En håndsrækning til din efterårspleje

Vores alle sammens Anette kalder velplejede hænder for ”det levende visitkort”. Og sandt er det, at hænder fortæller på godt og ondt om deres ejere. I mit daglige arbejde – og sikkert på mange andre arbejdspladser – er det et must med velplejede og frem for alt hele hænder, dvs. uden rifter, skrammer og neglerødder. Her gælder sloganet Hel hud er den bedste handske. Med snesevis af håndvaske og endnu flere udtørrende afspritninger hver dag, er det noget af et job at holde hænderne i pæn og sund stand. Heldigvis kommer Yves Rocher trængende hænder til undsætning med deres Beauté des Mains serie, der indeholder økologisk arnica og lover bløde, smukke hænder. Et udvalg, der nok kan være værd at stifte bekendtskab med i den kommende tid, hvor kølige dage og blæsende efterårsvejr giver yderligere udfordringer til hændernes ve og vel.

2 i 1 forskønnende hånd- og neglecreme giver fugt og beskyttelse til hænderne og kan med fordel masseres omhyggeligt ind omkring skrøbelige negle og neglebånd hver dag. Cremen har en letflydende konsistens og trænger hurtigt ind uden at fedte. Har hænderne brug for det lille ekstra, byder serien også på en fyldig og reparerende håndcreme mod kulde, beriget med blødgørende Sheasmør. Jeg har med fordel masseret hænderne (og sprukne hæle) i rigelige mængder lige før sengetid, og ladet cremen virke som en slags maske natten over. Effekten udebliver ikke – bløde, velduftende og fugtmætte hænder (og hæle), godt rustet til hverdagens udfordringer.

10/10/2011
Gensyn med en 80’er veninde
12/10/2011
Kan det nu også betale sig – og hvad er en tur i skyerne værd?

Kommentarer

 • som vores blok-sitter har jeg også daglig kontakt med masser af håndsprit og sæbe, og jeg har prøvet riiigtig mange håndcremer uden den store effekt. At jeg så stamtidig er en pilfinger ved negle og neglerødder gør det jo ikke bedre :-))
  nu har jeg endelig fundet min bedste creme: Locobase repair- ingen hokuspokus eller dyrt fancy indpakning, men fantastisk til mine sprukne neglebånd og fingre.

  12/10/2011
 • Pernille Larsen

  I skal overhovedet ikke være bange for at handle på Yves Rochers hjemmeside. Jeg har efterhånden brugt den masser af gange, og der er masser af fordele: Naturlige produkter, billige priser, gratis gaver og ofte er fragten også gratis – ellers koster den kun 25 kroner, hvis du handler for under 150 😀

  11/10/2011
 • Frk. Clarins

  Ingen kan vel blive overraskede over, at jeg til enhver tid vil vælge Clarins’ klassiske håndcreme, Creme Jeunesse des Mains til den håndtørre tid… Alternativt klassikeren over dem alle, Nivea i den blå metaldåse 🙂

  11/10/2011
 • Skønt at der endelig bliver reklameret for YR, det er ikke særligt tit, og det er synd, for de har nogle rigtig gode produkter. 🙂

  11/10/2011
 • Ninette

  Yves Rochers produkter kan ikke købes i nogle fysiske butikker i DK, men de har en nem og overskuelige hjemmeside :–) Desuden har Malmø en fysisk butik og priserne er endnu lavere (om muligt ;–))

  11/10/2011
 • pernille bølkov

  Dior og Biotherm, er mine foretrukne, når det gælder tørre hænder og fødder 🙂

  11/10/2011
 • Men er det ikke sådan en klub, som er umulig at komme ud af igen?

  11/10/2011
 • YES!!!

  11/10/2011
 • Jeg kan også varmt anbefale The Bodyshops Wild Rose-serie. Der findes både en håndcreme på tube og en handbutter, som er lidt mere fed. 😉

  11/10/2011
 • Amalie E

  Bløde hænder er lækkert og et absolut must! Yves rocher laver lækre og ikke mindst billige produkter. Og deres webshop er rigtig god! man får en “ekstra gave” når man handler hos dem.

  Jeg er personligt blevet fan af deres Yves Lip balm, det er nok den bedste jeg nogensinde har prøvet. Ultra lækker, og på grund af dens specielle nuance, fremhæver den solbrun glød og hvide tænder. 55 kr!

  Venlig hilsen Amalie

  11/10/2011
 • Blogsitter Marianne

  I “gamle dage” havde Yves Rocher en fysisk butik på Strøget i København, men som jeg har forstået det, er det nu udelukkende postordre for danske kunder. At dømme efter deres hjemmeside er det dog ret nemt at handle hos dem med et par klik-klik!

  11/10/2011
 • CharlotteK

  Jeg er utrolig dårlig til at smøre mine hænder ind i creme – måske jeg skulle benytte lejligheden til at lave om på det….. selvom jeg nu synes, at mine hænder er velplejede uanset (men når det er koldt, kan de godt blive lidt tørre). Men det må lige vente – tager til Spanien i en 10-dages tid, så kulden kommer nok først senere… 🙂

  11/10/2011
 • Lene

  Gid der kunne leveres prøver gennem cyperspace – for lige i dette øjeblik er mine hænder rigtig Ajax-tørre! Men mon ikke det er på apoteket vi skal lede efter cremen?

  11/10/2011
 • Britta

  Åh ja, jeg synes allerede mine hænder kan mærke vejrskiftet. Jeg må da lige undersøge hvor der forhandles Yves Rocher i mit område, for det lyder super med den 2-i-1 creme 🙂

  11/10/2011

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.