DNA og stamceller…

ingredienser-plankton

Vi bliver i hud-afdelingen – dog ikke længere på den grønne, men nu højteknologiske hylde (ikke at det behøver være to modsætninger). Blandt tendenserne er den næsten science fiction-agtige ambition om at klone huden for hurtigere at bane vej for nye, friske celler. Ved at vække slumrende stamceller – vel at mærke voksne stamceller og ikke de kontroversielle på fosterstadie – er målet, at sætte turbo på hudens egen fornyelsesevne. Som eksempel er stoffet Amatokin udviklet af russiske forskere, hvis udgangspunktet var hud-behandling af brandofre. Derudover er DNA blevet et yndlingsord indenfor hudpleje, hvor Biotherm er på banen netop nu med Skin Vivo – cremepleje der går i dit DNA… på den gode måde. Hvis det lyder mystisk, er der mere info at hente i det nye ELLE i artiklen ’DNA-koden til smuk hud’.

SNUP TENDENSEN
I udlandet og flere steder på nettet (bl.a. amatokinstore.com) kan du få fat i Amatokin Skin Rejuvenating Serum. For som den amerikanske hudlæge, Gregory Bays Brown siger:
”Plastickirurgi løser langt fra alt. Du kan fjerne kalkunhals og poser under øjnene, men kniven vil aldrig kunne give dig blød, ungdommelig hud.”
(Og det vil Amatokin nu heller ikke kunne gøre på egen hånd, uanset hvad de lover).

25/08/2009
Sej øko-kvinde
28/08/2009
Mere om pletfri hud

Beklager, der kan ikke kommenteres mere på dette indlæg