Dyr hud

Sig mig, sidder du og skriver om dyrehud?, lød det fra makeupartist Kenneth Adelhardt, da vi sent i aftes bumlede sammen hjem i toget efter en forrygende finale på roadshowet i København. Og med forrygende mener jeg faktisk rørende. Det var som at stå på sidelinjen og en smule uvirkeligt opleve, at der for 3. aften i træk kom de sødeste, kærligste og ikke mindst skønhedssultne mennesker. Den yngste var 12, og jeg ved ikke med den ældste. Men hvis det stod til mig, kunne vi fint tage en omgang mere næste uge.

Tidligere på dagen var også lidt en fest, for sammen med MACs dygtige overmester Berit d’Ottone gik jeg back- (og front-) stage hos Baum und Pferdgarten. Hovedtemaet for makeuppen var hud. Dyr hud. Og ikke dyrehud. High end luksushud, som makeupartist Live Apelland sagde. Og er man i MAC-land, så lyder den opskrift på først Strobe Liquid Lotion efterfulgt af Silver Dusk (se nederste foto). Omdrejningspunkt for håret var anti-volume og dermed et look, som var meget nede på jorden – lige bortset fra de små strittende fimrehår, som blev kreeret af blandt andre Søren Hedegaard.

SNUP TIPPET: Trænger vi ikke til en konkurrence? Det tror jeg…

@Beautyspace på INSTAGRAM 

30/01/2014
Du vil ikke møde dem en mørk aften
31/01/2014
VIND!

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @ Birgitte – 1000 tak fordi du kom. Purely Professional, DermaOxy og BM Cosmeceuticals.
  @ Jette V – herligt.
  @ Sanne – JA, det er den. Jeg vil prøve den i en anden farve.
  @ Anette J – Du har helt ret. Jeg synes generelt Iredale er fine på deres ansigtsprodukter – meget naturligt fungerer det altid for mig.
  @ Pernille S – Nej, jeg synes Silver Dusk fungerer fint til alle hud-temperamenter. Ha, ørerne. Du har ret. Faktisk er de jo altid med i en god massage.
  @ AD og Sus Bruun – 1000 tak.
  @ Ducky – Nej, det er en alm. sort bland lak og så en mat topcoat, der er brugt.
  @ Tanya – Nemlig! Me too.
  @ Kira, Lissen, Helle R, Karoline, Ulla, Vesna – Ja, de er meget dragende uden at være ‘nail art’.
  @ Kirsten V – Og vi er glade for, at du følger med. Glycerin virker fugtbindende også.
  @ Ninia – Herligt.
  @ Christina – Strobe Liquid i hele ansigtet og så pudderen på de ‘højereste’ steder som ex. øverst på kindbenene. Ja, Chanel-misten er fin.
  @ Gitte S – 1000 tak fordi du kom. De koster alle sammen det samme cirka. Du vil blive glad for M2.
  @ Marianne S – Det tror jeg også, der arbejdes på.
  @ Sonja E – 1000 tak fordi du kom i torsdags. Dejligt at møde dig.
  @ Marlene – Det glæder mig at høre.

  Stor hilsen Anette

  04/02/2014
 • 1000 tak for jeres skønne ord. Jeg er tilbage på bloggen tirsdag morgen med svar – undskyld ventetiden. Stor hilsen Anette

  03/02/2014
 • marlene

  super dejlig blog, med super mange gode tips. plus ros for kreativt brug af billeder… det elsker en AD som jeg jo:-)

  03/02/2014
 • Sonja Elise

  tak i lige måde for i torsdags – flot du også huskede mig. Er sikker på at ens indstilling og tilgang til verden afspejler sig i ens udstråling fra huden og øjnene og det der kommer ud af munden – Anette du er så skøn, så sød og smittende positiv – er så glad over jeg meldte mig og fik set dig live – næsten vanedannende. Stort knus og hilsen til Kenneth også.

  01/02/2014
 • Ulla

  De sorte negle ! De har godt nok den fedeste WAUV effekt,- de er så flotte-hotte !

  01/02/2014
 • Marianne Simonsen

  Wow hvor er der mange flotte detaljer. Håber dog stadig, at vi kommer dertil, hvor det er “rigtige mennesker” og ikke anorexi tynde modeller, der bliver brugt. Bliver trist af at se på dem. God weekend 🙂

  01/02/2014
 • Vesna Barbu

  Utroligt flot look !!

  01/02/2014
 • ER OGSÅ HELT SKUDT I NEGLENE ! 🙂

  31/01/2014
 • GitteS

  Hej Annette, tak for et inspirerende foredrag i København. Dejligt at se, hvor skøn du også ser ud i virkeligheden. 🙂 Du nævnte her, at man for at fylde ud i øjenbrynene skal finde et produkt som indeholder “prostaglandin” (håber det er stavet rigtigt). Jeg har prøvet at Google lidt, og kan kun finde et produkt som hedder “M2 Brows”. Det er lidt dyrt – kender du mon andre mærker, du kan anbefale?

  31/01/2014
 • christina

  Er det meningen man kun bruger strobe crem og så silver dust i hele ansigtet ? ?…….og så vil jeg da lige fortælle jeg har brugt chanel’s mist med hyllaron syre og wauu den er for lækker huden føles og ser helt ud som velour meen en lidt dyr luksus man meget nemt bliver afhængig af 😉

  31/01/2014
 • ninia johannesen

  er så glad for at du opdaterer mig med det nye så kan jeg i stilhed prøve efter

  31/01/2014
 • Elsker at følge med her på Beautyspace! 🙂

  Hvad er din holdning til facemist der kun indeholder rosewater og glycerin eller facemist med kun rosewater. Hvad er bedst ?
  Jeg så de 2 udgaver af facemist i en helsebutik her i USA.

  31/01/2014
 • Helle Rick

  Fantastisk flotte negle. Blank/Mat ser hammer godt ud. Det skal jeg da lige have afprøvet.

  31/01/2014
 • Sikke nogle flotte negle!!!

  31/01/2014
 • Kira Bjørnestad

  Det er de smukkeste lakerede negle jeg nogensinde har set. Hvis jeg ikke vidste bedre skulle man tro at det var Chanel, så eksklusive og fantastiske ser de ud!

  31/01/2014
 • Tanya

  Jeg er med i begejstringskoret over de smukt tillakkede negle 🙂
  Og anti-volume? Endelig en hårtrend jeg kan være med på 😉

  God weekend!

  31/01/2014
 • Vil det sige det er den samme neglelak og så er der bare lagt en stribe henover den matte overlak?

  31/01/2014
 • sus bruun

  Super godt arrangement med masse af god energi og gode tips og informationer..og ikke mindst en skøn hemmelig gæst. Det var super sjovt at møde dig og jeg var beæret over at du kunne huske mig fra bloggen her.

  @Birgitte prøv at kikke på Dermalogica en produktlinje fri for irritationsfremkaldende ingredienser, der kan fremkalde udbrud (herunder lanolin, SD alkohol, mineralske olier, kunstige farvestoffer og parfumestoffer)

  31/01/2014
 • AD

  Tak for i går. Du var skøn at både se og høre på…

  31/01/2014
 • Pernille Sparsø

  Silver Dusk highlighter ser flot ud. Undrer om der er for meget rosa farve i? Kan den anbefales til hud som let rødmer? Mener at have læst, at highlighter pudder kan blandes i dagcreme, for at give hele ansigtet et shin? Under alle omstændigheder er det et produkt jeg vil tænke ind når forårets lys skal reflektere huden:-)
  @Anette du skriver om High end luksushud, hvilket får mig til at undres over at der i hudplejesammenhæng altid fokuseres på ansigt og hals. Hvad med ørerne??? Ikke at de bliver trætte af al den tale om skønhedspleje, men de kan vel nok blive lidt slidte i betrækket og trænge til kærlig hudpleje og måske massage?:-)

  31/01/2014
 • Anette J

  Jane Iredale laver også noget “gold dust”, som er virkelig fin og naturlig. Den er vist sammen type som den, der er på billedet med damen med de røde negle.

  31/01/2014
 • Elsker konkurrencer, især når jeg vinder. 🙂 Rigtig go’ weekend, smukke. PS: Den sorte mat/blanke franske manicure er ret fed.

  31/01/2014
 • Jette V

  Jeg var for nylig hos MAC i Aarhus for at finde en god highlighter – og endte faktisk med at tage hjem med en Prowear øjenskygge meget lig farven på den løse pudder på billedet ovenfor. – Det ser MEGAflot ud, skal jeg hilse at sige :)!

  31/01/2014
 • Birgitte

  Hej. Tak for en superaften i går og de mange gode tips. Jeg er parfumeallergiker og manglet tips til gode produkter uden parfume (kender Clinique, Derma og apotekets mærker), men synes ikke altid de er “gode” nok. Kender du andre mærker? På forhånd tak og hav en god dag.

  31/01/2014
 • @ Birgitte B – Jep, og det er MAC, der står bag. Et match af alm. blank lak og så toppet med mat overlak.

  Stor hilsen Anette

  31/01/2014
 • De er sørme flotte de negle på det nederste billede 🙂

  31/01/2014