En Mac’omans favoritter

Under et pressemøde for nogle uger siden scorede MAC-teamet ekstrapoint på tillidskontoen. Why? Fordi de turde stå ved deres mindre heldige sider. Og som en klog forfatterspire sagde til Jyllands Posten i går, så oplever hun at blive endnu mere elsket jo mere sandfærdig, og dermed fejlagtig, hun tør være. En lidt anden historie, I know, men konklusionen er den samme. Du hører bedre efter, når folk kommer til det virkelig-virkelig gode, hvis de også har turde lukke op for den anden pose. Tror jeg.

Den prisvindende Carolina Petterson er blandt MACs makeup-overhoveder og har (vel ikke overraskende) mange MAC-darlings. 4 af de største afslørede hun på mødet med ordene her:

1) Mineralize Foundation Loose: glem at nogen vender mineral foundation ryggen. Det er stadig herfra, du får den flotteste hudfinish

2) Eye Shadow i farven Sweet Satisfaction: jeg er vild med et gyldent sommerlook på øjnene

3) Prep+Prime Skin Smoother: primer i fast form med indbygget holdbarhed når det gælder jagten på den flotteste fugtmætte hud

5) Prep+Prime Moisture Infusion: Jeg er fugtfanatiker og kan ikke få nok. Derfor bruger jeg konsekvent fugtmagneten her under ansigtscreme. Den fungerer som serum.

SNUP TIPPET: Du kan få ansigtet i herlighederne her.

06/07/2012
And the winners are…
10/07/2012
Du skulle have haft tekst til de her billeder, men så skrev Anna

Kommentarer

 • Lene

  Fede produkter – men hvad var så deres dårlige sider? Sig lige hvis jeg er tykhudet, ikk’!

  10/07/2012
 • Kun på de store flader – se det vidste jeg jo ikke, det må jeg prøve i morgen. Tak for tippet, smukke. 🙂

  10/07/2012
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Sanne – jeg giver dig fuldstændig ret. Mineral foundation skal kun børstes på de ‘store flader’ – dvs. kinder og pande, jf. hr. Søren Hedegaard.

  Stor hilsen Anette

  10/07/2012
 • Jeg kan også godt li’ mineral foundation, men synes pudderet har en tendens til at fremhæve rynkerne – især dem om øjnene. Men jeg har ikke prøvet Macs, måske den er bedre. 🙂

  09/07/2012
 • @ Diala, hvis du søger i søgefeldet ude i højre side og skriver ‘verdens bedste concealer’ kommer der et indlæg, der handler om concealere. Jeg vil klart anbefale Bobbi Browns Creamy Concealer og MACs mineralize concealer. Bobbi B laver også såkaldte ‘correctors’ der yderligere kan neutralisere ….Håber du får mulighed for at afprøve de to inden køb. Jeg synes dog ingen af dem er virkelig long-long lasting, men de er til gengæld lette at ‘touche up’.

  @Heidi – du ved, hvad der er godt!

  @Anna – haha, ja, det er mig, der undskylder. Det er et spejl, der følger med primeren. Dejligt med så vågne læsere. Og tak til dig Helene!

  @Marie, Marie, Marie…det er vi nødt til at få ændret lidt på. 😉

  Stor hilsen Anette

  09/07/2012
 • Marie Rasmussen

  Er uden tvivl gået glip af meget, eftersom jeg ALDRIG har rørt ved et MAC produkt ….

  09/07/2012
 • @ Anna
  Det er spejlet i Skin Smoother æsken 😀

  09/07/2012
 • Anna

  hvad er nummer 4 på billedet?

  09/07/2012
 • Anette Ravnested

  Tak for et godt hint om nogle gode produkter 🙂

  09/07/2012
 • Heidi

  Elsker mac paint pot og kan ikke undvære den, bruge den som underlag og high lighter da den desværre ikke findes i grøn. Bruger også deres mascara med farve til øjnbryn – fantastisk. De har også en concealer som Christine Feldthause har rost meget.

  09/07/2012
 • Hej Anette 🙂

  Jeg skriver til dig angående et spørgsmål som jeg har haft hængene meget længe i mit hoved.

  Hvilken concealer, er den bedste til, at dække MEGET mørke rander under øjet? Samtidig med, at den er LONG LASTING.

  09/07/2012

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.