Du vil vide, de tre her findes

Mit hudplejehjerte banker varmt for tre ny serummer (eller sera som flertal af serum korrekt hedder). Men glem grammatikken, for det er selvfølgelig indholdet, vi skal se på. Hvis du har læst den her, ved du, at squalane er en mesterlig fugtmætter – og at multitaskende niacinamid (B3 vitamin) kan dulme rødme og give pigmentpletter og endda linjer modstand. Hvis der minimum er 2 procent i. Endelig skal du vide, at resveratrol, som kommer fra druer, er en kampsoldat, alle vil komme til at sukke efter.  Og som begejstrede hudlæge Christian Grønhøj allerede for flere år siden. Fordi den beskytter og ser ud til at kunne dæmpe rødme. Og se så lige her:

 • Serum Paradoxe fra Beauté Pacifique lægger sig som en ikke-fedtende film over huden – på en måde som om, den hører til. Indeholder bare squalane, E-vitamin og reservatrol. Intet andet – og koster under 400 kroner.
 • Jurlique Herbal Recovery Advanced Serum har niacinamid (B3) som nummer fem på ingredienslisten, så de to procent er længe sikret. Derudover er der hældt fine fugtmagneter i som squalane, kæmpenatlysolie og tidselolie.  
 • Lings Hydra Squalane er ikke ny, men hjælper mig altid, hvis huden driller. Det er olieserum, der kaster ro af sig og fylder huden op. Igen med squalane plus kongeingrediensen hyaluron som de to ingredienser, der står først på indholdsoversigten.

SNUP TIPPET: Nu skal du ikke være en af dem, der bliver sur og tænker hva’så-skal-jeg-nu-udskifte-hvad-jeg-allerede-har-og-det-er-forvirrende-med-alle-de-nye-produkter. For det er ikke det, jeg siger. Jeg rååååber bare, at de 3 her skal du holde øje med. Og prøve på huden, hvis du får chancen. Må jeg samtidig lige hviske, at de alle er paraffin- og silikonefri.

VIND VIND VIND Prøv lige at tjekke Instagram ud (@Beautyspace), hvor der er 8 flasker på højkant er én af ovennævnte sera. Det er faktisk en ret sjov konkurrence, hvis jeg selv må sige det. Vinderne lander på bloggen den 3. september. Og tro på, at der også sker mere lige her om lidt. Du bliver den første til at vide det via Bloglovin’ her.   

29/08/2013
Helena Christensen vil beholde fregnerne
31/08/2013
VIND!

Kommentarer

 • Helle Johansen

  Er også rigtig meget i tvivl om, hvordan jeg skal anvende •Serum Paradoxe fra Beauté Pacifique — der står ikke rigtig noget om det.
  Skal den ovenpå en dagcreme, – og hvis ja, evt. hvilken ?
  Kh
  Helle

  07/09/2013
 • Karin V. Sørensen

  Hej Anette!
  Hvordan og hvornår skal Serum Paradoxe bruges? Der står den er god under makeup, skal den så bruges ovenpå dagcreme? Kan man bruge den under natcreme?
  Er lidt forvirret for der står intet på pakken den er i eller på selve flasken.
  Mvh Karin

  06/09/2013
 • Jurlique-det er det bedste ,jeg har prøvet

  05/09/2013
 • Alice

  Måske det, jeg lige står og mangler

  02/09/2013
 • jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve denne serie , har lidt sværet ved at finde det rette produkt:)

  02/09/2013
 • lea

  Tak for tilbagemeldingen:)

  02/09/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Jane – du har ret. Det ER forvirrende. Helt klart bare om natten – på afrenset hud og ikke andet ovenpå. Bare et tyndt lag.

  @ Lea – Behold din rutine om natten. Ikke noget under, men overvej Jurlique til om dagen, hvor BP Booster ikke er velegnet.

  @ Anette J – Enig. De performer.

  @ Sanne – Overvej det lige…det med Instagram

  @ Sissel – Ling skal du se om ikke du kan prøve. Tjek lige Dolvagroup.dk for forhandlere. Hvis ikke de har små prøver, så du du kunne prøve og gå igen og se hvordan det følges også efter nogle timer.

  Stor hilsen Anette

  31/08/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Nanna – hypenkerneolie er et hit at massere i. Du kan købe olien i alle prisklasser.

  @ Lovisen – du MÅ med på Insta-bølgen. Ring til deres ambulatorium – så kan de teste dig telefonisk (Beauté Pacifique altså).

  @ Mette G – jeg tror ikke, du vil blive skuffet her. Hverken med BP eller Jurlique.

  @ Henrik – hvor er det fine nyheder. Den skal jeg også have testet.

  @ Tina – heldige dig med en prøve. Hvor deler de dem ud? Og er det til en uges forbrug eller?

  @ C – Også mig! Lad mig vide hvad du synes, når du har afprøvet.

  @ JV – Ja, det burde jeg have skrevet. Booster 3 A-vitamincremen er til natbrug.

  @ Jette – Ja, tomat kaldes typisk lypocen, men jeg har nu ikke hørt det med de mange allergiske reaktioner.

  Stor hilsen Anette

  31/08/2013
 • 1000 tak for jeres kommentarer. Jeg svarer i aften. Stor hilsen Anette

  31/08/2013
 • Sissel

  Åh ja, den nye Herbal Recovery fra Jurlique skal jeg bestemt have i baghovedet, og det gælder altså også LING, som jeg endnu ikke har fået prøvet, selvom det bestemt ikke har skortet på positive anmeldelser her og der 🙂

  31/08/2013
 • Nanna

  Kære Birgitte,
  Tak, jeg har faktisk olien, har brugt den lidt på strækmærker, synes ikke jeg har set forskel, men den er dejlig. den skal helt sikkert prøves på – tænker bare, at der også er andre gode cremer, der kan skyde processen lidt igang.. tak for dit foreslag:)

  30/08/2013
 • Jeg har ikke Instagram, øv! 🙁 Rigtig go’ weekend til dig, smukke. 🙂

  30/08/2013
 • Anette J

  Er da helt vild med, at BF har lavet en serum. Bruger A-vitamincreme og nu også øjencreme og jeg er aldrig blevet skuffet over deres produkter.

  30/08/2013
 • henrik boysen

  Hej C says. Hvis du læser min anmeldelse af produktet vil du også se at jeg bestemt ikke er ukritisk over for de andre produkter i serien 🙂 Læs mere her.

  http://theangrybeautynerd.bloggersdelight.dk/2013/08/anmeldelse-af-plasir-3-in-1-serum/

  30/08/2013
 • lea

  Hej Anette,

  Jeg håber du lige kan hjælpe med et opklarende spørgsmål.

  Jeg bruger Beaute Pacifiques SUPER3 BOOSTER til natten, (jeg er en stor fan!) Ved du om jeg vil kunne anvende Jurlique Herbal Recovery Advanced Serum under boosteren? Jeg er nemlig lidt bange for om boosteren kan tabe effekt?

  bedste hilsner, Lea

  30/08/2013
 • Købte gennem din blog Beauté Pacifiques Super3. På tuben står der, at den skal anvendes morgen og aften. Men i den medfølgende pjece står der, den kun skal bruges om aftenen. Lidt forvirrende !
  Men hvad vil du anbefale ?
  Mh Jane

  30/08/2013
 • Jette

  Jeg har hørt, at nogen kan opleve en allergisk reaktion på tomat- og druekerne ekstrat. Findes bl.a. i imedeen time perfektion. Er det nogen ingredienser, som ofte anvendes og kan de kaldes andet?
  På forhånd tak.

  30/08/2013
 • JV

  Hej Anette
  A-vitaminerne i cremerne – er der noget med, at de kun må bruges om natten?
  Det er jo en jungle 🙂
  KH JV

  30/08/2013
 • C

  henrik boysen: Godt, du fik din anden kommentar med! Jeg har nemlig tidligere prøvet Plaisirs plejeprodukter, men har droppet dem igen, da jeg ikke bryder mig om parfume i produkter til ansigtet. Skønt, at de har lavet serum uden – dén skal afprøves! 😉

  30/08/2013
 • @Nanna – jeg kan anbefale Bio Oil som bl.a. fås i Matas. Har to kollegaer, der har haft virkelig gode resultater med den 🙂

  30/08/2013
 • Tina Irene Povlsen

  Fabulous friday too – Har fået en prøve på BP serum og overvejer alvorligt at investere heri, når jeg har opbrugt min Estee Lauder … – Tak for tippet til fokusprodukterne, hvilket jo er det der gir’ optimale valgmuligheder, da det at prøve kan være kilden til ens ultimative fund. Og så tillige paraffin og silikonefri, hvilket så givet er et højt ønske hos om ikke os alle, så i hvert fald hos mange. 🙂

  30/08/2013
 • henrik boysen

  Glemte at nævne at det også er parfume frit 🙂

  30/08/2013
 • henrik boysen

  Det er sjovt du lige netop nævner squalanes for Matas har lige lanceret et helt nyt produkt, Plaisir 3 in 1 serum, som netop indeholder en del squalanes blandet med disse lækre ingredienser.

  Glycerin = celle reparerende ingrediens.
  Peptide = Celle kommunikeerne ingrediens, får hudcellerne til at opføre sig yngre.
  Ceramide 3 = celle reparerende ingrediens.
  3 forskellige slags hyaluronsyre = celle reparerende ingrediens hjælper med at binde fugten i huden.
  Sambucus nigra blomster extract = antioxidant.
  E vitamin = antioxidant.
  Jeg selv imponeret og håber matas vil fortsætte med at lave produkter i samme kvalitet fremover. Serumet koster lige nu 100 kr for 30 ml
  God dag hilsen http://theangrybeautynerd.bloggersdelight.dk/2013/08/anmeldelse-af-plasir-3-in-1-serum/

  30/08/2013
 • MetteG.

  Det er vældig spændende med det der serum. Jeg er lige blevet færdig med den sidste ampul og dagcreme fra Eucerins Hyaluronfiller og er vendt tilbage til Beauté Pacifique men mangler en serum og så ser jeg hos dig, at der er kommet en. Så den må jeg prøve – er dog også ret vild med Jurlique så det er et svært valg:-)Jeg vil jo gerne både have fugt, lidt udjævning af både pigmentpletter og linjer og glød og det er nok for meget at håbe på i et produkt:-)

  30/08/2013
 • lovisen

  Aij, nu er jeg da vist nødt til at hoppe med på Insta bølgen (sikkert når alle andre begynder at synes det er yt. Men fede præmier, og ældstebarnet er lige oprettet i går, så må holde øje af flere grunde.
  Ha’ en super weekend.
  Og jo forøvrigt… Den milde af Beauté Pacifique cremerne (er det ikke med A vitamin) vil du også mene at man kan se resultater med den? Har af en af deres merchere fået af vide at hun mener den anden er for skrap til min hud…
  Mange hilsner
  Lovisen

  30/08/2013
 • Nanna

  Hej Anette,
  Jeg har lige fået fjernet et modermærke oppe ved mit øjenbryn. Jeg får et lille ar, fordi jeg er blevet syet. Lægen sagde, at jeg ikke skulle bruge noget creme på/han troede ikke noget ville hjælpe, jeg skulle bare vaske mit ansigt med vand.
  Udover, at jeg aldrig kunne DRØMME om, kun at rense mit ansigt med vand – jeg er 20 – så kunne jeg virkelig godt tænke at vide, hvilke produkter du vil anbefale til helt nybagt ar-heeling? jeg ved det er tiden, jeg ved det altid vil være der, men jeg ved også, at der findes nogle produkter som er bedre end andre til at “viske” det lidt ud.
  mvh Nanna

  30/08/2013