Du slipper ikke

At komme i feststemning handler selvfølgelig om meget mere end bare det ydre. Men. Det ændrer ikke på, at ydersiden er uvurderlig, når det gælder om at booste ens velbefindende på indersiden. De fire fif der altid hjælper på min overskudskonto før en fest er:

1) Længde på vipperne. Hvad enten det er via vippeserum, ekstra lim-på-og-fald-af-vipper eller en wondermascara. Og altid i selskab af en opløftende eyeliner med swung i yderste øjenkrog.

2) Baghårsløft. For mig giver det et andet og mere balanceret ansigt. Kunsten er selvfølgelig at lade være med at over-bobbe.

3) En indenbords ‘bund’ af grøn te, som opvejer festlige usundheder (i det små).

4) Mæt hud – enten med hyalurongod serum eller en ansigtsbehandling, der giver volume. Og jo, de findes (du skal få tre af landets bedste lige om lidt).

Alle fire punkter var for mit vedkommende opfyldt under mandagens Elle Style Awards 2014. Og hold nu op en fin fest med Iben Hjejle i værtsrollen, et hav af celebre presentere og mange smækre mennesker at se på, at to øjne ikke rakte. Lov mig, at du ser hele molevitten i TV på søndag.

For resten, så befandt jeg mig ekstra godt i den løstsiddende Isabel Marant kjole på billedet. Der var lidt Venice Beach blomsterbarn over den. OG hvis du nu sidder og ikke ved, hvem hende med den lyserøde læbestift og de røde negle er, så er det selvfølgelig den dygtige makeupartist og stylist Johanne Danshøj.

SNUP TIPPET: Og det er så nu, du ikke slipper. For hvad får dig til at føle dig på toppen inden en fest? Hit gerne med fif, vi kan låne. NB: Vinderne af Kanebo Sensai afsløres onsdag eftermiddag eller torsdag morgen.

@Beautyspace på Instagram

18/05/2014
VIND!
22/05/2014
Du vil ikke fortryde, selvom det koster…

Kommentarer

 • Mette D

  Hvor ser I skønne ud :-).
  For mig handler det om at nå hele vejen rundt, exfoliere, shave, ordne fødder + lak, pleje huden m skønne cremer, få sat hår, og lægge en smuk make up. Til sidst en skøn kjole. Følelsen er skøn når man ved man tager sig allerbedst ud :-). Det er vel lige som med huden, vi er jo blevet ældre, har påført kroppen div ting. Nogle ting kan ikke fixes, som fx solskadet hud. Vi skal bare få den til at se bedst mulig ud. Tak for skøn blog

  24/05/2014
 • @ Anna Skyggebjerg – Altså…men tak.

  @ Kirsten V – Kan se Johanne allerede har været hurtig ;o)

  @ Sanne – Of course. Dét er et uundværligt tip.

  @ Annette – Det er faktisk en helt ufarvet, men cremet gloss fra Estelle & Thild: https://beautyspace.dk/tablet/det-her-skulle-ha-vaeret-et-valg/

  @ HSBP: Gode tips. Mange tak. Lakken er Johannes og den er fra Essie i farven SNAP HAPPY.

  @ Bente Mc – Tak for tips. Se gerne mit svar til Annette mht. læbefarve.

  @ Phili – Du kan ikke andet end bliver smuk til fest med den opskrift. Tak.

  @ Marianne Gylding – 1000 tak. Den er fra Danmark skam: Hausfrau i Silkeborg.

  @ Anne B – Mange tak. Jeg prøver lige at få illustratoren til at komme på banen, men der vil skulle tilladelse fra ELLE-toppen også mht. salg, tror jeg.

  @ Kiss J, Pia H, Line K og Charlotte K – Mange tak til jer alle 3.

  @ Helle Andersen – åh ja, sådan en power nap er fabelagtig. Den fik jeg faktisk under massagen i mandags.

  @ Jo’s – Den er SÅ fin den blush, og du er SÅ dygtig.

  @ Marie Louise – Også i forhold til Ditte, så laver jeg en opskrift. Snart. Og tak mange gange.

  Stor hilsen Anette

  22/05/2014
 • Hæng på – jeg svarer senere i eftermiddag. PÅ det hele.

  KH anette

  22/05/2014
 • kiss jacob

  Flot flot flot og pisse lækker 🙂

  21/05/2014
 • Marie-Louise jønsson

  Hej Anette du er super smuk og velplejet at se på som ALTID og jeg vil da også gerne vide hvad du har på huden og øjnene (øjenskygge, kohl, hvilken mascara osv) 😉 ml

  21/05/2014
 • @ Jo’s

  21/05/2014
 • @ Jo, Mange tak for oplysning af blush 🙂

  Den skal helt sikkert prøves.

  21/05/2014
 • Altså Anette… Tak for dit altid så gode selskab, også i mandags. Der skal jo ikke meget arbejde til fra min side.. Og du så bare bragende godt ud til Elle i den marant kjole. Glæder mig til at se billederne fra den røde løber.
  Og så der blev efterlyst hvilken blush du har på på billedet.. Nars i farven “torrid” en af mine favoritter.

  21/05/2014
 • Helle Andersen

  Først og fremmest er jeg jo også en skønhedsfreak, der bruger en del tid på den daglige pleje. Og så alligevel ikke, fordi jeg jo netop prioriterer plejen hver dag, klarer jeg det daglige med lidt EA BB creme, min vippebukker og en anelse blush. Jeg har verdens sødeste og dygtigste veninde som i mange år har farvet og formet mine bryn og vipper. Tager altid ceridal olie på hele kroppen om aftenen efter bad, og creme på fusserne og strømper til at holde på alt det gode. Så ser huden og føderene altid godt ud uden den helt store indsats i hverdagen. Når jeg så skal ud, har jeg det bedste grundlag for at give den gas med makeup og hår og alt muligt. Men derudover sørger jeg altid for at få en middagslur, fordi jeg er den bedste udgave af mig, når jeg er frisk og veloplagt. Knus og mange tak for alle dine gode råd og billeder, er vist nok blevet lidt afhængig, syntes det er lidt øv, hvis der en dag ikke er nyt fra dig.

  21/05/2014
 • Hej Annette

  Så smuk, dejligt naturlig og alligevel festlig.
  Hvem der bare kunne efterligne det 🙂
  Men det er jo derfor jeg følger din blog med glæde.

  Der drysser ofte et par guldkorn eller flere ud af dit ærme 🙂

  Kh Pia

  21/05/2014
 • Lina K

  Über fed kjole! 🙂

  21/05/2014
 • Anne B.

  Hold nu op, hvor er du bare flot!!! Du er jo en levende reklame for lækker hud, suk…

  Lige et lille spørgsmål: kan man få fingrene i de fede Elle “plakater”?? Jeg har meget hvide vægge i mit soveværelse, så jeg gad da godt smække Elle op på væggene 🙂

  21/05/2014
 • CharlotteK

  Smuk med smuk på:-)

  Når jeg føler mig lækker og mit hår sidder ordentligt!

  21/05/2014
 • Damn Anette, i ser godt ud – er din kjole mon købt her hjemme i DK? Desværre kan jeg ikke byde ind med gode råd- jeg kommer vist for lidt ud ;-).

  21/05/2014
 • Phili

  Lidt kedeligt, men: Søvn og en løbetur får mig op i gear. Derefter bad, m.v. – herunder som det vigtigste fylde i håret og en smuk og glødende hud (mild scrub, serum/olie, dagcreme + øjencreme plus en meget let foundation, evt. bare Anettes “tryllecreme” fra Origins). Sidst en let makeup med focus på øjne, let optegnede bryn til at give ansigtet karakter og nude læber (de færreste mænd bryder sig om rød læbestift :)). Velplejede hænder, evt. med lak, samt en god håndcreme, fx. fra Shiseido. Så kan festen begynde!

  21/05/2014
 • Bente McLennan

  “There`s a crack in everything! – That`s how the light gets in” (Leonard Cohen)

  Sådan tænker jeg når jeg kigger i spejlet ;o)
  Når man så læser jeres indlæg med både yoga, the, masker, flere dages klargøring så tænker jeg
  “Jeg kommer for sjældent ud” og “næste gang må jeg i gang lidt før”
  Men du ser utrolig godt ud Anette og vil rigtig gerne vide hvilken læbestift du har på
  (Jeg har nemlig også både dun på overlæben og læberne er sgu også blevet mindre) :o)
  Ønsker alle en dejlig solskinsdag

  21/05/2014
 • HSBP

  Hold da op hvor ser du godt ud Anette!Er neglelakken ikke koral farvet? Den er så flot. Kan man få oplyst navn og nr?
  Jeg bruger Rudolph scrub til ansigt og hjemmelavet scrub til krop aftenen før. Sover med fugtmaske. Lakerer negle, også aftenen før. Samme dag løber ofte en tur. Gør mig ekstra umage med make up og hår.

  21/05/2014
 • annette

  I er begge smukke.
  Hvilken læbestift (mærke og farve) har du på Anette?

  21/05/2014
 • Tid til at dulle mig op, mens jeg spiller min yndlingsmusik. 🙂

  21/05/2014
 • Hvilken blush har du på ? Jeg har svært ved at finde en smuk naturlig blush.

  21/05/2014
 • Hvor er I smukke ! 🙂

  21/05/2014
 • Lene Jespersen

  Jeg er helt sikker på, at Ole og jeg vil gå godt i spænd.. specielt til FEST 🙂 Jeg vil selvfølgelig også se Elleawards på søndag..

  21/05/2014
 • Du har seriøt aldrig set smukkere ud, Anette!

  21/05/2014
 • @ Ditte H – Altså, dit søde menneske. Tak. Jeg kommer med opskriften.

  @ Karina – Og Johanne (plus Isabel Marant) har det meste af æren.

  Stor hilsen Anette

  21/05/2014
 • I er SÅ smukke begge to!

  21/05/2014
 • Ditte H

  Fuck, du ser hamrende lækker ud, Anette!! Ja, din kjole er flot og dit hår sidder perfekt, men din hud ……. To die for!!!!!!!!
  Inden fest bliver jeg glad i låget over lækre cremer ig AKT dullegrej!! Og så høj, god og glad musik ☺️

  21/05/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for SÅ mange pæne ord. Jeg må mere ud.

  @ Helle Rick, laber lak. Selvfølgelig. Enig.

  @ LunaBærmonster – fodbad og ansigtsmaske skal ikke undervurderes.

  @ Kira B – Ha, den er god med de to sæt tøj. Og så er det med plukning og eksfoliering godt at gøre med din sans for timing. Jeg fik hår fjernet fra huden over overlæben i lørdags, og det viste sig at være en gambling.

  @ Anette J – Hørt!

  @ Lene – Hahahaha, jeg skal huske at fortælle Ole, at han også nu inspirerer på den måde på festfronten.

  @ Marie Louise – Dejligt med en Silkeborgkender på bloggen.

  @ Christina H – Du nævner jo noget af det vigtigste: det mentale kick, som spejlsmilet netop booster. Glæder mig til at høre, hvad du synes om showet efter søndag.

  Stor hilsen Anette

  21/05/2014
 • Lene Jespersen

  Kære Anette.. Du ser altid brand godt ud,ingen undtagelse til Elleawards 🙂 Fantastisk smuk kjole, du lignede jo nærmest en gudinde.. For mig er det super vigtigt, at føle mig frisk og udhvilet, dernæst er make-up’en alt afgørende. Jeg starter i god tid, bygger stille og roligt flot make-up op – og sidst og ikke mindst, hører jeg god musik, SÅ er jeg klar!

  21/05/2014
 • Anja Kis Svendsen

  Jeg er udpræget A-menneske, så jeg skal helst have en middagslur inden en fest, tror det er den vigtigste forberedelse. Som regel kombinerer jeg lur og ansigtsmaske.
  God make-up og smykker er næste trin, lige inden vi tager afsted skal jeg også helst have en en skål med matcha (the).

  21/05/2014
 • Christina Hansen

  Sikke en masse gode tips.
  Jeg ville ønske, at jeg var bare halvt så tjekket som jer og Kira.
  Mit ret simple tip er at huske at smile rigtig stort til mig selv i spejlet, så betrækket kommer til at ligge i de rette folder!
  SkynIceland Eyepatches og et brynløft er en selvfølge ( og afhængighed ) og med dit anbefalede baghårsløft er vi ved at være der.
  Din kjole er så fin. Let, luftig og smuk farve. Det var en fornøjelse at følge med på instagram, både hos dig og ElleDanmark. Så jeg sidder selvfølgelig klar på søndag og sluger hele molevitten råt.
  ♥♡♥

  20/05/2014
 • Marie Louise U. M.

  Haus Frau er den ABSOLUT BEDSTE butik i hele Silkeborg! Og så er de altid så søde derinde, synes jeg.
  Og du ser forresten rigtig godt ud, kære Anette!

  20/05/2014
 • lene

  Hvor er I smukke, og sådan en fin kjole! *love*

  Jeg bliver stresset hvis jeg skal ordne alt på samme dag som festen, så føler jeg det bliver for meget forberedelse og den spontane glæde i at tage på fest forsvinder nemt i en masse bestyr.

  Derfor forbereder jeg mig lidt at gangen i dagene op til en fest, hvis den er vigtig 🙂 med en ting ad gangen, vokse ben i god tid, lave en hårmaske, gå i sauna med den på gerne et par dage før. Lave negle og fødder (især om jeg skal have åbne sko på) i god tid osv.

  Om morgenen før festen tørbørster jeg, gerne efter en løbetur som har den bonus at det renser ud og giver farve på kinderne.

  På eftermiddagen for festen kan forberedelsen så gå ganske hurtigt og mest bruges på at tage smukt tøj på, drikke kildevæld og lægge lidt ekstra makeup og komme i stemning i stedet for at være stresset når jeg skal afsted.

  Så har jeg energi tilbage og er i stemning til at feste løs og nyde et afbræk fra en travl hverdag. I din bog læste jeg om at Ole Henriksen helst drak vodka plain, så det skal jeg nok satse på næste gang jeg slår mig løs… Så slipper man måske også straffen i både hud og hoved dagen efter? 🙂

  20/05/2014
 • Anette J

  I ser skønne ud begge to.

  Billedet er jo to viser jo endnu en vigtig ting, der gør en festklar, og det gælder nemlig lækkert og velplejet hår (ligesom huden skal være det). Jeg ser da nogle gange en festklædt med lækkert tøj, som helt har glemt håret. Slidt hår, høstakke etc. går dårligt sammen med et festskrud.

  Ellers kan jeg nikke ja til nylakerede negle og en powernap gør underværker.

  20/05/2014
 • Kira Bjørnestad

  Åh I er så smukke!!!
  Jeg er sku lidt mærkelig, men for mig er det en psykisk ting, jeg fjerner hår, dagen før, også selvom ingen kan se noget (har for det meste nyloner på alligevel), så skal der plukkes, exfolieres og plukkes. Male up’en holder jeg som regel ret simpel, enten pow-øjne eller pow-læber. Så har jeg altid 2 sæt tøj klar, i tilfælde af at det første sæt slet ikke levede op til forventningerne. Håret plejer jeg at time, så det ikke er nyvasket, så er det nemmere at style (glatte og så puffe op)…. Og så nyder jeg gerne en drink mens jeg duller (lævn fra da man gjorde sig klar med veninderne, smøgerne er kvittet).

  20/05/2014
 • Din hud er SÅ smuk (og resten af dig ligeså).

  Jeg føler mig ekstra meget på toppen inden en stor fest, hvis jeg har fået ordnet mine negle (jeg er studerende, så for mig handler det om fodbad, creme og neglelak), brugt en god ansigtsmaske, fået ordnet brynene og generelt hårfjernet ordentligt.

  Og ellers bare de helt almindelige og vel ret hverdagskedelige råd: søvn, masser af grøntsager, vand og yoga. 🙂 Det virker for mig.

  20/05/2014
 • Helle Rick

  Hvor ser i bare fantastisk ud!!!!
  Jeg SKAL føle mig udhvilet og have tid til at gøre mig klar, ellers bliver festen derefter. Neglelak skal have tid til at tørre ordentligt og makeup skal sidde perfekt. Jeg tager mig tiden til at gøre det ordenligt og en kop god te mens neglene tørrer og lige lukke øjnene 5 minutter er skønt. Håret får den sidste finish og så er jeg klar 🙂

  20/05/2014