Dine rynker omkring øjnene forsvinder

What?’, sagde jeg med krig i stemmen. ’Det gør de bare’, svarede Neostem-damen. ’Jamen, jeg har jo ingen’, fyrede jeg tilbage, og så grinte vi. Lidt for højt og lidt for længe,  så de blev tvunget frem. Smilerynkerne. Og jeg lovede at teste Neostems øjencreme. Den er fin og bygger på samme princip som her, men har også lidt (bare lidt) udfyldende her-og-nu polyfilla. Du kan også med fordel holde øje med Nuxe nye Smooting Eye Contour Cream, der er prisfornuftig, mættende og fyldt med gode fugtmagneter som hyaluron og urea. Hvis du er til rulleri, så tjek No. 7’s nye eye roll-on – kendt for sine fyldestgørende peptider – som fås i Bilka og Føtex. Og skal du til USA, så husk, at det er kriminelt ikke at kigge forbi Intelligent Nutrients.

SNUP TIPPET: Her får du gentaget dygtige Daniela Frasers teknik – og tro mig, den virker. Stay tuned for et noget anderledes (tør jeg godt garantere) interview med Laurence – Ole Henriksens mand plus en dobbelt op-konkurrence med en kær blogkollega.  Laurence-interviewet får du som tilmeldt nyhedsbrevsordningen på   Beautyspace. Det lander altså ikke direkte på bloggen, men bliver sendt ud eksklusivt.

18/09/2013
Derfor skal læbestiften på som det første
20/09/2013
Michael kom før Tom

Kommentarer

 • @ ByMelchiors: producenten siger sådan her, og jeg vidregiver hermed bare informationen:

  “De aktive ingredienser i Neo Stem har så lav en molekulær vægt, at de trænger helt ned i dermis og beskytter stamcellerne. Derfor er det kun nødvendigt at bruge Neo Stem 1 gang dagligt. Med så aktivt et produkt, får man naturligvis mest ud af at bruge det om natten, da det er her, at huden hviler og regenererer optimalt. Huden skal ikke bruge energi på at beskytte sig mod alskens farlige ting, som vi udsætter den for i løbet af dagen men kan nøjes med bare at slappe af og tage imod – Derfor anbefaler vi at bruge den om natten for at opnå det optimale resultat. Når det så er sagt, så er den helt skøn at bruge om dagen også….”

  Stor hilsen
  Anette

  27/09/2013
 • Dorte Daugaard

  Nej, jeg mente vittige – det vigtige lader jeg dig om 🙂

  22/09/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Tanya – Det er en god øvelse, men jo…Daniela live kan slå teknikken endnu bedre fast.

  @ Henriette – Det kommer helt an på hudtype. Har du taget testen på skintypesolution.com ?

  @ byMelchiors – Hæng på. Jeg undersøger hos producenten. Generelt er det sådan med hudpleje, at det ikke er alt, der fungerer for en. Eksempelvis er der fire %, der aldrig vil reagere på Imedeen trods tabletternes dokumenterede virkning.

  @ Jette V – 1000 tak. Tippet er hermed givet videre.

  Stor hilsen Anette

  21/09/2013
 • Jette V

  … ihvertfald i Bilka 🙂

  20/09/2013
 • Jette V

  Skal hilse og sige at der er tilbud på No 7 henne i Bilka og Føtex i denne uge – til en endda særdeles overkommelig pris 🙂

  20/09/2013
 • I manuael til Neostem serum står der, at den skal bruges om natten pga dagslyset, solen osv. Så det har jeg gjort nu i 6 uger – også om øjnene.
  Der er ikke sket en sk..!

  Er det mig, der bruger det helt forkert, selvom jeg følger brugsanvisningen?

  19/09/2013
 • Hej Anita,
  Jeg forhandler både NeoStem og EGF fra Bioeffect. Derfor får jeg dagligt stillet det samme spørgsmål. Her er mit svar: Bioeffect’s EGF serum skal bruges helt alene om NATTEN og kun et par dråber. Det er hidtil det bedste “nat-tip” jeg kan ´give og vi får masser af tilfredse kunders feedback på den.
  Neostem serum skal anvendes under dagcreme og derfor om morgenen. Så de begge er gode at kombinere med fælles formål, men til hver sit tidpunkt 😀

  19/09/2013
 • Henriette

  Tak for dine gode råd!! Jeg vil nu også prøve en af disse creme. Hvilken anbefaler du for en kvinde i 50’erne!! Knus

  19/09/2013
 • Tanya

  Nej, hvor er jeg glad for at du linkede til DIY-øjenmassagen! Den fik jeg af en eller anden grund ikke med da den var på (måske var jeg ikke på dengang?). Jeg føler mig allerede meget mere afslappet (lidt farligt når man egentlig skal nå en del arbejde endnu). Jeg må ind til hende Daniela…

  19/09/2013
 • @ Sissel – Jeg vil gerne høre fra dig, når du har brugt den i fire hud. Hvad din hud så siger.

  @ Anita – Tak for dine søde ord. Det er to forskellige produkter, som begge gør jobbet fint. Hvis du har oplevet gode resultater med Bioeffect, så synes jeg, du skal fortsætte.

  @ Dorte – Haha, jeg tror heller ikke der findes så mange øjenvittige ting (eller mente du vigtige) ?

  @ Jane – De to indlæg er mine bud på, hvad jeg synes, der er værd at holde øje med derude lige nu. Hold dig til førsteindskydelsen, hvis du er i tvivl.

  @ Sanne – Du skal først og fremmest lave de aku-pressurtryk. Øjencreme er ikke en streng nødvendighed. Men en dejlighed.

  Stor hilsen Anette

  19/09/2013
 • Dvs hvis jeg godt vil se fantastisk ud når jeg fylder 50 (jep, det gør jeg faktisk – det er hårdt at være ung og være fanget i en gammel krop!) sidst i november, så skal jeg styrte ud og investere i Neostems øjencreme? 🙂

  19/09/2013
 • Da jeg læste bloggen i går, fik jeg lyst til at købe Nilens Jords Eye Creme. I dag handler det så igen om øjencremer….. og nu er jeg i vildrede. Skal jeg hellere købe den der roll-on creme fra No7 ???

  19/09/2013
 • Dorte Daugaard

  Hej Anette
  Min hjerne er tom for øjencremes-vittige ting at skrive – vil bare sige, at jeg stadig er her! 🙂
  Læser hvert indlæg med glæde – elsker din blog! 🙂

  19/09/2013
 • Anita

  Hej Anette,

  Er rigtig glad for dit fokus på øjencremer disse dage, da jeg netop skal til at investere i en ny. Det er sikkert svært, men hvis du skulle vælge én øjencreme ud som den bedste til at afhjælpe små fine linjer under øjnene, hvilken en vil du så anbefale?

  Og så havde jeg egentlig planlagt at købe Bioeffects serum efter gode resultater med en prøve. Men så læste jeg lige dit indlæg om Neostems serum, som jeg ikke kendte. Kan du anbefale den ene frem for den anden? Igen for en udglattende effekt.

  Tak for den bedste blog!

  19/09/2013
 • Sissel

  Uh, tak for tippet med NeoStems øjencreme. Har i en uges tid brugt deres serum, og er spændt på resultatet 🙂

  19/09/2013

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.