Måske vil du ikke se det her

hanen

Hun er sådant et fint lille menneske. Ung også. Max 25. Og stille. Måske derfor bliver jeg overrasket, når hun spyr ild, tænker det utænkelige, og sender helt ureglementerede sms’er. Som sidste sommer hvor der tikkede en besked ind fra hende, om jeg kunne skriver tekster til noget så tabubelagt, så jeg stadig nægter at gengive ordet. Snappende efter vejret fik jeg lyst til at slette hende fra mine kontakter, for hva’ havde konen gang i? What you see is not what you get – og jo, jo, det har de selvfølgelig opdaget ovre i NYC, hvor hun lever sit halve liv. Big time fornem foto-konkurrence har hun lige vundet.

Tør du møde hende? Live? Jamen det kan jeg arrangere. Endda med hvidvin og peanuts til. For hvis du alligevel er i Aarhus på fredag, holder hun fernisering fra 16.00-20.00 lige her, hvor alle Beautyspace-læsere kan komme forbi. Men vær nu forberedt altså. For hun rykker de fleste. Som dengang hun lavede et billede til Beautyspace, hvor bloggens gode billed-Britta-AD’er måtte klikke væk.  Hurtigt.

SNUP TIPPET: Hvis fredag ikke passer dig, kører udstillingen frem til 15. august. Dog minus vin og nødder. Husk der stadig er gratis primer-prøve til alle Beautyspace-læsere hos Helle Thorup i Kbh. og Århus frem til på tirsdag den 7. juni.

NB: HUN – fotografen – er på Go’Aften Østjylland den 9. juni, og jeg tror nok lige, jeg skal se med.

31/05/2011
Primer? En unødvendig, lejlighedsvis redningsplanke, som du VIL vide findes + mini-GAVE
02/06/2011
De der virkelig syge kliché-tips

Kommentarer

 • Dorthe Jørgensen

  Ja jeg glæder mig meget til at komme ind og se anne’s værker i morgen…
  blir jo klasse, total yndlings fotograf 🙂

  02/06/2011
 • Britt Rosted Sørensen

  Ja, vi tør godt møde hende! 🙂

  01/06/2011
 • Lea

  Smukke og inspirerende billeder.

  01/06/2011
 • Hej Anette. Så fedt at du nævner udstillingen her på din blog !!!
  Man kan se og læse lidt mere her:

  http://www.gallerichristinalykke.dk

  http://da-dk.facebook.com/?sk=events&ap=1

  http://www.facebook.com/pages/Skyderiet-Galleri-Christina-Lykke/149070838490203?ref=ts

  Jeg håber at du har det rigtig godt?! 🙂

  01/06/2011
 • Super lækre fotos…gad godt et smut forbi Aarhus, hvis muligheden forelå. Kh fra Jo

  01/06/2011
 • CharlotteK

  FEDE FOTOS!!!

  01/06/2011
 • susanne

  når du skriver sådan så skal man jo se hvad du skriver ikke … sjov er du 🙂 Ps sådan en hane har jeg 🙂 smiler
  dejligt at læse anmeldelserne på Clinique´s nye serum. den bliver man da vild med ikke ?

  01/06/2011
 • Lotte

  Super fede billeder – ærgeligt man ikke lige bor eller kommer på de kanter af smilets by :o)

  01/06/2011
 • 🙂 Tak Anette.

  01/06/2011
 • Jess

  Eeeej, tusind tak for rådet. Jeg elsker, elsker, elsker selv at fotograferer. Så det skal da KLART tjekkes ud. Tusind tak fordi du nævnte det!! :o)

  01/06/2011
 • Pernille Bølkov

  Ej, hende ville jeg skisme` gerne møde, jeg tror hun er sådan en person,jeg tror jeg er lidt som hende, og det har jeg fået mange verbale ” tæsk ” for i mit liv…he he he, vi er nogen der tør… vi måske alle er inden i, vi tør bare ikke lade ” hende ” komme ud??
  Jeg bor desværre bare for langt fra Aarhus, ville da også gerne have den der lille goodi bag, men eftersom jeg bor i Vejle, sååååå er vejen liiige lang nok 🙂
  Ha` en fantastisk god onsdag 🙂

  01/06/2011
 • Jeg bor desværre lidt for langt fra Aarhus og ville egentlig godt have lyttet til hende, for jeg er ret sikker på, hun er en dame for mig. For min lyst til netop at få vendt tingene lidt på hovedet og ruske op i ‘normalitetsbegrebet’ – men jeg må vente og se, hvad hun finder på.

  Jeg glæder mig 😉

  01/06/2011
 • Anette Kristine Poulsen

  @Anita – JA, vores grænser er bare så forskellige. Bor du ikke i nærheden af Aarhus? Anne H.N er ikke decideret ‘fræk i munden’ – hun vælger bare grænseoverskridende emner, som så vendes på hovedet. HUSK at du læste om hende på Beautyspace, for hun bliver berømt lige om lidt. Smil tilbage. A

  01/06/2011
 • Undskyld, jeg mente selvfølgelig Anne H. N. og ikke C. Lykke 🙂

  01/06/2011
 • Hmm… jeg bliver så nysgerrig efter at se det billede som fik Britta til at klikke væk, for jeg tænker, at det må være pænt grænseoverskridende, hvis man ligefrem får lyst til at “komme væk” fra det?

  Og er det generelt fordi C. Lykke er fræk i sin mund, at der skrives/reageres, som der gør?

  Jeg spørger naturligvis, fordi jeg ikke aner, hvad- og hvem vi her har med at gøre … og også fordi jeg synes det er interessant, at vi alle har vidt forskellige grænser for, hvad der er acceptabelt for os hver især 🙂

  01/06/2011