Dét mener du ikke, Ole!

I dag skulle handle om noget andet. For jeg er bagefter med en undskyldning, en konkurrence og noget om hvorfor en kold neglelakfarve kan give synet af en livløs hånd. Og normalt tipper jeg slet ikke om gode deals. Men så kom Ole Henriksen i vejen. For i det her taxfree heaven fandt jeg tre normalstørrelser på hans C-vitamin Truth Serum, fugtmætter-cremen i samme serie og så den kølende blå Lift Eye Gel, som er på alles øjne i USA, fordi en eller anden stjerne i People’s Magazine har råbt højt hurra ud over all 50 stater.  Der er tale om full sizes plus renseproduktet African Red Tea Foaming Cleanser i en rejsestørrelse på 45 milliliter. Til 399 kr. For det hele.

Jeg flytter i lufthavnen.

Og ellers kender man jo nok nogen, der skal forbi, men faktisk, fandt jeg ud af, kan man godt forudbestille og dermed sikre sig sager – også selv ens flytur først er til december.

SNUP TIPPET: Som sagt, stay tuned for en lidt anderledes konkurrence og spring med her, hvis du vil have del i de 5 hudtrick-pakker.

@Beautyspace på Instagram // på Facebook // på Bloglovin’ og nix weiter. 

27/06/2013
Arjjjj nu stopper du med det pandehår
29/06/2013
VIND!

Kommentarer

 • Kære Anja,

  Jeg ved ikke, hvor meget du læser med på Beautyspace eller, om du har læst min bog? Der er masser af kritiske synspunkter fra min side – OGSÅ i forhold til EU og deres lister. Stor hilsen Anette

  12/07/2013
 • Anja

  Hej, prøv at tjekke ingredienserne på OH produkterne. Der er rigtig mange som er på EUs liste over særligt allergifremkaldende stoffer. Og så holder de gode ingredienser sig ikke når de puttes i krukker og udsættes for lys og luft.
  Jeg savner at du er lidt mere kritisk og søger beviser.

  12/07/2013
 • 1000 tak for jeres kommentarer.

  @ Anette W – helt klart en kombination af IPL og Avitsyrecreme, men begynd først når sommeren er ovre. Hvis du har min bog (kan lånes på biblioteket), så er det beskrevet der i.

  @ Marianne – har du mon prøvet Murads oil-free version (du finder den på murad.dk) ?

  @ Frederikke – jeg forventer, at DU deler løbetips ud inden længe så!

  Stor hilsen Anette

  01/07/2013
 • ej hvor lækkert !
  Camilla Christine // Fitspoblog
  Nike giveaway – http://www.tinyurl.dk/40131
  slutter imorgen 🙂

  30/06/2013
 • Irene H

  Sættet fra Ole H kan også købes i Billund lufthavn:-)

  30/06/2013
 • Dorthe

  Ohh my, sikke et tip – godt jeg snart skal via Kastrup, så jeg kan få endnu et Ole-fix tilfredsstillet. 🙂

  30/06/2013
 • Christina

  Er det ikke den samme pakke der er på http://www.ezzence.dk

  29/06/2013
 • Anette Waaben

  Anette, jeg har et spørgsmål om solskadet hud, som du måske kan svare på.
  Jeg har rigtig mange pigmentpletter i ansigtet….for mange til, at en whitener kan fjerne dem. Derfor overvejer jeg laser beh, eller en form for syrebehandling/afslibning. Kan du anbefale noget godt?

  28/06/2013
 • Taxfree er og bliver bare en god ting 🙂

  28/06/2013
 • DorteD

  Jeg flytter med!

  28/06/2013
 • marianne

  Hej Anette

  Jeg skriver da jeg har problemer med at finde en solcreme til mit ansigt i factor 50, jeg har i mange år døjet med urenheder og pigmentforandringer, fik for nogle år siden en skrap kur mod urenhederne som hjalp, men jeg har stadig problemer med at min hud stopper til,når jeg bruger solcreme, jeg har fulgt din blog gennem lang tid, + købt din bog, jeg har samme hud som dig hvad jeg kan og ikke kan tåle, men er i vildrede hvad jeg efterhånden skal købe uden at slå ud, håber du kan hjælpe mig.

  Skal på ferie om en uge så hjjjæææælp;o)

  Kh Marianne

  28/06/2013
 • Ej men for dælen da- det er jo København 🙂 hva med os stakkels jyder, vi vil også ha de gode tilbud- det kan du godt hilse hr Henriksen og sige :-)). Knus

  28/06/2013
 • Ulla

  Har i sidste uge lige købt den blå eye-gel i lufthavnen – og kan næsten ikke få armene ned 🙂

  28/06/2013
 • susanne

  Kan du ikke lave en aftale med hr. Henriksen om, at alle dine dejlige piger kan købe pakken til samme pris 😉

  28/06/2013
 • Helle S

  Ih åh – et FLOT tilbud:-)

  28/06/2013
 • Julia Kim

  Fedt, min mand har lige inviteret mig en smuttur til Tyskland medio juli – m fly…skal ha fingrene i “den blå”!! 🙂

  28/06/2013
 • Marie Rasmussen

  Se det er da et scoop af de helt store. Ærgligt at jeg letter fra Aalborg lufthavn om en uge. Tænker næppe de er med på Ole noderne … Når det så er sagt, så bugner skabet også med cremer – og snart kommer der er den dejlig pakke ind af døren. Turde ikke sige nej til det lækre tilbud du fristede med den anden dag 🙂

  28/06/2013
 • sus bruun

  skal desværre ikke i lufthaven foreløbig..må nøjes med Skagens friske luft, havvand og fisk om en MÅNED…
  Tak for super gode tips til huden – gårsdagen tip er givet videre til det mødrende ophav som lider af rosacea – hun skal også låne din bog..
  Og løbeture…åh er startet med program – men som altid så er jeg stoppe efter et par uger..god mental tanke med tandbørste- den må bruges så jeg bliver fit i løbet af sommeren.

  28/06/2013
 • Frederikke

  Okay – dét er da et scoop!

  Og Anette – af hjertet tak for dine fantastiske tips til huden. Jeg har adopteret dine løbeture og er denne uge oppe på (om lidt) 3 ture! Jeg har ømme ben og ligner mest af alt en gammel sæk kartofler, når jeg tungt slæber mig igennem de 2.35km (nøjagtigt opmålt), som jeg dog kommer løbende igennem med en nogenlunde intakt selvtillid. Havde det ikke været for dig, så tror jeg, at mine undskyldninger havde vundet over drømmen om lækker hud… Jeg venter utålmodigt på at bagdelen vandrer mod tyngdekraften, og huden får nyt liv 😉

  28/06/2013
 • Jette V

  Århhh, det er billigt :)! Jeg rejser jævnligt fra Billund lufthavn og ville ønske de ville lave det samme…
  – og AV for f***** du ramte et ømt punkt med dagens hudguide, Anette…. må vist hellere se at komme op fra sofaen igen 😉

  28/06/2013
 • Tina Irene Povlsen

  Halleluja – Sikke et scoop. Mon ikke man bare skulle pakke kufferten og flytte med dig i lufthavnen. Sikke et hudgufparty vi kunne holde.;)
  Næh – En bestilling blir’ vist nødvendig, da hudguf og fugtglade damer nok kun kan erhverve visum til indrejse, men ikke få længerevarende opholdstilladelse CPH Airport… 🙂

  28/06/2013