Du skal gøre, som jeg siger – ikke som jeg gør

Jeg er VILD med farverne her...fotograferet af fotoblogger Nico

Jeg er VILD med farverne her...fotograferet af fotoblogger Nico

Ovennævnte er selvfølgelig sagt med et stort smil, hvor billedet forhåbentlig viser, hvad jeg mener. Sådan her kommer en favoritlæbestift nemlig hurtigt til at se ud, hvis du vil ramme over- og underlæbe samtidigt. 

Men lur lige farverne engang. Det bliver bare ikke smukkere, når læberne får lov til at stå helt nøgne, lækre og fugtmætte (med hjælp fra et par yndlingsprodukter).

SNUP TENDENSEN: Her får du et bud på forårstjekkede læber, hvor det er op til dig at skrue op for enten det matte eller det mere cremede look. NB1: Prøv alternativt at stryge meget, meget lidt foundation hen over læberne. NB2: For at undgå den akavede læbestiftform kan det også være en idé at bruge læbepensel.

Gå på opdagelse efter de nøgne, pudderfarvede læbestifter eller glosser. Vælg en uden blålige toner, som hurtigt får os til at se døde ud. Foto: JPG

Gå på opdagelse efter de nøgne, pudderfarvede læbestifter eller glosser. Vælg en uden blålige toner, som hurtigt får os til at se døde ud. Foto: JPE

Har dit yndlingslæbeprodukt et navn?

23/03/2010
Øv, den skaller…
25/03/2010
Bloggers by choice

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @Susanne – jooooo, der er noget med form og personlighed. Falder ikke ind under denne blog ;o)

  27/03/2010
 • susanne

  Hej Annette
  er det ikke noget med at der er forskellige test man kan lave når ens læbestift bliver brugt på en bestemt måde ?

  27/03/2010
 • Nipuni Julie

  Jeg er stor fan af “Jane Iredale – Sugar & butter lip duo”, hvor man først eksfoliere læberne i sukker og bagefter smører dem ind i den lækreste læbepomade/læbestift ;o)

  26/03/2010
 • Jeg går aldrig nogen steder uden Tromborgs Lipcure, som jeg blev vild med og introduceret for engang jeg arbejdede med Marianne, som står bag. Lidt speciel Nivea-agtig konsistens, men helt u-undværlig for mig idag. Have a sweet one/ Kh L

  25/03/2010
 • Susan

  Et super produkt imod forkølelsessår er den nye Dr.Hauschka Labimint Acute Lip Care, et naturligt alternativ der med mint køler og bl.a. rød solhat til at fremme ophelingen. Prøv at spørg i din helsekost, det er ret nyt, så måske skal de skaffe det hjem.

  25/03/2010
 • Tinna

  Glemte lige – har du et godt tip mod forkølelsessår … iihhhhhhh det er så træls

  25/03/2010
 • Tinna

  Hej SMukke …. Ja husk også det, når du “opdrager” dine børn – se tilbage på, hvad er det egentlig de gør – præcis som du gør og ikek hvad du har sagt, tankevækkende ik!!
  Fantastisk flot nyt lay out her på din hjemmeside, har jeg længe ville skrive .. men men arbejdet tager bare alt for meget af ens tid :-)….. og nyder fortsat dine skønne tips og spændende artikler
  Solskinshilsner fra Fyn

  25/03/2010
 • Mie

  Hvor er det fantastisk med så mange spændende muligheder. For mig er læbestift not good, jeg får det altid til at klumpe. Tilgengæld har jeg to uunværlige – lip glow fra Dior, og lip balm fra Rosebud. Jeg har lige købt en med strawberry, og så er der dømt forårs kysse klar 😉

  25/03/2010
 • susanne schultz

  Hej Lene
  Du skal gå ind på http://www.gravatar.com
  og oprette dig med et billed. Det er så nemt så selv jeg kunne 🙂 glæder mig til at se dit billed
  hilsen Susanne

  24/03/2010
 • Udover den magiske og evig gode Love Balm fra Jurlique er jeg blevet ret vild med MACs læbestift med det dejlige navn Bubble Gum. Det er lige til at spise.

  24/03/2010
 • Jeg sværger til Rosebud salven

  24/03/2010
 • Det er en rigtig lækker blog du har her 🙂 Den er interessant, spændende og brugbar.

  Og ja, de hudfarvede læber er så flotte, især nu, hvor der kommer lidt mere lys (vejret altså)!

  24/03/2010
 • Annette… når jeg læser din blog får jeg lyst til at lakke negle med min nye Chanel 505 (som jeg i øvrigt fik af søde min mand)… og få smukke forårstjekkede læber…

  24/03/2010
 • Lene

  Uha hvor sejt med billede, Susanne! Hvordan gør du det?

  Jeg er den heldige ejer af en Chanel læbestift – helt i orden lækker sag!

  24/03/2010
 • Joan

  Da jeg var yngre var det LIPSYL (hedder den ikke det – den der med det blå låg?) Meeeen nu er det Diors lipgloss – ikke nogen fra i år – for jeg er altså bare ikke til det der nøgne læbelook! Skal bare have pang-farver!

  24/03/2010
 • Heidi

  JA!
  Creme de Rose fra Dior, verdens skønneste læbebalsam som giver lækre “nude” læber

  24/03/2010
 • Pia

  Ja jeg er blevet helt vild med Ole H’s pink læbeprodukt – har det ikke lige i tasken i dag – og kan ikke huske hvad det hedder – men det har HELT sikkert et navn:O)

  24/03/2010
 • susanne

  Hej Annette
  nu når vi taler farver
  kan du fortælle hvilke øjn make-up der bliver farverne til sommer samt hvad farve skal man have lip gloss i?
  hilsen susanne

  24/03/2010