ELLE Style Awards 2015 plus en opskrift

ELLEN

Det var den smukkeste aften i Koncerthuset, da ELLE for et døgn siden afholdt Style Awards 2015 med Ellen Hillingsø som vært. Hun er ikke bare min favorit men også et scoop, fordi hun på én gang er både sjov, klog og smuk. Men. Dét der for alvor ikke er til at stå for, er damens charme, selvironi …og hud selvfølgelig. Hun har tæskelækker hud og er stenhård (ved jeg) med sine rutiner inklusiv nul sol. Hendes opskrift til hverdag involverer også en anelse makeup, og du skal få den her:

”Jeg bruger ikke meget makeup, men min rækkefølge virker: Først serum, så creme efterfulgt af tre pift med en fugtmist, så foundation og så tre pift igen…duppe lidt af i et håndklæde, lade det falde til og så et par afsluttende strøg med mineralpudder. Det holder hele dagen!”

NB: Tak som i 1000 tak for mails vedrørende mit tøj. Jeg er vild med, når folk spørger, om de må spørge, hvor det er fra. Hør her. I må spørge om ALT. Så længe I aldrig stopper med at læse Beautyspace. Okay? Nåmen, kjole og sko er fra Elise Gug og den bløde sag fra Onstage.

elleAwards2

@beautyspace på INSTAGRAM

04/05/2015
Smart som i ret smart
07/05/2015
Træt af døde damer

Kommentarer

 • Pernille Sparsø

  En sen kommentar, da jeg først her flere dage efter indlægget får kigget med! Ellen er som du siger tæskelækker. Men ved du hvad. Det er DU altså også Anette

  11/05/2015
 • @ Vibeke – 1000 tak.

  @ Maria – Jeg gik tilbage og så, at Ellen har skrevet tidligere, at hun er glad for MACs Pro Longwear Foundation.

  @ Lise-Lotte – Det gør jeg også.

  @ Karoline – Jeg ved, at hun er god til det med at holde sig i form.

  @ Louise L – Nemlig.

  Stor hilsen Anette

  08/05/2015
 • Louise L

  Hun er SÅ smuk og klog og VIRKELIG dygtig på en scene! 🙂
  Jeg tror liiiige jeg skal prøve den serum af hun bruger. Jeg er glad for Nilens Jord serum, men det skader jo ikke at prøve nye af.

  07/05/2015
 • Karoline L

  Og hun ligner også en med tæske-lækre arme?! Holy moly – enten træner hun meget eller også er hun heldig.

  //K

  06/05/2015
 • Lise-Lotte

  Jeg troede man sku`starte med fugtmist, serum og så creme..Er det forkert ? 😉

  06/05/2015
 • Vibeke

  Annette, du ser som altid SÅ smuk ud!!
  Og Søren er Verdens sødeste !

  06/05/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Maria – Jeg mener, at hendes foundation er fra MAC, men har lige spurgt, så hæng på.

  @ Mette – Hvis du har blandet/fedtet hud bør du vælge den oliefri og har du alm./tør hud, så den med olie.

  @ Marie Rasmussen – Og SÅ er de til at gå i ;o)

  Stor hilsen Anette

  06/05/2015
 • Marie Rasmussen

  Festlige billeder som altid.
  Piv frække sko du har på 🙂

  06/05/2015
 • Mette

  Tak for svar! men må lige spørge igen 🙂 Hvordan skal jeg vælge imellem de to? Hvad ved min hud eller produkter afgør om jeg skal vælge den ene fremfor den anden?

  06/05/2015
 • Maria

  Kære Anette… Elsker din blog, og at du altid svarer tilbage!
  Ellen fortæller, at hun benytter foundation og dernæst et par strøg mineralpudder? Det må så være JI løse mineralpudder, men hvad med foundation?

  06/05/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Viola og Maria, Jeg ved, at hun bruger dét serum, men også er glad for Rudolph Care ansigtsolie og for dermalogicas hudpleje. Mht. Foundation er det mineralpudder fra Jane Iredale.

  @ Mette, der er også fedtstof (en olie) i Dual Moisture Emulsion.

  Stor hilsen Anette

  06/05/2015
 • Hej Anette.

  Jeg er lidt nysgerrig på at vide hvilke produkter Ellen bruger? Så vidt jeg husker er hun vild med Beauté Pacifique Serum Paradoxe Submersive, men hvilken creme, foundation og mineral pudder bruger hun? Fordi hun har jo virkelig en smuk hud! 🙂

  Knus

  06/05/2015
 • Mette

  Hej Anette
  Hvad er forskellen på LINGs Dual Moisture Emulsion og fugtsprayen Replenishing Hydrator?
  Igen, tusind tak for en skøn blog!

  06/05/2015
 • Maria

  Hun er SÅ smuk… Ved du mon, hvilken foundstion og mineralpudder, hun bruger??

  06/05/2015