En sort dag

Okay. Det er nu, jeg regner med dig. Regner med, at du sidder på den anden side af skærmen og er klar med et par hjælpende ord. For jeg er lidt i chok.

Det gælder min elskede kaffe, og måske tænker du allerede arrrhhhggg eller få-et-liv. Men for mig er kaffe en så værdifuld treat, at jeg om aftenen glæder mig til at vågne og få den første kop. Lever sundt og hudkærligt på alle andre fronter, men nyder altså 5 fulde kopper om dagen. Den første klokken cirka 6 og den sidste mellem klokken 13 og 14, og jo, jeg har studeret alle plusserne og minusserne gennem tiden. Men aldrig har ét eneste af minusserne handlet om huden. Tilmed har dr. Howard Murad (som jeg har stor respekt for) i sin hudbog skrevet om, hvordan mange får størstedelen af deres antioxidanter via kaffen.

Men så dukker dr. Harold Lancer op.

Til et interview med Børsen Weekend har jeg netop lagt røret på. Han er den absolutte to-go-to-hudlæge i Los Angeles i øjeblikket. Alle hører på, hvad manden siger. Og vi skal nok vende tilbage til hans tips. Men nærmest i en sidebemærkning nævner han, at han ikke er fan af den sorte drik. Det kommer på tale, fordi han (også) anbefaler at holde sig fra mejeriprodukter, hvortil mit svar er, at soja- og mandelmælk jo bare er så trist i kaffen. Og så er det, sætningen falder:

Skær ned på kaffe. For meget koffein  forhøjer kroppens niveau af stresshormonet kortisol, som kan forstærke  ældningsprocessen og give tyndere hud og rynker.”

Siger du det.

SNUP TIPPET: Jeg har ikke tænkt, at lade det statement stå og flagre. Jeg må til bunds i, hvad der er for meget. Og om det hjælper at skifte et par af kopperne ud med koffeinfri kaffe, eller er det noget bras på niveau med andre zeroprodukter? I øvrigt må koffeins påvirkning vel være individuel. Men det kunne alligevel være interessant at få målt ens kortisol-niveauet før og efter kaffedrikkeri. Og i øvrigt, tænker jeg, må man kunne  mærke, hvis man er kaffepåvirket på den dårlige måde.

Ved du noget om kaffe, så råb højt. I øvrigt anbefalede dr. Lancer rismælk i kaffen, og det fungerer faktisk bedre end både soja- og mandelmælk.

NB: Se med HER en gang, hvis du har tid og lyst.


07/08/2014
Synes du også, de er for unge?
12/08/2014
Semi-stesolid og sætningen, der ikke nåede TV

Kommentarer

 • Ja, jeg kommer altså først herind om fredagen, når børnene ser Disney Sjov. Men selv, om det er nogle dage siden, du postede denne, så bliver jeg altså bare nødt til at sige: “Jeg kan ikke høre hvad, du siger. Jeg tror der er knas på linjen. lalalalalalalalaaaaaaaa”!

  Tak for hurtig ekspedition af pakken med hudgoodies. Jeg er i gang.

  Kh Rikke

  15/08/2014
 • Jeg har det i en af manualerne fra Nordic Labs Anette, jeg finder det frem og sender til dig 🙂

  13/08/2014
 • Helle Forum

  @christina: jeg formoder, du kan finde det på nettet – men jeg har min egen private leverandør ;-). Mht melatonin: har ikke fantasi til at forestille mig, at det skulle være det mindste problem. Prøv evt. at kontakte Diana fra NatureSource.dk – de forhandler Pukka, og Diana er meget vidende. KH

  13/08/2014
 • Tak for endnu flere gode og tankevækkende indspark. Og @Mads, du flirter jo !! ;o)

  @Vinni – jeg laver bar almindelig grøn te og kommer isterninger i plus citron eller limeskiver.

  Stor hilsen Anette

  12/08/2014
 • Wow, der var laaangt ned til kommentarfeltet i dag 😉
  Det er SÅ sjovt, jeg har videresendt dette indslag til min mand 😉 Gad vide om han nu også bliver fast læser?
  Jeg drikker heldigvis aldrig kaffe.
  Jeg bliver STRESSET af koffein.
  Hvis jeg er ude og får tilbudt noget Cola, så tjekker jeg lige tidspunktet, for hvis klokken er over kl.20.00 så siger jeg nej tak. Dette pga koffein indholdet der holder mig vågen ud på natten.
  Derfor vil jeg ikke begynde med koffein-kongen kaffe.
  Selv elsker jeg grøn og sort te og selv der skal jeg passe på, da dette også kan ødelægge søvnen pga stimulanser i.
  Var der ikke også noget om at kaffe virkede dehydrerende? For hvis det gør det…. ja så er det jo rigtig skidt for huden 🙁

  11/08/2014
 • HSBP

  Har det fuldstændig på samme måde med kaffe som du har Anette! Den betyder så meget for mig. Tror jeg vælger ikke at undvære den.

  11/08/2014
 • STOOOOOOP LIGE EN HALV?!

  Jeg har LIGE lært (for et år siden, okay så!) at drikke kaffe ! OG nu kommer I og siger, at den drik der sætter gang i mit system, og clearer hovedet er skidt?

  Jeg græder, jeg græder meget 🙁

  //K

  11/08/2014
 • christina

  @helleforum kan det der ashwaganda købes på netter evt og må det tages hvis man også anvender melatonin mod søvn besvær ? ?….måske anette har lyst til at finde ud af mere om det ashwaganda 😉 det lyder spændende ….jeg selv har lige modtager min melatonin og er rer spændt på om det virker …der skal ret meget til at slå mig ud efter 16 år uden den vilde søvn :-p ….ang det der ashwaganda syntes jeg at ha læst det også skulle virke på div hudlidelser …..jeg lever stadig i drømmen om at finde noget en dag der kan hjælpe mig ….ps ang kaffe haha så har jeg aldrig lært at drikke der 😉 måske det er derfor jeg er så tykhudet wieee ♥

  11/08/2014
 • Kira Bjørnestad

  Er ligeglad og om jeg gror en ekstra næse, midt i panden – giver ikke afkald på min kaffe. Alt med måde og så længe den nydes (og det lyder det som om), tror jeg ikke at kroppen stresser sig selv. Har personligt kun hørt godt om kaffe (men måske er der tale og selektiv hørelse… Ligesom at være sukkerfri, ikke gælder Spangsberg flødeboller, som jeg er afhængig af og glæder mig til hver fredag) dog med et max på 3 kopper om dagen.

  11/08/2014
 • Vinni

  Hej Anette.
  Hvordan laver du din kolde grønne is-the?

  Måske du har skrevet det engang før men så har jeg desværre misset det 🙂

  Mvh Vinni

  11/08/2014
 • Åhhhhhh det er fantastisk det her. TAK TAK TAK for indspark. Hvorfor har jeg ikke tænkt på ashwagandha, @Helle Forum? Jeg tror, jeg ikke har tænkt på det fordi kaffe jo er YANG og det samme er ginsing, så jeg troede nok der skulle noget yin til at ophæve? @Tanja, er der et sted, du har set dokumentation på det med de 300 mg?

  GODT at flere af jer ikke sådan lader sig diktere af nogen Hollywood-læge (vi vil ha’ vores kaffe i fred). Men derfor kan vi jo godt blive klogere og måske rokke lidt ved nogen vaner. Eller holdninger. Jeg spæder selv dagen om med ekstra meget kold grøn is-te i øjeblikket, fordi det giver mig energi. Ligesom kaffen også gør.

  Stor hilsen Anette

  11/08/2014
 • Helle Forum

  Hvis problemet er kortisol (om det så er udløst af kaffe eller for meget stress eller begge dele), så tag kosttilskud med ashwagandha (indisk ginseng). På den velanskrevne, internationale, årlige Anti-Aging Medicine World Congress i Monaco i april blev ashwagandha i øvrigt af en anti-age forsker fremhævet som effektivt mod øget kortisol-indhold i blodet. En anden ashwagandha-tilhænger er min urte-guru, Pukkas Sebastian Pole. Pukka har et Ashwagandha kosttilskud, men det fås p.t. ikke i Danmark, så det skal med hjem fra England. Er i øvrigt også suverænt til at fremme søvnen, hvis kortisol også her er problemet, apropos søvntemaet for nogle dage siden. KH

  11/08/2014
 • jette zimakoff

  Mon ikke det er en teoretisk udledning fra den gode mand. Der har været fremlagt en del god dokumentation for kaffens gode virkninger på helbredet af flere for nylig, og man skal faktisk op 4~5 kopper kaffe for at få disse. DEt er ikke nok at udtale den slags uden evidens, selvom man er et kendt ansigt i LA.

  11/08/2014
 • Anneka/Anne

  Ps. Jeg så lige på forsiden af Ugebladet Søndag …At “kaffe er sundt for helbred og krop”…el.lign 😀

  Uans..et hvad man gør/spiser/el.a så tror jeg meget på at det man TÆNKER om det, påvirker én meget! Hvis man ryger – og hver gang man tænder en cigaret er plaget af skam og banker sig selv i hovedet med ” jeg-skal-altså-også-holde-op!! Osv.

  Uanset hvad man gør, så NYD det mens man gør det, eller så lad være.
  Men alt med måde selvfølgelig!

  11/08/2014
 • Kaffe er jo nærmest på linje med den bedste vin. Min elskede velduftende kaffe kan jeg ikke undvære (da slet ikke den om morgenen). Prøver at være sund på alle andre punkter – men jeg elsker bare velbrygget kaffe!! Op med humøret Anette 🙂

  11/08/2014
 • tanja

  Erfaringer fra min egen hud (og mine klienters) giver ham desværre ret, hvis det gælder flere kopper om dagen. MEN altså, det er jo kun sådan rigtig slemt hvis man i forvejen har et højt stressniveau… Langt de fleste kan fint håndtere kombinationen af lidt normalt småstress og 300mg koffein, men er cortisolbarometret helt oppe og ringe skal det væk. Ellers ses det i huden, oftest ret hurtigt i form af bumser langs kæbe og hals.
  Jeg tror sagtens du kan argumentere for at et par kopper kvalitetskaffe som virkelig nydes og booster livskvaliteten ikke vil påvirke stressniveauet..måske endda tværtimod?..Det er i hvert fald det jeg siger til mig selv for mit kaffehjerte er stort ;o)

  11/08/2014
 • Erfaringer fra min egen hud (og mine klienters) giver ham desværre ret, hvis det gælder flere kopper om dagen. MEN altså, det er jo kun sådan rigtig slemt hvis man i forvejen har et højt stressniveau… Langt de fleste kan fint håndtere kombinationen af lidt normalt småstress og 300mg koffein, men er cortisolbarometret helt oppe og ringe skal det væk. Ellers ses det i huden, oftest ret hurtigt i form af bumser langs kæbe og hals.
  Jeg tror sagtens du kan argumentere for at et par kopper kvalitetskaffe som virkelig nydes og booster livskvaliteten ikke vil påvirke stressniveauet..måske endda tværtimod;) (Det siger jeg i hvert fald til mig selv).

  11/08/2014
 • Jeg drikker kaffe, og vil ikke undvære det uanset risiko for tydere hud og rynker. Til gengæld lever jeg super sundt, drikker ikke, ryger ikke, dyrker motion osv.
  Rynker vidner om et levet liv – og det er så meget bedre end alternativet.

  https://www.youtube.com/watch?v=V-PZ2eCCsbw

  11/08/2014
 • Pia hvenegaard

  Hej Anette
  Jeg er også stor fan af kaffe og nyder hver en dråbe jeg drikker

  11/08/2014
 • Pia hvenegaard

  Hej Anette
  Jeg er også stor fan af kaffe og nyder hver en dråbe jeg drikker

  11/08/2014
 • Helle Rick

  Sådan noget fis!!!!
  Jeg tror jeg slår jer alle mht. kaffe-drikning. Jeg får i hvertfalt 10-15 kopper kaffe dagligt el. mere og det med sødmælk eller fløde. Kaffe SKAL jeg have. Den drik vil ALTID følge mig uanset hvem der kom og sagde jeg nu ikke længere må det. I en lang periode var jeg på kærnemælk/fløde kur for at jeg skulle tage på. Det har min hud ikke taget skade af (og jeg er heller ikke blivet tykkere).
  Det kunne da være sjovt at se hvordan jeg ville have set ud, havde jeg ikke drukket alt det. Ville jeg mon have lignet én på 25 år nu så? I stedet for de 38, selvom jeg er 50. Det skal lige siges, at jeg har drukket kaffe siden jeg var en 13-14 år, og altid med sødmælk el. fløde. Det har jeg arvet efter min far der også har stor drukket kaffe og han lignede bestemt ikke en på 85 år (døde desværre tidligere på sommeren). Sammenligner jeg mig andre mennesker i samme alder, synes jeg dem der kun drikker te ser frygtelig gamle ud og de har mange flere rynker end jeg har der kun drikke kaffe. Jeg er temmelig tykhudet, så jeg tror ikke på ham guru’en der 🙂
  Man må efterhånden INTET mere. Et guds under, at jeg trods mine 50 år der har gjort ALT det man IKKE må, og stadig er i live og har det bedre end mange yngre mennesker idag. Inden længe går vi alle rundt i rumdragter, og spiser piller, da det er farligt at indånde luften, drikke og spise. Skål i kaffe Anette 🙂

  11/08/2014
 • Jeg ved ikke noget, men tænker at man måske kunne lade være med at være fanatisk, bare en tanke. Du gør jo så meget andet så godt, så lidt laster må man vel ha’. 😉

  11/08/2014
 • Jeg er af den opfattelse at ALT er godt, så længe DET ER MED MÅDE.

  Så ja, “alt med måde” – også med kaffe. 🙂

  Jeg gider ikke drikke dårlig kaffe – så hellere slet ingen. Jeg gider ikke drikke rismælk i min kaffe – men jeg drikker med stor glæde min sødmælk. Til gengæld drikker jeg kun ca. 2 kopper på en hel dag. Det synes jeg er passende.

  Jeg vil aldrig opgive min kaffe og kan af og til næsten mærke hårene rejse sig på huden, når disse fanatikere kommer på banen. Hvis vi ikke må en skid, så er det jo ikke sjovt at leve.

  Det eneste sted, jeg selv er en anelse fanatisk er med light-produkter, hvor man i stedet for almindelige fedt eller sukker har fyldt madvaren/drikken op med sødestoffer og andre mystiske e-numre. Jeg vil SLET ikke have det i mit køleskab.

  Ja, det blev så et svar som ikke kun handlede om kaffe… håber, det er ok 🙂

  Anne

  11/08/2014
 • Birgitte Stig

  Jeg drikker en kop kaffe om dagen. Har droppet komælken, og bruger kun mandelmælk, som jeg kommer i min mælkeskummer, fantastisk lækkert, og så har jeg tabt 3 kg. ved ikke længere at drikke komælk. Fedtet i mandelmælken er meget sundere end komælk, og min hud er meget pænere nu. Kan kun anbefales.

  11/08/2014
 • Mads

  Var lige ved at få morgenkaffen galt i halsen, da jeg læste det her i morges! Ser frem til at høre resultatet af din videre efterforskning 🙂
  Mht. at skære ned, så kan hvid/grøn te med pebermynte nogen gange erstatte kaffe for mig, fordi det også har en kraftig smag – men det er selvfølgelig stadig noget andet og bliver aldrig helt det samme.

  Ps. Bliver altid inspireret af at høre dine kloge ord og se din smukke hud og positive udstråling som i Go’morgen Danmark i morges 🙂

  11/08/2014
 • Anette Waaben

  Måske er kaffe usundt….indtil der kommer ny viden…
  Jeg drikker et par kopper om dagen….men ville gerne drikke den sunde grønne the i stedet. Problemet er bare, at the giver mig kvalme. Max 2 kopper….af en hvilken som helst the….det er alt…ellers er kvalmepuktet nået. Desværre.

  11/08/2014
 • NB: Rismælken skiller ikke for mig. Er det ikke underligt, hvis den gør for alle jer andre?

  11/08/2014
 • Jeg håber, I ved, hvor meget jeg RÅ-NYDER jeres kommentarer. Sikke mange aha-ord, opløftende fif og gode grin. For ha, jeg har det som Marlene Høj, hvis nogen stod og sagde ‘kaffe eller bad’?, så….Jeg tænker også, det er sjovt, det der med kostanbefalinger, for det er kan få os op af stolen. Nærmest lidt trodsigt med ingen-kloge-skal-bestemme-hvad-jeg-putter-i-munden-agtigt. Selv tænker jeg, at det vel er sådan med det meste, at vi plukker og vælger/fravælger for så at sammensætte vores egen dagsorden/menu. Jeg vender tilbage med mere kaffe-info.

  Kærlig hilsen Anette

  11/08/2014
 • Birgitte K.

  Den ene dag er kaffe sundt, og den anden er kaffe usundt – og sådan gælder det for rigtig mange fødevarer osv. Jeg ryger og er en rigtig kaffesøster, jeg træner mindst 3 gange om ugen (men kun fordi jeg har lyst),jeg er snart 57, men bliver vurderet til en på omkring de 40.
  Jeg VIL IKKE undvære min store saftige oksebøf eller min rødvin, og jeg VIL ABSOLUT IKKE undvære min morgenkaffe og den næste kop på kontoret, bare fordi der er nogen, der skriver, at det nu er usundt! Jeg spiser fornuftigt, elsker grønt og groft, men spiser det, jeg har lyst til!
  Min teori er, lyt til din krop! Hvis du bruger for meget energi på at lytte til alle profetierne om, hvad der er sundt og hvad er ikke, så skal du nok blive stresset og glemme at nyde livet. Og ud over det, så tror jeg, at gode gener spiller en meget større rolle, end nogen af os tror!
  Min oldemor blev 92, hun røg en cigaret om dagen, drak rigeligt med kaffe og stegte ALT i smør, og alligevel kunne man ikke se, at hun var 92!
  Nyd nu livet for pokker!

  11/08/2014
 • Ligemeget hvor meget dr. Harold Lancer brøler om, at kaffe ikke er sundt eller om mejeriprodukter, så bliver jeg ved med at drikke min elskede morgenkaffe – med en sjat 9% kaffefløde. Fordi jeg elsker kaffe – og fordi jeg KUN lever 1 gang på jorden og VIL have plads til kaffe i mit liv, og vil nyde hverdagens glæder.

  Jeg drikker om morgenen 1-2 kopper kaffe, og 1-2 kopper om efter-middagen, og så stopper jeg med at drikke kaffe, og går over til, at drikke en god kop økologisk PUKKA te om aftenen, for at finde ro.

  Jeg tåler ikke mere kaffe end de 3-4 kopper om dagen, men drikker i stedet VAND VAND VAND og så en kop te om aftenen. :0)

  Og så synes jeg det er HYSTERISK, at mange har et sådan forhold til mælkeprodukter. Jeg spiser dagligt min A38 og det giver balance i min krop. Med urtekram mysli, blåbær og andet lækkert frugt på toppen.

  smil Lene :0)
  http://justlove2ndhandbyleneb.blogspot.dk/

  11/08/2014
 • Anja Kis Svendsen

  Jeg drikker ikke selv kaffe, synes det dufter godt, men smagen er ikke mig. Tænker også alt med måde og hvad måde er vil jeg glæde mig tilmatmhøre mere om.
  For meget grøn the kan også være skadeligt, for mange gulerødder er heller ikke godt, osv.
  Tænker nyd din kaffe, mens du undersøger og vent med at lave forandringer til du ved mere.

  11/08/2014
 • Marie C Pedersen

  Yes mam! Anette, som en af de eneste beautyskribenter gør du lige præcis det her: Når nogen siger: Ikke for meget, spørger du: Hvad er ‘for meget’ og hvad er fakta bag? Ikke skeptisk, men nysgerrigt – og ikke godtroende og uden at tænke selv! Sådan skal skønhedsstof skrives for at jeg gider læse det.

  Knus fra Marie

  11/08/2014
 • Mia T.

  Læste for et par uger siden en artikel i iform om hvor sund kaffe endelig er og hvor mange ting det er godt for. Tak for du nu har ødelagt det Annette ;o) Nej, alt men måde og tror stadig mine 3 kopper om dagen gør mig og min krop godt. God dag til alle :o)

  11/08/2014
 • Glæder mig til en opfølgning fra dig, Anette, for lige som Maria Ørum er jeg en ret stor kaffedrikker (bliver man vist af at arbejde på et universitet), og kaffe er både nydelse og fornøjelse for mig. Og måske en smule overlevelse også.

  11/08/2014
 • Tanya

  Jeg drikker faktisk kun sjældent kaffe fordi jeg altid har haft fornemmelsen af at det ikke gør noget godt for mig (rumlende mave, høj puls, ubehag – i hvert fald ofte nok til at mine advarselslamper blinker).

  Men jeg føler med dig! Jeg blev jo selv så lettet da mørk chokolade (og til dels rødvin!) fik det positive stempel.

  11/08/2014
 • Jeg ved ikke noget. Men jeg har skåret mit indtag ned til max to kopper om dagen (og inden kl 14, efter råd fra dig skønne Anette).
  Jeg putter stadig komælk, skummet, i min kaffe. Eller tager den sort. Tror ikke jeg vil ændre på det 😉

  11/08/2014
 • Lige en kommentar til alternativer til komælk – varm mælken op inden , så skiller den ikke hos mig. Jeg har droppet laktose og komælk i 3 uger, min hud er så fin nu!

  11/08/2014
 • Maria

  Rismælk i kaffe forstår jeg ikke – den skiller jo, når den kommer i varm væske?? Soyamælk i te går an, men i kaffe smager den virkelig grimt. Her er der ikke andet der dur end komælk af den søde slags! Jeg ved at mange “over there” bruger coconut creamer, kokosmælk til kaffe, men det kan vi ikke få herhjemme – endnu. Jeg drikker kun en kop om dagen, så jeg nyder latten med den søde mælk. Haps.

  11/08/2014
 • Anneka/Anne

  Hov! Sku ha stået: mindre porer

  10/08/2014
 • Anneka/Anne

  Jeg har fulgt meget med i flere år mht kaffe for elsker det også og kan.simpelthen ikke vågne uden 0:).
  Der er hele tiden agumenter for og imod. Men fakta er at det belaster nyrer og lever, og den energi kroppen må.bruge på.at skille koffeinen m.m ud, ku den jo have brugt på huden feks.
  Jeg prøvede selv at kvitte kaffen et lille år og min hud var helt klart flottere. Mindre poder og bare bedre kulør. Men sov også bedre! …ufatteligt jeg egentlig begyndte igen. Men savnede den første kop og helst i sengen.
  Har læst fornyligt at forskere har fundet ud af, at de personer der ikke kan sove hvis de drikker kaffe efter tre (ca) har en bestemt gentype, hvor kroppen skal bruge godt 7 timer på.at udskille koffeinen.
  Så.det.er ikke pjat dem der siger de ikke kan sove, hvis de drikker kaffe sent.
  Mvh Anne

  10/08/2014
 • Marlene Høj

  Kaffe er en gudedrik – Jeg undværer hellere mit bad om morgenen end min kaffe.
  Jeg drikker nok en 5-6 kopper om dagen og jeg nyder hver og en af dem. De er min lille hverdagsluksus 🙂

  10/08/2014
 • Nu drikker jeg ikke selv kaffe, så jeg ved ærligt talt ikke meget om det. Men jeg tror ikke på forbudsland – livet bliver alt for trist, hvis man ingenting må. Og fokus på det, man ikke må, bliver kun større.
  Er det ikke en mulighed at skære lidt ned og så nyde med god eller i hvert fald bedre samvittighed?

  HVORFOR kommer jeg aldrig over på The iPad Version?? Den er jo spækket ned lige så mange gode tips som Beautyspace 🙂 Desværre bliver man bare magelig, når indlæggene kommer direkte ind i ens feed på Bloglovin eller Facebook…

  10/08/2014
 • Maria Ørum

  Det skulle heller ikke forståes negativt 🙂 er også nysgerrig og vil da helt sikkert gerne vide hvad det gør ved mig og min krop. .

  Men har så få laster og må egentlig ikke drikke kaffe for min læge, (grundet mavesyre)men lige den last har jeg så svært ved at opgive, da jeg virkelig sætter pris på og nyder min kaffe..

  Så ja nydelse skal der helt sikkert til….

  Rigtig god aften til dig
  Maria

  10/08/2014
 • Anette Kristine Poulsen

  @Maria – Jeg er HELT enig. Selvfølgelig er vi her jo for også at leve og nyde. For mig er det mere nysgerrigheden. Jeg vil gerne dykke mere ned i studier og dokumentation på koffeinens virkning.

  Stor hilsen Anette

  10/08/2014
 • Maria Ørum

  Følger lige med her, er også kaffedrikker og drikker nok en 5-6 kopper om dagen.
  vil dog ikke opgive min kaffe, om huden tager skade eller ej, lidt fornøjelse skal man vel have og nyder virkelig min kaffe 🙂

  10/08/2014

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.