fbpx

Efterårsmakeup #3: WANG’ske BRYN + et tip fra Beautyspace Live

 

Bryn blev et af de varme emner på Beautyspace Live sidste onsdag. For der var ikke bare ét eksempel på rovpluk, men op til flere pincetglade…Anbefalingen lød derfor: Glem alt om uklædelige, tynde bryn. Der skal hår på. Især hvis du vil springe på det grafisk intense udtryk med masser af kant, som set på catwalken hos bl.a. designeren Alexander Wang (billedet). ”Bush is back” fristes man til at tænke, og jo, der er tale om statement-bryn, som kræver øvelse og medbringende foto, hvis du skal have din sædvanlige brynekspert til at lægge formen.

SNUP TENDENSEN: Hvis du har været for ivrig med pincetten, kan brynshårene være uendelig langsomme (eller ligefrem uvillige) til at vokse frem igen. Hypede M2 BROWS er netop landet i Danmark og lover med fire ugers arbejdsro at skabe behårede resultater. Om M2 BROWS virker, ved jeg ikke, men til gengæld er en ihærdig Beautyspacer ved at teste et lignende serum, som virker. More to come.

NB: Makeup-artist Kenneth Adelhardt anbefaler at skippe brynsblyanter og i stedet bruge pensel og mørkebrun øjenskygge, hvis du vil fylde dine bryn ud. Noget, der er  10 gange nemmere end blyanten, hvis du spørger mig.

Godt udgangspunkt, sagde makeup-manden til Linda på Beautyspace Live (her står den dog på smokey eyes):

 

12/09/2011
Jamen har du nogen sinde været i tvivl?
13/09/2011
Kiehl’s lækkerierne

Kommentarer

 • Nej jeg har ikke fundet ud af, hvad der er det præcise indholdsstof, som jeg er overfølsom overfor.
  Jeg har givet al chanel parfume væk og smidt makeup indeholdende parfume ud – det er bare så øv. Men altså …
  Jeg bruger nu en jurlique mist til hverdag og en fransk parfume (les Parfumes de Rosine) ved meget sjældne lejligheder – det vil sige jeg sprøjter det op i luften og går ind under det.

  16/09/2011
 • Hehe – det tror jeg faktisk ikke. Men hun har mere styr på det end jeg, så lod hende gøre det. De var åbenbart “på vej ud af en sidevej”.. 🙂

  15/09/2011
 • Vibeke Schjermer

  Er det mon muligt at se det færdige resultat af Linda´s smokey eyes og bryn, som Kenneth tryllede frem denne aften ??

  15/09/2011
 • @Kit – du må gå langsomt til værks og på den måde holde styr også på klædeligheden ;o)
  @Kristine – der er jo styr på det kan jeg se. Men øv med allergien. Ved du, hvad du reagerer på af indholdsstoffer?
  @Karoline – uak. Kunne du ikke nå at stoppe hende?
  kh Anette

  14/09/2011
 • Jeg ville så gerne ! Men mine bryn bliver aldrig tykke, og forleden valgte min frisør så at vokse en del af dem. *suk*. Misundelse på de buskede bryn !

  14/09/2011
 • susanne

  will do – super tak

  14/09/2011
 • Jeg tjekkede lige listen –
  jeg gør mig skyldig i det med neglene – må jeg indrømme, men prøver at give hænder og negle fugtighed.
  Sneglen troede jeg først var en overdreven tyk streg hen over øjnene, hvilket jeg nogen gange bruger – men det med øjenskyggen har jeg vist ok tjek på, da jeg lægger foundation/pudder under skyggen.
  Forsøger mig nu med nu blush fra Clinique som jeg forsøger at tone godt ud (måtte smide alt chanel – ud incl pink explosion blush – pga allergi – suk)
  Mine bryn er gudskelov blevet hele og tykke igen, og nu klarer jeg selv plukningen …
  Og jeg synes også at de Wangske bryn er totalt smukke!
  Flere tips ;o)

  14/09/2011
 • Kit

  Jeg ville ønske, at jeg turde “male” mine bryn, for pokker, hvor ser det “sofistikeret” ud. Jeg tror jeg ville ligne en neandertaler, hvis jeg fik sådanne. Er (desværre)meget lys fra naturens hånd, både i håret og i huden, og har meget smalle øjenbryn.

  13/09/2011
 • Oh please enlighten me! 🙂

  13/09/2011
 • Jeps, man bruger skygge til brynene, men helt ærlig, hvis man næsten ingen bryn har fra fødslen, så er det lidt af en opgave at komme til at se så bebrynet ud som modellen!

  13/09/2011
 • Frederikke

  Snegle på øjenlågene? Øh klistrer de ikke også lidt meget?

  Flotte bryn! Giver kapow-effekt til ansigtet. Men ja nok bedst egnede til showbrug :o)

  13/09/2011
 • Åh, de wang’ske bryn tiltaler altså også mig! Er stor tilhænger af bryn og er enig i, at så længe de holder – ja så er karakteren hjemme! Bruger selv en blyant, men overgår meget snart til den mørke øjenskygge og en pensel…makes life so much easier! :o)

  KH Cecilie // beautyblock.dk

  13/09/2011
 • Så vild med de buskede bryn….de giver virkelig karakter. Tester selv noget fåstørrelængerebredereogbuskedebryn….men no luck yet. Håber din testperson har noget bedre på beding : ) Så skal de ihvertfald prøves.

  Kh Jo

  13/09/2011
 • Daniela Fraser

  DEJLIGT med bryn tema igen. Det kan ikke siges for mange gange. De er super vigtige for dit ansigts udtryk og mangel på bryn = mangel på karakter
  Snyd og bedrag dig til bryn, hvis ikke du har dem naturligt. Der er MANGE måder at komme dertil
  (jeg bruger selv ALLE de metoder jeg kender på een gang)
  ;-D

  13/09/2011
 • susanne

  Supert inslag Fantastisk at man nu skal have mange hår i ansigtet men hvad nu når man ingen har 🙂 skal man så bare tegne dem ???

  13/09/2011
 • AnneGA

  Elsker betegnelsen “Charlotte Bircows”!!! Jeg er faktisk selv begyndt at eksperimentere med markante bryn. Jeg synes virkelig det giver en fantastisk indramning af mine øjne. Jeg er “standard-leverpostejs-skandinav” med mørkblond hår og jeg synes markante øjenbryn er med til at give kant. Jeg farver mine bryn med brun farve fra Depend fra Matas og det virker super godt. Bare start forsigtigt ud, så er det der permanent slet ikke så farligt.

  13/09/2011
 • Nipuni Julie

  Jeg bruger penslen kaldet ‘Angel liner’ fra Jane Iredale når jeg skal ‘tegne’ mine bryn op. Farven er en mørkebrun øjenskygge fra Mac, som jeg er afhængig af nu!

  13/09/2011
 • Jeg er vild med wangske øjenbryn! Så er det sagt. Synes at de er smukke (især til modellens ansigt).

  Lidt værre står det til med kikserne, tror at jeg, til tider, burde være lidt bedre til 2 og 7 😉

  Til gengæld er mine læber, lissom Louises, ovenud lækre og smukke for tiden, pga. Chubby Stick!

  13/09/2011
 • Kira B

  Det lyder spændende med m2 brows, glæder mig til at høre om test resultatet! Personligt kan jeg anbefale at få brynene farvet og eller bruge øjnskygge til at fylde dem ud, virker perfekt!

  13/09/2011
 • Hehe, ja så er jeg der igen, med de bryn. Plejer jo at harcelere en del over de alt for lyse/anonyme af slagsen, men her kan jeg da ikke klage 😉 Får en del associationer til Carine Roitfeld, når jeg ser billedet. Jeg er også en af dem, der har været alt for dygtig med pincetten, så jeg venter spændt på testresultaterne? Mht. farve på brynene synes jeg(paradoksalt nok) det er svært at finde en, der ikke er for mørk. Lige nu bruger jeg den lysebrune blyant fra Yves Rocher, men kunne godt tænke mig at prøve en skygge i stedet. Kan du anbefale nogen?

  13/09/2011
 • #Louise T. – har også overvejet den der chubby stick, men er den nem af påføre uden spejl?

  13/09/2011
 • Louise T.

  Du bliver nok nødt til at komme med en forklaring på “Kiks nr. 6” for os, der ikke havde mulighed for Beautyspace Live, ikke?

  Superflot med brynene, jeg er bare altid bekymret for, at de bliver *for* dominerende i forhold til mit ellers nedtonede look – nu altid med min nye Clinique Chubby Stik *I’m in loooove*

  13/09/2011