Det er jo det her, Jennifer Aniston gør

Okay, måske er jeg en anelse forhåndsbegejstret, når det gælder Jennifer Aniston. Men den hud altså…er bare så fin på den ikke-porcelænshvide måde – og med præcis den underspillede glød, der får mange til at føle sig friskere. Nej, lækrere. Nu bor damen i Malibu, men tro på, at det ikke er solen alene, der får lov til at sætte sig i hendes hud. Der er hentet hjælp fra en tube. Noget, der altid – uanset hvad reklamer og producenter fortæller os – har været en anelse besværligt med enten for meget, for lidt, for stribet eller for slemt-lugtende.

Men glem det. For den her lille doseringsfætter fra Clarins passer ikke bare perfekt i lab-bland-selv-trend-temaet fra TV2 forleden, men er også tæt på genial i virkeligheden. To dråber i din almindelige ansigtscreme eller serum vil nemlig kaste Aniston-glød af sig. Ikke jo to selvbrunende dråber i hele krukken men i den mængde, du normalt bruger til ansigtet. Faktisk anbefaler Clarins tre dråber, men jeg holder nu på to. Der kan senere skrues op eller ned alt efter, om man går efter gløden hos den anden Jennifer som i Lopez.

SNUP TIPPET: Jeg ved godt, at du ved, at huden skal være pudset af og klargjort forud for brug af alle typer selvbrunere. Og her har jeg opdaget en eminent mulighed fra Akademiklinikken, som vi kommer stærkt tilbage til – og jo, det er den, Ellen Hillingsø er fan af. Det sker via Beautyspace’s hudkærlige nyhedsbrev lige her.  Om få dage.

@Beautyspace på Instagram med påske-pænheder og en vaskeægte wonder-mascara

14/04/2014
Afsked med hønserumpen – første afsnit
16/04/2014
Af sted med dig

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Gry – Prøv at ringe til distributøren og bed om Clarins afdelingen. Tlf. nr. 44999099.

  Stor hilsen Anette

  08/05/2014
 • Gry hansen

  Er den udsolgt alle steder? Kan ikke finde den på nettet 🙁

  07/05/2014
 • @ Sanne – I hvert falder virker det fint.

  @ Helene R – Arrhh ka’ det nu også passe.

  Stor hilsen Anette

  23/04/2014
 • Helene R.

  Anette du har lige sørget for at de gyldne dråber er udsolgt alle de steder jeg har været, incl magasin der henviste til dig som den “skyldige” 🙂

  19/04/2014
 • Hvorfor har jeg aldrig tænkt på at blande lidt i min daglige dagcreme? Jeg plejer at bruge selvbruner to gange om ugen, hvilket er et fint interval for en rimelig tone. Men det her lyder bestemt nemmere. Tak for tippet. 🙂

  19/04/2014
 • Christina Hansen

  Tusind tak for svar – også om øjencreme med silikone.
  Hun ER vist en dyr dame, den skønne Jennifer. 🙂

  Fortsat rigtig god påske til alle. ♥

  19/04/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Christina H – Havde kun købt kort adgang ;o) Derfor. Og MAKE er svære at finde – helt enig. De er her:

  http://weseebeauty.com/make

  KH Anette

  19/04/2014
 • Christina Hansen

  Hvor blev indlægget med det store billede af Jennifer mon af? 🙂

  18/04/2014
 • Christina Hansen

  Det er da helt umuligt at google brandet MAKE. Der popper kun Mac og makeup frem.
  Jeg troede, jeg blev fri for at spørge om mere, men altså. Ved du hvor det forhandles? Magasin? Og hvilket land kommer det fra? Måske du har et link eller noget. Jeg tror, jeg må eje den læbestift. ♥♡♥

  16/04/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Sofie – Det er udelukkende forskellige typer frugtsyrer der kan have det svært sammen. Tænk på alt det vi i forvejen blander, når vi putter creme ovenpå serum…og makeup ovenpå hudpleje. Så der er ingen problemer.

  Stor hilsen Anette

  16/04/2014
 • Sofie

  Jeg tænker bare, med det her blande-blande: Er det Sundhedstyrelsen, eller en eller anden høj “herre”, der faktisk gør det ikke-lovligt, da man ved at blande kemi, jo faktisk ikke ved, hvordan det vil reagerer sammen, og hvordan det vil reagerer på huden…

  De må have noget, vanvittig spændende, og nyopdaget forskning bag?

  16/04/2014
 • Christina Hansen

  Jeg er tilmeldt ALT!
  Man kan vel lige holde ud at påsken slutter, når übersmukke Ellen venter rundt om hjørnet af Antonigade.

  Jeg ønsker dig en velsignet påske med masser af smil og solskin. 🙂

  P.s
  Stakkels Jennifer – hvor smuk og perfekt, hun end er, så er det altså rimelig utaknemmeligt, at blive smidt op på sådan et forstørrelses-muligt “lærred”. Omvendt giver det god mulighed for at zoome ind på øjnene og tænke:” wow- flot kohl! Kan vi mon få et bud på den, Anette”? – godt, man ikke er kendt! 🙂

  HEJ LISE 🙂

  16/04/2014
 • @ Pernille A – SÅ cool. Håber du er heldig.

  @ Jette V – Det er jo det…

  @ Lise – Helt enig i, at der er makeup indover, og jeg aner jo ikke hvilket selvbruner mærke Aniston bruger. Men hun har bare den der let gyldne vanvittig klædelige glød, hvis du spørger mig.

  @ Yvette – Lad mig vide, hvad du synes.

  @ Dorthe & Kiss – ;o)

  @ Pernille S….altså, altså…jeg kunne leve med de kinder. Men okay, jeg ser hvad du mener og du har ret i, at hun ikke har finporret hud. Men flot hud dog.

  @ Christina – Åh, jeg synes jo altså at man altid lige skal prøve tingene først, hvis muligt. Du er hurtig…og jeg krydser fingre for at du bliver glad.

  @ Christina Hansen – Glæd dig mht. Ellen. Der kommer en mulighed tirsdag efter påske, hvis du er tilmeldt mit nyhedsbrev ;o)

  @ Anne S – Jeg vil springe i Matas eller Magasin og afprøve produktet et par gange for at se, om det er tåleligt for dig. Jeg tør ikke sige det.

  Stor hilsen Anette

  16/04/2014
 • Anne S.

  Kære Anette,
  Tror du Clarins selvbruneren dur til meget sensitiv hud? Har rosacea og hyperpigmentering, så almindelig sol-brunet hud må jeg nok holde mig fra i ansigtet – elsker ellers at solbade 🙂
  Mange tak for hjælpen.
  De bedste hilsner
  Anne

  15/04/2014
 • Christina Hansen

  Uuuuh!!!! Ville have skrevet lidt til og om den lille Clarins-sag. Men nu er jeg da FULDSTÆNDIG Ellen – kulret! Igen eller rettere : MERE end nogensinde!!
  Wuuhuu – det var alt, jeg kunne formulere i denne eksalterede tilstand.

  🙂 ♥ ♡ 🙂 ♥ ♡ 🙂 ♥ ♡

  15/04/2014
 • christina

  Så den købt 😉 spændende at se resultatet

  15/04/2014
 • Pernille Sparsø

  Tak, et tip af de smartere 🙂
  Jennifer Aniston er smuk og har en skøn glød. Dog synes jeg hendes hud virker noget grovporet på kinderne?

  15/04/2014
 • kiss Jacob

  Tak for tippet Anette.. den skal prøves…..

  15/04/2014
 • Dorthe

  Sikke et tip – det skal da vist med på listen over must haves. Tak for tip! 🙂

  15/04/2014
 • Yvette Trolle Omarsson

  Den MÅ jeg bare eje, drøner ned og køber den med det samme 😀

  15/04/2014
 • Lise

  Hun kunne nu godt ligne noget mineralpudder….men det fejler jo heller ikke noget. Ányway, Clarins-dråberne er virkelig bruger-smarte!

  15/04/2014
 • Jette V

  @ Anette: Jow, men man er vel ikke jyde for ingenting 😉

  15/04/2014
 • Pernille a

  Det må prøves, krydser fingre for at Matas har den, for de har 25% på alle Clarins produkter i denne uge:)

  / pernille 1

  15/04/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Jette V – I lufthavnen er du jo i hvert fald sikret ca. 20 procent besparelse.

  @ RijaH – Jamen det ER smart…lad mig vide, hvis du prøver.

  @ Gitte – Lad mig vide, hvad du synes.

  @ StyleStories – Det er selvbruner med glød ;o)

  @ Sissel – Hvor glæder det mig at høre, at du har præcis den samme oplevelse som mig (og ELLEN vel…)

  @ Lika – Jeg har også prøvet at bakse selvbruner sammen med min almindelige creme, og ender altid med at blive mængdeforvirret. Løsningen her er bare praktisk. NB: Jennifer Aniston er bare et eksempel, for jeg ved ikke, hvad hun bruge.

  @ Helle D – Nemlig.

  Stor hilsen Anette

  15/04/2014
 • Hm, den skal da overvejes. Det lyder i hvert fald overkommeligt, og der skal vist en hel del til, før det kan gå galt… 🙂

  15/04/2014
 • Lika

  Hun er jo fint stylet på det billede der, så jeg bliver en smule skeptisk – hvad skulle det serum gøre bedre end en almindelig selvbruner, som man også kan blande med sin dagcreme?

  15/04/2014
 • Sissel

  Den serum fra Akademikliniken har jeg; bruger den kun nogle gange om ugen som anbefalet, og jeg som ellers har sart hud har ikke problemer med den 🙂 Mild Peeling, I like 😉

  15/04/2014
 • Skal lige forstå det rigtigt, er det en let selvbruner, eller er det her-og-nu glød? Lyder spændende i hvert fald, og prisen er også helt ok 🙂

  15/04/2014
 • Gitte Salling

  Den skal da prøves.

  15/04/2014
 • Ej okay det er sgu smart! Det kunne være jeg skulle forsøge det så jeg ikke kun var rød i ansigtet i år ;D

  15/04/2014
 • Jette V

  Jeg skal bare SÅ meget have den Clarins Booster næste gang jeg er i lufthavnen – den er jo vildt genial! Og som du skrev i går at man bare skal springe ud i det, så vil jeg da også prøve at putte den i min bodylotion 🙂

  15/04/2014

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.