Dopet

Jeg blev i tvivl, om jeg kunne køre hjem.

Ikke bare småpjattende i tvivl.

Sådan rigtig i tvivl.

Det var i forgårs hos N’Age i Aarhus, og før du tænker Botox, fillers og laser, så glem det. Jeg var heldig at være der på grund af et gavekort til en ansigtsbehandling. Og det er her, du skal notere et navn, du aldrig fortryder: Michala Bernstorff. Jeg kunne mærke det, så snart hendes varme hænder sammen med et blødt tæppe af renseskum ramte huden. Hele systemet røg nogle etager ned, mens jeg gjorde det, jeg altid gør til en ansigtsbehandling: Ber’ om mindre masketid og mere massagetid.

Ikke på noget tidspunkt de næste 70 minutter slap hænderne ansigtet, men du skal spares, før der går spa-gospel i tasterne. Det der konkret skete er en blanding af massagens effekt bl.a. med zoneterapi-greb og brug af lavendelolie, som med videnskaben i ryggen virker afslappende og søvndyssende. Det var som at falde ned i et lag af vat. Og selvom det ikke var noget, Michala skiltede med, så tror jeg på healende hænder.

SNUP TIPPET: Der kan ikke siges nok godt om ansigtsmassage. Husk den også selvom du ikke køber den ude i byen. Når vi forlader barndommen, begynder vi at knytte ansigterne og får hurtigt et mere lukket, lidt bistert og måske endda bekymret look. Og her hjælper daglig massage. Især også den du selv kan lave (vær opmærksom på, at der er to videoer, og det er den nederste, som er DIY-metoden). Og tro så på lavendelolie – også til kroppen.

NB: Jeg ønsker mig et klippekort til dig, Michala – hører du?

@Beautyspace på INSTAGRAM

21/08/2014
Anmelderholdet er sat
25/08/2014
Billigt bedre end dyrt

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for kommentarer – hæng på, jeg kommer tilbage i dag. KH Anette

  27/08/2014
 • Hulemor

  Haha det har jeg også prøvet engang. Jeg måtte gå rundt i en eller anden superbrugs 20 minutter før jeg turde køre

  25/08/2014
 • Christina Hansen

  Aaahh!
  Jeg har allerede noteret et navn, jeg aldrig fortryder: C O D A G E PARIS
  Dét er dope – om noget er. Jeg oplever mig selv i disse dage gå rundt i en salig tilstand – omend en smule mere rank – mens jeg konstant ser frem til at lade min hud forføre af mirakel-dråberne. Ej natcremen at forglemme, der smeltede mit hjerte ved første møde.
  Aldrig – som i ALDRIG -har min hud været så gennemfugtet og det kaster altså øjeblikkeligt resultater af sig. Endelig fik den slukket tørsten! Og det vildeste er, at jeg kun er nede i de lave numre af serum-kollektionen, hvilket vil sige; at der er ENDNU vildere resultater i vente! 🙂
  Jeg er nærmest i chok – ude overdrivelse – når produkterne rammer min hud. For derefter kun at kunne tænke: Hvor er det VILDT, det her! Hvor er det bare VIIILDT!!! Man mærker straks produkterne gøre deres fornemme arbejde og jeg sværger, det føles som en ansigtsløftning.

  Jeg ville sådan ønske, at I alle kunne dele denne oplevelse i særklasse med mig. For det her er ganske enkelt exceptionelt ♥

  25/08/2014
 • 1000 tak for dejlige kommentarer. Lige konkret tilbage til dem med spørgsmål:

  @Maj-Britt – du har helt ret. Det er Skinceuticals. Herligt med et endnu et lægeligt/smertelindrings lavendel-tip.

  @Mads du har helt ret – der er noget galt. 1000 tak fordi du gør opmærksom på det. Det bliver rettet.

  @Lena – Velkommen til. Du trykker på linket der er lagt ind under ordene ‘du selv’

  Stor hilsen Anette

  25/08/2014
 • Lena

  Hej Jeg er ny herinde og ville meget gerne se de 2 ansigtsmassager man selv kan lave, som nævnes i TIPPET under anmeldelsen om Massagen hos Nage. Hvor kan man se dem henne? Lyder helt fantastisk med behandlingen, og kan man gøre noget selv også er det skønt:)

  24/08/2014
 • Mads

  Har lige et praktisk spørgsmål 🙂 Når jeg vil bruge linket BEAUTYspace-produkter ude i siden, så synes jeg, at jeg ryger til andre undersider på bloggen end den med produkter… Er der noget galt med linket, eller er det min computer, der driller?

  23/08/2014
 • Helle Andersen

  Jeg har faktisk, inspireret af Ole Henriksen, i årevis ofte brugt nogle dråber lavendelolie i varmt vand som en del af min aftenrenserutine og man sover bare så fantastisk bagefter.

  22/08/2014
 • Spa-gospel 🙂

  22/08/2014
 • Maj-Britt

  Drømmer om en tur til Aarhus NU…. Hvilke produkter blev brugt?- kan se de behandler med Restylane- hudplejeserien og Skinceuticals.

  Lavendel bruges flittigt og helt selvfølgeligt under fødslerne i Tyskland- tak til Weleda :-). Anses ikke som hokuspokus men sund fornuft….

  22/08/2014
 • Anette Scharling

  Jeg er også helt vild med lavendel – de to dufte fra L’occitane og Crabtree and Evelyn i håndcremen og bodylotionen finder jeg bare sååå afslappende ahhh 🙂

  22/08/2014
 • Marie Rasmussen

  Er også kæmpe lavendel fan!
  Respekt for at den gode Michale formåede at imponere dig. Jeg forestiller mig nemlig, at du Anette er ret rutineret ud i det med ansigtsbehandling og den slags … og med rutine finder man jo også ud af hvad der er godt og hvad der er not …. 🙂

  22/08/2014
 • Har altid sagt at en ansigtsbehandling ikke kun er godt for huden, men også for sjælen, da man stresser fuldstændig af 🙂

  22/08/2014
 • Michala

  Anette -hvor er du skøn:) tak for den utrolig flotte og søde anmeldelse

  22/08/2014
 • Hej Anette
  Det lyder vel nok som en skøn oplevelse 🙂

  Ærgerligt at man ikke bor i Århus, men mon ikke de er gode i Kbh også 🙂

  Jeg er også helt vild med effekten af lavendel.
  Kan absolut anbefale et varmt bad og indsmøring af kroppen i lavendelolie,jeg bruger den fra Tromborg, inden sengetid.
  Skøn forkælelse 😉

  Kh Pia

  22/08/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @Maiken C – Jeg er blev afhængig af lavendel og da jeg skrev om oplevelsen (hvilket faktisk slet ikke var planlagt), så kunne jeg fremkalde den der afslappende effekt. Det må være noget psyky-halløj.

  @Lene – Få fat i noget lavendel og så håber jeg at du kan få gjort noget ved stressniveauet. Hvis du har muligt, så book ms. Michala.

  Stor hilsen Anette

  22/08/2014
 • lene

  OMG, mig med!
  Er kørt ned med stress!

  22/08/2014
 • Maiken C

  Det lyder da helt vildt lækkert 🙂 🙂 God weekend 🙂

  22/08/2014

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.