Du skal få en ferieforelskelse

Hun hedder Marie og bliver min blogsitter. Og jeg tror, du bliver glad i varmen. For om cirka 12 timer suser jeg ud i hængehøjen og vender ikke tilbage på bloggen før om et par uger. Og imens vil du få en fest med Marie. Hun er nemlig noget helt særligt: På en gang sær, smuk, ydmyg, ord-gøglende, kærlig, barsk, sårbar, sjov (SÅ sjov) og vanvittig interesseret i skønhed. Hun er blandt de få mennesker, jeg kender, som aldrig forstiller sig. Du ved sådan en uden filter og fake glasur. Og jo, jeg er allerede sommerforelsket, og har nok været det, siden hun og jeg første gang havde kontakt i blogland (hvor damen havde sin egen blog). Dialogen dengang gik på hendes afhængighed af Mirenesse. Men den må du selv tage med hende.

God sommer og lad os ses på Instagram @Beautyspace, hvis du har tid og lyst.

10/07/2014
Billigt er det nye dyre
12/07/2014
Test test testis

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak Vesna, Nanna og Lis. I får en fest med Marie.

  13/07/2014
 • Vesna Barbu

  God ferie

  12/07/2014
 • Lyder skønt med sommerferie – Enjoy! Glæder mig til at stifte bekendtskab med Marie i mellemtiden…

  12/07/2014
 • Lis Marker

  Lyder godt med Marie , god ferie

  12/07/2014
 • @Tinna – Stor tak, men jeg lover dig, at du vil blive glad for Marie.

  @Sus – I lige måde.

  @Sidse – Super. Tror vi af og til glemmer den.

  @Julie – Betyder meget at det kommer fra dig, Julie. Marie kan noget med ord, som er magisk.

  @Helle – Tak. Du vil blive glad.

  @Birgitte B og Lene. Tak og ja, det må I love. At være søde ved vikaren.

  @RijaH – Lige måde kære du.

  Stor hilsen Anette

  12/07/2014
 • rijaH

  Hav en rigtig dejlig fortjent sommerferie 🙂

  11/07/2014
 • Lene

  Så er der dømt fest. Marie – velkommen – vi skal nok være søde ved vikaren!
  Knus fra endnu en fan!

  11/07/2014
 • Velkommen til Maria 🙂
  Og rigtig god ferie søde Anette. Nyd det!

  11/07/2014
 • Helle Andersen

  Hende glæder jeg mig til at “møde”, føler mig allerede i gode hænder. Må du have en velfortjent og forhåbentligt rigtig dejlig ferie.

  11/07/2014
 • Julie

  Jeg elskede Maries blog, og jeg elsker også hende på den ukødelige måde. Du kunne ikke have fundet en bedre vikar, og jeg glæder mig til at læse hendes indlæg! God ferie Anette, det er dig vel undt.

  11/07/2014
 • Sidse Overgaard Knudsen

  Min yndlingsmascara!!!!

  11/07/2014
 • Sus

  Kommer nu alligevel til at savne dig

  11/07/2014
 • Tinna

  Fantastisk ferie til min skønhedskvinde number one <3 Nyd sommeren søde 🙂

  11/07/2014

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.