fbpx

Dét Go’ Morgen-produkterne har tilfælles

Kender du følelsen af panik, når du træder ind over dørtærsklen til skønheds-afdelingen i et stormagasin? Fysisk som online.

Forklaringen er enkel. Det er et blodrødt, krigerisk hav derude med SÅ mange valgmuligheder og deraf kamp om kunderne (altså dig), der ikke mindst skyldes, at vi er blevet mindre mærke-loyale. Derfor kræver det fokus og stærk navigation at gebærde sig og få det rigtige med hjem.

Vi gør to ting: Retter os mod dem, vi stoler på. Eller retter os mod dem, der interesserer sig for det, vi interesserer os for – og som måske endda evner at gøre os klogere. Jamen, interesserer vi os ikke for vidt forskellige ting – også i forhold til hud, sund- og skønhed? Jo, selvfølgelig. Dog er der et par overordnede emner, som rigtig mange er fælles om at fokusere på netop nu: Eget helbred/sundhed, klodens ve og vel og endelig forlanger vi fuld gennemskuelighed og ordentlighed på alle hylder. Vi har nemlig været vidne til for mange skandaler. Spørg bare bankerne.

Gruppebilledet fra i går ser du her på @beautyspace. Et par eksempler:

La Roche-Posay står bag et par sympatiske tiltag, der hæver sig op og ud over det kommercielle aspekt. Sidste år var det et sol-alarm-plaster – i år er det en scannings-app, der kan give et overblik i forhold til hudorme, bumser og ar.

På billedet ser du deres nye beroligende mist, der indeholder kildevand og stoffet allantoin, som vi har talt ALT for lidt om. Det virker nemlig både beroligende, barrierestyrkende og fugtmættende.

Aurelia matcher det sundhedsmæssige aspekt, hvor vi er ret optaget af probiotika (typisk beroligende mælkesyrebakterier), der med fordel kan indgå i kosten, men som også gør godt i hudpleje. Britiske Aurelia gør det fabelagtigt godt med efterhånden utallige priser i rygsækken. Og vi bliver hele tiden klogere på området.

Jeg kan ikke slippe den lille rulle til huden omkring øjnene. Se live-filmen (jeg lover, at den er underholdende) på Instagram under mine højdepunkter døbt ‘TV2’ på @beautyspace’ her. Med fugtmætning, en anelse lysnende indhold og en god mængde beroligende mælkesyrebakterier er det en kølende og meget behagelig sag. Jeg har min i køleskabet og ruller på ’det hårde’ – altså, det øverste af kindbenet plus brynbenet for at få en mini-drænage.

Abhati er et eksempel på en ret sej iværksætter: Anju Rupal. Hun er typen, der holder TED TALKS, er indstillet til en FN-pris i år (den første i øvrigt inden for beauty & empowerment) – og laver gennemtænkte produkter. Hun ville bygge en forretning, der kunne sende indiske piger i skole. Tilfældigt blev det hudplejebranchen (det var dér, hun havde forbindelser – tilsyneladende gode, for kvaliteten er høj). På under tre år har hun sendt tæt på 200.000 piger i skole.

Et af bestseller-produkterne er sæben her.

SNUP DET EKSTRA TIP: Rudolph Care husker du måske fra ordene her? Og så er der bølgegang i debatten fra i går. Med Kemiluppen.

MERE AF BEAUTYSPACE? Alt fra ny surprise-box til guiden mod synlige porer. Hvis ja, så foregår det her.

29/04/2019
Tænk Kemi er næppe noget sandhedsvidne
Her er, hvad der er vigtigt
02/05/2019
Sarah droppede den sædvanlige rutine
Her er, hvad der skete. Og hvad hudlægen siger.

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Christina Kragh, det afhænger helt og aldeles af, om din hud kan tåle det. Hvis man fx har en svækket barriere er begge dele for krads. En stærk hud, der er A-vit-vant vil ikke have problemer.

  KH Anette

  02/05/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Rie Viola, tak for dine pæne ord. 1000 tak. Og tak fordi du læser med.

  KH Anette

  02/05/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Karen Brunh Krogh, det er deres borage-oil (hjulkroneolie), som ER en virkelig fin og hudkærlig olie. Med antioxidanter og omegafedtsyrer, men også med en imponerende ikke-fedtende slip-let effekt. Den vil kunne erstatte silikone i mange produkter. MEN duften….

  KH Anette

  02/05/2019
 • Rie Viola

  Det er præcis det jeg gør: Retter mig mod dem, jeg stoler på. Eller retter mig mod dem, der interesserer sig for det, jeg interesserer mig for – og som måske endda evner at gøre mig klogere….. Nemlig dig Anette. Tak for dig <3

  01/05/2019
 • Christina kragh frandsen

  Hej Anette
  Ville du bruge dermalotica rapid peel sammen med A-vitamin? …. el vil du droppe A-vitamin de dage jeg bruger rapid peel kh c

  01/05/2019
 • Karen Bruhn Krogh

  Hvad hedder produkter fra The ordinary?

  01/05/2019