En advarsel plus noget, du må se

MiuMiu

Først det sidste, som handler om to ting, jeg griber ekstra meget ud efter i øjeblikket: Miu Mius første duft, for hold nu op, den er god. Nu er duft jo en strengt personlig sag, så klik den ikke hjem online. Gå i stedet ind og få en prøve eller et pift først. Den er afdæmpet friskblomstret med jasmin, rose og patchouli på en måde, så jeg føler mig godt klædt på. Måske fordi selveste Miuccia Prada har haft en finger med i flasken. Den anden sag er min favoritøjenskygge fra Tromborg. For alene synet af den turkis farve virker som en humørpille – det er dog den jordbrune, jeg bruger, og den fås sammen med mange andre brugbare farver lige her.

SNUP ADVARSLEN: Når det gælder godt til håret, er tørshampoo som bekendt ikke blandt de produkter, der plejer vores hovedbund og giver gode vækstbetingelser til lokkerne. Men den kan lejlighedsvis være nødvendig. Tørshampooen. Og når den er, så ser min favorit sådan her ud. For man må vælge sine kampe. Også på skønhedsfronten.

SNUP ANBEFALINGEN: Og så i en helt anden afdeling. Jeg er vokset op med en mor (og søster!), som altid havde skabene proppet med tøj, men aldrig noget at tage på. Jeg har netop foræret dem det her, fordi damen bag det klik har skabt noget smart. Og det skulle de have. Måske kan du også bruge det.

@beautyspace på INSTAGRAM

26/08/2015
Hvad pokker er superhud?
28/08/2015
VIND Andreas sensommer-favoritter

Kommentarer

 • Christina kragh

  Okay sikket noget volapyk min tablet fik skrevet ….jeg ved ikke hvad det er med mig og dufte har snart i et år ikke brugt parfume måske det er hormoner jeg kan ikke engang holde min kæreste ud når han bruger parfume eller når der går nogen forbi mig på gaden der bare er pøst ind haha jo hermes holder stadig og min elskede Stella

  29/08/2015
 • Christina kragh

  &Jeg vedbikke hvad detver med mig og dufte jeg har snart i et år ikke brugt parfume måske det er hormoner haha jo hermes holder stadig og min elskede Stella

  29/08/2015
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Sanne – Den er smuk. Og speciel.

  @ Celestine – Og faktisk har mange det sådan, at når de prøver den, så ender den på favorithylden.

  @ Christina – Tror bare det er individuelt det med dufte, og der er jo mange andre gode at tage af.

  @ Charlotte K – Jeg er ikke samlertypen på samme måde. Uden at lyde frelst, så er jeg bare glad for at der hænger noget, når jeg går i skabet.

  Stor hilsen Anette

  28/08/2015
 • CharlotteK

  Jeg har nøjagtigt samme problem som din mor og søster…. Har du ikke det (mere) eller har du aldrig haft det?

  27/08/2015
 • Christina kragh

  Havde glædet mig vildt til den duft øv syntes den lugter af myggespray. ..men vil prøve den igen og se

  27/08/2015
 • Celestine

  Skønt med tørshampoo-fif – den har egentlig umiddelbart også været den bedste jeg har testet so far. Og så fås den uden parfume, hvilket jeg er svært glad for. Gun Britts Star dust derimod fik min hovedbund til at klø helt sindssygt – ret ærgerligt for idéen bag den (flaske, farve etc) er ret fed. Matas’s it is!

  27/08/2015
 • Den smukke turkise flaske alene er jo næsten grund nok til at købe den. 🙂 Den må jeg huske at prøve, næste gang jeg kommer i en butik der forhandler den, ææælsker parfume. Rigtig go’ dag, smukke.

  27/08/2015

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.