Ole Henriksens søde smøre

Tak for en overvældende konkurrencetilslutning i tirsdags, hvor tæt på 600 blog-deltagere meldte sig. Jeg skal skynde mig at sige, at ingen er gået forgæves. For der er en lille ting til alle (ja, alle – du skal bare selv hente den).  

Men først et par Ole-tip. Den gode hr. Henriksen ville nemlig elske Grækenland, hvor de svømmer i to af hans mest skattede skønhedsanbefalinger: honning og olivenolie. Hold munden lukket når det gælder den søde smøre og prøv den som en 5-minutters ansigtsmaske. Honning virker nemlig både helende, nærende og kaster et svagt silkeagtigt skær af sig. Olivenolien skal indenbords og gerne som Ole, der stort set dypper alt – især groft brød (of course) – i generøse mængder af olien, der også konsekvent lander i hans salater.

Har du i øvrigt tænkt på, at man aldrig lægger mærke til hans rynker – selvom de skam er der. Årsagen er hudkvaliteten, som i tilfældet her er så fin, at den sjæler fokus. Og lige præcis dét med opgradering af hudkvalitet kommer vi til at zoome meget mere ind på.  

SNUP GAVEN: Hvisker du Beautyspace til Ole Henriksen personalet i Magasin på enten Kgs. Nytorv, i Lyngby, Aarhus eller Odense, får du udleveret en mini-krukke af en af mine favoritter ’Total Truth Eye Creme SPF 15’ til en værdi af 99 kr. Gælder fra i dag til og med på søndag d. 14. oktober. Se dog kommentarfeltet for updates inden du drager afsted…da dette kan gå rigtig stærkt.   

De 10 heldige vindere af æskerne blev: Beam, Simone hagemann, Mai-Britt, Helle Rovsing, Berit C, RijaH, Ina Maria Brinch, Maria (Garderobeskabet), Pernille Aaby og Diana. Send en mail med jeres adresse til open-mind@mail.dk og vær sød at gentage navnet på hudplejeserien, du ønsker.  

Stay tuned: I næste uge filmer Beautyspace med Andrea Rudolph (glæd dig), tipper om hvordan du på egen hånd booster et af tidens mest hypede og tilmed gratis anti-age redskaber, 5 her-og-nu makeup-trends, et par eye-candy overraskelser og så skal du møde en vis Alexander Chung.  

11/10/2012
Mød et par virkelig pæne skønhedshelte
14/10/2012
Hvem der bare turde det her til næste fest

Kommentarer

 • Nipuni Julie

  Jeg kan kun give honningtippet ret – det er fantastisk! Godt nok vil jeg anbefale at lægge et håndklæde på puden (hvis man ligger ned). Men fin hud får man hvertfald. Og et andet tip må være at scrubbe sine hænder i olivenolie & groft salt/sukker. Det giver de blødeste og smukkeste hænder. Jeg er fan af disse lette løsninger!

  19/10/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  Kære alle,

  I skrivende stund (TIRSDAG d. 16 oktober kl. 18.35) er der stadig creme-gaver i Magasin K, Lyngby og Odense. Aarhus er slut.

  Mange hilsner Anette

  16/10/2012
 • Marie Rasmussen

  Dumme mig, jeg troede det gjaldt til og med mandag. Så jeg gik jo i Magasin idag for at hente min gave – men alt var væk. Det er der jo ikke noget at sige til. Det var jo et tilbud vi ikke kunne sige nej til – og jeg kom en dag for sent. Pyt med det – jeg må bare lære at være mere vaks en anden gang. Uanset hvad, så en STOR tak til dig Anette. Du forkæler os gang på gang 🙂

  15/10/2012
 • Tina Baagø

  Er kommet rejsende helt fra Tyskland (næsten kun)for at hente den skønne gave på Kgs. Nytorv. Men spørgsmålet er, om jeg kommer for sent? Er der nogen der ved, om der i dag, mandag, er flere gaver tilbage?

  15/10/2012
 • @ Maria B – jeg er simpelthen så ked af, at du er stødt ind i det forkerte personale. Har sendt dig en mail …har du modtaget den?

  Stor hilsen Anette

  15/10/2012
 • Maria B

  Æv bæv, personalet i Magasin på Kgs. Nytorv kendte ikke noget til den lille Ole H.-gave i fredags 🙁
  Kan dog se, at jeg ikke er den eneste, som har haft den oplevelse.

  15/10/2012
 • @ Michelle – tak for din mail, som er besvaret og løst.

  @ Rie – jeg har også sendt dig en mail. Det er simpelthen så underligt, for Magasin K havde fået nøje instruks af Ole H’s team (og heldigvis har mange, mange Beautyspacere skrevet og fortalt hvor glade de er for den lige sag, som de fik). Der er blevet sendt hundredvis af deluxe øjencremeskrukker derind, så det ER mystisk, hvem der har informeret dig om, at det var slut/eller ikke kendte til det. Jeg beklager oplevelsen, du har haft. Men se mailen, jeg har sendt dig 😉

  Stor hilsen Anette

  14/10/2012
 • Rie

  Var i Magasin lørdag for at få den dejlige creme MEN personalet vidste ikke noget og i øvrigt havde de ikke noget de kunne give ud.
  Jeg følte mig ret dum….

  14/10/2012
 • Jeg var inde i Magasin på Kongens Nytorv i fredags, men fik af vide at de ikke havde noget personale til butikken den dag 🙁 Så jeg fik ikke nogen – jeg har også skrevet en mail til dig.

  14/10/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  HVIS du er gået forgæves fredag/lørdag på Kgs. Nytorv eller Magasin Aarhus vil jeg gerne have en mail fra dig med tidspunkt og detaljer (til open-mind@mail.dk), og så vil jeg prøve at finde en løsning. Stor hilsen Anette

  14/10/2012
 • Der var ikke flere i Aarhus i dag, men nu var jeg der jo også hen på eftermiddagen. Det skal dog siges, at de ikke ligefrem forstod hvad jeg mente i første omgang, men det lød på dem, som om de var væk allerede.

  13/10/2012
 • Øv, det skulle man jo ikke have overset 😉

  13/10/2012
 • Dejligt med glade ord!

  Meldingen her til morgen fra Ole H & Co. er at der i dag (lørdag) stadig er gaver i alle 4 Magasin’er. Men det går stærkt.

  @ Anne Cathrine – Der skal nok komme andre muligheder og måske kender du en i Aarhus, Odense el. Kbh. som kan hente for dig…

  @ Sanne – du har fuldstændig ret, og selvom pointen jo er lidt banal, så er det noget, der på en hudlægeopfordring kommer mere af på Beautyspace om ikke så længe.

  @ Ann-Marie – det er desværre ikke en del af set-uppet denne gang, men jeg vil ikke forhindre dig i at ringe til Magasin og spørge ;o)

  Mange hilsner Anette

  13/10/2012
 • Louise

  Dejligt med honning, det skal prøves!

  13/10/2012
 • Tina Irene Povlsen

  Ihh hvor skønt. Dejlig lille gave og skønt tip. Olivenolien kan klart nogle ting, og er derfor skønt tilbehør til salater, brød m.m. Den med honningen kendte jeg ikke til. Kun at den er god i vinagré med olivenolie, vineddike el. balsamico. Men som maske – nej – det vidste jeg ikke. Tror det med at lukke munden og lægge på må prøves :0)
  Stort TILLYKE til de 10 vindere, og ønsket om en kærlig og fantastisk weekend 🙂

  13/10/2012
 • elena

  Nogen som ved om de respektive magasiner stadig deler cremen ud? Tænker særligt på kgs.nytorv i København 🙂

  13/10/2012
 • Fed trøste gave! Bare man boede i en af de byer!

  13/10/2012
 • Trine

  Tillykke til de heldige vindere og I andre…

  Og så ærgrer jeg mig over at bo i vandkants Danmark – her snakker vi en en halv time til Magasin, det skal næsten opgøres i døgn 🙂

  13/10/2012
 • Haha, jeg nåede slet ikke at deltage. Men tusind tak for den fine trøstepræmie, som jeg vil glæde mig til at hente i morgen 🙂 God fredag <3

  12/10/2012
 • Ida

  TAK! Lækker ‘trøste-præmie’. Glæder mig til at teste den.

  12/10/2012
 • Trine Petersen

  Har netop været forbi Kgs. Nytorv og hente min lille gave 🙂
  Dog lød det ikke til at de havde mange på lager – blot til info..

  12/10/2012
 • Ann-Marie

  Tillykke til dem der vandt, og øv øv øv over at bo på landet. Det er dyrere at køre til Kbh og hente trøste præmie end dens værdi. Kan man ikke sende en frankeret kuvert et sted hen, og så få den alligevel??? Ikke altid sjovt at være en bonde tøs :O)

  12/10/2012
 • Marie Rasmussen

  WOOP WOOP hvor er du bare god Anette. Vi er jo alle vindere og får alle præmier. Jeg iler afsted efter min gave. Mange mange tak.

  12/10/2012
 • susanne

  fantastisk tip og fantastisk med Magasin … tager selvfølgelig forbi det er da en dejlig ting:)

  12/10/2012
 • Man lægger ikke mærke til Oles rynker, fordi han er så glad – det overskygger ALT! Og glade rynker er smukke rynker. Rigtig go’ weekend, smukke. 🙂

  12/10/2012
 • Jeg sad ligesom Pernille Aaby, og var lidt trist over, at jeg ikke lige skulle til Odense, og dermed ikke kunne komme i Magasin, men så scrollede jeg ned, for at læse kommentarende og så jeg havde vundet. Det var virkelig en dejlig overraskelse! 🙂
  Desuden er jeg sikker på, at min hud vil elske mig, når der begynder at komme frost. Nu kan den i hvert fald blive fugtet ordentligt 🙂

  12/10/2012
 • Tusinde tak, Anette! Ole H. er alt for fantastisk! Jeg sender dig en mail senere. God weekend til dig! Og også til lykke til jer andre vindere!

  12/10/2012
 • Kære alle,

  1000 tak for jeres gode ord. Lige konkret

  @ Julia Kim – WOW…sikke en hurtig afprøvning. Jeg er imponeret.
  @ Jane C – Jeg har netop været i kontakt med Ole & Co. og der er SOS-service på vej derind. Skriv på mailen til mig, hvis du ikke har mulighed for at sende en stafet (det krydser jeg fingre for, at du har).
  @ MetteM – sikke gode nyheder med olien. Tak.

  Stor hilsen Anette

  12/10/2012
 • Jane C

  Hej Anette. Jeg har lige været i Magasin Kgs Nytorv og ville med glæde hente min fine creme. Der var bare desværre intet personale og ifølge nabostanden, kom der intet i dag. Så der var desværre ingen som kunne hjælpe mig med min gave fra Beautyspace. Øv, da jeg ikke har mulighed for at komme forbi de andre dage. Men jeg blev fristet og jeg skal helt sikkert have en dagcreme med solfaktor næste gang jeg kommer forbi.

  12/10/2012
 • MetteM

  For hulen da. Hvor lækkert! Vil straks bevæge min ellers fredags-dovne krop den halve kilometer hen til Magasin i Århus og hviske creme-pigen et sødt ord i øret.

  I øvrigt mange tak for tip om den islandske levertran du skrev om for et par uger siden. Det virker da bare helt fantastisk!! Huden virker pæn, mættet og yngre. Det kan vi godt lide.
  Og hvis man “lukker smagsløgene” når man tager sin lille skefuld levertran og drikker lidt juice eller vand med citron i bagefter, så smager det sgu ikke så slemt. Man må jo også lide lidt for skønheden, og det gode, gamle levertran virker altså!
  Tak

  12/10/2012
 • Lina

  Slutter mig lige til ØV-koret fra Aalborg. Den lille gave ville have klædt min Ole H samling 😉

  12/10/2012
 • Rendte netop rundt i går og Slikkede mig lystigt om munden, fordi jeg havde smurt mit ansigt ind i fed honning – havde glemt hvor fuldstændig glat, blød og smidig (og faktisk også opstrammet) ens hud bliver af den sødbløde rene maske.

  Små ujævnheder i hudstrukturen er som visket bort – især når man vasker den af m en lilla vaskeklud (har ikke brugt andet som ansigtspeeling, siden du engang skrev om vaskekludenes skrubdejlige effekt!).
  Jeg fatter ikke at nogen kaster en masse penge efter dyre ansigtsmasker hvis de har lækker honning i huset (sorry Ole og andre producenter;)
  Ja og Olivenolie – uhmmm – skal selv svælge mig i det (salat/brød/krop/hår) i de 3 uger hvor jeg dase og slentre rundt på den Sydspanske kyst lige om lidt.
  Inden da smutter jeg da lige ned i Magasin og henter en af Oles spf 15 lækkerier.

  Tak for det Anette….og Ole H:-)

  12/10/2012
 • Britt

  ØV ØV ØV siger KartoffelBritt – men Magasin kalder ;o)

  12/10/2012
 • Henriette W N

  Jeg vil da øve mig i at hviske rigtig pænt så – tak for det, Anette.

  12/10/2012
 • Tillykke til vinderne! Og lækkert med gaver til os andre også 🙂

  12/10/2012
 • Lækkert! Tak for det, Anette! Hav en fabelagtig weekend 🙂

  12/10/2012
 • @ Dorte K – det vil jeg arbejde på…det med Aalborg.

  Stor hilsen Anette

  12/10/2012
 • Yay, jeg har lige lokket min mand omkring Magasin, så jeg satser på, at han har en lille lækker øjencreme med hjem. 😀

  12/10/2012
 • Tillykke til de heldige. Og endnu engang må jeg ærge mig over, at jeg befinder mig i Aalborg, hvor der ikke er en magasin – og at jeg var i Aarhus i sidste weekend.

  Nå måske kommer der engang noget, man kan hente i Aalborg (måske Salling?).

  God weekend

  12/10/2012
 • Elena

  HAhaha… elsker Berit C’s kommentar (:
  Kan se at Anette har bekræftet at du er den heldige vinder. Tillykke! (:

  12/10/2012
 • @ Anette J – du er hurtig! Og herligt med Youngblood…det er gode sager.

  12/10/2012
 • Anette J

  Takker dig og Ole H. for den lille fine cremekrukke. Var også forbi Youngbloods stand, og jeg fandt (endelig) en rød læbestift, der helt klart bliver min favorit – Kranberry hedder den.

  12/10/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Maria B – jeg ved, de venter!
  @ Berit C – du er heldig. Stort tillykke.
  @ Catrine – så glæder vi os sammen!
  @ Baysen – håber du bliver glad for mini’en.
  @ Pernille Aaby – intet kan slå glade overraskelser.

  Stor hilsen Anette

  12/10/2012
 • Så sidder jeg her og er lidt trist over, at jeg ikke får mulighed for at hente gaven i Magasin, og så læser jeg pludselig længere nede, at jeg har vundet? Du er fantastisk Anette! 😀

  12/10/2012
 • Det passer jo perfekt, skal alligevel næsten omkring byen i dag 😉 Tak til både dig og Ole H!!

  12/10/2012
 • Catrine

  Fedt mand! Og vil i øvrigt glæde mig til næste uges program…

  12/10/2012
 • Wow – nu håber jeg ikke der vare andre der hedder Berit C. af de 600, for så er jeg da den heldige vinder 🙂 Yeah. Tak og god fredag

  12/10/2012
 • Maria B

  Magasin – Here I come!

  12/10/2012