fbpx

Det endte galt

071413201809

Eller det mente min mor i hvert fald med hensyn til Go’ Morgen Danmark i går, hvor værten – og (jo selvfølgelig) ikke mig – fik grineflip over en ’eye massager’ fra Foreo. Generelt er jeg vild med gadgets, men må indrømme, at trykpunkts-massage omkring øjnene er lettest uden maskineri.

Emnet var maximalisme, som er en tendens, vi pt. ikke kommer uden om. For vi er mætte af spelt og downsizing og trænger til at smide de små sko og dyrke ekstravagancen igen. Én der gør netop det i aller højeste potens, er Tom Ford, som vel nærmest har gjort ekstravagance til en disciplin. Manden er controlfreak ud over det rimelige (læg fx mærke til, at alle på en Tom Ford stand har sideskilningen i venstre side), men manden er også – ifølge mange – ejer af den gode smag. I hvert fald er jeg vild med duften Patchouli Absolu, som dufter fabelagtigt godt af varmt dansegulv tilsat krydrede trænoter og læder. Lad den sidde på mindst 20 minutter, inden du dufter, og husk, at det ikke koster en krone at gå dagligt i Magasin og få et pift.

De heftige hudpleje-ritualer fra Østen er også et udtryk for maximalisme, hvor lag-på-lag fungerer, hvis du begynder med en fugtundertrøje (tænk hyaluronsyre og glycerin), derefter et målrettet serum – eksempelvis mod rødme eller koks i pigmenter, så en fugt-forsegling med et par oliedråber bare på kinderne, da de fleste er selvsmørende i t-zonen. Og så dagcreme. Opskriften vil holde huden plump og fugtmæt hele dagen, OG vil du have hele historien, så er den her. Og forhandlerlisten på TV2-indslaget ligger her.

PS: Der er en lille konkurrence her og her, hvis det var noget.

05/10/2015
Marie-Mandag. Oktober 2015.
07/10/2015
En advarsel og et supersize tip

Kommentarer

 • @Anette – hvor finder jeg svar, som du skriver – fra BioEffekt?

  08/10/2015
 • Hanne

  @Regga – Mange tak for svar – jeg prøvede i aftes, som du foreslog og ja det var ret nemt at få de få dråber til at række 🙂 Jeg må sige af jeg er virkelig forelsket nu… De produkter er da bare der mest lækre for min hud…love Them 😉 ❤️

  08/10/2015
 • Jytte

  @Anette – opbevaring. Jeg har løst det. Jeg fandt, helt inderst i skabet, en beautybox! (Fra de gode gamle dag da man kunne have full-size med på flyet). Ja, intet mindre søreme. Deri ligger nu alt mit skønhedsgrej. Snupper den med mig om morgenen og aftenen og stiller den tilbage på gulvet (ikke under sengen) i soveværelset (som er koldt) når jeg er færdig. Med alt på en plads er det ikke svært.

  08/10/2015
 • Den lyserøde tingest ligner da også en dims med muligheder. 😉

  07/10/2015
 • Dorthe

  Haha, gud så herligt!
  Er vild med Tom Ford’s makeup linie – men vildt nok han bestemmer hvilken side skildningen skal være i. 🙂

  07/10/2015
 • Ragga

  @Hanne -BIOEFFECT anbefaler 2-4 dråber til ansigt og decolléte. Start med 2 dråber på din håndryg og brug fingerspidsen til at fordele på dit ansigt. Du føler evt., at du har brug for mere i starten men huden vil hurtig blive mæt og du vil mærke at 2-4 dråber er nok. Prøv evt at fordele en dråbe på din håndryg, så får du en fornemmelse af, hvor meget en dråbe dækker. mvh Ragga

  06/10/2015
 • Hi Hi, skidesjovt! Du har da pokerface;-)

  06/10/2015
 • Jytte

  Noget helt andet! Hvordan opbevarer jeg mine cremer mm best? Vi har varmekabler i vores badeværelse, der er dejligt at stå (læænge) og passe sin hud. Men på alle de fine krukker står der “opbevares mørkt og køligt”. Der er mørkt det meste af tiden, men ikke køligt. Sådan ca 20-25 C. Hvad gør jeg? Tager hele molevitten med ind i soveværelset i en æske under sengen, eller hvad? Må de helt ud i køleskabet? Og hvad gør man “i de varme lande”?

  06/10/2015
 • HeLene

  LOL! Du er så skøn Anette!

  06/10/2015
 • Hanne

  Ahhh…okay 🙂
  HVordan fordeler man så de 2 dråber? Det går vel ikke an – som jeg plejer – at tage feks cremen i håndfladerne…

  06/10/2015
 • Jeg elsker dit lille tip omkring Magasin – specielt da mit kontor ligger klods op og ned at Maga på Kgs. Nytorv (og i alle andre henseender er det jo farligt – men det her er for en gangs skyld et gratis magasin-tip) :-)…

  06/10/2015
 • @ Jette V – I hvert fald oplevede jeg, at den havde en magnetisk tiltrækningskraft på både Louise og Morten Resen. Det var sjovt.

  Stor hilsen Anette

  06/10/2015
 • Jeg er også imponeret over, at du kunne holde masken! Jeg sad og grinte ligeså højt som Louise over den dims 🙂 – og undrede mig samtidig over at nogle har tænkt ‘sådan en må vi da lave’, når fingerspidserne da klart må være bedre…

  06/10/2015
 • @ Hanne – 2 dråber til ansigtet er Bioeffects anbefaling og jeg er helt enig. Hals og decolléte kræver det tilsvarende, det har du ret i, at så skal der mere til. Rose Sleeping Facial er en natmaske, du tager på som en natcreme og som fint fjernes med vand næste morgen. Stor hilsen Anette

  06/10/2015
 • Hanne

  Hej Anette
  Hvordan i alverden fordeler man 2 dråber serum til hele ansigtet inkl hals og delco? Er Korres cremen fra VIP-bogpakken en natcreme? eller en maske?
  Tak for en fed site 🙂

  06/10/2015
 • Tanja Olesen

  Hej Anette. Super dejlig og meget inspirerende blog. I sommers var jeg i Paris og købte bla caudalie beauty Elixir og en dagcreme med glød som du også har anbefalet på et tidspunkt. Nu mangler jeg en serum, natcreme og mist ligesom eliksiren. ( den er brugt, fik ikke købt den store desværre) . Kan du anbefale noget tilsvarende. Jeg er 38 og skal jo til at have mere fokus på anti age Jeg har noget mærkelig rødme ved hagen som faktisk ikke er til at få bugt med, og desuden synes jeg min hud slår ud ved hage partiet som aldrig før, noget jeg aldrig har døjet med. produkterne må gerne være i den prisvenlige ende Kender du rønsbøl og beauty pacifique. ? Måske det var det jeg skulle prøve. Kh. Tanja

  06/10/2015
 • Rie Dyrnes

  Utroligt morsomt indslag.Flot at du kunne holde masken :O)

  06/10/2015