Lad os gøre det sådan her hver uge

foredrags

Turen hjem i aftes fra Amaliegade til de midtjyske skove var kort. For jeg følte mig flyvende. F l y v e n d e. Og her er hvorfor:

• At tale og kramme (ja, undskyld, jeg kan ikke lade være) med entusiastiske Beautyspace-læsere er for mig et mindre lykke-rush. Den energi, jeg får fra dig som læser, er til at blive afhængig af. Eller rettere, jeg ER afhængig.

• Det var rørende at se, hvordan enkelte med ondt i håret, fandt ud af i går, at Hårklinikken – som havde booket foredraget og var vært – ikke er et dyrt bekendtskab. Selvom alt selvfølgelig er relativt.

• At skæve ud over en fyldt foredragssal er vidunderligt, og aldrig noget, nogen kan tage for givet. I aftes var alle stolene taget, og der var en herlig og dynamisk aldersspredning fra 20’erne til 70’erne.

• Ramt blev jeg af de unge kvinder, som kom med akne-udfordringer. Det gør ondt at høre om årelange kosmetologbehandlinger, hvor beskeden er, at man bare må troppe op til flere og flere behandlinger. Jeg tror ikke på den løsning. Tag akne alvorligt, acceptér den ikke og læs hudlæge Christian Grønhøjs løsningsorienterede kapitel i denne her, som også kan lånes på biblioteket.

• Og så var der Kenneth. Kenneth, Kenneth, Kenneth, som alle bare elsker og vil ha’ med hjem. Når jeg er ude med ham, sørger jeg altid for at komme på først, for han er ikke sjov at komme bagefter.

NÆSTE FOREDRAG ER I AARHUS: Og det er allerede næste torsdag den 5. november, hvor Arnold Busck har sørget for, at det er gratis at deltage. Det foregår kl. 18 og varer en time. Bestil plads på tlf. 60370490.

@beautyspace på INSTAGRAM

27/10/2015
Her er Hollywoods succesdråber
29/10/2015
En af verdens bedste håndcremer

Kommentarer

 • Charlotte P

  Kære Anette
  Et forsinket, men meget varmt, tak for endnu en fin aften i både dit og Kenneths selskab. Det var rigtig hyggeligt at hilse på jer igen og som sædvanlig så lærerigt. Tak for jeres tid til de personlige råd og tusind tusind tak for at du ville dele dine erfaringer omkring Ulthera med mig – det er jeg SÅ glad for;-). Og stor tak til hårklinikken for et super fint arrangement og såååå lækre goodiebags:).

  Mange kærlige hilsner,
  Charlotte P:)

  03/11/2015
 • @ Jane C Jensen – Åh, det var en fornøjelse at se dig igen. Kunne sagtens huske dig fra ELLE-arrangementet for 2-3 år siden. TAK fordi du kom og TAK fordi du er så ihærdig en Beautyspace-læser.

  Stor hilsen Anette

  30/10/2015
 • Jane C jensen

  Kære Anette.
  Det var en skøn aften og jeg fik så mange gode tips med hjem og især Kennets stor røv, lille røv gik lige ind 🙂
  Det var dejligt at hilse på dig og jeg bliver så glad af din energi og dit gode humør. Så tak for en god aften.

  29/10/2015
 • HeLene

  Det lyder så skønt, der skulle man have været, glæder mig meget at høre at alle havde det så godt, og for at du deler det skønne billede på en “høj” og tilfreds Anette! Det stråler om dig!

  29/10/2015
 • @ Birthe – Du og din datter var med til at skabe præcis den stemning. 1000 tak fordi I kom og tak for dine ord. Stor hilsen Anette

  28/10/2015
 • Birte H.

  Kære Anette!
  Hermed en STOR tak til dig, Kenneth og Hårklinikken, der tilsammen udgjorde en synergi-effekt, så eventen i går aftes blev en helt speciel og udbytterig oplevelse. Jeg sad dér blandt ‘publikum’ og fik en følelse af storhed i de smukke lokaler og de dyrebare informationer, der tilflød os i én lind strøm. Atmosfæren var lys og let. Jeres performance magisk. Budskaberne let tilgængelige og brugbare i vores hverdagsliv. Min datter og jeg svævede hjem med de generøse goodiebags (wauw!) efter en eventyrlig aften. Tak til alle i piger (og Kenneth), der gjorde aftenen mulig

  De allerbedste hilsener

  Birte

  28/10/2015
 • @ Tanya – Og du har prøvet de 4 steps med nul varmebehandling, B-vitaminer, nul silikone i hovedbunden og hovedbundsmassage?

  @ Irma – Vi må finde ud af noget tættere på dig.

  @ Annemette – 1000 tak for dine ord.

  Stor hilsen Anette

  28/10/2015
 • @ Dorthe – Åh, det var en helt speciel aften. Kan huske at vejret gjorde turen til en dagsrejse. Vi må gentage.

  Stor hilsen Anette

  28/10/2015
 • @ Susanne – Dejligt at se dig. Grib fat i mig, hvis du har spørgsmål til bogen.

  @ Charlotte K – Der kommer noget fint i Aarhus både den 5. og den 30 nov.

  @ Rikke ;o)

  Stor hilsen Anette

  28/10/2015
 • Susanne

  Kære Anette,
  Mange tak for i går for arrangementet på Hårklinikken. Det var en dejlig oplevelse at møde dig og Kenneth; I er begge så dygtige og positive, så det blev en rigtig god aften, hvor vi fik indblik i mange ting. Og sikken en goodiebag!

  Jeg glæder mig til at læse din nye bog med alle dine erfaringer og tips. Jeg har haft sådan glæde af din første bog og din blog.

  28/10/2015
 • Dorthe

  Åh jeg husker det tydeligt fra Beauty Space Live på Comwell Sport i Rebild. Dejligt at høre hvad det gør ved dig, for er sikker på at deltagerne også var vilde med dig og Kenneth. 🙂

  28/10/2015
 • Tanya

  Ihh, hvor lyder det skønt! Og hvor er det dig og alle de skønne gæster vel undt! (Men jeg håber og krydser fingre for at du og Hårklinikken finder på noget sammen igen, for der ville jeg godt nok gerne have været med. Håret bliver bare kun tyndere og tyndere, selv med gode vitaminer og sund livsførelse).
  Jeg sender dig lige et cyberkram også 🙂

  28/10/2015
 • Irma Schreiner

  Der er altså MEGET langt til København eller Århus fra Aars. Kommer du ikke lidt tættere på? Aalborg, Viborg ELLER Aars??????

  28/10/2015
 • Annemette

  Det er fantastisk at have adgang til en kyndig vurdering af de mange hudpleje produkter, der markedsføres indeholdende mirakler. Jeg er færdig med fejlkøb, jeg henter kun inspiration her, får prøver som Anette anbefaler, sover, holder mig (næsten) fra sukker m.v. Det virker – også på sjælen!

  LADIES – vi skal hjælpe hinanden og kvindelige iværksættere især. Stresser chefen eller salgsdirektøren allerede nu over en spændende personale- eller firmajulegave, så er det nu, I skal foreslå Anettes bog, måske bilagt et lille produkt. Det er den slags gaver, man husker, de sædvanlige 3 flasker vin – hører under ”nå ja” og tak?

  Til Anette, Hårklinikken og make-up stylist Kenneth, tak for i går i København. Det var en spændende (og bliver dyr) aften. Jeg må tilbage til Hårklinikken, sætter ind nu og satser på at blive 100 år med skøn hud og hår to die for!

  God dag til alle, kærlig hilsen Annemette

  28/10/2015
 • Rikke

  Ser både hyggeligt, lækkert, spændende og sjovt ud. Dér gik man da vist lige glip af en skøn aften i godt selskab.

  28/10/2015
 • CharlotteK

  Ih, ville gerne have været med!

  28/10/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ By Sterup – Du må med næste gang. Hvis du har lyst. Stor hilsen Anette

  28/10/2015
 • Lyder som en fantastisk arrangement 😉

  http://www.bysterup.dk

  28/10/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Dorte – Mange, mange tak fordi du kom. Det er jeg glad for. Der var så fin en stemning.

  Stor hilsen Anette

  28/10/2015
 • Dorte

  Hej Anette,
  Tak for et super godt arrangement i går aftes. I var alle meget inspirerende og jeg blev da helt klart klogere, så stort tak for det!
  Mange hilsner
  Dorte

  28/10/2015

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.