Du kan godt glæde dig

Jeg har været i London i anledning af, at The Body Shop vender tilbage til rødderne. Ikke hjælpe- og aktivist-rødderne, som de har holdt i hævd, men mere det imagemæssige, hvor der i nogle af produkterne er gået for meget candystore i looket. Det bliver der lavet om på nu, og der er to ting, jeg glæder mig meget til:

• Deres brug af lavendel i en ny spaserie, der kommer til august. Ren relax og i meget generøse emballager.
• En ny ansigtsolie, som absorberes hurtigt, og har en blanding af det, jeg vil kalde tre hurraolier: hybenkerneolie (A-vitamin), kommenolie (oleic acid som du husker fra i går) og camelliaolie (omega-fedtsyrer). Og så bliver den til at betale og er fri for silikonefyld.

Næste gang du kommer til London – og måske kender du byen meget bedre end mig – men så sæt tid af på Kings Road. Kaffecaférne er de bedste (som Blue Bird eksempelvis), og så holder The Organic Pharmacy til her (der, hvor det hele begyndte). Du finder også den legendariske frisør Hari’s, hvor der er leben og højt blæs på. Og Mujis og….

SNUP TIPPET: Caudalie er SÅ begejstrede over det vilde deltagerantal HER, så der er nu lagt ekstra præmier i puljen.

17/06/2015
Farvel spøgelses-ben
19/06/2015
Løb. Søren Hedegaard er på Hovedbanen

Kommentarer

 • @ Christina Hansen – Åh med den fortand. Hvordan går det nu?

  @ Pernille S – Gå efter duften og vælg den, der gør dig glad. Der er sikkert (jeg har ikke en lige ved siden af mig) dimithicone i, men da det er til kroppen, er det fint.

  Stor hilsen Anette

  19/06/2015
 • CharlotteK

  Lyder da godt både med kaffe og olie!

  19/06/2015
 • Christina Hansen

  Godmorgen Anette
  Ved du præcis hvad tid, Søren kommer på Hovedbanen?
  Igår stod jeg klar til at tage afsted, da min datter ringede fra skolen med en knækket fortand!

  Såå, jeg prøver igen i dag.
  Tak for info og rigtig god dag ♥♡♥

  19/06/2015
 • Pernille Sparsø

  Har lige været i Body Shop for at købe deres Butter Body creme til mine vintertørre ben. Gik dog igen med uforrettet sag, da jeg blev i tvivl om hvilken jeg skulle købe. Har du nogen erfaring med disse? Var lidt lun på Green Tea, men usikker på om ingrediens listen kunne gå igennem dit skarpe nåleøje Anette? Jeg gad godt du på et belejligt tidspunkt kunne omtale flere af deres produkter, for jeg er rigtig glad for prisniveauet. Kan dog tilslutte mig at mange af deres produkter har en meget skarp duft!

  19/06/2015
 • Karoline L

  Åh – hvor er jeg jaloux. Troede London var min by 😉
  Men jeg vil helt sikkert besøge diverse kaffebarer næste gang jeg er der – personligt er jeg helt vild med de afstressende parker og mange anderledes butikker !

  //K !

  18/06/2015
 • Uh de ansigtsolie lyder lækker! 😀
  Følger flere af pigerne som var med i London, og hold da wow, det bliver lækkert!

  Flotte billeder 🙂

  Knus
  By Hauken | Beauty, Life & Coffee .. dah!

  18/06/2015
 • Helle Rick

  Det lyder lækker, både for huden og pengepungen 🙂 Den lyserøde dør, den MÅ jeg eje. Billedet er ihvertfald fantastisk. Du har da vist været mere i London end som så kan jeg se 😉 Det er ihvertfald også en fantastisk af slagsen.

  18/06/2015
 • Ditte H

  Rettelse … Bruger ikke abrikosolie men hybenkerneolie – der kan du bare se, hvor forvirret jeg er 😉

  18/06/2015
 • Ditte H

  Nå nu vi taler om olier, så kan jeg simpelthen ikke greje, om huden virkelig renses, når man renser med vand og abrikosolie?? Fremfor rensemælk?? Hvad er din mening/erfaring med dette, Anette? Jeg føler mig meget skizofren, hvad “rense-ritual” angår ….

  18/06/2015
 • Linda Juul Petersen

  Lavendel… Lyder som noget jeg vil glæde mig til

  18/06/2015
 • Linda Pedersen

  Lyder spændende. Ansigsts olie er for mig ikke til, at undvære…♥♥♥ Lækre fotos..

  18/06/2015
 • Kajsa

  Juhldals hybenkerne olie er et super godt produkt !

  18/06/2015
 • Vibe kjaedegaard

  Jeg er bare såååå vild med lavendel duft, og med olier juubii. Det er ren sniiiif sniiiffff, når jeg går forbi den jeg har på altanen…eller andre steder 🙂 og da jeg var gravid, kunne jeg slet ikke få nok. Da blev det OleHenriksens …og Caudaliè er bare såå lækkert, hvor er de seje at oppe antallet af gaver. Men du er jo også en fantastisk formidler 🙂 🙂 tak til dig, Anette 🙂

  18/06/2015
 • Jette

  Du fortæller mere, når den kommer på markedet og hvornår du vil anbefale, at den skal bruges ikk’?

  18/06/2015
 • Annesofie Kjeller Larsen

  Åh jeg blir helt misundelig på din Londontur! Jeg elsker de store body shop butikker i London, de har jo produkter butikkerne i DK aldrig har set! Jeg skal snart til London igen… Tror ungerne snart er ved at være store nok til en Londontur 🙂

  18/06/2015
 • Iben RW

  Hvor dejligt. Deres produkter er super gode

  18/06/2015
 • HeLene

  Den olie lyder skøn, dejligt navn og rene olier er bare noget af det bedste for min hud.
  Jeg gik vist glip af Kings Road sidste gang jeg var i London, det må jeg huske hvis jeg får tage derhen igen. Har været der før, men nu er det efterhånden laaang tid siden. Tak for billeder og inspiration!

  18/06/2015
 • Ih den olie vil jeg glæde mig til. Er fast kunde hos Body Shop gennem mange år. Dog er jeg ikke vild med deres megen silikone i visse produkter, så det er godt nyt 🙂 kh. Birgitte

  18/06/2015
 • Den olie vil jeg glæde mig til at lure mere på. Har ellers været lidt skeptisk overfor The Body Shop, og faktisk ikke købt deres produkter i flere år NETOP pga. dette Candy Store look, som jeg synes fjerner fokus på det naturlige, som de ellers gerne vil udtrykke. Halleluja for back to the roots!

  18/06/2015
 • En hurraolie der er til at betale, det lyder dælme dejligt. Jeg har i en del år ikke været så vild med BodyShop, da jeg synes deres produkter dufter lige stærkt nok. Måske de laver om på det nu. 🙂

  18/06/2015
 • christina Hansen

  //: Bryllup blev holdt og vared’ otte dage….://
  🙂
  Kan man andet end at elske Caudalie og håbe EKSTRA meget? Især, når man kun har prøvet deres facemist og beauty eliksir!

  Og hvad London angår, har jeg ikke været der siden studie turen i gymnasiet…. i sidste århundrede!

  18/06/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Tanya – Du har ret. Det cool ved Kings Road er også alle de smukke sidegader, hvor jeg sagtens kunne bo en måneds tid.

  @ Lene J – Jeg tror, du bliver glad.

  Stor hilsen Anette

  18/06/2015
 • Tanya

  Hvor lyder det godt med den nye ansigtsolie – UDEN silikone (som der har været en del af i Body Shops produkter). Dejligt når de lytter til kundernes ønsker.

  Ååh, London! Hvor ville jeg gerne tage sådan en tur op og ned ad King’s Road.

  Og den slags begejstring fra Caudalie er da ikke til at stå for 🙂

  18/06/2015
 • Lene Jespersen

  Spændende og se, hvad The Body Shop har i godte-posen… 🙂 Skønne billeder

  17/06/2015

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.