En middelmådig reklame og nogle vilde vindere

ad-shot-square

Måske har du allerede set skumreklamen for hr. Fords Neroli Portofino? Det er nu ikke den, jeg vil søbe over. Altså annoncen, men derimod indholdet. Faktisk virker reklamen skudt ved siden af – for pjattet, for konstrueret, for Neroli Portofino er værd at rejse langt efter.  Der er tale om en særudgave, hvor Ford jonglerer perfekt med siciliansk lemon, mandarin, lavendel og rosmarin og nej, den sender dig ikke til den italienske Riviera, som han ellers stiller i udsigt. Men den er særlig. Og helt og aldeles dejlig.  Jeg ved ikke, hvad det er med Tom Ford, men han kan noget med at hente den gamle verdens glamour og traditioner tilbage i sine dufte. Lidt som om Marilyn og de andre stadig var her.

VINDERNE af den skræddersyede creme og en party VIP-billet blev: Maria Lisette, Dorte K og Con9. Heldigvis er der også tre trøstevindere: nemlig Puk D, Joan Low og Andrea, som hver får en Elisabeth Gierus’ øjencreme (til 295 kr.). Send fluks jeres adresser til mig på open-mind@mail.dk. Hvis en af de 3 hovedpræmievindere ikke er interesseret i VIP-billetten til modeugen, så sig til…(og den kan lune hos en af dem på ventelisten).  

SNUP TIPPET: Hvis du rejser ud (eller kender nogen, der skal), så haps et duftrør med hjem og fortæl mig, hvad du synes. I øvrigt – hvis du ikke allerede er på listen, er det her, du kan tilmelde dig et dagligt – og gratis – beauty boost …og dermed holde øje med konkurrencer og andet skønhedsguf.   

NB: Lur lige BEAUTYSPACE-anmeldernes uforbeholdne mening om dermalogicas håndcreme længere nede på bloggen – i højre side. 

25/07/2011
Hydro-hvaffor-nogen-soler og kloge koner
28/07/2011
TREND-DARLINGS #4: Jagten på ægthed

Kommentarer

 • ej læser denne blog for sent – Anne A, er lige kommet hjem fra Sicilien i søndags….hun kunne have fortalt om duften og bragt den hjem til mig. Jeg leder stadig efter en ny parfume – og er MEGET på jagt efter en Neroli domineret af slagsen (dufter den nu også MEGET af NEROLI – Tom Fords version?)
  Kan den ikke fås i DK? Er SÅ duftnysgerrig nu!!!

  01/08/2011
 • @Dorte K – spændende hvad du synes om den. Mht Kbh-festen, så koordinerer du det direkte med Elisabeth G.
  @Daniela – Sardinien lyder som et sted, der også ville gøre mig godt. Er sikker på, at hr. Fords dufterier findes på øen.
  kh Anette

  27/07/2011
 • Con9

  YAHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!Min billet får en anden heldig kartoffel glæde af; jeg er bare SÅ glad for at være creme-vinder! For syv sytten da, hvor jeg æææælsker din blog, Anette 🙂

  26/07/2011
 • Stort tillykke til de heldige vindere. Det er sgu en sej gave at vinde (:

  26/07/2011
 • Birthe Rostgaard Nygaard

  Birdie

  Wauw, tillykke..
  Jeg kunne nok finde en billig flybillet for at modtage sådan en fin gevinst..
  Uha..Også tillykke til de andre..Kan kun anbefale produkterne, for jeg er den lykkelige ejer af en øjecreme..Og den gør gavn..;-)

  26/07/2011
 • Bare navnet Neroli PORTOFINO kan få mig til at købe denne duft og længes tilbage til den italienske rivieras solvarme, citrusduftende luft.
  Skal til Sardinien snart, måske jeg kan dufte den der?
  XXX 😀

  26/07/2011
 • Nøøj hvor er de altså heldige de vindere 😉 Et stort tillykke til dem!

  Måske er det en dermalogica håndcreme jeg skal have næste gang? Mine hænder lider af MEGET tørre neglebånd efter spritbrug.

  26/07/2011
 • For søren da også – ville gerne have været en af de heldige 🙂 Men stort tillykke til vinderne.
  Kh Stine 🙂

  26/07/2011
 • Kan næsten ikke tro det; det er bare så vildt, at vinde en skræddersyet creme – og den må da kunne nogle tricks, når den koster 1900 kr 🙂

  Desværre har jeg ikke mulighed for at tage til København til festen, så den vil jeg gerne forære væk – vælger man selv modtageren?

  26/07/2011
 • Hurra – man kan få alt i blogland. Også kærlighed. Big smile.

  26/07/2011
 • Åh hvor er det sindssygt!!!!! Jeg tager det hele og EEEEEEEEELSKER DIG!!!!!!!! JUUUUHUUUUU!
  KNUS Maria

  26/07/2011
 • Jeg snupper mit daglige skønhedsboost (MED tilhørened lækre billeder) via RSS 😉

  Stort tillykke til de heldige vindere!

  26/07/2011