Du vil ikke møde dem en mørk aften

Med vanlig sans for wow-effekt var der knald på både hår og makeup, da designer Barbara Igongini indtog scenen i går under modeugen. MAC stod for makeuppen og Toni&Guy for håret. Og nej, Igongini er ikke kusine til Vivienne Westwood – selvom der makeupmæssigt anes et par referencer til netop Westwood og efterårets London Fashion Week. Håret var casual, større end stort og med masser af fylde.

Flere updates i løbet af dagen på @Beautyspace på INSTAGRAM

30/01/2014
Gæt lige hvad der er tilbage
31/01/2014
Dyr hud

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Pernille/Charlotte. Ha, nu vil jeg ALDRIG mere glemme dit navn. Meget pinligt. 1000 tak for de pæne ord. Og igen: tak fordi du kom.

  @ Christina H – SÅ herligt du kom og endda i selskab med din datter. Dejligt at møde dig og 1000 tak for de rørende ord.

  @ Sanne – Man kan altid tage forskud på festlighederne.

  @ Birgitte B, Gigi og Mette G – Jeg synes det øverste foto nærmer sig kunst. Show eller ej.

  Stor hilsen Anette

  31/01/2014
 • Christina Hansen

  Søde Anette, tak for en sjov og inspirerende aften. Bare foredraget dog varede dobbelt så længe, for jeg var fuldstændig henført af dig og din gæst.
  Du lovede, at du ville se helt almindelig ud og selv om jeg godt var klar over, at du er lækker, så er jeg lamslået. Anette, for f….. Du er gudesmuk.
  Din hud (selvfølgelig), din make-up, dit hår, dine negle, Wauw! For ikke at tale om dit tøj, de lækre ankelstøvler og din petit skikkelse. Jeg er bange for, din søn skal til øjenlæge. For hvis din popo er blevet fladere for at ligne en kopi af Kylie Minogue’s, så har den jo før været en Lopez el Beyonce-popo. Og den degradering ville de fleste kunne leve med. 🙂
  Som om alt dette ikke var nok, så formår din personlighed at skinne om kap med dit udseende. Jeg var i behageligt og afslappet selskab helt nede på jorden og jeg synes virkelig, det er rørende, at du tager dig tid til at hilse på os og skrive personlige hilsener i din uundværlige bog.
  Tak for de fine produkter, samt en dejlig berigende aften. ♥♡♥

  30/01/2014
 • Pernille Sparsø

  Må sige, at billederne af disse underskønne modeller leder tankerne hen på aftenens foredrag i Kbh. Her var lektien, at vi blot skal tænke på hvor Frankeinsteins monster har de mørke furer i ansigtet, og da lægge concealeren her, for på denne måde at trække år fra ansigtets alder. Så enkelt og indlysende kunne det for forklares!!
  Kære Anette du skal have tusind tak for et morsomt, inspirerende og yderst lærerigt foredrag. Selv om jeg følger med på din blog og på tv når muligheden sig byder, giver det altså en ekstra dimension at høre alle guldkornene fra mesteren selv;-)
  Jeg vil også gerne benytte lejligheden til at takke din gæsteoptræder Kenneth. Ligesom du, evner han at videregive sin viden på en enkel og morsom måde. Er super glad for tippet om farvevalg af concealer og foundation. Kunne drømme om at komme på kursus hos ham og lære at lægge en ordentlig makeup…!
  Tak for den fine goodiebag. Den er jeg glad for!
  Kom godt og sikkert tilbage til hovedlandet.
  Kh Pernille “Charlotte”:-)

  30/01/2014
 • Halloween er da i oktober!?!?! 😉

  30/01/2014
 • Så flot show make-up – wow!

  30/01/2014
 • Gigi

  Lige som MetteG. synes jeg også, det er en fed showmakeup. Makeup’ens grafiske effekt er rasende flot!

  30/01/2014
 • MetteG.

  Jeg synes det er en fed showmakeup. Især er jeg vild med udtrykket på det første billede.

  30/01/2014
 • @ anette J. Den der kun tager alvor alvorligt og spøg….

  30/01/2014
 • Anette J

  Ok – er det håret på det sidste billede casual? 🙂

  30/01/2014

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.