Endnu mere stram – men mest om hår

Tror jeg i forbifarten nævnte Dan Buettners stramme krop i går. Han skal ikke have lov at stå alene, for Jennifer Aniston gjorde det igen under Golden Globe-uddelingen i Los Angeles. Viste ben. De ben, som selv vores egen danske træningsguru Anne Bech må juble over, for Aniston praktiserer med garanti de lårøvelser, som Bech gæstebloggede om her.

Det er svært at slippe Jennifer Aniston, for der ER et eller andet med hende. Måske i den kedelige afdeling, fordi hun ofte optræder med det samme hår og den samme naturlige makeup? Eller også er det stikmodsat – som i uforskammet cool og lækker? Døm selv…og mens du tænker, får du lige how-to-do-opskriften på hendes hår.

SNUP TENDENSEN:

1. Brug et stylingprodukt i håndklædetørt hår, der løfter lokkerne ved rødderne (der findes et hav af såkaldte root-lifts)
2. Tør håret med hårtørrer på en stor rundbørste i sektioner. Det handler ikke om perfektion – bare om at få det tørt. Lav en blød sideskilning og gentag på toppen af hovedet og pandehåret, så det falder lige ned over dit ansigt, så det senere lægger sig over dit øje – på den lækre måde.
3. Spray saltvands-spray i håret
4. Vend hovedet nedad og sæt fuld varme på for at få mere tekstur og pjusk.
5. Glat håret en smule (lok for lok) med et fladjern/ghd styler og vip spidserne lidt op. Håret må ikke blive glat-glat, men skal have bevægelse og fylde.
6. Brug polerings-creme (som eks. Bumble and bumbles brilliantine) fra midt på håret til spidsen for at give et skødesløst look og for at splitte håret lidt op. Og hvis du virkelig vil give den gas, så virker Avedas Hair Potion som magisk, opløftende tryllestøv ved hårrødderne.

(TAK til frisør og hårstylist Britt Rosted for opskriften, som jeg selv slavisk har fulgt her til morgen. Og havde det ikke været fordi, jeg er mørkhåret og firkantet skåret i ansigtet, sååååå…)

Avedas tryllepulver fungerer perfekt til filmstjerner og os andre

Avedas tryllepulver fungerer perfekt til filmstjerner og os andre

25/01/2010
En mand med en stram krop sagde…
27/01/2010
Skønhedstendenser #1

Kommentarer

 • Marie Carsten Pedersen

  Når vi nu taler om langt hår… Jeg har et tip til et vidunderprodukt, hvis du har langt hår som Aniston (eller mig).

  ‘Aussie Love Potion for Long Locks’, hedder det. Det er en tre-minutters hårkur der faktisk virker. Mit hår bliver lækkert, skinnede og blødt af den – og vi taler om en godt slidt og meget selvstændig manke her.

  Jeg har virkelig prøvet mange hårkure i mit liv, og den her er den bedste jeg har ejet. Den fås i Matas og koster ikke en bondegård, så what’s not to like?
  kh marie

  28/01/2010
  • Anette Kristine Poulsen

   Du har ret, Marie – det ER et kongeprodukt! Tak ;o)

   29/01/2010
 • Fantastisk. Det lyder som noget, der vil glæde mit hår. Tak for evige konkrete tips:)

  27/01/2010
 • Nipuni Julie Jakobsen

  Tak for opskriften -den vil jeg hjem og prøve 😉

  27/01/2010
 • Pia

  Som at se sig selv i spejlet :O)

  26/01/2010
 • JOAN

  Saltvandsspray?? Er det noget man selv laver eller køber man det? I så fald hvor?
  Skal helt sikkert prøves! Tak.

  26/01/2010
 • Jette Rasmussen

  Jeg synes også det er værd at bemærke Jennifers overarme – super nice!

  26/01/2010
 • Britt

  Kære Anette
  Åhh som sød musik i mine ører 😉 Godt du bruger opskriften!

  26/01/2010
 • Pjat Anette. Faktisk ligner du hende rigtig meget – bare på brunette måden! Og så går bare alt for lidt i meget lange sort kjoler med meeega-lange slidser! Men yes, jeg er også stor fan – både af Aniston og Avedas potion. Det gør mirakler for mit pandehår hver dag (og det er krævet med min frisure). Have a sweet day/ kh Laura

  26/01/2010
 • susanne

  hvor kan man købe den ? og hvad koster det?

  26/01/2010
  • Anette Kristine Poulsen

   Hej Susanne – Aveda kan købes hos salon Palma i Kbh (palma.dk) og denne her lille pulver koster 285 kr. Stor hilsen Anette

   26/01/2010
 • Louise

  Hvad skete der egentlig lige for Brad Pitt dengang?

  26/01/2010
 • Åååh, det her SKAL jeg prøve. Måske mit flade scandinaviske hår vil flagre lidt mere her i permafrosten?

  Knus

  26/01/2010