Dine Ole-svar #1

Kaffen er altid ekstra god sammen med Ole Henriksen, og det var den også i Ålborg i lørdags. Jeg sneg mig samtidig til at copy-paste morgenmadsbestillingen på havregrød (nul salt) toppet med hindbær og blåbær. Vi har gang i et hemmeligt projekt, som du skal høre meget mere om senere på året – indtil da kommer svarene på jeres spørgsmål:

•    Favoritmusik på din iPod? Out Of My Head med Lupe Fiasco. Derudover Right There med Nicole Scherzinger feat. 50 Cent + Motivation med Kelly Rowland. Er også vild med Lil Wayne og Lady Gaga.

•    Er du selv kokken bag dine cremer? Jeg møder mange ingrediensleverandører sammen med mit team, og vi udvikler nonstop opskrifter, ønsker og idéer. Der går uendelig mange prøver frem og tilbage, inden et OH-produkt får go, og jeg er altid den, der giver det endelige go.

•    Hvordan vender du smæk til smil? Jeg anerkender modgang og udfordringer, men lader ikke negativt snask komme ind bag skjorten. Siger goddag og derefter relativt hurtigt farvel. På den måde bliver der plads til det, der giver god energi.

•    Motion? Jeg bruger mindst en time dagligt. Styrketræner derhjemme i LA og danser. På rejser løber jeg til mine møder, for at få pulsen op og har øvelser, der er lette at lave på et hotelværelse.

•    Forandring fra ejer til ansat? Jeg har mindst ligeså travlt, og mit engagement er uændret. Laurence mener, at mit job er min elskerinde, og der er noget om snakken. Men OK. Det er dejligt med LVMH i ryggen. Det er som at have fået professionelle bodyguards.

•    Mørk chokolade som frugt? Jaaaahhh! Elsker mørk chokolade. Den skal dog være virkelig god, og jeg hapser kun småbidder.

•    Stjernebehandlingen netop nu? Det mest trendy netop nu er min 24K Gold Treatment kombineret med Hydra-dermabration. Guld kaster vitterlig glød af sig, og den anden behandling har Anette skrevet om i forbindelse med LA TRENDS her.

Og jo, jo, jo der var flere spørgsmål. De bliver besvaret under session #2.

Foto: Anne Højlund Nicolajsen

30/01/2012
Free for you
31/01/2012
Noget om kuldegys, varme priser og vindere

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  Kære Pia, arrrhhh det er ikke helt i Aalborg. Faktisk mere ALL OVER i DK…smiler, men jeg lover at fortælle alt om få måneder. Stor hilsen Anette

  03/02/2012
 • Fantastisk – og fantastiske billeder!

  02/02/2012
 • Pia

  Nå, så fik jeg da lidt af en forklaring på hvorfor den skønne Ole H stod foran mig et sted i Aalborg fredag aften. Mon det er der hemmeligheden skal ske? Jeg er meget spændt på hvad det er i har gang i.

  02/02/2012
 • @Susanne – jamen der ER ingen hemmeligheder på bloggen. I promise. Der er bare lidt ventetid på et par nyheder eller to. Stor hilsen Anette

  01/02/2012
 • Susanne

  Ud med sproget 🙂 Ingen hemmeligheder på bloggen…

  01/02/2012
 • Kære alle,
  Tak for jeres Ole-glade ord.
  @CharlotteK – den havregrød er KUN god, hvis der er masser af blå- og hindbær på (plus kanel), for så smager du ikke, at den er usalltet.
  @Lisa – don’t worry – kender det.
  Stor hilsen fra Anette (som får resten på bloggen fra mr. O indenfor et par dage)

  01/02/2012
 • Lene Sørup

  Skønt,kan udelukkende være godt ,når vores alle Ole har deltaget 🙂 Knuz.

  31/01/2012
 • Glæder mig allerede til 2. runde 🙂 Og ikke mindst til du løfter sløret for jeres hemmelige projekt – det kan jo kun være sindssygt spændende…

  31/01/2012
 • Marie Rasmussen

  Mere Mere Mere 🙂

  31/01/2012
 • joan

  Secrets! VI VIL VIDE MERE NU! :O)

  31/01/2012
 • Heidi

  Åh han er skøn ham Ole. Er spændt på jeres hemmeligheder!!!!

  31/01/2012
 • CharlotteK

  Hvem der bare kunne bruge en time på motion hver dag….
  Hvor er han da sød – han virker bare så tålmodig og fuld af overskud – virkelig et forbillede!
  Og hvordan var den havregrød så?

  31/01/2012
 • Kira B.

  Han er sku sød ham Ole og respekt til en mand der villig til at møde (halv-)svedig op til møder for at få indarbejdet motion i en travl hverdag – I LOVE IT!!!

  31/01/2012
 • Tak Anette,
  Jeg må have haft den forkerte hjernehalvdel igang… (det hænder en gang imellem) 🙂

  31/01/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  Hej Lisa, jeg er ikke med – synes du ikke svaret er klart? Han researcher og udvikler sammen med sit team, og har stadig final ‘OK magt’. Med andre ord laver han ikke opskrifterne selv fra A-Å, men indgår – i følge ham selv – som en del af processen. Mange hilsner Anette

  31/01/2012
 • Ok, jeg er stadig kæmpe Ole fan, men snakkede han bare ikke lidt udenom det om han selv formulerer sine produkter? Eller er det mig der ikke er helt med…?

  31/01/2012
 • Ih Ole H er bare en mand man bliver glad af både at høre og se. Glæder mig til at se resten af spørgsmål og svar. 🙂

  31/01/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  Tak for jeres ord – og jo, Regitze – for Søren da…har rettet. Tak. Stor hilsen Anette

  31/01/2012
 • Spændende spændende spændende!!! Men du, A, tror du ikke han mener Nicole Scherzinger feat. 50 Cent? 😉

  31/01/2012
 • Har glædet mig til svarene her og må have mærket i højre storetå at du havde lagt et nyt indlæg ind, for vupti- der var det;-) det må have været en vildt skøn dag;-) glæder mig meget til at læse føljetonen!

  31/01/2012
 • Mie

  Kan næsten ikke vente. Hviiiiiiiiiiin………….

  31/01/2012
 • Åh, jeg elsker Ole H. Han er fantastisk. Glæder mig til at læse flere svar på spr. :o)

  31/01/2012

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.