Ellen Hillingsøs læbeguf

Vi begynder med et sidespring. For hvis du vil have hudtricks-pakkerne direkte i indbakken, så foregår det her, og du er med fra og med i morgen tidlig.

Der er to nude læbefavoritter, som har sikret sig en plads på genbestillingslisten hos mig denne sommer – og det er de her to. For jeg er vild med nude læber. Ikke overglossy, men cremede og fyldestgørende uden at ramme den der plasticfølelse, nogle glosser efterlader. Én af dem er i øvrigt Ellen Hillingsøs favorit – se selv ovre hos Iredale. Une-glossen har et glædeligt gyldent skær i sig, og faktisk fik jeg den jo anbefalet af  jer, da 12 læsere var heldige i en konkurrence på @Beautyspace på Instagram.

Når det gælder nude læbestifter, er jeg en anelse mere tilbageholdende, for man kommer så slemt nemt til at ligne en uden læber fra The Muppet Show, når munden er malet hudfarvet. 

SNUP HUD-TRICK TIPPET: Tak altså. Mange tak. For SIKKE en modtagelse hurra-huds-guiden har fået. Hvis ikke du allerede er med og får de 5 hudtrick-pakker (der virker) direkte i indboksen – og for free selvfølgelig – så har jeg lagt et link øverst i indlægget.

Beautyspace på Facebook // på Instagram @Beautyspace // eller du kan smart samle dine yndlingsblogs på Bloglovin’

24/06/2013
Nedtælling til hud-gufs-guiden
27/06/2013
Arjjjj nu stopper du med det pandehår

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for alle dejlige ord og anbefalinger.

  Fra det øjeblik man er tilmeldt, hænger man først på nyhedsudsendelser fra og med dagen efter. Hvis nogen mangler guides så skriv på open-mind@mail.dk

  @ AK, Phili og Pernille J – fungerer det nu?

  @ Eva – prøv at tjekke MACs ‘Myth’ farve ud.

  @ Kirsten V – ja, det er et godt spørgsmål og jeg er ikke ekspert her. Men i eksotiske frugter som bananer og mango er der jo endnu mere sukker. Så æbler, pærer og bær i det små…

  Stor hilsen Anette

  27/06/2013
 • Marie Rasmussen

  LOVE LOVE LOVE NUDE GLOSS og har 10 – 12 stk. af dem … de ligger alle vegne. I bilen, på kontoret, i tasken, på badeværelset, i jakkelommen 🙂 Er super nude gloss fan.
  Er også glad fan af hurra-hud 🙂 Det er genialt!

  26/06/2013
 • C

  Kan læse af Kirsten V Nielsens kommentar, at hun har modtaget Hurra-hud step 2.. er der mon andre end mig, som ikke har modtaget den?

  26/06/2013
 • Kirsten V Nielsen

  Tak for de 2 nude læbefavoritter.
  Lige mig 🙂

  Et spørgsmål til Hurra hud step 2.
  Hvor meget frisk frugt og tørret frugt er ca for meget, når jeg gerne vil se huden forbedret ?

  26/06/2013
 • MetteG.

  De er flotte men passer ikke til mig. Jeg har forgæves forsøgt med nude læbestift og gloss men jeg skal altså have farve på og helst en mørk.

  Og tak for guide – glæder mig til resten af afsnittene:-)

  26/06/2013
 • Har altid Nougat 41 fra Bobbi Brown, både alene og over en nude læbestift, en sikker vinder:)

  26/06/2013
 • Nude er til unge eller yngre, ja undskyld, men 47 er jo stadig ung, og da ser de rigtig godt ud. Med alderen midster man farve og derfor synes jeg det er klædeligt med farve, når man bliver ældre. Jeg vil da gerne gør mig synlig, da jeg ikke er død endnu. Men ok, engang i mellem synes jeg også det er dejligt at snuppe en nem en og så bruger jeg Clinique chubby stick. For mig fungere 15 pudgy peony godt. Den løber helle ikke ud i de “små”rynker” 🙂

  26/06/2013
 • Eva

  Er det kun mig, der synes man får kedelige og grågule tænder af nude læbestifter/gloss ? Som 47 årig har jeg ikke stjernehvide tænder desværre, men vil heller ikke bruge 3000 hvert andet år på at få dem hvidtet.
  En læbestifts stifts farve kan dog gøre meget, og jeg er afhængig af Macs nr A31; verve.
  En nude vil jeg så gerne have, især jo flot om sommeren, men har ikke fundet en klædelig nude farve endnu.
  Nogen ideer – hvad gør i ?

  26/06/2013
 • Phili

  Hej Anette,
  Jeg modtager heller ikke mails i min indbakke? Vil RIGTIG gerne læse din hudguide, alle indlæggene 🙂

  26/06/2013
 • sidsel

  Det er dig der skal have et kæmpe tak for hurra-huds guiden!!

  26/06/2013
 • AK

  Jeg har også tilmeldt mig, men har ikke modtaget nogen mails??

  26/06/2013
 • Nude læber er for mig sart gammel rosa, for læber er jo netop ikke hudfarvede, men rosa. Jeg hader klisterglosser og plasticglosser, æv. Dem der har lavet dem, har tydeligvis ikke selv prøvegået dem. Jeg vil også sige stort tak for tips direkte i inbakken. Du er en vidunderlig quinde. 🙂

  26/06/2013
 • PernilleJ

  Hej Anette, også jeg har samme bøvl som “C”, er tilmeldt, men får ingen mails, hvad skal jeg gøre?

  26/06/2013
 • C

  Hurtig ekspedition, må jeg sige – tak, du er en skat! 🙂

  26/06/2013
 • Kenneth adelhardt

  Lige til Info Tromborg lipstick no 07 er fantastisk. Kenneth

  26/06/2013
 • C

  Anette, jeg har en lille bøn.. er det muligt at modtage 1. del af hud-guiden, selv om man først er blevet tilmeldt fra i dag? Siden du startede med at annoncere hud-guiden, har jeg forgæves forsøgt at hooke op, men har hele tiden fået en besked om, at jeg allerede var tilmeldt; først da jeg læste dit indlæg her, blev jeg klar over, at det var jeg så åbenbart ikke.. æv – ved ikke, hvad der er gået galt, men er ked af at gå glip af hud-guf-tips!

  26/06/2013
 • CharlotteK

  Nude gloss er lækre:-)

  26/06/2013