fbpx

En trumf inden morgendagens BIG TIME surprise

macbryn

Det er irriterende med den slags teasere. Omvendt er der ikke længe til i morgen, hvor en særlig skøn konkurrence rammer bloggen. Noget med ikke (selv) at skulle købe creme i et år eller tage en kær person under armen og tjekke ind til en overdådig spabehandling. Fra kl. 7.00 i morgen tidlig går det løs. Indtil da får du et par af mine favoritbryn – inspireret af forleden.

SNUP TENDENSEN: Når det gælder de højhellige bryn fra i forgårs, kom jeg i tanke om, at det kan være en god idé at have billeder med til hende eller ham, du evt. overlader opgaven. Og jeg kan ikke slippe billederne med de her sommerbryn, som både er vilde (lidt vilde), fyldige næsten ud i det buskede men formet med cool attitude.

Er det for meget, for vildt eller bare for flot?

07/06/2011
Er jeg ikke for gammel til at få skæld ud?
09/06/2011
VIND creme til det næste år eller en deluxe spabehandling for to

Kommentarer

 • Amalie E

  Er i den grad vild med de naturlige bryn!
  Dog kræver det en bryn-vækst der siger spar to, hvilket jeg ikke har. Kan derfor anbefale MAC’s brynpenne, som man kan “udfylde” små huller med, og derfor får man et mere ensartet og markant udtryk. Jeg bruger farved Spiked, som klæder de fleste (mørkebrun)

  10/06/2011
 • Amalie E

  Er i den grad vild med de naturlige bryn!
  Dog kræver det en bryn-vækst der siger spar to, hvilket jeg ikke har. Kan derfor anbefale MAC’s brynpenne, som man kan “udfylde” små huller, og derfor få et mere ensartet og markant udtryk. Jeg bruger farved Spiked, som klæder de fleste (mørkebrun)

  10/06/2011
 • @ Anette- Ja, jeg købte Tarte i Sephora i USA. Complete Me har N- Brow som jeg netop lige har læst om på Beautyspace 😉 Den har vist fuldstændig samme egenskaber som Tarte. Men ellers siger du bare til, så køber jeg gerne en Tarte med til dig. 🙂

  09/06/2011
 • De er da for flotte!
  Nu går jeg i seng, så det kan blive i morgen i en fart. Jeg skal jo allerede op kl. 7 for at læse blog, kan jeg forstå. Og så skal jeg bestille tid hos Complete Me. Eva Mendes bryn til mig, tak. (Eller i det mindste bare nogle, der er lidt pænere, end dem, jeg allerede har…)

  08/06/2011
 • kira

  BROW FIX fra Tromborg, tag det fra en der har vilde øjnbryn af natur, den virker, den klumper ikke, det er nemt og det holder, og hvis man ikke gider at farve i tide og utide, er det en god ide at pensle let over brynet med en brun øjnskygge mens brow-fix’en endnu er lidt våd, det får brynet til at syne fyldigere og det holder hele dagen, og ser naturligt ud på den fede måde!

  08/06/2011
 • Daniela Fraser

  Mht de 3 “vilde” bryn, så har de allesammen overholdt det “gyldne” snit mht hvor de starter, slutter mm
  Derfor ser de lækre ud, selvom de er meget naturlige

  08/06/2011
 • Jeg havde svært ved at få øjenbryns væksten tilbage efter at have fået formet øjenbrynene med vax. Jeg har brugt Tarte Multipleye for at få hår væksten igang igen. Enten virker Tarte eller min egen vækst er kommet igang det er svært at sige. Men jeg har nu de fyldige, buskede øjenbryn. 🙂

  08/06/2011
 • @Dorthe B – herligt at din gevinst nåede frem fra V&R. Du skal da til at lege med det Eye Brow kit fra Clarins. Jeg vil gerne have dig forbi enten Daniela Fraser i Kbh, Kenneth Adelhardt i Århus (eller MAC-standen i Århus). Træn, træn, træn og det bliver lige så let som læbestift.
  @Agnete – lidt hårgel el. spray som Ninette anbefaler. ELLER den fabelagtige Brow Set Brush-on gel fra MAC (fås i klar el. farvet).
  @LouiseH – jeg tjekker selv ind til en omgang farve hver 4 uge, men supplerer også med øjenbrynsblyant. Kender det der spelt look (godt ord).
  kh Anette

  08/06/2011
 • Dorthe Bloch

  Jeg har også helt lyse bryn.Har opgivet, at få dem farvet, da farven er væk kort tid efter. Har investeret i Clarins Eyebrow Kit, men har ikke været modig nok til, at prøve endnu……. Har du et godt tip Anette? Brynene på billede 3 er de flotteste!
  Tusinde tak for gaven. Den dufter skønt.

  08/06/2011
 • Kiss Jacob

  Ingen som Anette kan sætte forventningeren op… det bliver skønt at se med i morgen.. 🙂

  08/06/2011
 • Nipuni Julie

  Uuuuuh den konkurrence lyder spændende – jeg følger med igen imorgen.
  Angående bryn, så kan man have dem på så mange måder. Men hvad angår de to billeder, så foretrækker jeg helt klart billedet til venstre.

  08/06/2011
 • Lene

  Glæder mig til den konkurrence!!!

  08/06/2011
 • Pia

  Det kommer helt an på personen synes jeg. Er ved at tro at på de lækre modeller her er det ét fedt!

  08/06/2011
 • Ninette Assentoft

  @ Agnete : prøv at spray lidt hårlak på øjenbrynsbørsten inden du kører den over brynene – det hjælper en hel del synes jeg :–)

  Ang. indlægget elsker jeg vilde bryn. Så længe de bliver holdt ved lige og har en feminint form.

  08/06/2011
 • birgitte linstow

  Fantastisk – vildt flotte øjenbryn

  08/06/2011
 • Ina BC

  Jeg kan også bedst lide brynene på billede 3. Synes de øverste er alt for 70 ´er-agtige. Og så glæder jeg mig til konkurrence, måske er jeg heldig denne gang. 🙂

  08/06/2011
 • Julie

  Jeg synes de er virkelig flotte! Jeg kunne også godt bruge et råd til at holde øjenbrynene i orden.. jeg er sådan en, når jeg tager en trøje på eller af, ser de fuldstændig vilde ud bagefter og skråler til alle sider.. 🙂

  08/06/2011
 • CharlotteK

  Lyder super lækkert og fantastisk med den konkurrence – jeg glæder mig vildt til at vinde den! 🙂
  Og ang. brynene: synes de er for buskede – holder mig til “alt med måde”….. :-)Det kan godt blive for “tilbage til stenalderen”-agtigt efter min smag.
  Keiras bryn til venstre er dog vildt flotte…

  08/06/2011
 • Agnete

  Jeg kan rigtig godt lide de buskede, så længe de altså er velformede. Jeg børster altid mine bryn når jeg lægger mascara om morgenen, men de kommer altid i uorden i løbet af dagen. Findes der mon noget øjenbrynslak eller sådan noget der kan holde dem på plads?

  08/06/2011
 • Sabrina K

  Jeg kan godt lide de fyldige bryn, men hvis de er for mørke og for pjuskede, så kommer jeg altid til at tænke på en ugle! Så der skal være lidt kontrol over dem 😉

  08/06/2011
 • Elsker øjenbrynene på 3. billede! De er så fine..
  Og i morgen klokken 7 siger du? Arjjjmen, jeg glæder mig! Og holder øje – og er faktisk glad for at der i morgen er en GOD grund til at være så tidligt oppe.. For når de tre unger hopper i dobbeltsengen klokken kvart i 6 er de gode grunde tit nemme at overse:-)

  08/06/2011
 • Øjnbryn styrer! Og ikke Penkowa slagsen.
  Men hvad er det for en konkurrence mon…

  08/06/2011
 • Dorthe

  Jeg synes, det er helt fantastisk med fyldige bryn. Men synes nu egentlig, at de to øverste fotos viser nogle bryn, der i min optik, er lige lovlig buskede. Men foto nr. tre er skønt!!
  I øvrigt er jeg klart tilhænger af det foto til venstre, hvor Keira Knightley har mere fyldige bryn – det er mest naturligt..

  08/06/2011
 • LouiseH

  Åhh jeg blir vildt misundelig! Tjekker ind hos min frisør ca hver 3. uge for at genfinde mine bryn… De er HELT lyse, så jeg blir totalt bleg, når de ikke får lidt farve! Personligt har jeg ikke fundet den løsning, der gør, at jeg selv kan holde dem ved lige med børste/farve! Under sidste graviditet var jeg totalt spelt og fik dem slet ikke farvet – men denne gang har jeg…dog ikke helt med samme frekvens som normalt!

  08/06/2011
 • Kathrine

  Jeg er nok mest til det tredje billede 🙂

  Kærligst
  Kathrine

  08/06/2011
 • jeg er vild med nummer to. måske man skulle købe sig sådan en bryn-børste og begynde at tourpere lidt?! en disciplin, jeg aldrig har beskæftiget mig med før, men jeg er fristet!

  kh J

  08/06/2011
 • Anette J

  Jeg synes, at det ser godt ud. Det ser så fint og naturligt, øjenbrynene giver lidt kant til den velplejede hud. Jeg kommer til at tænke på Audrey Hepburn i “Breakfast at Tiffany’s”.

  08/06/2011
 • Mette Eriksen

  Aaaah, jeg ved sgu ikke helt. Synes de 2 øverste bliver lidt for buskede, men kan godt lide det nederste. Til gengæld er jeg ret vild med øjenmakeuppen.

  08/06/2011
 • De første er superlækre. De minder mig om Brooke Shields i Den Blå Lagune…..ja, så gammel er jeg 😉

  08/06/2011
 • Jeg kan også godt lide dem, måske fordi de minder så meget om mine egne? 😉

  08/06/2011
 • Trine

  Jeg synes de er vildt flotte, det giver et skønt udtryk.

  Trine

  08/06/2011

Hop med på Beautyspace-holdet
- kvit & frit

 
Find ud af, hvad der dokumenteret virker på din hud,
undgå fejlkøb og få adgang til de opdateringer, beauty-boxe,
hvad-virker-guides og den skønhedssnak, der positivt gør en forskel.
 
JA TAK - STIL MIG STRAKS VIDERE

Velkommen til Beautyspace - tilmeldingen lykkedes!