg er VILD med Lings fugtspray, som indeholder præcis de fugtmagneter, der får hudplejen til at holde ansigtet friskt hele dagen) og 3) Solbeskyttelse, hvor jeg har mange favoritter. Én af dem er fra Balance Me. Du kan sagtens lagre din fugt og lægge et fugtserum ind mellem sprayen og solbeskyttelsen. Øjencreme er ikke et must, men jeg er ret vild med Bobbi Browns flødebløde smøre, som kun indeholder hudkærlige fugt- og fedtstoffer.

SNUP TIPPET: Vi tager aftenhylden i morgen, og så til noget helt andet. For måske husker du, at der var vindere, som ikke havde meldt sig til Rudolph konkurrencen? Det gjorde de så, men der blev plads til én ekstra hovedvinder. Tillykke til Marianne Gylding – send gerne din adresse til mig.

NB: De små flasker på hylden er æteriske olier, som jeg altid køber i Frankrig på apoteket. Drypper lidt i en lun, våd vaskeklud og trækker vejret dybt (lavendel om aftenen og eukalyptus om morgenen).

26/04/2015
Beauty brøler #2
28/04/2015
Hvad virker for dig?

Kommentarer

 • Lotte

  Hej Anette

  Har du et tip til en fugtspray el. lign, som kan bruges ovenpå makeuppen i løbet af dagen?. Air Con tørrer øjne og huden ud, så jeg ligner “et stykke med gråt” fra frokosttid og frem.
  Om morgenen er jeg på øjencreme, serum, hyaluron creme, makeup efterfulgt af Fix+
  Jeg er 53.

  Tak for altid gode, gedigne tips 🙂

  06/05/2015
 • Ch

  Hej Anette. Må tilslutte mig, at dine hylder tager sig super delikate ud. Har netop købt Balance Me dagcremen, men synes at den dufter meget specielt – nærmest harsk. Kan den være blevet dårlig, eller dufter den bare ‘mærkeligt’. Jeg synes også den er lidt træg at smøre ud. Den ansigtscreme fra Pai som du og Pernille Sparsø skriver om – hvad hedder den mere præcist? Er den også med solfaktor? Hvordan er dens konsistens?

  Tak for en fed blog
  Christina

  04/05/2015
 • Lena Igens

  Kære Anette Er det nok med spray og solcreme? Du skriver ofte om serum – og at der udover det skal lægges et låg på huden som holder på fugten – er sprayen alt ieen – altså både en dagcreme og det her låg du taler om som holder på fugten? Det vil være skønt hvis det er så simpelt:) Jo færre produkter jo lettere:) Mange tak for dit svar på forhånd. Jeg skal ud og købe, da jeg er løbet tør. Mvh Lena

  29/04/2015
 • Kirsten

  Har prøvet at finde Ling fugtspray på nettet, men kan kun finde en med samme navn ,men som ikke er spray, men 3 dråber som skal fordeles i ansigtet. Hvor har du købt din?
  Tusind tak for en super blog

  29/04/2015
 • Sk

  Hej Anette,

  Tusind tak for dit svar, og fordi du tog dig tid til at svare på mit spørgsmål. Det vil jeg gå videre med. God forårsdag til dag. Kh S

  29/04/2015
 • @ Christina K – Hvis du kontakter spasupply.dk, så kan de hjælpe med forhandler på Fyn.

  @ Sk – Ofte er det solskader, der pludselig viser ansigt efter de 30+. Men to ting: Hvis du bor tæt på Kbh, så er Daniela Fraser fra Complete Me ekspert i at komme mililer til livs. Alternativt synes jeg du skal finde et produkt med salicylsyre, som får renset i bund. Fx. bare Skin Smoothing Treatment fra Danish Skincare.

  @ Charlotte K – 1000 tak fordi du kom.

  Stor hilsen Anette

  29/04/2015
 • @ Lone – Det kommer SÅ meget an på din hudtype? Men jeg har noteret en upcoming foundation-guide. God idé.

  @ Pernille S – Der er masser af æteriske olier i Balance Me, og de kan jo være præcis lige så utålelige som syntetisk parfume. Med PAI får du et mildere produkt.

  @ Tine – HUSK at det er æteriske olier, som ikke må komme direkte på huden (bare et par indsnusende dråber på en våd, varm vaskeklud). Skal nok tjekke op på mærket , for jeg sidder i toget (men de er billige).

  @ Yvonn – Velkommen til. Dejligt du læser med. Det er SÅ meget en skrøne det med alt fra ét mærke. Det giver kun mening for syns skyld, hvis man synes et miks ser rodet ud (det gør jeg ikke). Frugtsyrer kan være en undtagelse, hvor det ikke altid er godt at blance, fordi de ikke altid snakker lige godt sammen.

  Stor hilsen Anette

  29/04/2015
 • lone

  Hej Anette …. hvilken Foundation er din fortrukne? Jeg skøjter rundt blandt alt for mange produkter pt…kh Lone

  29/04/2015
 • Pernille Sparsø

  Anette undrer om der er parfume i ansigtscremen fra Balance Me. Jeg må med skam melde, at hvor effektiv deres håndcreme end er, så døjer jeg virkelig med duften, som jeg synes er umådelig skarp. Alene af den årsag forærer jeg den konsekvent væk hvis jeg får den forærende. Ærgerligt … Har du evt.erfaring med ansigtscreme fra Pai?
  Tak iøvrigt for at du deler dine morgenrutinet. Og snart også aftenrutiner 🙂

  28/04/2015
 • Tine

  Hej Anette
  Tak for en fantastisk Blog
  De små olier fra Frankrig lyder da rigtigt godt. Er tit i Frankrig og vil da helt sikkert købe ind, hvad er navnet på mærket?
  Kh Tine

  28/04/2015
 • Yvonn

  Kære Anette

  Er ny læser på din blog, som jeg synes giver nogle super brugbare tips.
  Kan på dagens blog fornemme,at du ikke bruger eet mærke til din daglige hudpleje. Er det en gammel skrøne, at man får det bedstes resultat ved at bruge de gængse hudplejeprodukter, rense/creme/øjen/serum, fra eet mærke?

  28/04/2015
 • Juhuuuu 🙂

  28/04/2015
 • Christina kragh

  hvem forhandler ling på fyn <3

  28/04/2015
 • Sk

  Kære Anettte,

  Jeg stiller her et spørgsmål lidt ude af kontekst: Jeg vil høre, om det er normalt, at ens hud ændrer sig, når man passerer de 30? Min er blevet mere ujævn med millier (vist nok) under øjnene og en mere ujævn hud over næsen, som formentlig skyldes små urenheder, jeg ikke ved, hvordan jeg skal komme til livs.
  Kan man gøre noget selv, udover at opsøge en dermatolog?
  Jeg renser min hud hver dag, bruger spray fra La Roche, serum (caudalie) og creme (la roche).

  På forhånd tak.

  Mvh Sk

  28/04/2015
 • CharlotteK

  hej Anette,
  selv tak for et super godt arrangement i går:-)

  28/04/2015
 • @ Camille – Jeg lægger aftenrutine på torsdag inkl. rens. Jeg stepper gerne op med fugt og bruger et ekstra fugtserum mellem spray og solcreme.

  Stor hilsen Anette

  28/04/2015
 • Camille

  Er selv netop begyndt med vaskekluden hver aften i stedet for clarisonic børsten en gang i mellem – og min hud virker super glad for det. Mon du bruger et renseprodukt sammen med vaskekluden?

  Og bruger du ingen creme – ud over solcremen – om dagen?

  Dbh Camille

  28/04/2015
 • @ Birgitte B – Haha. Jeg kan love dig for at mine hylder også kan eksplodere i rod, overflod og faktisk også en smule snavs. Og det fungerer ikke for mig, så jeg prøver at skære ind til benet og holde det overskueligt. Og rent. Især, når der som i går så tilmed skulle fotograferes.

  Stor hilsen Anette

  28/04/2015
 • Åh så pæne hylder! Altså, jeg har gode rutiner, men knap så pæne (og ryddelige) hylder 😉

  28/04/2015

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.