fbpx

Er du klar til fremtidens spray-on hud?

Som en anden agent-007 sneg jeg mig for nylig helt hen til chef-forskerens skrivebord hos islandske Bioeffect. Nej-nej-det-går-ikke, blev jeg hvisket i øret. Men så kom han selv springende fra et andet møde, og var helt okay med at jeg hapsede billedet her. For i øjeblikket sysler teamet bag de islandske succesdråber med en løsning til håret – med brug af vækstfaktorer. Den gode nyhed er, at når produktet slippes løs (hvis det overhovedet sker), så vil det sandsynligvis virke, da standarden nok vil matche deres serum. Den dårlige nyhed er, at der minimum vil gå et år. Vækstfaktorer, som er forskellige proteiner, er blandt tidens helt store buzz-ord. Dog ikke uden konkurrence.

For nu er den her.

Teknologien, der gør det muligt at spraye sig til et nyt lag hud – endda ens egen. Systemet hedder ReCell og er udviklet til beskadiget hud. Man tager en biopsi fra rask hud, gør materialet flydende, sprayer på og slår tålmodigheden til under bandage i 48 timer. Og voila. Eneste hage er prisen (ca. 35.000 kr.) . Og derudover lyder det fra Zenith Cosmetic Clinic i London, at de nye hudceller bedst slår rødder i hud, der er beskadiget. Sååååå, der går nok alligevel et stykke tid, inden vi bestiller face-flasker i litermål.

Selvom jeg i nat drømte, at Sonja Richter blev stenrig af at sælge sin hud på flaske.

SNUP TIPPET: Heldigvis kan du også bare tage dig ekstra godt at din egen hud, som den er. Og mangler du en hudtrick-guide til at komme i gang, så sender jeg den gerne til. Kvit og frit, hvis du rækker mig din email. Når det gælder kvinder og hårtab, så kommer der en fuld guide inden for 8 dage, så hæng på.

 @Beautyspace på Instagram ** Beautyspace på Bloglovin ** Beautyspace på Facebook     

19/08/2013
My man
20/08/2013
Hvad siger du så?

Kommentarer

 • Tina Irene Povlsen

  Ohhh yeah, what a thing. – Men så meget hage er prisen. Blir’ spændende at følge med i up-dates på dette… Glæder mig vildt til skønne hårtips. 🙂

  25/08/2013
 • @ Daniela – tak for svar.

  @ Marie – haha. I get your point.

  @ Karoline – hår-update på vej.

  @ Charlotte K – hæng på. Hår-fif lander mandag.

  @ Julie – tak for dine søde ord. Det er afgørende at vide lidt mere om din hudtype og hudtilstand. Kan jeg ikke lokke dig til at låne min bog på biblioteket og derefter evt. klikke på firkanten på bloggen med ‘produkter’ ?

  @ Raveena – London er det sted, der pt. kommer tættest på Danmark pt.

  Stor hilsen Anette

  25/08/2013
 • Raveena

  Godaften! Først og fremmest tak for introduktionen til ReCell-behandlingen – det lyder virkelig lovende, for eksempel for os med hvide ar efter akne. Men! Er der nogen, der ved, om man kan få denne behandling i Danmark på nuværende tidspunkt? Vil sætte stor pris på yderligere information.

  23/08/2013
 • Julie

  Hej Anette!!! Først og fremmest tak for en super fantastisk blog som jeg følger hver eneste dag;)

  Jeg ville høre om du kunne anbefale en ikke for krads antirynke creme til en som mig der snart fylder 30 og som er begyndt at få de fine linjer ved øjenene, jeg er meget lys i huden og derfor lidt sart! Jeg er dog ikke fanatisk men vil da gerne tage det lidt i opløbet så jeg kan ældes med ynde hehe;)

  21/08/2013
 • CharlotteK

  Har i øjeblikket en periode, hvor jeg har tabt sindssygt meget hår. Det kom nærmest som en slags anfald, hvor jeg lige pludselig fik kløe, svie og skæl – og så begyndte jeg at tabe hår i store totter. Nu kan jeg så sno elastikken om min hestehale 5 gange i stedet for kun 3 gange, så det er meget hår, jeg har tabt. Derfor glæder jeg mig utrolig meget til din guide. Og håber også at bioeffects produkt kommer på markedet snart. Jeg har prøvet deres serum, og den er, som flere også skriver, utroligt god – den er blevet min favorit også:-)

  21/08/2013
 • Sådan en guide, vil jeg da gerne have. Er det nok, at du kan se min email ved kommentaren?

  21/08/2013
 • Karoline Lundberg

  Er spændt. meget. For mit hår trænger til mirakler. DU må lige give en update når – og hvis, det kommer på markedet!

  Har – by the way – prøvet Bio effect på egen hud – og jeg elsker det ! Selv i en alder af 19. giv mig mere 🙂

  //K

  20/08/2013
 • Marie Rasmussen

  Hvor er det fedt det koster 35.000 kr.!! Jeg er netop startet på en to mdr. NON-SHOPPING periode -Og havde “ny hud” nu kun kostet 350,- så ville jeg jo sidde og ryste over hele kroppen. Men når det koster 35.000 kr., så kan jeg sagtens sidde stille.
  EFG serum er i øvrigt blevet et stort hit hos mig også 😉

  20/08/2013
 • Hej Anita, Du skal ikke være bekymret for bioeffect EGF Serum i forbindelse med din graviditet. Der er ganske få og neutrale ingredienser i produktet og det egentlige aktive virkestof, som er EGF (epidermal Growth Factor) proteinet, er (desværre) kun virksomt lokalt lige der hvor du påsmører. Desuden er serummet meget drøjt og derfor skal du kun anvende 2-4 dråber pr nat og fordele disse på hele ansigt og dekolleté. På samme tid kan du så spare, andre produkter (natcreme, anden serum, øjenprodukt mm,,).
  HUSK at disse ca 3 dråber kun skal anvendes ALENE og aldrig med fedtstof ovenpå, da proteinerne da vil gå i stykker. :- Daniela

  20/08/2013
 • Har du sagt din idé til Sonja!? 😉

  20/08/2013
 • Ditte H.

  Hm …. Mht hudtricks på mail så kan jeg simpelthen ikke finde ud af, om jeg allerede ER tilmeldt, eller hur?? Synes jeg i tidernes morgen har trykket på ALT, hvad jeg kunne komme i nærheden af vedrørende dig – nærmest tangerende til stalking og lummert ………….. Hvordan ved jeg, om jeg er tilmeldt hudtricks??

  Med ønsket om en dejlig dag til dig!

  20/08/2013
 • Anita

  Hej Annette,

  Lyder rigtig spændende! Apropos Bioeffect har jeg lige et spørgsmål:

  Jeg har tidligere prøvet en sample af serumet og var vildt begejstret og overvejer nu at investere i en full-size. Men jeg har netop fundet ud af, at jeg er gravid, og er i tvivl, om det er ok at bruge som gravid? Jeg har tidligere aborteret tidligt, så er ekstra opmærksom denne gang på ikke at bruge for mange skadelige stoffer.

  Tak for en super blog!

  20/08/2013