fbpx

Det ydre tæller

Like it or not. Det retfærdige er, at det ikke bliver ved med at tælle. Ikke lige så meget i hvert fald. Men det lokker i begyndelsen. Som her med Marc Jacobs storfine lakker, der ikke er til at få fingrene i herhjemme. Paris, London, USA eller et snedigt website er derfor løsningen.

Forleden var jeg til et pressemøde, hvor OL-guldvinderen Victor A. Feddersen (som i dag er en slags indpisker for erhvervsledere) greb mikrofonen og talte om ‘hele pakkens’ betydning: tøjet og træningen sammen med det, der kommer ud af munden.  Han er blandt ambassadørerne her. Nåmen det jeg vil sige, er, at på den pakkekonto tæller Marc Jacobs lakker for mig. Og så må tiden vise, om indhold matcher instant attraction.

SNUP TIPPET: Jeg var til en slags for-fest fredag eftermiddag. Sådan føltes det. For dem her havde inviteret på bobler, nødder, gaver og bogsnakkeri. Og det blev en fest takket været alle jer, der kom forbi. Vi gentager den første fredag i december, og tro mig: Uanset om du vil købe eller ej, så er skønheds-karmaen på den matrikel blandt de bedste i Aarhus. På torsdag mellem 15 og 18 er jeg hos Arnold Busck på Bryggen i Vejle…med hemmeligheder.

NB: Se lige hvem der her endeligendeligendelig er tilbage i blogland. Hende elsker jeg.

01/11/2013
Hit med parabenerne
05/11/2013
Hvis ikke det er på hylden, har vi det ikke

Kommentarer

 • Karoline Lundberg

  Vil jeg se frem til – rejser mandag, og ja – til The Big Apple 😀 Studietur.

  Klem K

  06/11/2013
 • Karoline Lundberg

  Det kan du have ret i ! Købte bare den med lotus ekstrakt – grøn tekst 🙂

  KAN DU ANBEFALE ANDRE MIST’S? Turen går til NY på mandag, så skal bruge gode shoppe-tips 😉

  //K

  04/11/2013
 • Anette j

  Jeg tror mere og mere på, at kropsholdning og kropssprog er en forudsætningen for at det andet i ‘pakken’ spiller en rolle. Hvilken træning det så ligger bag betyder måske mindre. Tøj, neglelak osv sætter blot prikken øvet i’et.

  04/11/2013
 • Marie Rasmussen

  Seriøst, kommer du igen til december?!!!
  I’ll be there …. Det kan du roligt regne med 🙂

  04/11/2013
 • Marie Louise

  Hej Anette! Det var super sjovt og ikke mindst hyggeligt at møde dig i fredags! En halv time, der blev brugt ganske godt – i hvert fald gik det direkte ind på min overskudskonto. Så mange tak(!).

  04/11/2013
 • Linda Juul Petersen

  Det er jo både godt og skidt, når du skriver om lakker, som ikke er til at få fat i i DK! De ser så fine ud….
  Tænker jeg måske stikker hovedet ind forbi Arnold Busck på torsdag…..

  04/11/2013
 • Pernille Sparsø

  Synd så smuk en neglelak emballage skal gemmes væk i et køleskab…det er ihvertfald der jeg opbevarer mine

  04/11/2013
 • Charlotte

  Hej Anette
  Må lige høre… Jeg bestilte den pakke du/i havde – med bla. Imedeen (til huden).Og tror nok at du også har prøvet dem til hår/negle.. Hvordan er de ??
  Charlotte

  04/11/2013
 • @ Lotte – Ja! Jeg ønsker mig i hvert fald en håndfuld til jul.

  @ Karoline – Herligt. Hvilken en fik du fat i? Jeg synes nemlig Sephoras egen er ALT for kraftigt duftende.

  Stor hilsen Anette

  04/11/2013
 • Karoline Lundberg

  Tak for tippet om ansigtsmist. Købte den fra Sephora, og bruger den flere gange dagligt – min hud fedter slet ikke i løbet af dagen.

  Kæmpe klap herfra !

  // K

  04/11/2013
 • Lotte

  Super fede lakker :o)

  04/11/2013
 • @ Baysen – SÅ godt at se dig, Stine…efter alle disse år. Og herligt med tricket.

  @ Astrid – Mange tak fordi du kom forbi. Det var dejligt at hilse på dig…håber du nåede, hvad du skulle ;o)

  @ Michelle – DEJLIGT du kom forbi. Det var en stor fornøjelse at hilse på dig. Herligt med Balance Me.

  Stor hilsen Anette

  04/11/2013
 • Tak for så hyggeligt at rende på dig i min all-time favorit skønhedsbutik i Aarhus. Sikke et fint og hyggeligt og arrangement. Og tak for Balance Me stellar face balm – den er skøn og allerede en taskefavorit 🙂

  04/11/2013
 • Astrid

  Fredags-forfesten må sige at være den perfekte start på weekenden!<3
  Jeg glæder mig til at snarligt gensyn!

  04/11/2013
 • Det var virkelig også hyggeligt! Og en fornøjelse at møde dig i levende live 🙂 Og mange tak for tippet om både håndcreme og olien under. Jeg er fan! For det har allerede virket 😉

  04/11/2013