fbpx

Forkælelse

Hvis din reaktion er ja tak – stil mig straks videre, så booker du din tid her uden beregning. No strings attached.

Der er et par ting, Elizabeth Arden gør godt, hvis nogen spørger mig. Den ene er efterfølgernes opfindelse af Prevage, som du måske kender eller har prøvet? Den anden er det spa-dna, der ligger i mærket – og som har sovet dyb Tornerosesøvn i mange år, men nu er på vej ud af dvalen. For et par uger siden var jeg heldig at besøge det nyåbnede Arden Spa på Union Square i New York, som er der, de bl.a. blander skræddersyet foundation. Gratis. Eller det vil sige, man får en prøve der varer cirka 14 dage med hjem, og derefter kan genbestilling ske online mod betaling. Meget overraskende havde de udover de indlysende Arden-produkter også gjort plads til andre brands på hylderne. Det kan vel kaldes en form for overskud.

21/02/2014
Hurra, det lysner
25/02/2014
Fedtet, forvirret eller bare fan?

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  @Sibilla – Se det kalder jeg max overskud. Herligt. Håber du kommer derind denne gang.

  Stor hilsen Anette

  26/02/2014
 • Jeg elsker når du deler disse tips med os! Jeg havde bestilt en tid sidste gang i Magasin sammen med min mor, men jeg blev desværre syg på selve dagen, så nu håber jeg, at alt går fint denne gang! Damerne fra Elizabeth Arden var dog så søde, at de sendte min mor hjem med to goodiebags, så jeg kunne få lidt glæde og noget af den luksus, som jeg desværre missede… og produkterne er fantastiske, jeg er dybt afhængig af de små kapsler, som bare fungerer fantastisk på min hud 🙂

  26/02/2014
 • @ Marina – Lyder herligt. Muligheden kommer igen i Aarhus lidt senere på foråret.

  @ Christina H – Hvor godt, at du har fået en tid, og jo, det må være en fejl, at der står Aarhus. Prøv evt. at ringe ind på Arden standen i Magasin Kgs. Nytorv. Bare lige for en sikkerheds skyld. Og 1000 tak for de søde ord.

  @ Daniela F – Ja, som min dygtige AD’er udbrød: Det ser ud som om damerne der hygger sig.

  @ Marie R – Og du kan prøve igen i Aarhus inden længe.

  @ Frederikke og Karina – Godt, glæder mig til at høre, hvad I synes.

  @ Tanya – Det glæder mit ingredienshjerte at læse dine ord. Især at du siger ‘primær’, for silikonen er jo en nuanceret ingrediens. Men enig – i det serum vi skal have på som det første vil jeg også helst være silikonefri.

  @ Nipuni – Jeg fik lige din kommentar på Instagram, men hvor er du henne i verden nu?

  @ Jette V – Så snart der er åben for bookning i Aarhus kommer der et link.

  @ Pernille S – Lyder som en plan. Lad mig vide, hvad du synes.

  Stor hilsen Anette

  25/02/2014
 • Christina Hansen

  Hej Anette
  Jeg har lige opdaget, at der står ” vores stand i Magasin Aarhus” på bekræftelsen. Jeg går dog ud fra, det er en fejl? I invitationen står der jo Kgs. Nytorv, samt du skriver, at Århus snart får tilsvarende mulighed.
  Nå, men der er heldigvis 3 uger til at få det opklaret. Tænk, at kunne se frem til sådan en omgang lukus-forkælelse. 🙂 Helt gratis 🙂
  Jeg er dybt overrasket over, der ikke er flere kommentarer.
  Nu skal du bare nyde livet i Masca. Skal du mon på den udfordrende tur til dalen? (har lige googlet, hihi 🙂 )
  Tak, fordi du spreder luxury & love ♥ hele vejen fra Masca til København. Så var det altså dig, der sørgede for blå himmel, sol og forårsgrader idag! ♥♡♥

  25/02/2014
 • Sanne Jørgensen

  Dejligt med noget luksus. Tusind tak for det.

  24/02/2014
 • Pernille Sparsø

  18.marts skal fridagen bruges til lidt selvforkælelse! Tusind tak for det fine tilbud Anette:-) Kh Pernille

  24/02/2014
 • Jette V

  Jeg springer på, når det kommer til Aarhus – nåede det ikke i efteråret 🙂

  24/02/2014
 • Nipuni Julie

  Det var da lidt af en vild luksus oplevelse! Hvis jeg var i Danmark havde jeg 100 % slået til 🙂

  24/02/2014
 • Tanya

  Meget smukt, prøvede det sidst og følte det som en stor luksus. Ikke mindst at liste af med en fin pakke Arden-sager. (Men til gengæld var jeg lidt skuffet/fortørnet over at deres kapsler (hvad hedder de nu?) havde silikone som en primær ingrediens… Hvorfor putter de ikke bare glycerin i, så vi kan slippe for at stoppe porerne til med silikone?)

  24/02/2014
 • Karina

  Wauw, tak for tippet, har straks booket 🙂

  24/02/2014
 • Frederikke

  Det er da luksus! Tak 🙂

  24/02/2014
 • Marie Rasmussen

  Prøvede det også sidst det var i Århus – kan varmt kun anbefales. Det var så fed en oplevelse!!!

  24/02/2014
 • Skønt fotografi 🙂

  24/02/2014
 • Christina Hansen

  Anette, Anette, Anette dog!!!
  Du forstår da virkelig at dele ud af luksus og give mig sommerfugle i maven fra morgenstunden. Jeg HAR booket tid og kan slet ikke vente.
  Du er for vild! TAK TAK TAK ♥♡♥

  24/02/2014
 • Riktigt bra tips 🙂

  24/02/2014
 • Prøvede det i Aarhus sidste gang det var muligt. Kan KLART anbefales!

  24/02/2014