Dit hoved på bloggen

Cremer

Jeg er afhængig af den høje aktivitet og det smittende engagement i kommentarfeltet, hvor hjælpen ofte flyver gennem cyberspace fra den ene ende af landet til den anden mellem jer, der læser med. Også udenfor landets grænser. Lad os derfor lave bloglands største kortlægning af, hvad det egentlig er, der står hjemme på hylden. Hos dig. Hvad er det for et hudplejeprodukt, du køber igen og igen? Jeg håber, du vil skrive navnet på dit favoritprodukt – og et par ord om hvorfor. Så laver vi nemlig noget sjovt, når jeg har fået alle tilbagemeldinger. FOTO: Anne Højlund Nicolajsen

Og nu vi er ved det sjove, så står vi jo på kanten af december, hvor jeg kan love, at der blive juleoverraskelser i advents-weekenderne bl.a. i samarbejde med hende her, ligesom der vil lande ekstra julegodt i VIP-pakken (hook op her, hvis du ikke allerede er på listen). Planen er også, at det ikke skal blive kedeligt på Instagram: @beautyspace

instaviewNov15

18/11/2015
På hylderne hos Tomgangs Sarah Grünewald
20/11/2015
Tre, jeg ikke løber tør for

Kommentarer

 • Pernille

  Bioderma miccelar vand til mild rensning! Har prøvet de forskellige andre der er kommet på markedet, men der er noget særligt over bioderma!
  En ny favorit er på anbefaling af dig; Danish skin Care, smooth skin treatment. Første produkt og i kombination med de andre produkter selvfølgelig, der har virket på min urene hud. Har kæmpet med uren hud i 15 år. Så af hjertet tak Anette!!
  Nilens Jord multi active serum er en ny favorit på anbefaling af dig. Den har givet min hud det ekstra fugt den har brug for og giver min hud glød.
  Embryolisse lait creme concentre kan jeg ikke forestille mig at gå væk fra nogen sinde. Den er mild og føles helt som den skal på min sarte hud, samt den er en kanon base for make up.
  Dette er mine absolutte yndlingsprodukter.
  Derudover prøver jeg de forskellige ting du anbefaler på bloggen. Elsker at eksperimentere! Især mærker der tænker på miljøet.
  Og tak for dit indspark ift. Tænk!

  30/11/2015
 • Dorte SC

  Produkter jeg har bugt i årevis og altid vil bruge er:
  -Clinique take the day off eye makeup remover.
  -Kiehls Midnight Recovery olie.
  -Origins Modern Friction.
  -En god øjencreme med A vitamin.
  -Tromborgs mineral pudder.
  -YSL Touche Éclat
  -Korres aftersun moisturising(både den mintfarvede og cooling, som bodylotion).
  -La Roche Posay ansigtssolbeskyttelse spf 50.
  -Sephora neglelakfjerner.
  -Apivita Suncare body oil spf 15(bruger den som bodylotion, ikke solbeskyttelse, den giver en rigtig god glød og dufter skønt).
  -Farvet dagcreme kommer jeg heller aldrig af med, i årevis var favoritten Esteé Lauders daywear.
  -Chanel mascara.

  Jeg kunne blive ved, for der er jo en del jeg er glad for , men de øverste har jeg virkelig holdt ved i årtier, de næste her er nyere tilkommere …Trilogy hybenkerneolie, Bobbi Brown concealer og pot rouge, Trilogy rens, Decubal fed creme, Bliss oxy maske, Nars eyeliner, tørbørste, jaderulle og mere endnu.

  24/11/2015
 • Micellair, fordi det er genialt, Jane Iredale pudder fordi det gør huden ekstra fin og flot og endelig Stella parfumen, som bare er vidunderlig at dufte af

  24/11/2015
 • HeleneR

  Ynglingsproduktet pt. må være karmamejus muse rense balm, kan simpelthen ikke lade være at med at bruge et par minutter ekstra på ansigtsmassage når jeg bruger den 🙂

  23/11/2015
 • Jeg bruger ikke meget, fra en ende af: Sanex Atopcare, arganolie (til både ansigt, krop og hår), YSL Rive Gauche (siden jeg var 16 år), Hugo Boss Femme og Chanel no 5. Af make-up bruger jeg, ELF Cosmetics primer, foundation, blush, øjenskygger (mest lilla) og mascara. Mac læbestift, vinrøde og rigtig rød.

  23/11/2015
 • SofieW

  Jeg skal prøve….
  – Rudolph Care Deo, fordi den er mild og virker uden alt muligt hejs i
  – Origins Plantscription olie, som du har anbefalet, jeg er på min tredje og kan i den grad se forskel på min tørre, trætte hud, som ikke har sovet igennem i flere år (takket være vågent lille barn)
  -Origins VitaZing. Jeg prøver igen og igen at købe andre, men vender altid tilbage. Den er bare så pæn og så hurtig og nem at bruge (jf ovenstående barn + hendes bror….)
  Og en nyere favorit: Loreal Volume So Couture og på de sidste Feline mascara. God til mine korte vipper (som ellers ønsker sig M2 serum helt vildt…..).

  23/11/2015
 • Kristine Køhler Mortensen

  En sikker genganger for mig er: Ling Replenishing Hydrator. Den har hjulpet min hud gevaldigt med fugt og er SÅ dejlig at få på.
  Environs frugtsyre maske er et sikkert vinterhit hos mig, da den hjælper godt med at håndtere mine pigmentpletter.
  Og så er Jane Iredales mineral compact powder også en genganer, fordi den dækker godt og er nem at have med ‘on the go’.

  22/11/2015
 • Rose

  Nå ja, og hvorfor?
  Danish skin care, fordi det er det eneste der har afhjulpet min urene hud!
  Origins fordi den gør min hud blød og fordi før jeg opdagede danish skin care (ved din hjælp, Anette), var den også noget af det eneste der hjalp, dog kun minimalt.
  Micellair, fordi jeg absolut synes det her med hudpleje bare skal være hurtigt og effektivt. Hvorend jeg gerne ville, og beundrer dem, der tager sig tid hver dag, så gider jeg ikke bruge mere end højest nødvendigt på rens og creme.

  22/11/2015
 • Rose

  Danish skin care – smooth skin treatment.
  Danish skin care – perfect skin day protector.
  Origins drink up maske, bruger jeg som natcreme og de morgener hvor min hud føles som om den har brug for lidt ekstra.
  Micellar rens, bioderma eller garnier.
  Tromborg pudder, den bedste jeg nogensinde har prøvet !

  22/11/2015
 • Jeg shopper fra mærke til mærke, når det gælder serum, dagcreme, øjencreme og natcreme, men når det gælder rens, er jeg ikke til at rokke: Biodermas micellaire. Fordi det er så nemt, så effektivt og så nænsomt (mod både hud og øjne), at jeg aldrig fristes til at springe over og gå i seng uden at rense dagen af.

  20/11/2015
 • Inge

  Dette er absolut gengangere på min badeværelseshylde. Desuden er der en masse forskelligt som kommer og går, nogen flere gange end andre. God dag herfra 🙂

  Rose O¹² Moisture Defence Oil fra REN

  Tromborg Eye Gel

  MOISTURE PLENISH fra Ling

  Tromborg mineral foundation

  Lancôme Hypnose Mascara

  Studio Finish SPF 35 Concealer fra MAC

  20/11/2015
 • Pia K

  Paul Mitchells The Conditioner (leave-in conditioner) – har brugt den i +20 år til tørt uregerligt troldehår. Har prøvet andre lignende produkter, men vender ALTID tilbage til denne. Endvidere kan den bruges som “barbersæbe”, mod insektbid og som aftersun i en snæver vending.

  Sebastians Potion 9 (krøllecreme) – verdens bedste krøllecreme. Har nok prøvet de første 50 forskellige krøllecremer med mere eller mindre heldigt resultat. Denne er den bedste for mig.

  Rønsbøls skin tonic – uundværlig, forfriskende og beroligende på samme tid. Med fire pift om dagen holder en flaske i 1½ – halvandet! – år… What’s not to like?

  Decubals Lips & Dry Spots Balm – denne lille fætter har gjort underværker for mine tørre læber og sprukne mundvige. Efter at jeg er begyndt at smøre læber/mundvige én gang lige inden sengetid har der ikke været antydningen af tørre områder. Er pænt fedtet, så resten masseres bare ind i neglebåndene… win-win… 🙂

  20/11/2015
 • Nina G

  Jeg har fundet et par produkter der virkelig gør en forskel:

  Youngblood mineralfoundation – giver simpelthen et væsentlig mere naturligt look. Eneste minus er at den ‘kager’ sammen i regnvejr, det gør min almindelig pudder ikke.

  MBR – Beta-Enzymer. Mild rensning der gør huden pænere og renere, uden at ‘slide’ på den.

  Lilash vippeserum. Halv pris ift M2, og virkelig effektiv.

  Toofaced ‘Better than sex’ -mascara – giver mig 3 gange så lange vipper, dog kan den smitte lidt af på huden (fordi mine vipper nu er så lange at de kan 🙂

  20/11/2015
 • Lene

  Altid A-Dream cleansing Oil til rens.
  Altid koreanske Missha Time Revolution The first treatment Essence efterfølgende. Og så Missha Time Revolution Night Repair Science Activator, BP supper3 booster, Trilogy Rosehip Oil er gengangere på badeværelset. To sleeping masks fra Missha Tornado Stem Water og Tornado vitamin C er på hylden i den tørre vintertid.

  20/11/2015
 • Thea

  Favoritter.. Hmm.. Det har ændret sig efter jeg i længere tid har brugt helt rene (min helt egen definition, som dog deles af flere) produkter uden silikoner (og nej hvor jeg hader det når man spørger et mærke (eller sælgere) om der er silikone i deres produkter. De svarer nej, man modtager produktet og kan se, der er silikone i, blot ikke i form af dimethicone, men andre former!)

  Før jeg droppede silikonen var jeg stor fan af Bioeffect EGF serum. Efter jeg har droppet silikonen fungerer den slet slet ikke. Indelukket, klistret hud og bumser.

  Nå, men tilbage til de favoritter jeg har nu, så ville jeg sådan ønske, der kom flere af de lækre økologiske mærker fra udlandet til Danmark.
  Den bedste eksfoliator nogensinde er uden tvivl May Lindstrom The Clean Dirt. Jeg siger det prøv den! Den bedste lermaske er May Lindstrom The Problem Solver. Helt Fantastisk!
  May Lindstroms produkter er generelt gengangere, da de bare er en oplevelse at bruge. Blue Cocoon balmen er som at dufte til et lille stykke af himlen.
  Tata Harper er en stor genganger. Er dog lidt duftsart, så pt er det hendes renseprodukter og fugtmaske, der går igen.
  Og Yuli Lip balm.

  Nye favoritter kunne godt tyde på at blive: Dr. Alkaitis.

  20/11/2015
 • HeLene

  BP super3booster og så lavendelolie og vaskeklude, men der er altså mange favoritter og listen vokser når jeg læser din bog og herinde (og det er da dejligt!).
  Begrundelsen er at det er nemme produkter at finde og bruge og de virker, som man siger, hver gang!

  20/11/2015
 • Mette Emilie

  Hov, glemte begrundelsen. De er favoritter fordi: morgenen – hyaluronsyre plumper min hud, ACE-vitamin beskytter min hud (og denne serum virker tilmed anti-shine på mig), Jurlique balancing Day Care er suveræn til at få hudbarrieren i orden (døjer ikke med følelsen af tør efterårshud efter den kom med) og Rudolph Care SPS er jo bare en fornøjelse.
  Aftenen: jamen jeg er jo bare dybt taknemmelig
  For at Anette har gjort opmærksom på Verso. Simpelthen en lækkerbisken at påføre og så er den effektiv, det samme gælder bioeffekt. Krydderet med AHA eller BHA så synes jeg det er giver endnu bedre hud.

  20/11/2015
 • Mette Emilie

  Til morgenen:
  Først NIOD hyaluronsyre, så ACE-vitamin serum fra SMUK hud, Kinder og andre steder i ansigtet beskyttes derefter med Jurlique Day care cream, og endeligt slutter jeg af med SPF 50 fra Rudolph Care

  Til aftenen:
  Rens i kokosolie med vaskeklud eller min clariconic, dernæst Aha og Verso’s A-vitamin eller Bioeffect.

  Krop: mandelolie fra Aveda

  Hår: hårklinikkens produkter

  20/11/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  ÅHHHHHHHHHHH det her er en fest. 1000 tak for jeres ord og ikke mindst produktvalg. Jeg sidder med kaffer og sluger det hele råt – OG morer mig over, at jeg ber’ om et yndlingsprodukt og et par linjer og se så lige….Lisbeth M, Christina Kragh, Eva Bacher…og…Alt er godt og I vil synes om det, jeg gør med materialet. KH Anette

  20/11/2015
 • Lisbeth M.

  Glemte helt at du bad os skrive hvorfor de er favoritter. Med den liste jeg har skrevet, så må min forklaring vel være: fordi jeg er en beautyjunkie (og fordi produkterne er så gode, at jeg ikke kan slippe dem igen)….

  20/11/2015
 • Lisbeth M.

  Disse produkter har/ får faste pladser:
  DR laPrin tonic
  Pudderdåsernes T-zone peel
  Beauté Pacifique serum paradoks
  Clinique smart serum
  Kiehl’s Powerful strength Line Reducing Concentrate
  Kiehl’s Powerful Wrinkle Reducing creme
  Beauté Pacifique super 3 booster
  Beauté Pacifique puffe eyes gel
  Beauté Pacifique x-tra dry skin fix
  Trilogy rosehip Oil
  Shiseido lip conditioner
  HTH bodylotion
  Tromborg Aromaterapi face & body Oil lavender rose
  Tromborg multivitamin mask
  Origins drink up intensive overnight mask
  Purely professional shampoo 0 og 2
  Purely professional balsam 2
  Purely professional Treatment 1
  Purely professional hand Wash
  Beauté pacifique lait spyet hydrant du corps
  Ole H Body sleek hydrating lotion
  Ole H lavender Body Oil
  Ole H håndcreme
  Clinique deep comfort hand and cuticle Cream
  Avene au thermale spray
  Decubal livs and dry spots
  Avene xeracalm
  Bobbi Brown longwear even finish foundation
  Toni&Guy dry shampoo
  Clarins hydrating bodylotion
  Clarins Daily energizer cleansing gel
  Shiseido benefiance Wrinkle resist 24 Extra creamene cleansing foam
  Clinique anti fantigue cooling eye gel
  Nuxe nirvanesque creme
  Rudolph Care Sun Body lotion spf 30
  Rudolph carehand Cream
  OMG….og så kommer det løse….
  Har faktisk, indtil i dag troet, at jeg var nogenlunde nøjsom…..shit!! 😀

  20/11/2015
 • Rie Dyrnes

  Min, nej mine hylder, er fyldt med dejlige ting anbefalet af dig. Dette gør det svært at vælge, og har tænkt at jeg må se at få ryddet op i alle sagerne. Men lige nu er jeg vendt tilbage til Ole H. Jeg bruger dog en mist fra enten Rønsbøl eller Karmaeju. Og Korres rense servietter bliver også købt igen og igen.
  Glæder mig til december og hvad du finder på af sjove ting. :O)

  20/11/2015
 • miss.sunflower

  Hybenkerneolie fra Triology, Nilens jord serum og EGF-serum. Alle anbefalet af dig! 🙂 Creme skifter jeg meget imellem. Nogen gange skipper jeg cremen til fordel for Urtegårdens øko mandelolie. Et par dråber rækker til hele ansigtet.

  19/11/2015
 • Maria S

  De her produkter vil jeg helst ikke løbe tør for:
  Koldpresset kokosolie. Til både hud og hår.
  Hybenkerneolie. Er indtil videre mest begejstret for Pai’s.
  Cliniques Roll on deo. Tror, jeg er på min 6. Eller 7., siden du lod mig teste den for nogle år tilbage.
  Pudderdåsernes AHA.
  Gosh BB cream. Blander den med en plain faktor 50. Topper med Jane Iredales Pure pressed Base.
  Og så har jeg lige opdaget michellar water. Det er også et hit 🙂

  19/11/2015
 • Rikke

  Hjemme på min hylde, står der altid en lækker cleansing milk og facial mist fra ‘Rudolph’ som er en del af min daglige rense rutine sammen med den elektroniske ansigtsbørste fra ‘Clarasonic’. Derudover bruger jeg flittigt ansigtsolien fra ‘Rudolph’ og ‘Rose D’orient’ serum fra ‘Decléor’ inden jeg bruger Acai Antistress cremen fra ‘Rudolph’. Disse produkter er med til at berolige min sensitive hud.
  Desuden bruger jeg ‘Rudolph’ ansigts solcreme som beskyttelse mod vinterens hårde UV stråler. En lækker solcreme til ansigtet er et must og vil altid have en vigtig plads på min hylde hele året rundt.
  Jeg er også utrolig glad for mandelolien til ansigtet fra Weleda, som jeg tager på efter aftenrensningen, inden jeg går i seng. Dette produkt står ALTID på min hylde. Med mandelolien vågner jeg op næste morgen med den der ahhh følelse med en jævn og fedtmættet hud, som ellers har tendens til at være tør og kedelig.
  Efter at have læst din bog “Sådan får du Superhud” står en A-vitamin creme samt Frugtsyre maske højest på min ønskeseddel til jul.

  19/11/2015
 • MetteG.

  Nu spørger du om favoritproduktet. Det er svært for der er mange.
  Der bliver ofte skiftet ud – i høj grad efter anbefaling fra dig – men et tilbagevendende produkt er (når økonomien er til det):

  YSL Forever Youth Liberator – både serum, øjencreme, dagcreme og natcreme.

  Den giver en fantastisk glød. Min hud bliiver mere ensartet at se på og meget blød og ikke mindst mere spændstig.

  19/11/2015
 • Louise Teller

  Mine “dem-løber-jeg-aldrig-tør-for” produkter:
  * Mist/Skin Tonic fra Rønsbøl – fordi den indeholder gode fugtmagneter og gør huden klar til at suge til sig af de efterfølgende gode sager.
  * Rosehip BioGenerate Oil (hybenkerneolie) fra PAI – fordi den reparerer og genopbygger og giver mig fugtmættede kinder.
  * Pure Active Serum fra Akademiklinikken – fordi frugtsyren exfolierer min hud, så den blive så glat og blød som den aldrig tidligere har været.
  * Super 3 Booster fra Beaute Pacifique – fordi min hud bliver så spændstig.

  19/11/2015
 • Lone H

  En klassiker er Elizabeth arden eight hour cream. Jeg er også kæmpe fan af Cliniques produkter. Bruger deres sonic børste om aftenen samt even better clinical dark spot corrector. Den har gjort meget godt for mine pigment forandringer. Dagcreme er superdefense og sådan kan jeg blive ved. Har læst de forskellige kommentarer herinde og næsten følt jeg har været i alles skuffer og skabe og efter næsten at have læst superhud færdig er jeg blevet lun på at prøve en masse nye produkter.

  19/11/2015
 • Maja

  Korres her

  19/11/2015
 • Helle Rick

  Jeg er i besiddelse af en meget blandet forsamling lækre produkter til min hud.
  Jeg renser med Clinique Sonic Cleansing Brush og Liquid Facial Soap om aftenen – renser min hud på en god måde, og fjerner de små sorte banditter. Vaskeklud og Vichy 3-i-1 om morgenen – Vichy har reddet min hud for udbrud af bumser. Sisley Black Rose Precious Face Oil kommer jeg på huden før serum om morgen. Giver en lækker og virkelig blød hud samt en masse gode/sunde ingredienser. Uha, den er godt nok lige så lækker som den koster mange penge. Jeg er også ret begejstret for The Organic Pharmacy Antioxidant Face Serum.Min hud får alt det den skal bruge i løbet af dagen og giver glød og spænstighed. Bioeffect dag og aften serum. Som ekstra fugt bruger jeg Ling Dual Moisture Emulsion. I tasken har jeg altid en lille Anéne Eau Thermale. Det er ret tørt på kontoret og den frisker op i løbet af dagen. Dagcremen pt. er Caudalie Vinexpert. Den giver god pleje og værn mod kulden samt glød. Jeg kan ikke undvære min origins plantscription face oil. Holder på fugten. Om natten sover jeg med lancome visionnaire nuit beauty sleep perfector review og vågner med et smil på læben. Jeg synes bestemt jeg kan se en forskel.
  1-2 gange om ugen bruger jeg Environ roller og AVST Gel eller Nimue Gel (A-vitamin). Øjencreme for tiden er iS Clinical Youth Eye Complex, og den er virkelig lækker. Den giver fugt og fylde og får mine øjne til at stråle.
  CC Origins Smarty Plants og Origins VitaZing giver mig en flot glød. Jeg bruger jun foundation når jeg skal ud/i byen.Jeg foretrække natura. En maske i ny og næ er enten Sisley Gentle Facial Buffing cream (den er ikke hard ved huden, da den skal tørre og nulles af efterfølgende) eller Environ Intensive Revival Masque. Den fugter huden og giver fylde. Den får indimellem lov til at sove med mig om natten.
  Det var umiddelbart et udpluk af hvad jeg bruger for tiden. Sjov lille leg 🙂

  19/11/2015
 • Anne B.

  Fed idé – og rigtig godt ordspil 🙂
  Min hud er en rigtig kræsen fætter, og når der er noget, den ikke bryder sig om, får jeg trælse knopper i panden.
  Det produkt, er ALTID står på min badeværelseshylde er Lancômes DreamTone 1 – min hud elsker den, og det kan ses.

  19/11/2015
 • Anne V

  Jeg er som mange andre her rigtig glad for Beaute Pasifique. Jeg bruger mange af deres produkter,men favoritterne er Super Boosteren og deres Defy Damage serum. Særligt disse to har gjort, at jeg aldrig oplever stramhed og tørre områder i ansigtet, som jeg før har haft problemer med

  19/11/2015
 • Annemette

  Jeg holder mig til produkter fra Organic Pharmacy, Triology, Nuxe, REN og Origins. Jeg kan ikke undvære gode renseprodukter, om aftenen foretager jeg en dobbelt afrensning med RENs Evercalm Cleansing Milk. Dejlig fed, blid og mild, jeg renser først skidt og produkter af, så smører jeg rens på huden, smøre Blefagel på øjnene, børster tænder, renser af igen. God rutine, den virker – har opsnappet den fra japanske kvinder, der altid praktiserer dobbelt afrensning. Husk grundig håndvask først, ser ofte kvinder smøre rens rundt i ansigtet – uden håndvask først – gyser.

  Efter at have læst – ANETTES FANTATISKE BOG, er jeg godt på vej til SUPERHUD. Har i 6 uger drukket grøn the i store mængder, ligger i min seng inden kl. 22.00, får frisk luft en time hver dag. Aften rutinen indeholder efter dobbelt rens en mild mist og så Bioeffect EGF Serum. Jeg svømmer 2 K hver morgen, så der skal fugt og olie på huden efter 45 min. med ansigtet i klorvand.
  Jeg vasker mig med en Nuxe ansigtsrens efter svømmeturen, beskytter min hud med en fugt maske fra Origins; Calm your Senses, når jeg går i sauna, bruger min Clearsonic børste på huden efter sauna og maske, og så har jeg valgt Rodials Hyaluron mist ”Dragon’s Blood” – skønt navn, man mærker kraften , derefter serum fra Origins; Mega-Mushroom Skin Relief, på den Triologys Hybenkærne olie, 4 dråber, min øjencreme fra Sodashi/Australien, som også anvendes som maske på læberne, rent produkt.

  Min dagcreme er p.t. fra Nuxe og indeholder ingredienser fra Kirsebærsten.
  Det virker, var til ansigtsbehandling tirsdag, og min behandler var imponeret, og forstod ikke, hvad der er sket med min hud. Jeg fortalte hende om bogen, rutinerne og de sidste 6 uger, Sara mener, der er klar forskel, og det mener jeg også. KØB SÅ DEN BOG LADIES, DEN ER ET MUST 
  Mit ”must have” p.t. er olien fra Triology og Bioeffect EGF Serum. TAK ANETTE for vejledning i din fantastiske bog.

  En BØN – til Anette: er det muligt, du kan lave et opslag på din blog, dagen før du er på Go Morgen TV2, da du jo desværre ikke er tildelt en fast dag i ugen som ”filmholdet” torsdage. Jeg vil så gerne følge dig der også. Tak og glæder mig til at høre, hvordan du anvender vor kærlighed til produkterne.

  Kærlig hilsen Annemette

  19/11/2015
 • Juliet

  Hej Anette.
  Kan du anbefale en god solbeskyttende creme til ansigtet – uden olie?
  (til supplement til EGF præparat)
  Kh Juliet

  19/11/2015
 • Anne Scott

  Oskia renaissance cleansing gel, fordi den dufter skønt og den rengør mildt og efterlader huden med en lækker glød. Det er ren velvære

  19/11/2015
 • birgit s

  Hold da op. Jeg er vist en beaty junkie. køber altid af dine VIPpakker, og er nu godt igang med serum og maske fra environ til nat brug toppet med fed øjencreme fra skyn. Maske får lov til at virke hele natten. hold da op det tryller. i weekend toppes der med moisturge surge, efter 20 min. Clinique køber jeg ofte i rejse størrelser, og bruger så dem op ind i mellem de dyre ting som bliver hjemme. Lige nu er det smart serum + moisturesurge spray+ all about eyes roller +even better i dagtid. Har også EGF, men den har lige pause. Er lige gået fra Ole Henriksen goodies i truth serien & 3 little wonders. Rens er med Bliss faboulus foaming face water. Den er jeg bare vild med. Og så mangler bare imedeenpillen. Makeup er alt fra clinique brtset fra mascara hvor Maxfaktor er et hit. Er jeg beaty-hooked eller hvad ? 🙂

  19/11/2015
 • Trine Yder

  Pudderdåsernes T-zone peling er en favorit her 🙂

  19/11/2015
 • Sidsel R

  En konstant på min badværelseshylde er Bentons BHA skintonic. Fantastisk eksfoliering og fugt i én, og mild, hvilket min mega sarte hud kan godt lide. Andre favoritter er hybenrosekerneolie fra urtegården (god på SU budget) og Carmex læbepomade. Alt andet (serum, rens osv) er i konstant udskiftning alt efter vejr, humør og tilstanden på min bankkonto.

  19/11/2015
 • Anja Svendsen

  Laveras basis/sensitiv rensemælk og rønsbøls fugtspray er 2 ting jeg er vendt tilbage til igen og igen. Jeg synes de gør det super godt og så er de prisvenlige.

  19/11/2015
 • Kim

  Jeg er kæmpefan af origins, særligt deres ingefær cremer, c vitamin øjencremen og deres natcreme.
  Jeg bliver totalt glad for origins i gave, da det er lidt over mit eget budget, men den dejligste luksus at få;)

  19/11/2015
 • Mariann Lange

  Via mit job har jeg mulighed for at afprøve rigtig mange produkter, dog er der visse ting som jeg altid har på lager, og det er:
  Elizabeth Arden eight hour creme, Youngblood mineralfoundation og Ole Henriksen micro peel.
  Blandt mine favoritmærker til hudpleje er Ole Henriksen og Rudolph Care produkter fordi de bare virker og så er de lækre;)
  Makeup favoritter er bla Chanel og Urban Decay.

  19/11/2015
 • Linda Juul Petersen

  Elsker Tromborgs aromatherapi bodylotion, som fugter super og dufter så skønt. Prøver at have en krukke så tit som ofte – selvom den er lidt dyr…

  19/11/2015
 • Mette Guldbæk

  Kiehls creme de corps er altid at finde i mit skab. Faktisk er jeg helt tosset med Kiehls produkter de passer såååå godt til min hud – både ansigt og krop ❤️

  19/11/2015
 • Susie

  Jeg har altid en Caudalie Beauty Elixir på hylden- den dufter fantastisk og giver min hud fugt og glød, et pift på vej ud af døren og jeg er klar til dagen:-)

  19/11/2015
 • Lene Jespersen

  Glæder mig SÅ meget til december og julen.. Men jeg køber LING’s Replenishing Hydrator og Nilens Jord multi serum… Det giver mig altid lækker gennem fugtet hud.. Knus fra Lene

  19/11/2015
 • TineL

  Jeg har i ca. 15 år brugt ansigtscremen Nutrilogie 1 fra Vichy så godt som hver eneste morgen og aften – det er den eneste creme, der får min tørre hud til at føles behagelig og som jeg ikke får udslæt af. Den anden dag fik jeg min hud scannet til at være i 20’erne (jeg er 39), så noget godt må den jo gøre, selvom den vist ikke indeholder diverse “power”-ingredienser 🙂 Jeg blev helt panisk, da jeg på et tidspunkt hørte rygter om, at den var ved at udgå – men det havde heldigvis ikke noget på sig.

  Derudover er jeg også meget begejstret for hånd- og fodcremen Luxury Lavender Balm fra Amazing Space, der er den ubetinget bedste håndcreme, jeg nogensinde har prøvet – og så dufter den fantastisk.

  Og så må jeg også indrømme, at jeg slet ikke kan undvære Kløver vaseline – beklager, jeg ved godt, at det er et fy-produkt hos mange, men det er altså det eneste, der ikke udtørrer mine læber.

  19/11/2015
 • Eva

  Der står ELisabeth Arden Pro hos mig. Det har gjort utrolige ting for min hud, som har været uren og solskadet før. Jeg har prøvet alt. Ellers har jeg et glad økologisk kokosolie stående ude i badet, som jeg bruger når min hud er våd:-)

  19/11/2015
 • På min hylde står der altid en Garnier michellar cl. water
  Eviron roller
  Imedeen +50
  Rønsbøl face mist tonic
  serum paradoxe fra B. Pacifique..fordi jeg kan li`mærket er dansk.
  Trilogy hybenkerne olie og Beaute`Pacifique Booster 3. Det er gode produkter som giver mig en blød hud..
  Når det gælder dagcreme er jeg altid frisk på at prøve noget nyt, og holder altid øje med dine tilbud 😉

  19/11/2015
 • Mie

  Biotherm rense creme til tør hud, den lyserøde. Virkelig et af mine yndlings produkter, renser og dufter så lækkert. Har ikke haft den i flere år, da jeg ikke har fundet det rigtige produkt til gode penge. Men det her er pengene værd!
  La rocher dag creme til ledt rødmet hud, den render jeg også på apoteket og køber uanset om det er sidst måneden og der skal være penge til andet en lige den creme kan virklig ikke undværes og også pengene værd

  19/11/2015
 • Ditte H

  Uh! Glemte også lige Tromborgs læbepomade: Lip Cure, den er også vanedannende! Bruger den morgen og aften og i perioder en ekstra gang midt på dagen. Er virkelig rigtig god! Prøv den, prøv den for pokker 😉

  19/11/2015
 • Birgit A

  Jeg er en begejstret bruger af produkterne fra Green People. Både serum, olie og diverse ansigtscremer.
  Jeg har anbefalet Green People til flere veninder, og de er lige så glade for det som jeg er. Både for den økologiske ingrediensliste, virkningen og priserne.

  19/11/2015
 • Ditte H

  Fedt, fedt, fedt, fedt, FEDT at kigge på jeres andres toilet-hylder/skabe! I love it! 🙂

  Her bruger jeg om morgenen:
  Skintonic fra Clarins
  Paradoxe serum fra Beauté Pacifique, er vild med den olierede konsistens!
  Øjencreme fra Murad Hydro-dynamic Ultimate moisture
  Dagcreme fra Murad Hydro-dynamic Ultimate moisture
  Primer fra Murad (TAK Anette!) Invisiblur Perfecting Shield, udglatter alt!
  Foundation fra Chanel Les Beiges healthy glow fluid, giver en dejlig glød!
  Øjenskygger fra Mac og eyeliner fra Chanel. Sidstnævnte bruges til at optegne bryn.
  Et par pift fra Rønsbøl skintonic, fugter dejligt!
  Cremerne fra Murad fugter fantastisk!

  Aften:
  Juhldal Abrikoskerneolie (eller er ikke abrikos?) bruges som rens af ansigt, hvilket min tørre hud elsker!
  Clarins skintonic tager resterne af evt makeup
  Pai olie, fugter dejligt
  Murad natcreme med vitamin C, gør huden klar til næste morgen.
  En gang om ugen bruger jeg scrub mask fra Elisabeth Rudolph, den er vanedannende til sådan en som mig med tør hud!

  Disse produkter køber jeg igen og igen. Dog kan jeg godt finde på at skifte dag- og øjencreme ud med Elisabeth Rudolphs produkter, som også fugter godt, synes jeg.

  Af shampoo vender jeg konstant tilbage til KMS hydrate (tror jeg den hedder? Er for doven til at lette rumpen nu) og Paul Mitchell Curl.

  19/11/2015
 • Jette Kristensen

  Mit farvorit produkt er helt klart bioeffect`s serum. Det er et af de produkter hvor man virkelig kan se en forskel. Da jeg ikke er specielt velhavende, er det virkelig en priotering der vil noget. jeg kan bare ikke undvære det og så må jeg jo spare andre steder….. 😉

  19/11/2015
 • Anne-Marie Bruun

  Aften: Bioderma, vand og klud, Kiehl’s Cucumber herbal, Advavced Night Repair og til sidst DayWear fra Estee Lauder – ja også om natten, men det er for at kunne være sikker på at vågne op igen

  Morgen: Vand og klud. Kiehl’s Cucumber herbal alcohol-free toner, Elizabeth Ardens Skin Renewal Booster, derefter DayWear og slutter af med Estee Lauder Enlighten E-E.
  Den nye i klassen er Skin Renewal, de andre har jeg brugt længe. Jeg gå aldrig ned på Cucumber Herbal fra Kiehls og DayWear, de to kommer jeg tilbage til hele tiden, selv om jeg skulle have været utro med nogle andre nye produkter.

  19/11/2015
 • Hvis der er noget jeg køber igen og igen er det den her

  http://www.paulaschoice-eu.com/resist-daily-smoothing-treatment-with-5-alpha-hydroxy-acid.html

  sammen med alt muligt andet. Men den her AHa creme gør altså underværker for min hud. Jeg kan se forskel når jeg bruger den.

  19/11/2015
 • Tanya

  De lidt dyrere og meget fine produkter køber jeg gennem dine skønne tilbud, men ellers er jeg mest til det enkle (og ikke alt for dyre), fx

  100% ren arganolie fra saltscrub.dk
  Danish Skin Cares Smooth Skin Treatment
  Origins fantastiske VitaZing (som du har anbefalet så tit).

  Glæder mig til at høre hvad du får ud af alt dette 🙂

  19/11/2015
 • Mette H.

  Medex Vital Recover K. Kan også bruges som øjencreme.

  19/11/2015
 • Amalie Elmström

  Lige pt er jeg svært glad for st. Moriz selvbruner mousse! Og ikke mindst den tilhørende handske, der virkelig gør påføringen jævn glat og hurtig. Fantastisk klædelig farve- også til de helt lyse som mig selv.

  Og så må jeg lige slå et slag for loreals underlak og fast dry overlak. Har -uden pis- fået centimeter lange negle på tre måneder. Inden da var mine negle bløde og tørre. Nu er de hårde som sten og folk tror altid de er kunstige. Se dèt er skønt!

  19/11/2015
 • Det første produkt jeg kommer i tanke om er Ardens Eight Hour creme, den kan vi ikke leve uden. Den heler hud der enten er tør eller er blevet udsat for noget barsk (f.eks. sår eller sol). Genial når man har børn.

  Og nu jeg har meldt mig ind i kedeligklubben, så er gode, gamle Nivea (den originale fede udgave) genial til tør hud, tænk især hænder, fødder og skinneben. Min søster har brugt den som natcreme hele sit liv, så det er også en mulighed.

  Oh, du søde juletid – glæder mig allerede, smukke. 🙂

  19/11/2015
 • Inger Engkær Christiansen

  Jeg bruger origins, jeg er rigtig glad for Vita Zing:)

  19/11/2015
 • Ingelise Rasmussen

  Naturlig creme all round fra Rømer er en supergod body creme/lotion, som efterlader huden på krop OG SKINNEBEN blød og smidig. Den er tilmed drøj og prisvenlig.

  19/11/2015
 • Sonja Kristiansen

  Beaute Pacifique A-vitamin booster – vil jeg ikke undvære 🙂
  Men ellers lytter jeg til dig og er blevet meget glad for
  Rønsbøl Skin tonic og
  Nilens Jord serum

  19/11/2015
 • Ulla

  Ole henriksen truth revealed super creme og pure truth youth activating Oil er købt X flere. Ellers Eucerin hyaluron creme og Vichy Idealia sBB giver smukt skær.

  19/11/2015
 • Winnie Jensen

  ups glemt og slut af med yngling der bliver købt igen og igen er a vitamin booster

  19/11/2015
 • Malene-Cecilie

  Disse fire ting er for mig uundværlige: Skyn Iceland Artic face mist og Skyn Iceland oxygen infusion Night cream.
  Estee lauder advanced Night repair. Samt Mirenesse mascara. 🙂

  19/11/2015
 • Mette

  Smooth skin treatment fra Danish Skin Care

  19/11/2015
 • Winnie Jensen

  Jeg bruger noget der hedder Essante fra USA 100% bio ,A vitamin booster , aha fra ren , bioderma rens , C-vitamin hybenkærneolie zinoble . og egf bio effekt , puha gav noget til eftertanke når man skal skrive ned ens forbrug af beautystof , listen kunne jeg jo få til at fylde flere sider med hår / krop og makeup proudukter Gud hva man har brugt af penge på alt det ,,, hvordan mon man så ud hvis man aldrig havde brugt alt det ,,, nå lidt filosofi tanker spændt på hvad der er du finder på Anette

  19/11/2015
 • Christina kragh

  jeg har en sølv bakke med alverdens godter stående på mit badeværelse den rummer alt fra et krusmed mine pensler fra MAC til mine favorit produkter
  super serum fra is clincal
  pro heal serum is clinical
  A vitamin booster fra bp
  frugtsyre fra ole H
  intensiv youth crem fra is clinical
  og min elskede hybenkerne olie fra ole
  og på toppen af kransekagen min EFG serum !
  der ud over div krops olier fra rudolph care el karmajue
  og så min cc crem fra chanel og mineral foundation fra tromborg og jane irendale.
  produkterne fra is clincal vender jeg altid tilbage til de kan bare trylle og så den lille hybenkerne børge fra ole H er altid fast inventar ,hvad jeg topper med af crem er forskelligt lige nu er jeg ved at afprøve den nye intensiv youth fra is clical før det var det EFG day crem
  nå ja og rens er jeg altid fan af cleansing complex fra is clical og cleansing oil fra tromborg bruger begge 2 hver aften dog skifter jeg mellem tromborg og origins cleansing oil det bare ærgeligt at origins har en virkelig dårlig dosering for den er virkelig en skøn rense olie

  19/11/2015
 • Amanda Hvidberg

  Jeg bruger nimue hudprodukter, og er helt forelsket deres adult spot pen, som hjælper på bumserne og deres element barrier som er god i kulden..
  Uodver det så er jeg forelsket i Biotherms Aqua Source deep serum, som giver god fugt om dagen under min dagcreme og er god inden jeg ligger make-up når jeg skal i byen!
  desuden så er Tromborgs Multi Vitamin mask gud!!! og er god en gang i mellem til ekstra omtanke for huden..
  det er mine yndlings, selvom tromborg masken ikke helt er min, men min søsters.. men det skader ikke at låne en gang i mellem hehe 😉

  19/11/2015
 • Inge

  Jeg har brugt Ole Henriksen gennem en årrække, derefter Murad gennem en årrække, og nu er jeg gået over til REN Skincare, som jeg er blevet helt vildt glad for. Min oplevelse er, at en hudplejeserie også kan være FOR aktiv!!! Sært nok, alle anti-age diskussioner taget i betragtning. Med REN Skincare er min hud faldet helt til ro, har en flottere og mere ensartet glød. Og hvad angår rynker, så er der bestemt ikke kommet flere af dem, snarere tværtimod.

  19/11/2015
 • Jette Berg

  Jeg er ret utro fordi jeg aldrig rigtig kan nære mig for at købe dine VIP-pakker, og derfor prøver en masse nyt. Dog er jeg fast bruger af Lancome Face Flash Bronzer (selvbruner til ansigtet) som jeg har brugt i mange år og Ole H. Express the Truth når jeg ikke er igang med at prøve ting fra VIP kassen

  19/11/2015
 • Maria L

  I min skønhedsverden lever jeg efter devisen “been there done that”. Der INTET jeg genkøber, uanset hvor glad jeg er for produktet, for jeg bliver hurtigt træt af at bruge samme produkt i længere tid. Derfor bliver det efter min mening super godt hvis standard emballagen falder i størrelsen, f.eks. fra 50 ml. til 40 eller 30, fordi når jeg én gang har åbnet pakken op, så holder jeg først op når aller, aller sidste dråbe er brugt op (jeg skærer tilmed emballagen op og bruger spatel til at tage det sidste). Jeg er opdraget til at bruge dét, der først er åbnet op, før nyt tages i brug (og dette princip er så gældende i hele min husholdning 🙂 ). Når jeg har brugt ét op, står der jo et andet mega lækkert produkt jeg har læst om herinde eller andre blogs som jeg vil prøve.

  19/11/2015
 • Eva Bacher

  Jeg er virkelig ikke særlig trofast og er altid til falds for en ny dejlighed – DOG bliver det altid indenfor de emner i skincare, hvor jeg har valgt at lægge min tro og tid, og ALTID forudgået af review-læsning inden.
  2 produkter kommer jeg alligevel til at købe igen, fordi de iflg min mening er nogle af de deres bedste indenfor deres felter.
  Dr. Peter Thomas Roth har et AHA produkt der gør en synlig forskel på mig: Glycolic Acid 10% moisturizer.
  Hybenkerneolie er et andet ISSUE, som giver den skønneste glød, og Trilogys savner jeg, når jeg ikke har den. Det er noget med duften….
  Ingen af de 2 produkter er specielt dyre, og de sparede penge vil jeg lægge for det særdeles godt bedømte produkt ( også af Paula !) fra SninCeuticals; serummet C F Ferulic. Den skulle være helt fantastisk 🙂 hellere spare penge på dag- og natcremer og købe fra et prisbilligt, men validt mærke som fx Eucerin, og så ellers smide resten efter noget, der virkeligt skulle rykke og har papirerne i orden 🙂

  19/11/2015
 • Jytte

  Yess!! Julekaldere kan kun komme for sent i år 🙂 All about eyes RICH(!) fra Clinique og den grønne Lypsyl – de bliver aldrig skiftet ud. Men jeg tester lidt andre serum, olier og hudcremer indimellem – men lander ofte tilbage hos Clinique, før jeg igen prøver noget nyt…

  19/11/2015
 • TrineB

  God idé! Jeg havde den mest knastørre 48-årige hud med tendens til atopisk eksem. Men nu har jeg – især med hjælp fra dig, Anette – fundet den perfekte kombi og har de seneste par år slet ikke haft stram, skællende eller kløende hud i ansigtet. Mirakelkuren: Bioeffect serum om natten. Og om dagen: SARD face mist + Nilens jord serum + Juldahls Face and Body Oil + til sidst Origins VitaZing eller Organic Pharmacys Double Rose. Dertil løbeture og masser af vand. I flere år spiste jeg Imedeen hver dag og vovede for et par år siden af slippe dem – og det har ikke gjort nogen forskel for min hud (dermed ikke sagt, at Imedeen ikke virker for andre). Tak for en superinspirerende blog!

  19/11/2015
 • Charlotte

  Jeg bruger Blue Lagoons Silica maske, Philosophys Purity made simple suppleret med Bioderma Micellar, Nilens Jord serum, Embryolisse dagcreme og masker fra Mizon (ren fornøjelse) og så hver aften en omgang Mats hæl- og fodkur:-)

  19/11/2015
 • Pernille Juul

  Jeg er 46 år men siden teenageårene har jeg fast frekventeret cliniques 3-trins system. Har været forbi hos clarins undervejs og Ole Henriksen, men clinique har mit hjerte og jeg synes det virker. De tre-trin er jo så med alderen udvidet med all about eyes, repair wear til natten og superdefence under make-up’en samt en smart serum. forventer at hylden vil vokse men mærket vil være det samme. Kh Pernille også glæder vi os til at se julekalenderen

  19/11/2015
 • Maria Ørum

  Eucerin 3 i en rens,fordi det er nemt og den gør hvad den skal 🙂
  Og så løber jeg heller aldrig tør for origins drink up 🙂

  19/11/2015
 • Renate Keiding Lindholm

  Jeg elsker din hjemmeside – den er informativ uden løftede pegefingre
  Mine favoritter er:

  Pai Rensemælk, Paulas Choise 5% aha, PC hyaluron og olie boostere + intensive repair cream

  19/11/2015
 • Mai O.

  Nu er jeg en rookie ud i hudpleje – og har heller ikke så voldsom en økonomi at gøre med – men jeg er blevet GLAD for Nilens Jord daycream med lidt farve i (hedder det en BB-cream, eller hvad?), så den holder jeg fast i.

  Og så er jeg begyndt at bruge en økologisk mandelolie om aftenen inden jeg går i seng. Min hud virker, som om den digger det!

  19/11/2015
 • Cecilia

  Jeg har ikke fået erhvervet en stor samling af produkter, som jeg genkøber (da det er svært at finde produkter der virker på uren hud). Men et par stykker har jeg:
  Plaisir (sensitiv) øjenmakeupfjerner,
  Rønsbøl mist/skin tonic (anbefalet herfra), Garnier michellar cleansing water og Environ A-vitamin creme (skal have købt nr. 2) 😉

  19/11/2015
 • Charlotte P

  …og så glemte jeg lige at nævne ole H’s on the go cleanser, den giver så meget glød og min hud elsker den. Og nej, jeg arbejder ikke for Ole Henriksen;-)

  19/11/2015
 • Charlotte P

  Det lyder så spændende det hele – glæder mig:-). Nu er der jo landet en del favoritter på min hylde, efter at jeg ‘fundet’ dig;-), For at nævne en, bioffect egf serum. Den bliver jeg ved med at vende tilbage til. Men de 2 produkter der har stået på min hylde i flest år, og det er over 10 år nu, er Imedeen time perfection og Ole H’s truth serum. Imedeen hjælper mig af med tørhed og truthserummet giver min hud glød og gør den lækker, sammen Ole H’s hybenkerneolie og eller hans skin insulator (insulatoren er jeg desværre bare nødt til snart at finde en erstatning for, da den er udgået). Til kroppen vender jeg altid tilbage til Oles lavendelolie og Beaute Pacifiques body lotion til tør hud – sidstnævnte er guld værd for mig når kong vinter kommer til Danmark.

  19/11/2015
 • Celestine

  Det der ALTID står på min hylde er kokosolie til at rense min make-up af med. Det er til dato stadig den bedste rens jeg har haft fingrene i (nu i kombi med Purely Proff).

  Dagcreme: Organic Pharmacys Double Rose Ultra – den enste dagcreme der har kunne holde min tørre hud fugtet hele dage

  Nat: BP Clinical Super3Booster – kommer ind igen på fast basis med jævne mellemrum fordi Annette næsten bor i mit skab. Shit works!

  Krop: Madara’s Sculpturing Oil – den eneste kropsolie der ikke efterlader mig med følelsen marineret kylling; med andre ord – den trænger ind og holder mig blød – istedet for at holde mig fedtet og tør i huden (som jeg oplever andre olier gøre).

  19/11/2015
 • Alice Jakobsen

  På min hylde lige nu er der forskellige mærker, som jeg synes fungerer til min hud (67 år):
  Rens: Balance me
  Nat: Ole Henriksen : antiaging øjencreme og serum eller Ren AHA
  Dag: Ren :serum, dagcreme og øjencreme
  Rudolph Care facial Oil, Helena Rubinsteins foundation og bare minerals originale foundation

  19/11/2015
 • ilse kirk

  Jeg vender altid tilbage til Estee Lauders recilience lift eye creme, da jeg synes at det er den bedste til mig

  19/11/2015
 • JV

  Jeg har en robust hud, som kan tåle alt, jeg har prøvet indtil nu. Men nogle “virker” bedre end andre – og vi skal nok også tage alderen i betragtning. Alle de gode ting fra Anettes vip-pakker bruges samtidig med, at jeg lige i denne tid er jeg inde og snuse til, hvad Dermalogica kan.
  Har købt enkelte produkter, og de lever op til forventningerne.

  19/11/2015
 • Christina

  Amazing space produkter er kommet på min hylde efter at have fået ansigtsbehandlinger med dem.

  19/11/2015
 • Dorte Lambæk

  Efter jeg er begyndt at læse din blog er Nilens jord serum kommet på min hylde, og den gør godt.
  Mandelolie fra Sars er jeg også meget glad for.

  19/11/2015
 • Henriette

  Jeg er simpelthen gået økovejen og med rigtig gode resultater. Jeg bruger SW Basics fra Brooklyn. Og af og til blander jeg det selv ud fra hendes opskrifter. Desuden har jeg en aloe vera plante stående, som jeg klipper lidt i, og så smører mig med den gele, der er inde i bladet. Jeg bruger kokosolie som bodylotion.

  19/11/2015
 • Anja

  Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant, fordi den har en uendelig række fordele.
  Clinique Smart Custom-Repair Serum, fordi den kan alt.
  Clarins One-Step Gentle Exfoliating Cleanser, fordi den er nem og hurtig at bruge, både eksfolierer og renser og har en frisk duft!

  19/11/2015
 • Tine F

  Beauté Pacifique serum paradoxe (Min hud bliver bare blød og lækker) og mandelolie (kan bruges til så mange ting – afrensning af make-up, tørre ben, hår)

  19/11/2015
 • CharlotteK

  Skifter mellem mange forskellige, men lige pt. har jeg Lancaster til brug i dagligdagen. Kan ikke huske, hvad den hedder udover det, men det er en dagcreme.

  19/11/2015
 • Bodil

  Min favoritter:
  Environ roller kit
  Environ c-quence trinsystem
  Environ Focus hydrating serum
  Environ Focus frown serum

  Resultater ses hver morgen, når de er brugt.

  19/11/2015
 • Tenna Hou Hansen

  Tromborgs “Below 10 degrees” – fantastisk creme, der giver de blødeste kinder

  19/11/2015
 • Mia T.

  Elsker EFG bioeffect serum om natten (Dog fugtmasken fra Beauté Pacifique i weekenden for at spare lidt på de nyre dråber) og ellers ansigtscreme fra Avene til sensitiv hud om morgenen/øjencreme fra Clinique. Mere behøves ikke 🙂

  19/11/2015
 • Åh, jeg har jo flere favoritprodukter. Fx. hybenkerneolien fra Pai, Origins Plantscription face oil, og så fik jeg købt Estee Lauders Night Repair Serum i USA, for at se om hypen nu også holdt – og det synes jeg godt nok, at den gør. Der er flere andre, men disse 3 er nok mine største favoritter, som får mig til at føle mig ekstra godt tilpas, når jeg bruger dem.

  19/11/2015
 • Helle G

  AVST-fugtighedscreme (p.t. trin 3) fra Environ – fordi den virker og er nem at arbejde med (fugter uden at fedte).

  19/11/2015
 • Mette Jørgensen

  Efter jeg læste din bog er der kommet en del nye produkter ind på min hylde. Så nu står der:
  -Renseskum fra Rudolph Care (og den bliver helt sikkert købt igen)
  -Skin tonic/mist fra Rønsbøl
  -Truth revealed creme spf 15 fra Ole H
  -Ultimate lift eye creme fra Ole H
  -face cream fra Trines Wardrobe (bruger den som natcreme)

  Det produkt jeg har købt igen flest gange er Origins clear improvement maske og konjac svampe. Ud over at have lidt fedtet hud, skal mine produkter også være prisvenlige, da jeg er studerende. Jeg har endnu ikke fundet en serum som kan opfylde begge krav -så kom endelig med foreslag 🙂

  19/11/2015
 • Laila

  Jeg er blevet ret glad for Ole Henriksen 3 Little Wonders 🙂 Hvad er din bedømmelse af disse produkter egentlig? Virker de? 😉

  19/11/2015
 • Mette S

  Uhhh 🙂 hvor spændende… god ide 🙂

  På min hylde står der:

  Pai eller Trilogi hybenkerne olie
  face mist (skin tonic)af en eller anden slags
  Nilens Jord Serum
  Nilens Jord ansigscreme
  Ole Henriksen CC creme med C-vitamin
  Bioderma rensevand
  Embryolisse Lait-Crème Concentré
  Prodiguese (?) kropsolie fra Nuxe
  – og selvfølgelig en stak frotte vaskeklude 😉 🙂

  19/11/2015
 • Ann Q.

  I lang tid var det EGF Serum, men den blev overgået af Environs AVST Gel. Synes virkelig jeg har prøvet mange forskellige produkter, og kombinationer, i tidens løb. Men intet har fået min hud til at føles blødere eller se bedre ud. Så jeg har tydeligvis manglet A-vitamin. 😉

  19/11/2015
 • Anette J

  I flere år (med korte pauser) har jeg brugt “Antioxidant Face Gel” og “Antioxidant Face Firming Serum” The Organic Pharmacy om natten.

  Uopvarmet honning som ansigtsmaske er også en favorit samt Origins “Drink Up”-maske.

  19/11/2015
 • Ann-Katrine

  Disse 7 produkter løber jeg aldrig tør for; de står altid på min hylde fordi de rent faktisk virker på min 50+ hud 🙂

  * Rønsbøl face mist (skin tonic)

  * Nilens Jord Serum

  * Embryolisse Lait-Crème Concentré

  * Beauté Pacifique Super3 Booster

  * Beauté Pacifique Vitamin A Eye Cream

  * Estee Lauder Night Repair Serum

  * Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Serum

  19/11/2015
 • Mikala

  I mange år har jeg bruge Jurliques Soothing Foaming Cleanser om morgnen og den har bare den bedste duft og det blødeste skum, så man føler sig helt klar til dagen. 🙂

  19/11/2015
 • Marianne P

  Korres Wild Rose Advanced Repair Sleeping maske…dufter fantastisk og huden ligner en million om morgenen.

  19/11/2015
 • Pia D Voergaard

  For tiden Origins Ginsing og ellers alt fra Origins. Hvis jeg havde flere penge, så Tromborg

  19/11/2015
 • Jeg er kæmpefan af kokosolie, som jeg bruger som bodylotion – især til tørre ben – hver morgen, i mine hårspidser og nogle gange som natcreme, hvis jeg ikke lige har andet på lager.
  Og så er jeg fan af Avene Hydrance Optimale Light UV 20, som jeg bruger som dagcreme året rundt.

  Næste projekt bliver at få testet creme med A-vitamin. 🙂

  19/11/2015
 • Bioderma miscellar water, Rønsbøls skin tonic mist, Ole Henriksens 3 little wonders 🙂 Spændende at se, hvad du kommer med!

  19/11/2015
 • Lone K

  ..og hun hedder selvfølgelig Bobbi Brown!

  19/11/2015
 • Lone K

  På 9. år sværger jeg til Hydrating Eye Cream fra Bibbi Brown. Og jeg har tidligere brugt andre – og også nogle der vare meget dyrere, men ingen kan måle sig med denne her. Alene konsistensen: Den smelter bare ind i huden og er god både under make-up om dagen, men ligeså skøn om natten. Som en ekstra bonus bliver læberne glade for det overskydende ☺️.

  19/11/2015
 • Anna A. Nielsen

  Sikke en fin ide – Glæder mig til at høre hvad du finder på af sjov 🙂 🙂

  Hvad jeg køber igen og igen er:
  – Mario Badescu Cellufirm drops (Redder tør og “stresset” hud)

  – Alpha H – Vitamin A 0.5 (Giver bare pæn hud. Punktum. Så HVORFOR er det lige at så mange af forhandlerne af Alpha H undlader at have netop denne hjemme i deres sortiment?!)

  – Enten Estee Lauder Tint Release eller Origins VitaZing (Samme formål, samme effekt, højst sandsynligt 99 % samme produkt… Origins er bare billigere, MEN der er bare et eller andet der gør at jeg foretrækker Estee Lauder)

  – Derudover har jeg altid en eller anden mist og en god olie på lager, som jeg bruger istedet for creme, da olie arbejder rigtig fint på min hud (jeg mangler bare at finde THE ONE).

  Rigtig god dag! 🙂

  19/11/2015
 • Teresa

  Jeg har brugt det italienske Cera di Cupra til tør hud de sidste 6-7 vintre. Jeg køber den billigt i Italien (€ 4-5). Den er fed, men bliver også godt optaget i huden, og af en eller anden grund er den virkelig god til at berolige min ellers tørre, sarte eksemplagede hud. I don’t know why, but I love it!

  19/11/2015
 • Inge G

  Beaute Pacifique har gjort det for min hud. Både til ansigt og krop. Bruger Creme Metamorphique A-vitamin til natten og Creme Paradoxe om dagen. Under dagcremen har jeg Ole H serum fra en af Beautyspace VIP-pakkerne. Når den er slut ønsker jeg serumet fra Beaute Pacifique.

  19/11/2015
 • Pernille Sparsø

  Pai hybenkerneolie og Nilens Jord Serum gør noget godt for min hud. Når jeg vinder i Lotto vil jeg investere i serum fra Ling 😉

  19/11/2015
 • Laura E

  Oskia Renaissance Cleansing Gel, fordi der ikke er et produkt, der er helt lige så godt som det her. En behagelig gel, der bliver til en olie og efterfølgende mælket, når man tilføjer vand.

  19/11/2015
 • susb

  Dermalogica rens og mist for sart hud bliver købt igen og igen – da det er rens og mist produkter som hele familien bruger – både teenageren og min bedre halvdel.

  Beauté Pacifique Booster 3 er fast i køleskabet – jeg har jo læst begge bøger om A-vitamin – og kan godt lide det danske brand.
  Tromborg lipcure kan slet ikke undværes – det bruges hver dag – og om aftenen også af teenageren.
  jeg ville ønske at bioeffekt serum var et fast produkt – men det er kun på hylden når Anette har et godt tilbud 🙂

  19/11/2015
 • Karin VS

  Kære Anette 🙂
  Glæder mig til at se hvad du gør med alle svarene 😀
  Jeg rå-dyrker Beauté Pacifique, og deres Booster 3 natcreme mangler aldrig i mit skab. Det gør deres Line Combat Fluid i øvrigt heller ikke 🙂
  Rigtig god dag til alle,
  Knus Karin

  19/11/2015
 • Jeg skifter tit mellem produkter, men har fundet en favorit, der giver flødeskumsblød hud (på mig). Origins A Perfect World SPF 25. Den er bare god – og så er den jo med god solfaktor beskyttelse! Kh. Birgitte

  19/11/2015
 • Line Høj

  Jeg køber og køber Aqualia Thermal Dynamic Hydration Power serum fra Vichy. Min hud er konstant dehydreret, og min hud føles aldrig fugtet nok, hvis ikke jeg bruger min trusty fugtserum nedenunder. Den er let, men virkelig fugtgivende. Jeg er fan!

  19/11/2015
 • Anette Ninon

  Ling Replenishing Hydrator der var med i en af de pakker jeg købte gennem dig, den er helt fantastisk. Derudover La Roche Posay. Ha’ en god dag.

  19/11/2015
 • Mai

  Pai Hybenkerneolie, den er bare gooood!

  19/11/2015
 • katjablachoersten@gmail.com

  Nuxe everytime

  19/11/2015
 • Kathrine

  Jeg bruger origins a perfect world serien 🙂 har siden teenage årene haft problemer med lettere uren T-zone samt kombineret tør og fedtet hud samt sensitiv hud. Serien her gør det hele for mig 😀

  19/11/2015

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.