Der manglede noget på TV

Hvis du har tid, så er klippet med denne gang. Vi nåede ikke at vende, om rødvin – direkte på huden – er godt. Jeg synes, man skal nøjes med at drikke den. Vinen. Og skal den absolut på huden (for husk der er alkohol i), så bland i det mindste lige dele honning og rødvin, så du får et blødgørende, anti-bakterielt antioxidant-boost.

SNUP TIPPET: Hold også øje med rødvinsfarver grænsende til det sortvinsagtige i makeuppen i øjeblikket. Jeg er helt tosset med lakkerne her fra Armani og Nars. En anden mulighed er hippe rødvinsbidte læber, hvor pænheden skal droppes. Farven duppes bare på, som var der tale om vinrester. Du vil ALDRIG fortryde at kigge nærmere på MACs bløde Sheen Supreme i farven Good to be bad, som trækker op i en saftigflot bordeauxfarve (og ikke brun som det ser ud til på billedet).

NB: Jeg er også glad for Shellac-negle, der tåler alt som i ALT. Her i vinfarven Masquerade.

Hvis du vil have lyn-auto-besked, når der er tendens-nyt, konkurrencer og chance for at blive Beautyspace-anmelder så hook dig op på Bloglovin’ og kig med på Instagram: @Beautyspace

11/09/2013
Hun gør dig klogere
13/09/2013
Fra Aarhus til London

Kommentarer

 • @ Marie R – haha…måske er lyset også godt sådan en meget tidlig morgen.

  @ Linda R – arrrhhh, jeg synes altså man skal nappe resveratrolen via en creme.

  @ Anette J – jeg er også blevet vild med de sortvinsrøde nuancer. Helst uden for meget perlemor.

  @ Tina – jeg ser Grapenol anbefalet på flere klinikker og der er ingen tvivl om, hvis jeg ser på studierne bag, at der er reel tale om styrke af kar. Så jeg ville kaste mig mig ud i dem.

  @ Fru Striib – husk så at købe et par ekstra flakser.

  @ Sanne – jeg tænkte det samme i denne uge. Og at vi er heldige med de årstider, for det føles mere end ok at skifte netop nu.

  Stor hilsen Anette

  14/09/2013
 • Det er altid en fornøjelse at se og høre på dig. Og jeg sad faktisk og tænkte om det virkelig kunne være sundt at smøre rigtig rødvin på huden, for det er da krasse sager. Lækre farver i øvrigt, jeg glæder mig til at skifte til efterårsfarver. 🙂

  12/09/2013
 • Susanne

  Skønt med nyt .. Tak for fode input og dejlige farver

  12/09/2013
 • Fru Striib

  Det vil jeg lige informere mine gæster om på lørdag når jeg serverer Mont Grass for dem

  12/09/2013
 • Tina Irene Povlsen

  Igen gjorde du dig så mere end strålende på tv søde Anette. – Jeg har et spørgsmål angående Grapenol. Det skulle virke på de synlige blodkar/karsprængninger. Jeg har tendens hertil, og havde for et par år siden nogle ret synlige på kinderne, hvilke jeg behandlede med en creme indeholdende bla. c-vitamin korn. Umiddelbart er det arvegener fra min fars side, da de alle har været plaget af dette. Med anlæg for og tendens hertil er mit spørgsmål så, om jeg vil kunne ha’ gavn af at tage Grapenol som kosttilskud mod dette målrettet forebyggelse/reduction ??? – 🙂

  12/09/2013
 • Anette J

  Jeg stillede allerede skarpt på dine negle i går! Farven er virkelig lækker – jeg kan godt lide (også dem på billedet), at nuancerne er anelse mere sort end de mere klassiske bordeaux farver.

  12/09/2013
 • linda Rasmussen

  Måske man kunne koge vinen ind, så alkoholen forsvinder, inden man smører den på huden?

  11/09/2013
 • Marie Rasmussen

  Tak! Dejligt at se dig “live” igen. Og det er GULD VÆRD at høre dig udtale alle mærkerne … der fik jeg da lige en A-HA oplevelse af de store. Kan da godt høre at jeg ligger trykket de helt forkerte steder 🙂
  Udover at jeg lappede alle de kloge ord i mig, bemærkede jeg at din hud ser ud som om den er i super topform. Meget smuk! Læser lige din bog én gang til, så jeg kan få alle de kloge ord + gode råd helt ind på lystavlen.

  11/09/2013