fbpx

Det tager kun fem minutter, men jeg vil så gerne…

Selvom jeg ikke er stor Fakta-fan, sidder det gamle reklameslogan så tilpas fast, at jeg låner det. Se Børsen Weekend, hvor den gode Bob kastet en tegning efter mine ord om duft. Udover dufttrends handler artiklen om, hvordan netop duft – ikke købeslagsen, men din personlige (og vel til tider svedige lugt), kan afgøre holdbarheden på dit parforhold. Og så er der noget om en fancy maskine, som kan duft-hjælpe, hvis du synes udbuddet er kaotisk. Endelig er der Julia Kim, som er lidt en moderne heks. Smuk, vis og utrolig duftklog. Når jeg har en ekstra time plus 900 kroner, skal hun have et besøg, så jeg kan få min helt egen Anette-duftolie. Hun kalder mig…ja, nu kan jeg ikke huske det, men det er noget med gudinde i enden, og det lyder meget godt.

23/02/2012
Hvor hurtigt kan du være på Origins-standen til et gratis pick up?
27/02/2012
PS: Jeg er vild med dig

Kommentarer

 • Kirsten V Nielsen

  @Julia Kim, tusind tak.

  Mange hilsner,
  Kirsten

  28/02/2012
 • @Con9, hahaha, nej jeg tror ikke jeg kender din mand….med mindre han hedder – ej spøg til side!
  Jeg tror dét Anette hentydede til var, dit ”spørgsmål” om dét med signaturduft. Og dertil vil jeg vove at påstå, at hvis man genkendes på altid at gå med en særlig duft (blanding), så er det jo en slags siganturduft for den person – selv om den ikke er specialdesignet til en.

  I de gode gamle dage (80- og 90erne), gik duftkendte mine veninder mig på min kærlighed til Chloe (ja, dén laksefarvede deospray, der lavede store hvide plamager på ens sorte tøj!). Det var min ”signaturduft” – lige ind til de ændrede den for altid….

  En gang gik jeg fra min kæreste og boede i nogle måneder hos en veninde. Da jeg flyttede ud, sagde hun at hun savnede helt duften af lavendel, som min hovedpude altid duftede af, fordi jeg altid spurgte mig med lavendel-ansigtsolie (mit eget mix naturligvis!) om aftnen inden jeg gik i seng – en slags: godmorgen-hovedpude-signaturduft ;0)

  @Kirsten, for øjeblikket bruger jeg økologisk Sheasmør fra ”Melvita” (fås også med lavendel – hvis nogen skulle have lyst til at gøre mig godmorgen-hovedpude-signaturduft kunsten efter ;0)

  …..noget helt andet – den duftmaskine, lyder altså lidt spændende! Især hvis den har sådanne en stor næse som, som Bob har illustreret;-) Er der nogen der har været i Fields Matas og blive duftmatchet?

  Ps. @Lene, ”Gudinde i enden”…..det tog lige noget tid før jeg fattede hvor sjovt det faktisk lyder Hahaha…..

  27/02/2012
 • Ditte H.

  Uha, jeg er slet ikke til dufte – heller ikke de naturlige (hø hø), men HVIS jeg skal dufte af noget ved større festivitas, så skal det den ondelynemig være Chanels Allure eller Chanels Coco Mademoisell (hvordan det så end staves …)!!
  Æææælsker de to dufte – og nok allermest Allure 🙂

  Ha’ en rigtig dejlig mandag!

  27/02/2012
 • Njaa jeg er vist godt dækket ind med dufte. Til gengæld kunne de unge muskuløse fyre til dagens springgymnastikopvisning måske godt have brugt et hint til den slags…

  26/02/2012
 • Kirsten V Nielsen

  Julia Kim det lyder meget spændende. Du omtalte at du brugte en øko shea butter cream en del blogpost tilbage, kunne jeg bede om navnet/ mærket på den?

  26/02/2012
 • Anette J

  Det ville da være en drøm, der går i opfyldelse, hvis jeg fik min helt egen duft på flaske.
  Indtil det sker, bruger jeg gerne dufte fra the florascent, som laver nogle helt fantastiske sager. Er lige nu stor fan af den, der hedder Ksar.
  Og Anette: hvad med et indlæg om ansigtscreme med solfaktor? Er der noget nyt og spændende, vi bør vide?

  26/02/2012
 • Lene

  En gudinde i enden – det gad jeg godt se, Anette! :O)

  25/02/2012
 • Pia

  Åh skide god duft-artikel. Jeg æææælsker Børsen weekend med dig i….

  25/02/2012
 • Joan

  Åh jeg kunne ikke nå til Århus i dag. Håber der er andre der har nydt godt af dit fede tilbud om gratis serum. Er jo et helt fantastisk mærke!

  25/02/2012
 • Hahaa, ja jeg tror ikke Julia Kim kender duften af min mand, men altså – jeg mente jo hendes egen mand! 🙂 🙂 Mine to favoritdufte er “Blue Grass” fra Elizabeth Arden og “Paris” fra YSL. Synes de begge to er sådan old school-agtige på den fede måde (især Blue Grass rykker mig direkte 35-40 år tilbage til min farmors badeværelse med de kølige, hvide fliser, og det fine, sprøde blondegardin foran vinduet, hvor der var kig ud til hønsegården og blomsterhaven). Jeg kan i øvrigt også lide at mixe de to dufte, så på den måde giver det jo hele tre dufte! 😉

  25/02/2012
 • Ragga

  Du godeste, skal man have en forårsduft. Det er da ellers en god undskyldning for at tage på en lille shoppingtur:)
  Kan slet ikke finde ud af det med parfume og kunne godt tænke mig en tur i parfumemaskinen.
  Men hvad er det ellers med alle de unisex parfumer? Jeg skal have min egen duft og min mand skal dufte af, ja en mand!
  God weekend

  25/02/2012
 • @ Kira B – vidste du var til præcis den cocktail. Herligt!
  @ Susanne – håber du råbte det lidt ud over hele underetagen.
  @ Susan – illustrationer gør bare noget andet. Så enig.
  @ Julia Kim – Jamen vi ER jo dyriske på det punkt. You said it. I wrote it.
  @ Dorte D – se det er da et beauty tip, det med at sende manden og få ekstra guf.
  @ Con 9 – se det må Julia lige selv svare på, men hvad er dine to favoritter?
  Stor hilsen Anette

  25/02/2012
 • Synes ellers nok jeg plejer at være med på at prøve nye ting af, men når det gælder dufte, er der bare alt for mange, jeg ikke er så glad for. Så jeg holder mig til mine to favoritter; og lige præcis når det handler om dufte hedder det jo ikke hverken “kedelig” eller “konservativ”, men derimod “signaturduft”.. ikk’? 😉 Men derudover kunne det nu være herrenice at få kreeret sin helt personlige duft!
  Btw – lige som Julia Kim skriver, så er jeg også vild med duften af min mand – og det uanset, om han er i selskab med Hugo eller ej! 😉

  24/02/2012
 • Dorte Daugaard

  Uhm…dufte…det kan bare gøre hele forskellen.
  Måske jeg skulle spare sammen til at besøge Julia…

  Tusind tak for Origins lækkeri!

  (Ekstra bonus: Jeg sendte min søde mand, som så lige fik lyst til at købe lidt ekstra lækkerier til mig) 😉

  Jeg har stemt 🙂

  24/02/2012
 • Kære Anette Skønhedsgudinde;-) Jeg er fuldstændig vild med onkel Bobs tegning!!! Hvor er den dog skøn og heeeelt vidunderlig.

  Og du har selvfølgelig som altid præcist, kreativt og flot indfanget essensen af mine duft(adfærds)budskaber! Og det er helt cool med mig at du citerer mig for at sige: “Vi er dyr, når det handler om lugte.”

  Kærlig hilsen. Julia Kim duftdesigner med udemærket kontakt til sine dyriske sanser 😉 God weekend derude!

  Ps. Jeg elsker min mands duft! Om det har noget at gøre med at han nægter, at iføre sig andet end de olier jeg mikser personligt til ham, ved jeg ikke (har faktisk forsøgt at overtale ham til at prøve noget andet, men han NÆGTER!:-)

  24/02/2012
 • susan

  Som sædvanligt også en supersupergod og interessant artikel i Børsen piftet op med den skønneste tegning 🙂 De dér bladtegnere forstår altså at omsætte budskabet på de mest finurlige måder – elsker dem! Og mon ikke det er “Skønhedsgudinden” du har som nickname? 😉 God weekend 🙂

  24/02/2012
 • susanne

  Har nu hentet origins serum – Dejligt tak for tippet og de var så søde og blev næste helt glade da man sagde Beauty space:) jeg har udfyldt i højre hjørne så der du GOD WEEKEND

  24/02/2012
 • Kira B.

  Der er voted og kan da godt afsløre at der er blevet sat kryds ved ærlighed, visdom og nyheder 🙂 god weekend

  24/02/2012
 • Mie

  Den er ny, den der med at duften kan være afgørende for længden af parforholdet. Interessant………

  24/02/2012
 • Det lyder ret spændende med den der maskine, for jeg synes bestemt at udbuddet af gode dufte er overvældende stort. Så hvordan finder man den HELT rigtige duft?

  24/02/2012
 • For øvrigt, Anette: Er det meningen i din poll at man skal kunne svare flere ting? For det gjorde jeg altså 😉

  24/02/2012
 • Skal det være noget med gudinde, kan du passende blive kaldt skønhedsgudinden 😉 Skæg illustration der er sat til dit indlæg i dag – den kan jeg godt lide;)
  Julia Kim kunne det være rigtig spændende at komme ind til. Har tænkt på flere gange, at man burde lægge vejen forbi. Og mht. duft, så har kæresten og jeg i overmorgen 7-års dag <3 , så duften regner jeg ikke der er noget i vejen med, men kan vel altid forbedres! 😀 God weekend, alle i smukke mennesker!

  24/02/2012
 • Dorthe

  Haha, dét lyder vel nok spændende – jeg må klart have fingre i Børsen Weekend..

  24/02/2012