Det er gratis, og det virker

Ole peger mig venligt, men bestemt, ind til siden. Af sikkerhedshensyn. Det ER også en stor bil…

I TV2s udsendelse om Ole Juncker, der vil kopiere Ole Henriksens hjerne, er der indhentet eksperter på professor- og phd-niveau. For at dokumentere Ole-effekten. Men jeg oplever faktisk, at folk ikke længere tvivler på, at Ole H er den ægte vare. Alligevel giver det en imponerende følelse af at være boss i eget liv at vide – med videnskaben i ryggen – at både du, jeg og naboen kan manipulere og træne vores hjerne til mere nærvær, mindre stress, mere ro, bedre søvn og en øget koncentrationsevne. Hvis vi vil. Det samme med kroppens form og hudens glød. Jeg ved, at Ole H traf den beslutning aktivt for år tilbage. I dag er han lidt af en maskine, som hans mand Laurence formulerede det for et par uger siden i LA: ’Når vi rejser til Danmark, så slår jeg sædet tilbage, prøvesmager al vinen og ser alle filmene. Ole sidder derimod ret op og ned i alle 12 timer, spiser først sin medbragte mad, hvorefter han sover og vågner udhvilet, når hjulene rammer jorden’. På billedet ser du hans favoritcafé i Beverly Hills. Han elsker langbordet, og jeg har flere gange, rundt om det bord, oplevet, hvordan det sociale aspekt tænder ham. Selvom der er tale om vildt fremmede mennesker, som ikke kender ham. Eller omvendt. #fdmtravels #cali #la

Arbejdsturen til Los Angeles var sammen med den dygtige makeupartist Johanne Danshøj. Hun har fingrene i alt fra Magrethe Vestager til Sara Bro, Frank Hvam og en masse andre. Tænk engang – damen har været så frimodig at lave 8 afslørende punkter om moi efter den tur. Ha. Døm selv, om ikke hun er blevet blændet af enten solen, Ole H eller de mange lidt for sunde juicer. Arhmen det er hun da.

NB: Det er den smukke Johanne, der krydser Sunset Bvld. på det øverste foto. I øvrigt: Så du udsendelsen med 2 x Ole i går, og hvis ja, hvad synes du? Der bliver spurgt til et af min palmefotos i kommentarfeltet. Kommer her:

@beautyspace på INSTAGRAM

25/11/2014
Mens vi venter
27/11/2014
Slut med elektrisk hår

Kommentarer

 • Kalman

  Min absolut favorit Ole H ❤️the Best

  30/11/2014
 • Celestine

  TAK, Anette <3 Cremen er bestilt og ligger klar til afhentning på apoteket. Nyd weekenden 🙂

  29/11/2014
 • Camilla

  Haha, PALMER! Åh hvor godt Anette! Så det straks, tak :-)Fedt med sol og sommer-stemning

  27/11/2014
 • Tænk at man ligefrem taler om Ole-effekten. 🙂

  27/11/2014
 • Ihhhh altså. Sidder med smil plastret over hele ansigtet. Har sagt det før. Men gør det igen. BEAUTYSPACE har verdens bedste, mest engagerede og aktive læsere. Og la’ nu være med at kaste den tilbage. For det er sådan det er. Bloggen er hvad den er på grund af DIG. Så tak. Også tak for de gode indspark her og de mange kommentarer. Lige et par konkrete svar:

  @ Camilla – for you…er der lagt et ekstra palmefoto på bloggen.

  @ Celestine – Det kan siges ultrakort: hvis man starter med hver anden dag og langsomt arbejder sig op som jeg beskriver i bogen at Marie Claires skønhedsredaktør gjorde, så vil det fungere uden gener. Men for mig er der tale om et kurforløb.

  Stor hilsen Anette

  27/11/2014
 • Celestine

  Lidt off-topic – men jeg vil rigtig gerne høre om din erfaring med A-vitaminsyrecreme Anette:)

  Jeg har fået fingrene i en a-vitaminsyrecreme-recept (efter at have læst din bog – tak for en iøvrigt, den blev slugt på én dag..).

  Jeg har tidligere været noget ramt af rosacea og min er hud er liiidt grov i det synes jeg. Jeg har iøvrigt altid været en ‘piller’ (sådan én der, når jeg bliver træt tyer direkte til det første zoom-spejl og begynder at pille og trykke på alt i min hud, der tilsyneladende ikke var der før).

  Nå, men derfor ville jeg egentlig gerne prøve den creme. Min rosacea er ikke noget jeg har haft i flere år (den forsvandt sjovt nok i takt med at min kost ændrede sig) og mit pilleri er lagt på hylden i jagten på at vi (min hud og jeg) kan slutte fred i den tid vi har tilbage sammen. Men jeg kunne læse mig frem til herinde at en hudlæge helt frarådede A-vitmainsyrecreme til ‘rødlig’ hud (det nævnte min hudlæge ikke noget om..).

  Når, mit egentlige spørgsmål:
  HVOR rød og skallende bliver man af den creme?

  Jeg er klar over at det kommer an på dosis, hudtype etc. men jeg tænker at man jo, som de skriver, skal starte langsomt (hver anden dag) og finde den dosis der passer mig og derfor ikke skal have en mega voldsom reaktion. Mit spørgsmål går mere på – kan det dækkes (ex. med mineralpudder – Jane Iredale/Tromborg) og er det til at holde ud.

  Jeg vil voldsomt gerne prøve cremen med jeg er virkelig hundeangst for at gå rundt og ligne en rødskællet fisk i ansigtet hele december måned (eller for den sags skyld hvilken som helst anden måned….).

  Du er min go-to beauty expert – og jeg kunne virkelig godt tænke mig at høre din erfaring 🙂

  27/11/2014
 • Helle Rick

  Udsendelsen var fantastisk. Giver ivertfald stof til eftertanke. Hvilken forvandling den anden ‘Ole’ opnåede. Håber det holder 🙂

  26/11/2014
 • Rikke

  Le Pain Quotidien caféerne er totalt yndlings hang-out spot!

  26/11/2014
 • Helle Andersen

  Ja,jeg læste godt hendes blog i går, og tænkte på dengang du skrev til mig at: ” I dag behøver jeg ingen blush”, men jeg er sikker på at hun har ret og håber at der en dag byder sig en mulighed for at du kan besøge Danmarks største boghandel…..

  26/11/2014
 • Jeanne Johanne

  Så gode udsendelser med Ole! Jeg stemmer for meget mere Ole-TV, det er da noget af det mest inspirerende 🙂

  26/11/2014
 • Pia K

  Jeg har set begge udsendelser med 2 x Ole – og jeg må sige, at jeg er fan! Hold-nu-op hvor har det været nogle inspirerende og spændende programmer.

  Fantastisk at erfare, hvor meget man selv kan gøre, for at påvirke hjernen i positiv retning. Det giver virkelig stof til eftertanke. Er egentlig ret vild med sådanne “hjerne-programmer”… 🙂

  26/11/2014
 • ninia

  beklager jeg finder ole h for affekteret
  men jeg er vild med din blog

  26/11/2014
 • Christina kragh

  I love him

  26/11/2014
 • Jeg synes tv-udsendelserne i går og i sidste uge var megainspirerencde. Og resultatet var meget overbevisende.

  26/11/2014
 • CharlotteK

  Ole H er da utrolig stærk – det var jeg overrasket over. Men hvor har han da bare en dejlig personlighed og et lyst sind. Og selvdisciplin ud over alle grænser!

  26/11/2014
 • Rikke Ryge

  Skøn læsning om dig Anette. Du kan jo, som Ole, også noget helt særligt.

  26/11/2014
 • Ole-effekten er fantastisk. But Oh, Anette – you’ve got the same touch!
  Måske man kan tale om Anette- effekten ;-). Både på TV, her på bloggen og bestemt også IRL
  KH

  26/11/2014
 • Jette V

  Har set begge udsendelser, og blev kun bekræftet i, hvad jeg allerede vidste: kost, søvn og motion samt en selvvalgt (og det er sgu svært nogle gange) positiv indstilling til tingene gør en kæmpeforskel 🙂

  26/11/2014
 • Camilla

  Hvor må det være fedt at besøge Ole Henriksen i LA! Han virker som et fantastisk og positivt menneske, som man kun kan komme i godt humør af at hænge ud med. Men det må også hjælpe at bo et dejligt sted, hvor solen skinner 🙂
  Håber, vi får flere historier om jeres LA tur her på bloggen…og hva med de der palmebilleder, dem skal vi da også se en eller to af? Hvis du kan vælge…

  26/11/2014
 • Jess

  Jeg læste de 8 punkter om dig – du lyder lige så sød som du virker gennem din blog 🙂

  26/11/2014
 • Dorthe

  Haha, er vild med Jo’s indlæg om dig og jeres trip. Så godt – og spændende læsning, der giver en bloglæser som mig følelsen af, at jeg nu kender dig endnu bedre.

  Jeg så i øvrigt programmet om de 2 x Ole i går (og sidste uge), og hvor var det godt. Meget inspirerende og informativ udsendelse, som i dén grad giver stof til eftertanke.
  Vidste godt at søvn, sund kost og motion gør en forskel, men hvem havde troet det social er så afgørende (endnu flere café-turer fremover).

  26/11/2014
 • Jo's

  Jeg tænker at et menneske som Ole (og dig) får det bedste ud af sin tid på kloden. Det er selvvalgt hvordan man vil leve sit liv og det er bare ikke uden grund at enhver er sin egen lykkes smed… dejligt I to mennsker inspirere os andre : ))) Og haha… er vild med historien om hvordan Ole er ombord på et fly… han må til enhver tid gerne sidde foran mig i et fly long.
  P.s. Overhovedet ikke blændet af solen i Cali, heller ikke selvom jeg tabte solbrillerne ; )

  26/11/2014
 • Cecilia

  Jeg har set begge udsendelser og de var virkelig givende. Ole Henriksen er jo bare fantastisk. Det var så tydeligt at se på Ole Juncker, at han rent faktisk forandrede sit mindset, sin krop osv. ved hjælp af meditation, kost og motion 😉

  26/11/2014
 • Superdejligt, at få lidt insider info om dig:-)
  Har jo set udsendelserne om Ole H og jeg er stadig lige betaget af hans energi og lyse sind – et dejligt menneske, som rigtigt mange kunne have gavn af at efterligne:-)

  26/11/2014

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.