fbpx

Eau Boy

Det er ikke lige til at se det...men flasken her rammer tendensen EAU BOY meget præcist

Det er ikke lige til at se det...men flasken her rammer tendensen EAU BOY meget præcist

Det var alt andet end en dårlig hårdag på bloggen i går – og hæng i, for der kommer meget mere 80’er-garn og skønne lokker direkte fra modeugen i New York…men inden da skal det handle om parfume. Jeg ønsker tit, at det ville være muligt at sende duftpust gennem cyperspace, for så skulle du blandt andet have et pift af skønne, varmblodige Annick Goutal.
Goutal rammer nemlig én af tidens dufttendenser – den der uden blusel handler om at tyvstjæle duftnoter på tværs af kønnene. Som Christina Aguilera gjorde, da hun lod sig inspirere af sin mands duft, mens opskriften til stjernens duft-debut Inspire skulle på plads. Det er især krydret musk, sandeltræ og cedertræ, der doseres ekstra stærkt i øjeblikket i feminine flasker – som eksempelvis i Annick Goutal Musc Nomade og Jo Malone Sweet Lime and Cedar.
Alt sammen måske et udslag af back-to-bacis, hvor de gamle ægyptere næppe skelnede mellem feminine og maskuline noter. En duft skulle blot være værd at huske – og det er Goutals.

SNUP TENDENSEN: Annick Goutal kan købes hos illum i København, men hvorfor ikke begynde dit eget eksperiment med at blande de dråber, du holder allermest af – maskuline som feminine. Det blev Sarah Jessica Parker ekstra berømt (og rig) på, da hun i månedsvis sniffede og blandede tre meget forskellige dufte.

14/09/2009
Permanenten er tilbage. Eller er den?
16/09/2009
Big IS better i New York

Kommentarer

  • Joan

    Nu har jeg oprettet mig til at få tipsene direkte i mailboksen. Rigtig dejligt og har også modtaget ovenstående tip. Smart at man så lige kan klikke på linket og komme direkte herind vis man vil spørge eller kommentere… Tak for en skøn blog!

    15/09/2009