Det her står ikke i dagens avis

ole1

Og med avisen, mener jeg Børsen Weekend, hvor mr. skin king, cremekongen, hudpleje-darlingen og Hollywood-fænomenet, Ole Henriksen, fortæller om at overleve alt fra en barndom med bank, et senere mordforsøg  til i dag, hvor alle vil have en luns af ham på ondt, men især godt (for hey, den gode Ole lever jo godt af at sælge creme).  Her får du et par ekstra linjer, da jeg spurgte, hvordan overlever …

du janteloven? OH: Ved at ignorere den.

kærligheden i dit liv? OH: Ved at prioritere min mand Lawrence som nummer et. Jeg forsøger at overraske og gøre ham glad så ofte, det er muligt – som i sidste uge, hvor jeg tog ham med til Etro i Beverly Hills, hvor han kunne vælge de skjorter, han ønskede. 

din forretning? OH: Ved at huske på bittesmå ting, som er afgørende for om en forretning kan overleve. Jeg omgiver mig med de mest talentfulde mennesker, betaler dem virkelig godt og bruger masser af tid på motivation. Derudover sørger jeg for at afsætte tid til at nurse min kreativitet, så ideer aldrig skydes uprøvede ned. 

du risikoen for at løbe tør for strøm? OH: Jeg tanker op ved at sørge for alene-tid, hvor jeg motionerer, går ture og tænker, ligesom jeg får mental energi af at være sammen med min mand og gode venner. Gode bøger gør også meget for mig. Senest Positivity af Barbara L. Fredrickson og Happiness med Dalai Lama om livsglæden ved at værdsætte det vi har.

spontaniteten hos dig. Er den planlagt? OH: Nej, nej, nej, for så ville det spontane jo gå fløjten. Mit liv er ikke totalt skemalagt. Jeg snupper mange uplanlagte pauser – ofte fitnesspauser, ligesom jeg ofte meddeler hovedkontoret, at jeg ikke er til rådighed, med mindre der er tale om bål og brand. Fordi der konstant er meget at forholde sig til, ligger jeg mig nogle gange bare ned og lukker øjnene.

SNUP TIPPET: dagens tip er den visuelle herlighed oven over teksten – skudt af fotograf Kåre Viemose.  Har jeg forresten fortalt, at jeg har en søn, der har svært ved at fatte, at hans mor og Ole H ikke er jævnaldrende, for han ligner jo en på 37, ikke mor? Tjjjhooooo.     

09/09/2010
Hvor svært kan det være? DIY-guide
13/09/2010
Farver du hår? Jeg gør. SJP gør vist også, og Lady Gaga…Uden sammenligning naturligvis

Kommentarer

 • Mie

  Åhh Anette, jeg sidder her og bliver helt rørt!!! Den mand er et kæmpe forbillede og vidnesbyrd på, at det er muligt at omskrive sin historie. Muligt at forvandle sit liv. Muligt at lade livsglæden og det gode have fokus i sit liv. Valget er DIT………..
  Ole er så INSPIRERENDE – TAK OLE

  15/09/2010
 • Nipuni Julie

  MIN GURU – i looooove it! 🙂 Det er så spændende og givende alt det han har på hjertet. Godt du inddrager ham i din blog 🙂

  13/09/2010
 • Snupper lige avisen inde på stuebordet, for det er da vist en interview jeg har lyst ti at læse fra ende til anden!Dejlige vinkler Anette!

  12/09/2010
 • Fede billeder – og en rigtig go’ artikel, Anette!! Især den sidste del med hvordan han reflekter over episoderne med Mary og Ricky Martin. Beviser jo at han ikke går rundt i sin egen lille kendis-verden og er ligeglad, men er i virkeligheden…og hvor er det sødt med hans mor!!

  11/09/2010
 • Hep hep til alle øvrige kommentarer – smukt skudt. Er også bjergtaget af OH, hans energi og positive livssyn + respekt for hans store business. Og Anette – fedt at læse din store artikel i Børsen weekend. KH og god we Karin

  11/09/2010
 • Selvom jeg ikke kender Ole Henriksen fra andet end fra medierne, så ér han altså bare et menneske som jeg slet ikke kan lade være at holde af! Jeg beundrer ham utroligt, for hans dejlige og positive syn på livet!!

  Og ja, smukke billeder af et smukt menneske!

  Kærigst, Karina

  11/09/2010
 • Skønne skønne billeder.

  Og herligt med tips om, at passe på sig selv. Og ikke mindst at OH bruger motion som alene tid til at lade op. Meget stor inspirator er han.

  10/09/2010
 • Smukke, smukke billeder! Så dokumentar om ham og synes han er meget inspirerende som menneske og forretningsmandn og så den livsglæde.

  10/09/2010
 • Hvor er det nogle skønne billeder!

  10/09/2010
 • Kan man andet end beundre en positivist som O.H. Kunne man da bare få ham som indsprøjtning :-))

  10/09/2010
 • Gitte Salling

  Gid vi alle kunne være så positive..

  10/09/2010
 • Pia

  Åh ja kan godt huske du engang skrev i en artikel at han virkelig ER lige så frisk og glad i virkeligheden! Nam nam!

  10/09/2010
 • Joan

  Drømmer om en dag med ham. Kunne det være din næste konkurrence: En dag i Hollywood i selskab med OH!!!! Så vil jeg gerne have 700 lodder:O)

  10/09/2010
 • Heidi

  Åh han er så fantastisk ham Ole. Må være skønt at kunne vise sine børn sådan et energibundt!

  10/09/2010
 • Lene

  Christoffer har lidt at lære endnu om kvinder…. men okay med en far der indledte med at sige “arbejder du så bare på kontor”. Der kan sgu’ godt komme til at gå et par dage…:O)

  10/09/2010
 • Virkeligt gode billeder, han sprudler af energi den mand! Ville ønske der var mennesker som ham i min omgangskreds!

  10/09/2010
 • ha, ha sjovt med din søns kommentar:-) Børn er sgu nogle små sataner ind i mellem. Ole rocks!

  10/09/2010
 • Han er altså et meget inspirerende menneske – tak for påmindelsen!

  Kh Rikke

  10/09/2010
 • Tinna

  Ja han har jo en fantastisk livsholdning ….. og har så meget ret i – det er jo nemlig de bittesmå ting som gør en forskel i alle livets sammenhænge.
  Anette du ligner da ikke en der er en dag over 27 😉
  God weekend
  Knus

  10/09/2010
 • Susanne Jensen

  Jeg tror ganske enkelt, han er et af de mest positive mennesker i verden. Han giver så meget….

  10/09/2010
 • Charlotte

  Sikke da nogle skønne billeder:-) Det er altid dejligt at læse om Ole, for han udtrykker så meget livsglæde og positivitet, at man ikke kan undgå at blive smittet – og det er da skønt!
  God weekend!!!

  10/09/2010