fbpx

En dag med ekstra kys på

 

Kender du det…at nogen kan gøre en så glad med ord og tillid? Sådan har jeg det lige nu på grund af hende her. Selvom taknemmeligheden fylder mest, mærker jeg også præstationsangsten. Men den skal absolut ikke få lov at skygge for en så smuk dag, hvor jeg lige har vinket farvel til Jyllands-Postens journalist og Damerne her også har ringet og endda bringer mere i morgendagens blad. Om bogen. 

SNUP TIPPET: De ord der egentlig hører til billedet var blot tænkt som en mini-reminder på de hotte blød-matte læber. Som en slags selvmodsigelse er bl.a. Armanis Lip Maestro nemlig noget så sjældent som en mat lip gloss. Virkelig fin. Du kan også sagtens bare bruge, hvad du har af læbestift eller gloss og duppe efter med en anelse pudder.

NB: Tromborg-vinderne ER ved at ramme bloggen. Stay tuned.

 
16/01/2013
Danish Beauty Award og dig
17/01/2013
Måske vandt du?

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  Åhhh, jeg bliver helt varm og glad. Meget glad. 1000 tak altså.

  18/01/2013
 • Kirsten V Nielsen

  Kære Anette,

  Stort tillykke! Du fortjener bestemt al den positive omtale !

  18/01/2013
 • Lene

  Smukke ord til dig – helt velfortjent. Kan da ikke vente til jeg kommer hjem med at se og læse den bog!

  17/01/2013
 • Alexandra

  Hej Annette,

  Din blog har i et års tid været sådan en, som jeg tjekkede en gang i mellem, når jeg sneg en lille overspringshandling ind. Men det sidste stykke tid, er den blevet fast læsning! Så jeg tænkte, at jeg hellere måtte fortælle dig, hvor meget jeg sætter pris på dine skriverier. Det er virkelig dejligt, at læse en down to earth og virkelig velskrevet blog af så høj faglig kvalitet!
  Du er altså blevet min nye go-to girl, når det kommer til ‘all that beauty’. Alt det bedste fra mig til dig – og mange gange held og lykke med dit bogprojekt.
  Xx.

  17/01/2013
 • CharlotteK

  Kan da godt forstå at det er en dejlig dag – sikke en masse ros:-)
  Men den er fortjent, Anette, for du er altså bare god til det her – og du skriver ALTID i en positiv tone, så man får smil på læben og samtidig også får en masse god og brugbar information. Blive da endelig ved med det! Og så har du (igen) fået mig til at købe Alt for damerne og din bog, når den kommer (pudsigt at jeg lige tænkte her til morgen at det måtte være ved at være op over med udgivelsen af den)…

  17/01/2013
 • Tak for endnu flere ord!

  @ Anna Skyggebjerg. Det lover jeg…der er dog 4 procent af dem, der prøver Imedeen, hvor produktet ikke virker. Men så har man dog fået en ekstra stærk vitaminpille. Prøv at sprøg Maren om Imedeen virker ;o) Jeg laver et indlæg.

  Stor hilsen Anette

  17/01/2013
 • Nu skal det være, tænkte jeg: Når Anette er så glad for Imedeen, så vil jeg have det.600 kroner pr måned, kunne jeg så konstatere, at prisen er. Damn, det er dyrt at blive gammel.Lover du mig, det er pengene værd…?

  17/01/2013
 • Diana S

  Juhuuu – nu glæder jeg mig endnu mere til bogen dumper ind i min postkasse. Glæder mig rigtig meget til at læse den – den er naturligvis bestilt!!!

  17/01/2013
 • Sommer

  Nu er det jo Anettes fremragende behandling af SPROGET Lise G ‘anmelder’ – så ingen nepotisme der.

  Er sikker på at der nok skal komme en anmeldelse af indholdet senere.

  Og NU er præmien fra julekonkurrencen endelig landet på matriklen – juhu! og tak – lige på min fødselsdag 😉

  PS:
  Rynkerne om min mund bl.a., vil selvfølgelig også gerne teste ALLES!
  Det kan vel ikke nytte at Botox’e dér – så kan man jo ikke tale 😉

  17/01/2013
 • Dorthe

  Ejj, jeg skal klart have fingre i ALT for Damerne – det må jeg læse. Anette, de pæne ord fra nær og fjern er ikke uden grund – uden din blog, spalteplads i Elle samt indlæggene i Børsen, ville mit beauty-liv/viden slet ikke være det den er i dag. Keep up the good work – glæder mig til at læse bogen.

  17/01/2013
 • 1000 tak for jeres indspark.

  @ Nanna – jeg synes selvfølgelig, du skal få en læge til at se på, hvad det er. Mht. dække, så er kombinationen af Bobbi Browns ‘Corrector’ og concealer mit bedste bud.

  Stor hilsen Anette

  17/01/2013
 • Ingen tvivl – du er det hotteste beautyorakel, der findes 😉 Tillykke!

  16/01/2013
 • Kira Bjørnestad

  Tillykke med den flotte anmeldelse!!! Glæder mig meget til at læse din bog, den burde dumpe ind i postkassen sidst på måneden!!!

  16/01/2013
 • Marie Rasmussen

  Mit nytårsfortsæt er, at jeg ikke skal købe 1-2-3 dulleblade hver uge … det er så lige røget i vasken. Skal bare SÅ meget have fat i Alt for damerne imorgen … og din bog, den skal jeg heller ikke gå glip af!!!

  16/01/2013
 • Sikker en lækker blog du lige fik hevet op af posen der. En mere til det daglige beauty fix! 😀 Dejlige ord du har fået med også 🙂

  16/01/2013
 • Nanna

  Hej Anette,
  Ved godt det her er ude af kontekst, men har et spørgsmål. Jeg har små karsprængninger på kinderne, dem kan jeg godt leve med, da de er små..
  Men fra nærmest den ene dag fra den anden har jeg fået en tydelig rød streg på næsen, det kan godt være at den har været “up-coming”, men jeg har virkelig ikke lagt mærke til det. Jeg er sikker på, at den ikke har været der (i hvert fald lige så meget) men i dag skinnende den igennem min MAKE-up og i dag troede jeg det var et sår, men nu kan jeg se det lige så tydeligt da eg har været i bad og har intet på…
  Ja er lidt hysterisk, men godt nok træls. Kender du noget der kan dæmpe det/fjerne det? Kh og tak for din skønne blog

  16/01/2013
 • Tina Irene Povlsen

  Hip HURRAH og TILLYKKE med den flotte anmeldelse. Jeg glæder mig vildt til at læse den, og er slet ikke i tvivl om at det blir’ både hot og udbytterigt.

  16/01/2013
 • Lise G

  Jamen, for pokker Anette sådan en garvet beautykone som mig bliver helt rørt. Tak kære…

  16/01/2013
 • Katrine Reher Lund

  Jeg glæder mig sådan til bogen kommer!
  Den bliver et must-have for alle beauty-nistas!

  16/01/2013
 • Ann-Marie

  Må siges at være flot anmeldelse, når bogen endnu ikke er læst. Tillykke med det.. Glæder mig til at læse bogen :O)

  16/01/2013
 • kiss jacob

  Den bog skal man bare eje…

  16/01/2013
 • Sissel Schmidt

  Wauw! Tillykke med den flotte anmeldelse af bogen på bloggen! 🙂

  Som hudplejefreak glæder jeg mig til at læse den. Tror lige, jeg skal ind på saxo.com og forudbestille (god netshop, har handlet bøger derinde flere gange, kan klart anbefales)

  http://www.saxo.com/dk/slip-rynkehysteriet-flot-hud-uden-hokus-pokus_anette-kristine-poulsen_haeftet_9788771372380?searchText=anette kirstine poulsen

  16/01/2013