fbpx

Ekspert-fif fra en kender

torsdag-copy

Makeup-artist Mina Ingerslev hører til toppen af makeup-poppen herhjemme. I en grad så Max Factor, der går waaayyyy back som et originalt makeupartist-mærke, har hyret hende som frontløber. I aften kl. 21 vil Minas look blive blæst ud over scenen, når Baum und Pferdgarten viser, hvad de tror på til efteråret 2011. Beautyspace har snuppet mesterens instruks-ord til holdet af makeup-artister, der skal få ansigterne til at gå i takt (vær forberedt på lidt af en detaljegrad):

SNUP TENDENSEN FRA MINA: ”Start med et jævnt lag Xperience Weightless Foundation – giver et smukt ensfarvet look uden huden ser sminket ud. Læg dernæst MasterTouch Concealer under og over øjet. Afslut med et tyndt lag løst pudder for et mat finish. Herefter markeres brynene med en mørk brynblyant Ebony nr.01. Formen på brynene trækkes en smule opad og for ekstra mæthed duppes lidt af den brune øjenskygge nr.105 på. Derefter lægges den brune øjenskyggefarve under brynet. Træk farven helt ind til det stykke, hvor næsen starter. Lad skyggen tone forsigtig ned langs siden af næsen. Læg en smule under øjet og ton ud, så det kun bliver en enkel markering. På øjenlåget lægges den lyse farve nr.101. Læg den også på selve næseryggen for at give en kontrast til den mørkere farve på siden af næsen. I øjenkrogen tones den sorte farve nr. 110. ind i den brune farve for at give øjnene dybde. Sørg for at farverne toner flot ind i hinanden, som en glidende overgang. Læg den hvide kohl på den våde linje i øjet, det åbner og markerer øjet. Læg den sorte Xperience Volume Mascara kun på de øverste vipper – det har en løftende effekt. Kindbenene markeres med Bronzing Powder nr. 02 og på læberne lægges lipfinity nr.108.”

Sådan her så opskriften ud i real life:

_mg_4586

 

02/02/2011
BLUS på kinderne
05/02/2011
Hysteriske kællinger

Kommentarer

 • Måske Mina kunne overtales til at lægge en beskrivelse af, hvordan man får den smukke øjenmakeup, som hun selv bærer på billedet?

  05/02/2011
 • Birgitte

  Woaw – lige hvad jeg har brug for til weekendens strabasser! Tak!

  04/02/2011
 • Joan

  Fortsætter lige mit trip på din blog, Anette. Efter et par dage fuld af inspiration på Formland-messen – er det skønt med noget personlig inspiration!

  04/02/2011
 • Lene

  Kære Du – du skal bare sige som vi lærere altid siger: Det kommer vi til senere! :O)
  Skal da klart prøve den seje makeup.

  04/02/2011
 • Anette – nu du har så meget undervejs, ku du så ikke også lokkes til at lave et neglelak indlæg med hvilke farver vi skal bruge her til foråret? 🙂

  04/02/2011
 • al tålmodighed i verden har jeg. håber, du nyder det deroppe! jeg vil snarest prøve den xperience volume mascara – navnet si’r jo det hele.

  03/02/2011
 • Louise O

  Avanceret.. Og nu vi er i det avancerede, har jeg et spørgsmål:

  Hvordan får man pæne læber, hvis der ikke er så meget af dem? Af læberne altså?

  Faker man? Og hvordan, hvis man helst vil undgå at ende med at ligne Jokeren fra Batman.

  Skal man holde sig til lipgloss?
  Og hvordan lægger man i det hele taget læbestift pænt?

  Jeg elsker læbestift (på andre), men går sjældent med det selv.

  03/02/2011
 • Må printe brugsvejledning og hænge den op på badeværelsesspejlet:-)

  03/02/2011
 • Sanna

  Denne make-up er jo netop udviklet til catwalk og blændende scenelys.
  Mindre kan gøre det til hverdag 😉

  03/02/2011
 • Uhhh, ser flot ud – det må jeg teste!

  03/02/2011
 • Britta

  Hooold nu op … det kan jeg da vist ikke nå på de 5 minutter jeg har til rådighed om morgenen.

  03/02/2011
 • Holy moly, og så siger man at alle og enhver kan lægge makeup, jesus, det er sgu da en helt videnskab 😉

  03/02/2011