fbpx

Det er BARE BRYN, men hvordan? Og hvad med de rovplukkede? Og de usynlige…

 

bryn-ny-ny

Er bryn måske et yndlingsemne eller et yndlingsemne? Som aftalt for længe siden kommer der her en mini-mini-guide fra en af landets bedste bryn-damer, Daniela Fraser:

Streg nummer 1 går lodret fra næsefløj og forbi indre øjenkrog og er dit fikspunkt for, hvor det gode bryn begynder.

Streg nummer 2 fra næsefløj og igennem pupillen afslører, hvor det højeste punkt skal være. Og ikke nok med det, for her skal 2/3 af hele brynets længde også være.

Streg nummer 3 er den yderste og viser, hvor dit bryn skal slutte. Hvis det får lov at fortsætte, kommer det til at dryppe, og du ender med et permanent ked-af-look.

Slutstregen – den vandrette – er en slags tjek-streg, hvor du dobbelttjekker, at brynets begyndelse og afslutning ikke kommer under den vandrette streg.

Det er Sofie, der venligt har lagt overansigt til,  og hun blev især glad for: 1) det lille løft som optisk sker, hvis du har en anelse tunge eller let nedadgående øjne og 2) at brynene, som var dejlige vilde før, stadig er brede, men nu trådt i karakter med form og farve (der er stadig lidt overskudsfarve på billederne, som tager et par dage at blive kvit)

Rovplukkede bryn?

Det behøver ikke at være for sent. MEN gem trimmer, pincet og saks virkelig langt væk og find så en ‘shaper’, du stoler på. Altså én der kan hjælpe dig med at forme brynene tilbage med hårene i behold. Hvordan du finder sådan en? Spørg folk med lækre bryn, hvem de bruger. Eller gå forbi en Bobbi Brown- eller MAC-stand tæt på dig. Eller book tid hos en af landets bedste brow-queens, ms. Fraser, hvis du bor i nærheden af Complete Me (hele turen hos Daniela Fraser koster 175 kr. inkl. farve). Når først du har formen (og hårene) på plads, er det let at vedligeholde selv.

SNUP TIPPET: Hvis du har grundmaterialet i orden, så spring på stregerne og fyld farve på med hjælp fra en (lys) brun øjenskygge. Brug pincet til at fjerne hår på afveje plus en lidt stivbørstet brynsbørste (jeg er vild med Jane Iredales Angle Liner til 90 kr.) til farven, som gerne skal ramme din naturlige hårfarve (max. 1-2 toner mørkere).

Har du udfordringer med bryn? Erfaring med bryn-skabeloner måske?

02/06/2011
De der virkelig syge kliché-tips
07/06/2011
Er jeg ikke for gammel til at få skæld ud?

Kommentarer

 • Jeg har plukket mine bryn i 20 år og ville ønske mine gamle bryn tilbage, desværre vokser der ikke så mange i det plukkede område længere, Hvis der findes tips til at genvinde væksten lytter jeg gerne… jeg “tegner” dem forsigtigt en lille smule kraftigere. De er heldigvis stadig nogenlunde i behold.

  10/06/2011
 • Uuuh det er da værd at overveje 🙂 Jeg ved bare ikke om jeg tør, jeg er så bange for at det bliver sært med min blege hud at få dem fikset op. Hmm

  08/06/2011
 • Åhh jeg synes det er lidt svært at gøre de bryn lækre, jeg ønsker mig at vinde et besøg hos en super bryn ekspert…en give away….kom nu hehe 😉

  08/06/2011
 • Helle

  Har flere gange overvejet at få en prof til at rette mine bryn til da det ikke altid falder helt heldigt ud, når jeg selv er i gang. Nu har jeg bestilt til hos Daniela til når jeg kommer tilbage fra sommerferie. Så får brynene lov til at vokse vildt i ferien 🙂 Tak for tippet Anette!

  07/06/2011
 • av ja det gør ondt, jeg tuder i strber når jeg får dem plukket – men det er så pænt bagefter. anette jeg kan ikke rigtig åbne det link til complete me- kommer bare ind på en blank side med en enkelt link til deres webshop. what to do?

  07/06/2011
 • Lea

  Efter et tip for lang tid siden her på bloggen, gik jeg for nogle måneder siden til Complete Me og Daniela. Og efter 32 år uden bryn (= meget lyse/anonyme) har jeg fået – ud over fornøjelsen af Danielas dejlige og vidende selskab – bryn. Og mange komplimenter for dem.
  Og ja, man kan sagtens vedligeholde selv. Men jeg har nu altså bare booket hos Daniela igenigen – hvorfor ikke unde sig for 175,- forkælelse og pro-ness?
  Og nej – jeg får ikke penge for at skrive dette.
  Men når noget virker, må man dele begejstringen!!
  Så tak for tip, Anette.
  Og tak for bryn, Daniela.

  07/06/2011
 • Pernille Bølkov

  Ville aldrig gå uden for en dør, hvis jeg ikke havde pæne bryn….ja sådan er jeg.. 🙂
  De rettet bryn, gør bare en kvinde smukkere, næsten uanset hvordan hun ellers ser ud.
  Når jeg bliver gammel og mister mine bryn, så skal jeg helt sikkert have dem tegnet, permanent op. Det har jeg fået gjort med min læbe linie og hold da op, det er flot, har haft det i 6 år!!

  07/06/2011
 • Jette

  Det ER virkelig flot, når brynene rettes rigtigt. Meeen, desværre hører det for mit vedkommende under kategorien: senere… Det udskydes til det er strengt nødvendigt, hvis jeg skal opholde mig et offentligt sted. Trods dette bliver det “værste” kun plukket…. Jeg håber, at jeg kommer efter det… Tak for den gode vejledning!

  06/06/2011
 • Line

  Jeg har så længe jeg kan huske tegnet mine bryn op og så behøver man stort set ikke andet end lidt farve i kinderne og mascara… 😉

  06/06/2011
 • Tinna

  Har lige fået ordnet og farvet bryn ……og er SUPER glad for det …..du har så meget ret – det er meget nemmere at holde, og giver lige det sidste 😉

  06/06/2011
 • susanne

  Men hvorfor er det at man mister sine bryn når man bliver ældre ?

  06/06/2011
 • Det bedste er at starte ud med såp naturlige bryn som muligt, så vi har størst mulighed for at bruge alle hår til den perfekte form.
  HVIS man synes at det gør ondt at få plukket bryn (sjældent når det gøres hurtigt med udspændt hud), så kan man anvende ELMA-salve på huden (købes fra apoteket)for at bedøve huden let inden.
  Man kan sagtens optegne sine bryn med en skabelon og vandfast brynpudder (evt fra mærket Christian eyebrow kit) og på samme tid anvende denne skabelon som guide til at forme sine bryn perfekte.
  HVIS du ikke længere har de tætte bryn som du havde engang, så vil vi i Complete Me lancere N-Brow i denne uge (fra samme firma som har udviklet den prisvindende neuLash til vipper).
  Alternativt og absolut den sidste løsning er at få dem mikropigmenteret med farve og nål som holder i årevis. Dette er bedst hvis man næsten ingen hår har og hvis man ikke har noget imod a se en anelse makeup’pet ud
  Mange hilsener
  :-Daniela

  06/06/2011
 • Uh hvor ser det godt ud! Glæder mig stjerne meget til at besøge Daniela på torsdag 🙂 Har uregerlige bryn efter en del tids forsømmelse (hold kæft hvor er det lækkert at man kan skyde skylden på projektarbejde for ALT hvad man ikke har nået, haha!). JUHU!

  06/06/2011
 • @Mikkel – jamen selvfølgelig skal herrebryn være lækre og små-tæmmede.
  @CharlotteK – kan du ikke sende den kosmetolog en regning? Jeg ved ikke om det er for sent, men jeg ville gerne have dig forbi Daniela næste gang du er i Kbh…
  @Camilla L – keep me posted. Spændende.
  @Lise – ha, ha…det får den gode Complete ME-dame selv lov til at svare på.
  @Nipuni – uha. Godt du mødte en dygtig ‘shaper’.
  @Elena – enig. Farven kan være en katastrofe, hvis den bliver for mørk og man ligner en fra Marx Brothers.
  @Heidi – teknikken sidder i hænderne på de virkelig prof., hvor jeg tror, du vil klare det uden de store tårer.
  @Kira – ja, det er vel egentlig en OK pris. Tak for tips.
  kh Anette

  06/06/2011
 • det er en virkelig god idé – også for mænd – at få formet brynene af en prof. Og pas så på med den pincet, for det ser altså mærkeligt ud med de der skæve streger over øjnene…

  06/06/2011
 • CharlotteK

  Ja, men hvad gør man, hvis ens bryn er rovplukkede i for lang tid, så der til sidst ikke vokser hår ud igen? Min (nu tidligere!) kosmetolog plukkede mine bryn så de blev for tynde og nu vokser der ikke hår ud mere – jeg må for evigt finde mig i tynde bryn – eller hvad??? Kan man gøre noget, for at få hårene til at gro igen? Synes jeg har hørt noget om det…. Men altså indtil videre bruger jeg en skabelon og noget brunt øjenskygge og jeg synes egentlig, at det fungerer fint. Det kan dog godt nogle gange være svært lige at ramme ordentligt med skabelonen, men jo mere jeg bruger det, jo bedre bliver jeg også til det. Så når jeg nu ikke kan få nogle ordentlige bryn indtil videre, må jeg nøjes med at bruge skabelon og snyde mig til dem.

  06/06/2011
 • Salli

  Flotte flotte bryn, elsker når det ikke er de der overraskede tissemyre bryn 🙂

  06/06/2011
 • Anette, Anette, Anette!!! Der fik du mig så lige til at forære mig selv en behandling i fødselsdagsgave. Helt og aldeles grænseoverskridende for mig (hvilket for nogen sikkert virker helt godnat).

  Men altså… Når jeg nu om 12 dage bliver voksen og ansvarlig, så er det vel også på tide 🙂

  06/06/2011
 • Har altid undret mig over hvorfor Whoopie Goldberg havde så specielt et ansigt indtil jeg opdagede at hun INGEN bryn har. Det er helt vildt så meget bryn gør for ansigtet— er helt fristet til at prøve Complete Me. Men hvis man næsten ingen bryn har helt fra naturens side.. hvad gør man så? Kan Complete Me så faktisk complete me? 🙂

  06/06/2011
 • Nipuni Julie

  Bryn kan ændre et helt ansigt. Det har jeg selv oplevet. Engang fik jeg rettet bryn af en elev, som endte med at lave mine bryn tynde og runde. Nu er de heldigvis blevet flotte igen og det ændre virkelig ens anssigt.

  06/06/2011
 • Elena Leah

  Har forsøgt mig med lidt af hvert og må sige at farven er utrolig vigtig, når man kaster sig ud i at tegne dem op/give dem fylde. Ellers ser det hurtigt unaturligt ud.

  Men vi kan alle hurtigt blive enige om, at det er utroligt, hvad bryn kan gøre ved et ansigt (: Så de er skam yderst vigtige!

  06/06/2011
 • Britta

  Holllld nu op sikke en forvandling, det er sørme meget, de bryn gør for et ansigt.

  06/06/2011
 • Heidi

  Udfordringer? Ja jeg synes simpelthen det gør så pisse ondt at plukke sig selv. Men føler også det er for pivet at bruge bedøvecreme???? Synes også det er pinligt at sidde ved proffesionel med tårerne trillende ned ad kinderne! What to do?

  06/06/2011
 • Birgitte

  Hold da op – vil da fluks forkæle mig selv med et besøg hos Complete me! Tak for tippet!

  06/06/2011
 • Pia

  Så er der ingen undskyld – det er bare med at komme igang. Så ret røven (men i denne sammehæng ikke luk munden, vel?) ;O)

  06/06/2011
 • Joan

  Jubiii så er den her – den længe ventede brow-guide! Tusind tak Beautyspace – igen er du min redning!

  06/06/2011
 • kira

  WHAT 175 kr. betaler meget mere, men det er så slut nu. Brow fix er uundværligt hvis man har lidt kraftige bryn, der gør som de vil. Bruger Bobby Brown pensel og øjnskygge (flint 59), til at give dem fylde hvis det er lang tid siden de er blevet farvet. Det ligger altid i min taske, så jeg hurtigt lige kan shine brynene op, evt. putte lidt af skyggen på lågene, så kommer man langt!!!

  06/06/2011