Ekstra holdbar lak – endda i min bogfarve

Vinylux hedder lakken, der kan holde i hele syv dage. Hvis den vel at mærke lægges på i to tynde lag og toppes med den overlak, der hører til. Hvordan? Kort fortalt er det teknologien fra Shellac, der er listet ned i en lak, som kan lægges på og tages af derhjemme – glem derfor tidskrævende aftagning og UV-lamper. Det er overlakken, der er særlig genial, fordi den hærder og styrkes i naturligt lys…og jo derfor strengt taget også kan bruges ovenpå andre lakker.  Vinylux kommer i små  62 farver.

SNUP TIPPET? Jeg er blevet bestormet med mails om 1) Pris? 125 kr. og ditto for top coaten 2) Hvornår? i denne uge 3) Hvor? ring 33 32 33 22 for nærmeste forhandler 4) Er det virkelig let at tage af? Ja, det tager 5 sekunder pr. negl, men kræver en acetoneholdig lakfjerner, hvilket gør efterfølgende negleolie til et must, fordi acetone affedter neglen.

NB: Og nej, du kan hverken grave grøfter eller hoppe i bokseringen med Vinylux. Det kræver stadig sin Shellac. Hele indslaget fra Go’ Morgen Danmark er her, hvis du har lyst og tid.

Beautyspace kan følges på Bloglovin’ og på Instagram: @Beautyspace

20/04/2013
Et lille tip, en gave og en oplevelse
23/04/2013
Et godt tip

Kommentarer

 • Hvor fantastisk. Vil da helt sikkert snuppe tippet! Det er nogle super flotte farver

  24/04/2013
 • Dorte Daugaard

  Det lyder jo næsten for godt til at være sandt 🙂

  Du så smuk ud (og lød vældig beauty-klog ikke mindst)
  Rigtig 60’er chick (årtiet, ikke alderen!)
  🙂

  23/04/2013
 • Min alm lak holder fra søndag til søndag, så den tror jeg bare jeg holder mig til, men jeg vil tjække farverne ud. Jeg ELSKER jo farver.

  23/04/2013
 • CharlotteK

  Det er da et must, at den skal prøves! Fede farver i øvrigt…

  23/04/2013
 • Anette W

  Hvor er den smuk

  23/04/2013
 • MetteG.

  Mine negle har det hårdt så jeg er lidt bekymret ved tanken om at bruge en neglelakfjerner med acetone, men den gode negleolie fra CND kan forhåbentlig rette op på det. Min lokale neglesalon Silkyway har dem heldigvis:-)

  23/04/2013
 • Kunne være et bud for mig. For jeg orker ikke at lakere negle hver anden dag (ej heller at få det gamle taget af).
  Måske jeg bare skulle prøve det der neglefolie? 🙂

  23/04/2013
 • Diana

  Er der en af Vinylux farverne du kan anbefale? – hvis man er utålmodig og vil købe dem på nettet og derfor ikke kan se farverne live… 🙂
  Tak for hjælpen på forhånd.

  23/04/2013
 • Louise T.

  DET lyder som løsningen 🙂

  Og så i så fine farver! Lige noget for mine travle hverdagsnegle, som jeg synes jeg forsømmer i forhold til at lakke til (for jo jo… for jeg husker jo den daglig negleolie m.m.)

  23/04/2013
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Nanna – Årrrhhh. Se da gjorde du lige min dag helt fantastisk god. 1000 tak. Bogen er på bibliotekerne, så du behøver ikke hive penge op af lommen.

  Stor hilsen Anette

  23/04/2013
 • Nanna

  Du var så god og sød. Du appellerer virkelig til mange. Både min mor på 56, mig selv på 20, og min lillesøster på 14 er vild med dig. Du bar’ god og din hun var så flot!!!
  Du må gerne snart vise, hvad der er på DIN badeværelseshylde. Smuk var du.

  Når jeg er færdig med gymnasiet snart, så får jeg 200 kr,- tilbage for et skab jeg har lejet i tre år til at have tunge bøger i. De penge skal gå til din bog 🙂
  God mandag!

  22/04/2013

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.