fbpx

Til dig, der hader camping

Festival07Festival04Festival08Festival09Festival010Festival011Festival015

For det gør jeg. Undgår camping. Du vil ikke vide, hvor meget jeg har camperet. I hvert fald så meget, så jeg er mere end mæt. Men jeg pakker stadig campingagtigt og ved, hvad der gør ekstra godt i toilettasken, når det gælder alt fra korte festivaler til weekendture, hvor det er varmt, og du skal gå meget. Udover bomuldsvaskeklude (gode til ALT, også etagevask, når vandet er koldt), myggespray (den her er verdens bedste), håndsprit, forhåndsfarvede bryn og vipper, så er jeg meget glad for de her fem minier fra Go’ Morgen i går:

ALT-I-ET. Mario Badescus Rosehips Nourishing Oil er en enkel og fin blanding af fugt (fra glycerin) og fedt (A-vitaminrig hypenkerneolie), der gør den god til at opløse fedtstoffer fra eksempelvis makeup (kan skylles efter med vand), som serum, til barbering og tørre hårspidser.

FEDTSTØVSUGER TIL HÅRET. Den klassiske tørshampoo fra Kloarane. Hvis du er mørkhåret, så vælg Matas’ variant i farven dark. For mig er tørshampoo et quickfix, ikke en hverdagsting.

KONCENTRERET FOUNDATION. Den her hører til mine favorit-concealere, fordi den kan skjule en bums, dække mørke rande og blandes i creme, så du også får foundation.

VÆLG ÉN CREME. Rudolphs solcreme til kroppen går også til ansigtet. Konsistensen er let og velfungerende, også når det er varmt og fugtigt. Udover SPF, er der godt med antioxidanter i.

ISKOLD FUGTSTIFT. Lidt dyre isterninger måske – men en meget behagelig nedkøling sammen med god fugtmætning omkring øjnene.

SOS-SALVEN. Det er mere end et årti siden, at jeg faldt for den lille militærsalve, som kan hele tørre læber og alle slags rifter – også de hælrevner, som den oprindeligt blev lavet til.

SNUP TIPPET: 1000 tak for alle mails og spørgsmål om farven på mine negle. Det er den nye Denim Patch fra CNDs Vinylux. Hvis du har tid og lyst, er hele indslaget her.

@beautyspace på Instagram

25/07/2016
Test-holdet er sat for Prevage
27/07/2016
Den vildeste smag og med god effekt

Kommentarer

 • Den tørshampoo skal jeg helt sikkert prøve! Tak for de gode tips 🙂

  01/08/2016
 • Carina Finseth

  Den SOS-salve har jeg først for nyligt stiftet bekendtskab med, da jeg fik en til Alt for Damerne løb – det tog sådan cirka en dag, før jeg var forelsket i den og ikke forstod, hvordan det er lykkes mig at leve uden indtil nu! Den er så fantastisk – især til læberne!

  27/07/2016
 • @ Susanne – Åh, du er sød. Denne gang er det vasket i Rudolph Cares mint-shampoo, så føntørret i varmebeskyttende spray fra Less is More (Chitinspray) og holdt på plads med alm. hårlak.

  @ Kirsten V – Den er fra UNE og helt vildt gammel. Se her http://www.ebay.co.uk/itm/BourJois-Paris-UNE-Natural-Beauty-Cherry-Lip-Gloss-/111288054178. Ved ikke om den kan købes mere, men jeg er vild med den og sparer på den.

  @ Ann-Katrine, åh det har jeg ikke prøvet. Bruger ikke vandfast desværre. Hvis du prøver, så lad olieblandingen sidde lidt.

  @ Helene – Tak kære H. Ohhhh ja, glaming. Det ord havde jeg glemt.

  @ Amaja – Godt ikke at være alene.

  @ Tanya – Åh, du var en af de udtrukne testpersoner. Spændt på, hvad du synes. Og ja, alle tingene her kan bruges. Camping eller ej.

  @ Eva B – Åh tak altså. De er udtrukket i dag. Tak for din påmindelse.

  @ Sigrid – Her kommer hovedtræk: Først en vaskeklud i ansigtet, så alm. fugtserum, så Embryolisse som fugtforseglende primer, så Prevage City Smart for SPF, så MAC’s Pro Longwears foundation (MC30 hedder min farve). Derudover lidt shine på det øverste af kindbenene og Benefits Hula til lidt kontour (indskygning af kindben). Til øjnene en kraftig eyeliner: tush lineren fra Maybeline og så ellers en lys skygge på hele låget og en mørkelilla i globelinjen. Håber det giver mening?

  @ Birgitte B – Lad mig vide, hvad du synes om dem, når du er retur, ok?

  @ Stine Emilie – Desværre ikke. Beklager.

  @ Christina Hansen – Du er også glad for den? Fortæl hvad du bruger den til…læber, rifter eller på fødderne som oprindelig tænkt? Godt jeg ikke er alene om campingfølelsen.

  @ Christina Kragh – Jeg synes den er verdens absolut bedste, og det synes mange hårstylister også…sååååå. Nej, ingen erfaring med Piz Buin, desværre.

  @ Louise – Man kan sagtens få strækmærker, hvis man skyder i vejret eller generelt har vokseværk (https://www.sundhed.dk/borger/sygdomme-a-aa/graviditet/sygdomme/diverse/straekmaerker/). Du har ret i, at det er et svært område. Se evt. behandlingsmuligheder her: http://www.molholm.dk/media/Str%C3%A6km%C3%A6rker_nr._213.1_juni_10.pdf, og du kan også kontakte Environ, som jeg ved har en kropsrulle: http://www.mbh-dermasupply.com/. Men desværre kan jeg ikke tippe dig om noget quickfix.

  Stor hilsen Anette

  27/07/2016
 • Louise

  Hej Anette 🙂
  Jeg er en pige på 21 år og meget plaget af strækmærker på lår og baller. Jeg er slank og har altid været det, så det skyldes ikke hurtigt vægtøgning eller tab. Jeg træner heller ikke meget, så jeg er meget uforståelig overfor hvorfor jeg får strækmærkerne og hele tiden får flere og flere.

  Jeg kan læse mig frem til flere steder at man ikke rigtig kan gøre så meget ved det. Dog skriver jeg i desperation til dig for at høre om du kender nogle måder hvorpå man kan forhindre at få flere og forbedre udseende af allerede eksisterende strækmærker?

  Hjælper det af få laser?

  Håber du kan give nogle gode råd.

  27/07/2016
 • Christina kragh

  jeg syntes den mørke fra matas grisser ud over det hele …nogen fif ? og PIZ BUIN sol cremer kender du dem og kan de anbefales Anette

  27/07/2016
 • Birgitte linstow

  En kommentar til alle beautylovers ….. Der er ikke noget der på dansk hedder “mørke rander”. Det hedder “mørke rande”

  27/07/2016
 • Christina Hansen

  Glæder mig til at Forsvarets Hudsalve atter er tilbage – den er vist blevet revet væk nu! 🙂
  Og så skal jeg snarest have testet, om Clarins lille vidunder kan få bugt med de skovsnegle, jeg har – ikke over, men under øjnene..

  Camping? Ellers tak! Been there – done that.. Den ene gang i Hasle var mere end rigeligt. 😉 Men kunne nu sagtens have haft disse små herligheder med i rygsækken på cykelturen til solskinsøen i år. Pakker jo alligevel altid så hudguffen vejer og fylder mere end tøj og sko.. Ja, jeg nægter altså at slække på rutinerne. Også når jeg ferierer. ❤

  27/07/2016
 • Stine Emilie

  Kære Anette, håber du kan hjælpe mig. En ansigtsmaske med magnet, er det noget du har eller gør dig i og kan anbefale?

  26/07/2016
 • Jeg skal have farvet vipper og bryn inden vores rejse på lørdag, det letter make-up tasken lidt 😉 og så har jeg for første gang købt Ole Henriksen servietter til at fjerne make-up og rense dagen af. Kh. Birgitte

  26/07/2016
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Line – Du har helt ret. Men Matas’ er stadig den absolut bedste til mørkt hår. Hvis du spørger mig.

  Stor hilsen Anette

  26/07/2016
 • Sigrid

  Hej smukke du.
  Kan du lave et indlæg om din makeup? Synes den ser vild godt ud, plus noge siger mig den er meget simpel. Vil især gerne vide hvad du har gjort med huden, og hvilken pudder/foundation og blush/bronzer du har på, og nå ja hvad du har på læberne vil jeg også gerne vide 😀

  26/07/2016
 • Eva Bacher

  Smukke og dygtige Anette. Det er en fornøjelse med et skud af din livsglæde; enten via TV eller brev.
  En ting der undrer mig…vinderne af Sachajuan? Jeg har søgt hele arkivet igennem ( sådan føles det ihvertfald ). Men det ville være logisk, om den ryger på Maries i morgen ?

  26/07/2016
 • Line

  Klorane laver også en udgave til mørkt hår nu 🙂
  https://www.webapoteket.dk/personlig-pleje/haarpleje/klorane-dry-sampak-p-803995

  26/07/2016
 • Tanya

  Fantastisk, Anette! Tænk at du kan blive ved med at trylle tips ud af ærmet! Får mærkeligt nok lyst til at skulle af sted under primitive forhold for bare at have en undskyldning til at prøve det hele 🙂
  Fugtstift og concealer ryger straks på ønskelisten, men når nu jeg faktisk hverken skal på camping eller festival, vil jeg nyde noget bedre til ansigtet (som fx den Prevage-godtepose der vist er på vej posten, juhuu igen!)

  26/07/2016
 • amaja

  jeg er så glad for at du er der ,jeg hader også camping ,
  har altid gjort det . dejigt med en hel mase nyt der skal prøves

  26/07/2016
 • HeLene

  Altså, jeg er mere til glamping, men jeg synes tippende er rigtig gode også til en kort sommerhus tur 🙂

  Og jeg er også vild med dit hår!

  26/07/2016
 • Ann-Katrine

  Sikke mange fantastiske og brugbare tips 🙂 Mange tak for det 🙂 Myggesprayen, Militærsalven og “Is”-stiften skal helt sikkert prøves… 🙂
  Den der Mario Badescu Rosehips Nourishing Oil – er den også anvendelig til VANDFAST mascara?

  26/07/2016
 • Kirsten V

  Tak for de gode råd. 🙂

  Hvilken nude læbestift har du på ? Bruger du en lip liner og såfremt hvilken ?

  På forhånd tak. 🙂

  26/07/2016
 • Susanne

  Altså det hår… hvad søren gør du ? Måske du snart kunne give fif til lækkert hår som dit :o)

  26/07/2016